Home » , » Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο. σαμποράρει το απεργιακό κίνημα

Δ. Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο. σαμποράρει το απεργιακό κίνημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 | 5:24 π.μ.

Σφοδρή επίθεση στον Σύριζα –που τον χαρακτήρισε ουσιαστικά ένα νέο ΠΑΣΟΚ και μάλιστα πολύ χειρότερο απ’ ότι ήταν το ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ’89-  εξαπέλυσε ο γ.γ του ΚΚΕ δίνοντας συνέντευξη  στον τηλεοπτικό σταθμό «SBC» και το δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα. (Εκτενή αποσπάσματα της μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Χαρακτηριστική ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα όταν ο δημοσιογράφος του επισήμανε ότι είναι βαριά η κατηγορία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι σαμποτάρει το απεργιακό κίνημα:

...  Ξέρετε εξηγείται πολιτικά, διότι συνεχώς όταν θέλεις να δίνεις διαπιστευτήρια στο μεγάλο κεφάλαιο, στους εταίρους της ΕΕ, στο ΔΝΤ, στα μεγάλα funds, που περιδιαβαίνουν και συζητάνε μεταξύ τους διάφορα ζητήματα και θέλεις απ” αυτή την άποψη να κερδίσεις την εύνοιά τους, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν ουσιαστικά αύριο να κάτσεις στην καρέκλα της εξουσίας, σημαίνει ότι αυτόματα υποχωρείς συνεχώς σε πιέσεις, γιατί κανείς δε σου δίνει έτσι απλόχερα. Σημαίνει ότι υποχωρείς και ότι του λες «εντάξει, όταν εγώ βρεθώ αύριο στην κυβερνητική εξουσία θα υλοποιήσω πολιτικές», οι οποίες βεβαίως θα είναι αντιλαϊκές. Άρα θέλουν ένα κίνημα παροπλισμένο.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 63 σχόλια

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 11:35 π.μ.

Αληθειες λεει.

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 12:31 μ.μ.

εξαιρετικη συνεντευξη του Γ.Γ δειχνοντας τον πραγματικο ενοχο που ειναι ο καπιταλισμος και οχι πιος ειναι διαχειρηστης

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 4:31 μ.μ.

Μεχρι στιγμης η σιωπη απο το βαθυ κοκκινο στα πεπραγμενα του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειες και δημους, στις Σκουριες και στο συνδικατο Μεταλλου οπου πηγε να βαλει υποψηφιους του 2 μαρτυρες κατηγοριας των Χαλυβουργων, ειναι εκκωφαντικη...

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 5:24 μ.μ.

Έχει κάποιο νόημα να βλέπουμε κάθε τόσο τον κλόουν του κόμματος, την μαριονέτα του Γόντικα και του Μαΐλη;

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 5:49 μ.μ.

Κλασσικός σταλινικός και απολιθωμένος Κουτσούμπας.Απο το κκε το κώμα στήριγμα του καθεστώτος.
Οσο περνάει ο καιρός και όσο η δοσίλογη συγκυβέρνηση καταρρέει,τόσο θα ενταθεί η προσπάθεια του κώματος να την κρατήσει στην ζωή.
Απελπισμένοι άνθρωποι χαμένοι μέσα στην αδιέξοδη και πεθαμένη πολιτική τους.
Χαμένο το παιχνίδι τους,χαμένος και ο κόπος τους.

25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:32 μ.μ.

Ο Παντελής Παπαβασιλείου στο web radio του 902.gr για τις εκλογές στο Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής (AUDIO)

Αίσθηση έχει προκαλέσει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», ότι ενόψει των επικείμενων εκλογών στο νεοσύστατο Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ και οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν στο σημείο να συμμαχήσουν με τσιράκια του Μάνεση από το εργοστάσιο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στον Ασπρόπυργο, ενάντια στις ταξικές δυνάμεις.

Στο θέμα αναφέρθηκε μιλώντας στο web radio του 902.gr, ο Παντελής Παπαβασιλείου, στέλεχος του ΠΑΜΕ στο χώρο του Μετάλλου.

http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/56001/o-pantelis-papavasileioy-sto-web-radio-toy-902gr-gia-tis-ekloges-sto

25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:33 μ.μ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΠΑΣΚΕ, συνδικαλιστές ΣΥΡΙΖΑ, τσιράκια Μάνεση στο ίδιο ψηφοδέλτιο!
Επεσαν οι μάσκες των εργοδοτικών, παρά την προσπάθεια να τα «μαζέψουν» άρον άρον μετά την κατακραυγή

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=25/11/2014&id=15499&pageNo=11&direction=1

25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:37 μ.μ.

Δήμος Αριστοτέλη: Καταγγελία του ανεύθυνου ΣΥΡΙΖΑ απ' τον υπεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να ξαναψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ

http://leninreloaded.blogspot.se/2014/11/blog-post_848.html

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:38 μ.μ.

Χαχαχα
αυτη ειναι η νεα γραμμη της αυριανης?

Συριζαιοι λιγοι μηνες εμειναν...
ηδη εχετε αρχισει να εξαφανιζεστε με τα ξεφτιλιλια του κωματος σας...

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:47 μ.μ.

Έπεσαν οι μάσκες! ΠΑΣΚΕ, συνδικαλιστές ΣΥΡΙΖΑ, τσιράκια Μάνεση στο ίδιο ψηφοδέλτιο στο Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις της εργοδοσίας, μετά τη μαζική Εκλογοαπολογιστική συνέλευση του νεοσύστατου Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, την περασμένη Τετάρτη. Η μαζική συμμετοχή εργαζομένων από πολλούς μεγάλους χώρους δουλειάς, ο ενθουσιασμός για το νέο σωματείο, που καταγράφηκε και στη Συνέλευση, έβαλαν «φωτιά στα μπατζάκια» των εργοδοτικών συνδικαλιστών.

Μέχρι τότε, η κοινή τους «γραμμή» ήταν να απομονωθεί το Συνδικάτο, να απαξιωθεί, να μη μαζικοποιηθεί. Αλλωστε, στις γενικές συνελεύσεις των κλαδικών Συνδικάτων, όπου συμμετέχουν οι λιγοστές δυνάμεις τους, ψήφιζαν κατά της προσχώρησης στο ενιαίο κλαδικό της Αττικής και συκοφαντούσαν εδώ και ενάμιση χρόνο κάθε προσπάθεια για το συντονισμό του κλάδου σε επίπεδο Αττικής, για τον οποίο πρωτοστατούν οι ταξικές δυνάμεις.

Τώρα, προσπαθούν να δηλώσουν παρουσία στις εκλογές, μ' ένα συνονθύλευμα από εργοδοτικούς συνδικαλιστές, απεργοσπάστες, τσιράκια του Μάνεση από το εργοστάσιο της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» στον Ασπρόπυργο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη αναμασούν εδώ και χρόνια τα ίδια με τους χρυσαυγίτες για τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Πρωτομάστορες σ' αυτήν την προσπάθεια, είναι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΟΕΜ, Γιάννης Στεφανόπουλος, στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, ο Βίκτωρας Γεράρδης, συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, πρόεδρος του εργασιακού συμβουλίου στα ΕΑΣ Υμηττού και μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΜ και ο Γιώργος Αλεβιζόπουλος, συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζώνη και εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 7:53 μ.μ.

Μεροκάματο βγάζει ο κλόουν.Μην τον αποπαίρνετε σύντροφοι.

25 Νοεμβρίου 2014 στις 8:29 μ.μ.

....Όχι μόνο θα είναι μεγάλη η κατρακύλα και η υποχώρηση σε βασικά ζητήματα, θα επιβάλλει αντιλαϊκούς νόμους, αντιλαϊκά μέτρα, θα την πληρώσει πάλι ο λαός, αλλά και θα παροπλίσει και δυστυχώς παροπλίζει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Εκεί που έπρεπε, με τις δυνάμεις που είχε - και ο λαός του έδωσε αρκετά σημαντικές δυνάμεις, τον ψήφισαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια κόσμος πριν δυο χρόνια και το ίδιο επαναλήφθηκε στις ευρωεκλογές. Άρα αυτόν τον κόσμο αν προσπαθούσε τουλάχιστον να τον οργανώσει, να του δώσει μια κατεύθυνση, να παλέψει, να βγει στους δρόμους, έτσι όπως κάνει το ΚΚΕ, με τις λιγοστές δυνάμεις που έχει, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Πολλά μέτρα πιθανόν δε θα περνούσαν, πολλά άλλα αντιλαϊκά μέτρα θα καθυστερούσαν, άρα θα κέρδιζε ανάσες ο λαός μας, θα ήταν για το συμφέρον του λαού και πολύ περισσότερο -που εμείς γι' αυτό συζητάμε- θα δημιουργούνταν εκείνες οι προϋποθέσεις αλλαγής συσχετισμού δυνάμεων, μιας μεγάλης κοινωνικής - λαϊκής συμμαχίας, όπου θα έβαζε ζητήματα ενάντια σ' αυτό το σάπιο σύστημα, ενάντια στα μονοπώλια και στους ομίλους, ενάντια σ' αυτή την πολιτική που οδηγεί είτε η τρόικα -η οποία όπως ξέρουμε είναι βέβαια το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ- ….

http://www.902.gr/eidisi/politiki/55940/deite-ti-synenteyxi-toy-gg-tis-ke-toy-kke-d-koytsoympa-sto-sbc

25 Νοεμβρίου 2014 στις 8:43 μ.μ.

...αν κάνει τέτοιες υποχωρήσεις σήμερα ως αξιωματική αντιπολίτευση που είναι τα δύο τελευταία χρόνια, μας κάνει να σκεφτόμαστε τι έχει να συμβεί αύριο ως κυβέρνηση. Όχι μόνο θα είναι μεγάλη η κατρακύλα και η υποχώρηση σε βασικά ζητήματα, θα επιβάλλει αντιλαϊκούς νόμους, αντιλαϊκά μέτρα, θα την πληρώσει πάλι ο λαός, αλλά και θα παροπλίσει και δυστυχώς παροπλίζει το εργατικό - λαϊκό κίνημα. Εκεί που έπρεπε, με τις δυνάμεις που είχε - και ο λαός του έδωσε αρκετά σημαντικές δυνάμεις, τον ψήφισαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια κόσμος πριν δυο χρόνια και το ίδιο επαναλήφθηκε στις ευρωεκλογές. Άρα αυτόν τον κόσμο αν προσπαθούσε τουλάχιστον να τον οργανώσει, να του δώσει μια κατεύθυνση, να παλέψει, να βγει στους δρόμους, έτσι όπως κάνει το ΚΚΕ, με τις λιγοστές δυνάμεις που έχει, θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Πολλά μέτρα πιθανόν δε θα περνούσαν, πολλά άλλα αντιλαϊκά μέτρα θα καθυστερούσαν, άρα θα κέρδιζε ανάσες ο λαός μας, θα ήταν για το συμφέρον του λαού και πολύ περισσότερο -που εμείς γι' αυτό συζητάμε- θα δημιουργούνταν εκείνες οι προϋποθέσεις αλλαγής συσχετισμού δυνάμεων, μιας μεγάλης κοινωνικής - λαϊκής συμμαχίας, όπου θα έβαζε ζητήματα ενάντια σ' αυτό το σάπιο σύστημα, ενάντια στα μονοπώλια και στους ομίλους, ενάντια σ' αυτή την πολιτική που οδηγεί είτε η τρόικα -η οποία όπως ξέρουμε είναι βέβαια το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ- ….

http://www.902.gr/eidisi/politiki/55940/deite-ti-synenteyxi-toy-gg-tis-ke-toy-kke-d-koytsoympa-sto-sbc

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 8:52 μ.μ.

Στις πόσες υπερψηφίσεις Μνημονίων γίνεσαι "Μνημονιακός";
Lenin reloaded



Στην αρχή ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοχαρακτηριζόταν πολιτικά ως κόμμα της «αριστεράς», που με την «αριστερή» κυβέρνησή του θα καταργούσε το μνημόνιο και επεδίωκε την ενότητα της «αριστεράς».


Στην πορεία η «αριστερά» έγινε «αντιμνημόνιο» και επομένως στη διεύρυνσή του χωρούσαν όλοι όσοι διαφωνούσαν και δεν ψήφιζαν το μνημόνιο (βλέπε ΑΝΕΛ).


Στην ίδια πορεία ο «ρεαλισμός» του ΣΥΡΙΖΑ του επέτρεψε να «διευρυνθεί» λίγο ακόμα και να αποκτήσει βουλευτές που «δε βαριέσαι, ας έχουν ψηφίσει και κανένα μνημόνιο ή κανένα μακροπρόθεσμο, αρκεί να είχαν διαφοροποιηθεί έγκαιρα» (βλέπε Κουρουμπλής,Λούκα Κατσέλη, Βουδούρης, Μιχελογιαννάκης και λοιπούς)!



Τώρα πια η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίτευξη των πολιτικών του επιδιώξεων έχει μόλις ένα προαπαιτούμενο: Να μην προτίθεται κάποιος να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Επομένως, όπως ενημερωνόμαστε από τον Τύπο για τη συνάντηση Αλ. Τσίπρα - Θοδώρας Τζάκρη, ο «διευρυμένος» ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει μεταγραφή και βουλευτές που έχουν ψηφίσει και 3 μνημόνια (ναι, και 3 μνημόνια), αφού όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι η κ. Τζάκρη, μέχρι πριν 1 χρόνο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, 3 φορές κατήγγειλε τη «μνημονιακή πολιτική» στις ομιλίες και 3 φορές την ψήφισε στις ψηφοφορίες!...

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 9:14 μ.μ.

Σίτι ... καλεί ΣΥΡΙΖΑ
Στο Σίτι του Λονδίνου βρίσκεται κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενο από τα στελέχη του οικονομικού του επιτελείου Γ. Σταθάκη και Γ. Μηλιό, για συζητήσεις με εκπροσώπους κολοσσιαίων επιχειρηματικών ομίλων. Μιας και επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από πλευράς Κουμουνδούρου, τα off the record «ψιθυρίσματα» κάνουν λόγο για τετ - α - τετ με εκπροσώπους «hedge founds», εφοπλιστές, τραπεζίτες κ.λπ. Ξεχωρίζουν, μάλιστα, και προβάλλουν την πρόσκληση που έλαβε ο Γ. Σταθάκης απ' τον ιαπωνικό επενδυτικό οίκο «Nomura», που, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, πλασάρεται στην πρώτη πεντάδα της κατηγορίας του μετά τις «Morgan Stanley», «Merrill Lynch», «Goldman Sachs», «J. P. Morgan» κ.λπ.
Το συμπόσιο του οίκου είναι αφιερωμένο στον ΣΥΡΙΖΑ!!! Το μόνο θέμα συζήτησης είναι οι θέσεις του για την οικονομία και μόνος ομιλητής ο Γ. Σταθάκης. Κι αυτό καθώς - όπως λέγεται κι ακούγεται - ο εν λόγω οίκος εκπροσωπεί περί τα 35 - 40 «funds», που επενδύουν κυρίως στην Ευρώπη και ενδιαφέρονται για τις πιθανές επιπτώσεις μιας διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στα επενδυτικά τους κεφάλαια.
Για όποιον θυμάται τα αλλοτινά ψευτο-νταηλίκια του ΣΥΡΙΖΑ για «χτύπημα του χεριού στο τραπέζι» κ.λπ. περαστικά...

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 9:15 μ.μ.

Περιζήτητοι...
Οι επαφές στο Σίτι, στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου, δεν είναι οι μόνες που πραγματοποιεί αυτόν τον καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ. Οπως παραδέχεται ο Γ. Μηλιός, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, δεν προλαβαίνουν να ανταποκριθούν στις σχετικές προσκλήσεις των ενδιαφερομένων να ενημερωθούν από πρώτο χέρι, όχι για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντά τους, αυτό ήδη το γνωρίζουν, αλλά για τον τρόπο που σκέφτεται να το κάνει. Στο πλαίσιο αυτών, προχτές ο Γ. Δραγασάκης μίλησε σε εκδήλωση του «Levy Institute», του αμερικάνικου «think tank» που διεκπεραίωσε τα της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ, στις αρχές του 2013. Ενώ αρχές Δεκέμβρη λέγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την τιμητική του σε εκδηλώσεις νεοπαγούς «think tank» για την «αριστερή επιχειρηματικότητα»!!!
Να θυμίσουμε ότι το «Levy Institute» - που κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ το πρόβαλλαν περίπου σαν «ίδρυμα αγγέλων», επειδή υπερασπίζεται ένα μείγμα διαχείρισης που προσιδιάζει με αυτό που υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ - στις αρχές αυτού του χρόνου σε έκθεσή του έκανε καθαρό ότι η συνταγή του για τη διαχείριση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Πακτωλό διακρατικών ενισχύσεων, τύπου σχεδίου Μάρσαλ, στους μεγαλοεπιχειρηματίες και παροχή ευέλικτου φτηνού εργατικού δυναμικού με προγράμματα «κοινωφελούς απασχόλησης».

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 9:16 μ.μ.

7.53 εχεις απολυτο δικιο να λες τον ΧΑΛΙΦΗ κλοουν. ολα τα ιδρυματα του καπιταλισμου βολτα εφερε γλειφοντας.

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 10:39 μ.μ.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ πού είσαι? Δύο ψευτομάρτυρες του Μάνεση στην δίκη της Χαλυβουργικής.........υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ. π
Περιμένω ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!!!!
Τελικά μόνο το ΚΚΕ λέει ταξικό κίνημα/κοινωνική συμμαχία και το εννοεί. Τώρα ΚΚΕ.
JIM

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 10:43 μ.μ.

Ρε σύντροφοι και συναγωνιστές τι τα αραδιάζετε τα παραδείγματα; Να πεισθούν τα εξαμβλώματα της "αριστεράς" με ανθρώπινο πρόσωπο και της "αριστερής" σοσιαλδημοκρατίας;

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 7:11 π.μ.

O Κουτσουμπας, ο Μαιλης και ο Γοντικας ειναι απολιθωματα.
Η θεοδωρα η Τζακρη που ψηφισε 3 φορες μνημονιο σας κανει μια χαρα ομως.
Καταντια...

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 11:46 π.μ.

Οι σύντροφοι βρήκαν χώρο και παίζουν μπάλα. Και τι μπάλα! Ο ΠΑΝ ζει, αυτός τους οδηγεί! Εξαιρετική λέει συνέντευξη! Τώρα ΚΚΕ! Μόνο ΚΚΕ! Πάντα ΚΚΕ! Οι ψευδομάρτυρες, οι πουλημένοι, οι χαλίφηδες, τα ινστιτούτα, οι ανακοινώσεις του 902.gr, τα ξεφτιλίκια, τα εξαμβλώματα, αυριανιστές, πασόκοι, πόσοι μήνες μείνανε (γιατί άραγε; για να βρεθεί το ΚΚΕ τελευταίο και καταιδρωμένο και πιθανό εκτός του αστικού κοινοβουλίου;)

Και το Κόμμα τους τι κάνει; Ετοιμάζει την παρέλαση για αύριο. Θα βγάλει φωτογραφίες, θα τις μεταδώσουν τα φιλικά του ιστολόγια, θα πούνε και το αστείο που έχει καταντήσει αηδία για τη βροχή που όταν πιάνει οι συριζαίοι δεν πάνε, ενώ αυτοί είναι αδιάβροχοι, θα αυτοικανοποιηθούν και θα ονειρεύονται αύξηση του μεγάλου ποσοστού τους κατά 1%.

Ο κόσμος θα είναι αλλού, το ΚΚΕ θα είναι αλλού, αλλά θα λένε ότι ήταν περισσότεροι από τους συριζαίους. Ο κόσμος όμως; Έχουν ακούσει τον κόσμο τι λέει γι αυτούς; Είναι σίγουροι ότι επικοινωνούν με την αγωνία και τις ανησυχίες του κόσμου; Πόσες φορές πρέπει ο κόσμος να τους γυρίσει την πλάτη για να βάλουνε μυαλό; Η βλακεία δυστυχώς είναι ανίκητη.

26 Νοεμβρίου 2014 στις 3:18 μ.μ.

Το τσολι της εξαθλίωσης, η Louis Vouiton των τριων μνημονιων,
Κουνάβι το δάχτυλο στο ΚΚΕ.
Τα αντικομμουνιστικα σκυλια της πλουτοκρατιας, αναβαπτυζονται στο καινούργιο ΠΑΣΟΚ των Τσιπρο Λαφαζανιδων.

26 Νοεμβρίου 2014 στις 3:20 μ.μ.

http://youtu.be/-0r2hFIJmIQ

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 6:27 μ.μ.

@Antonxxx
atarax αγόρι μου. Θα βοηθήσει τα νευράκια σου.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
26 Νοεμβρίου 2014 στις 7:20 μ.μ.

Ξεφτιλες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ετοιμαστειτε για πολυ κραξιμο μπροστα στις εκλογες για το συνδικατο μεταλλου Αττικης. Ηδη σας κραζουν.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 7:28 μ.μ.

Μια συμβουλή προς το ''Βαθύ Κόκκινο''.
Ικανοποιείστε το αίτημα των κκεδων.
Φροντίστε ώστε σε καθημερινή βάση να αναρτάτε τις ανακοινώσεις του ριζοσπάστη και του 902 gr στην ιστοσελίδα σας.Θα απαλλάξετε έτσι απο τον κόπο τον ΠΑΝιβλακα και τους ομοιδεάτες τους κνίτες να το κάνουν αυτοί.
Κατόπιν των παραπόνων που εξέφρασαν οι κνίτες σχολιαστές,η κίνηση αυτή θα βοηθήσει στην προπαγάνδιση της επανάστασης και του σοσιαλισμού στην άλλη ζωή και την Δευτέρα Παρουσία..
Η αυτοικανοποίηση είναι μεγάλη υπόθεση.Μην τους χαλάτε το χατήρι.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 9:29 μ.μ.

ΚΚΕδισμός. Το ανώτατο στάδιο της ντροπής της αριστεράς

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 9:35 μ.μ.

@Βαθύ Κόκκινο

Προτείνω, μετά την κάθε ανάρτηση, να αναγράφετε τη θέση του ΚΚΕ για το θέμα, να αναφέρετε ότι είναι σωστή και ότι όποια άλλη άποψη ακουστεί είναι σαχλαμάρα. Να αναφέρετε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεφτίλας και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ γκρουπούσκουλο. Ίσως έτσι γλιτώσουμε από τις ακατάσχετες παρεμβάσεις των πιωμένων οπαδών του Κόμματος, να πάνε για ύπνο ήσυχοι και να μπορέσουν οι υπόλοιποι να κάνουν μια κουβέντα της προκοπής

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

8.29 δεν υπαρχει καμμια αριστερα ρε λεβεντη. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ υπαρχει και εσεις εισαστε τσιρακια του δευτερου

26 Νοεμβρίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

Αύριο ο Λαφαζανης, αν δεν βρέχει, θα κατέβει με σωματείο απεργοσπαστών, τραμπούκων του Μανασή.

Ναι ναι αυτών των πληρομενων τραμπούκων στον πόλεμο του Μανεση εναντίων των ηρωικών χαλυβουργων.

Δίνει καθημερινά εξετάσεις στο κεφαλαιο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πρέπει να αποδείξει οτι ειναι καλύτερος απο τους βρωμοπασοκος στην καθυποταξη της εργατικης ταξης.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 10:36 μ.μ.

Δείτε κι αυτό

http://tathrasimia.blogspot.gr/

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 10:49 μ.μ.

Διεκπεραίωση, ζέσταμα, ζύμωση ή μάχη; Γιατί απεργούμε στις 27 Νοέμβρη;
http://wp.me/pryYN-1MW

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2014 στις 10:58 μ.μ.

@6.27

Το atarax δε θα κάνει τίποτα. O Antonxxx δεν είναι εκνευρισμένος. Πιωμένος είναι.

26 Νοεμβρίου 2014 στις 11:36 μ.μ.

10:58

Για τους τραμπουκους του Μανεση που φτιάξατε ψηφοδέλτιο ρε ξεπουληταδες;

26 Νοεμβρίου 2014 στις 11:44 μ.μ.

Οταν ο καπετάν Λαφαζαν θα αρπάζει τα σπιτια του λαου, τότε θα μυξοκλαιτε σαν παρθένες στο Σύνταγμα και θα ξορκιζεται τα κακά πνεύματα με μουτζες βρωμοΠΑΣοΚΙΑ που ονειρευεστε κουτάλες

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 12:23 π.μ.

11.44
Κάποτε οι φασίστες κατηγορούσαν τους κομμουνιστές οτι θα πάρουν τα σπίτια του κόσμου.
Σήμερα το σταλινικό απολίθωμα κατηγορεί...τον Λαφαζάνη οτι θα του πάρει τα σπίτια.
Ρε πως αλλάζουν οι καιροί!!
Να το πείς ξεπεσμό και ξεφτίλα θα είναι λίγο.Μάλλον τα χαμηλά ποσοστά τους έκαψαν τους εγκέφαλους που έτσι κι αλλοιώς ήταν λοβοτομημένοι.

Σύντροφε 10.58 τούτος εδώ ο Antonxxx δεν είναι πιωμένος.Χαπακωμένος είναι.

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 12:49 π.μ.

Νομίζω ότι ο Antonxx είναι ένας αναβαθμισμένος ΠΑΝ. Οι σύντροφοι του Περισσού στηρίχτηκαν στο παλιό μοντέλο ΠΑΝ, κράτησαν το μυαλό (εδώ που τα λέμε δεν είχαν και άλλο), του πρόσθεσαν τσαμπουκά, του έδωσαν τεχνοκρατικό όνομα μοντέλου (με το όνομα ΠΑΝ δεν μπορείς να κάνεις καριέρα) και τον ξαμόλησαν στο βαθύ κόκκινο και όποιον πάρει ο χάρος.

Από δω και πέρα τα νέα μοντέλα θα ονομάζονται Antonxx-2, Antonxx-3 και ούτω καθεξής ακολουθώντας τη σοβιετική παράδοση ονομασιών όπως Antonov An-225 Mriya τουπόλεφ tu-95, Ιλιούσιν Il-20 και πάει λέγοντας

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
27 Νοεμβρίου 2014 στις 12:53 π.μ.

Προτείνουμε τα πρώτα σπίτια του λαού που θα κατασχέσει ο καπετάν Λαφαζάν να τα παραχωρήσει στους κατάδικους αγωνιστές του ΠΑΜΕ που σαπίζουμε στις φυλακές.Είναι σωστό και δίκαιο όταν οι αγωνιστές κατάδικοι αποφυλακιστούν να έχουν ένα κεραμίδι να βάλουν το κεφάλι τους.
Μέχρι τώρα τα σπίτια τα έπαιρναν οι τράπεζες.Καιρός είναι να σταματήσει αυτό και να ανταμοιφθούν επιτέλους οι Παμιτες ήρωες που έδωσαν τα πάντα για τον λαό και στερήθηκαν την στέγη για τον σοσιαλισμό και την λαική εξουσία.
Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη.
Ολα τα σπίτια στα χέρια του Παμίτη.

27 Νοεμβρίου 2014 στις 1:35 π.μ.

Ο καπετάν Λαφαζαν θα παρει τα σπιτια του λαου σαν αριστερο χερι των Ντόπιων και ξένων Λατσηδων το χρεος των οποίων αναγνωρίζει και θα βάλει τον καναπεδιασμενο απο το ΣΥΡΙΖΑ λαο, να το πληρωσει 20 φορές.

Αυτός ειναι ο ρόλος της βρωμερης σοσιαλδημοκρατίας και μετα φασισμος, αν ο λαος δεν στείλει το Τσιπρολαφαζανεικο στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:07 π.μ.

1.35
Στον σκουπιδοτενεκέ οι λαοί στείλανε τον σταλινισμό.Στα σκουπίδια ο ελληνικός λαός πέταξε το σταλινικό ΚΚΕ.
Οταν θα σου πάρει η τράπεζα το σπίτι θα είναι αργά μάγκα μου.Οσο να παρακαλάς και να γλύφεις τον Σαμαρά δεν το ξαναπαίρνεις πίσω.

Ο Μαίλης και ο Κουτσούμπας δεν θα μείνουν ποτέ άστεγοι.Εσύ θα μείνεις στον δρόμο φουκαρά μου.
Κοροιδάρα!!!

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 10:40 π.μ.

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λέει για τα σπίτια που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Λαφαζάνης το νέο φρούτο της στήλης,ο Antonxxx.Δεν το έβγαλε απο το μυαλό του αυτό το αμάγαλμα της μαρξιστικής σκέψης.
Το έχει ξεσηκώσει απο το ''εμπιστευτικό''mail του Joerg Sponer του Capital Group.Που βέβαια ούτε κείμενο είναι αφού αποτελεί μια επανάληψη της συνέντευξης του Αδωνη Γεωργιάδη στο ΒΗΜΑ FM στις 11 Απριλίου,ούτε ''εμπιστευτικό''είναι αφού που έγινε φέιγ βολάν.
Αυτό είναι το σταλινικό ΚΚΕ και οι οπαδοί του.Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με ότι πιό σκοταδιστικό και αντιδραστικό κυκλοφορεί στην καπιταλιστική πιάτσα.Ξεσηκώνουν ότι σαβούρα σερβίρουν τα καπιταλιστικά ΜΜΕ και την παρουσιάζουν σαν ''ντοκουμέντα''.
Ατελείωτος κατήφορος.Τελικά δεν είναι ένας ο ΠΑΝ.Ολοι οι οπαδοί του ΚΚΕ είναι ΠΑΝ.

27 Νοεμβρίου 2014 στις 4:55 μ.μ.

Αληταραδες έχετε μαζέψει όλα τα σκουπίδια του βρωμοπασοκ που ματωσαν το λαο και έχετε την αναίδεια αλήτες να κουνάτε το δάχτυλο στους κομμουνιστές.
Καθε μέρα δίνετε εξετάσεις στην πλουτοκρατια και σε λίγο θα μάτωσε τε σαν κυβέρνηση το λαο.
Τότε θα τα πούμε αλήτες

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 6:14 μ.μ.

Από ο,τι έχω καταλάβει το σάιτ πρόσκειται στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ποιος ο λόγος της τόσο συχνής αναφοράς στο τι κάνουν οι σιχαμένες ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ, πράγμα που δίνει το πράσινο φως να μας τα πρήζουν οι ανυπόφοροι πανύβλακες οπαδοί τους;

υποστηρικτής ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 6:26 μ.μ.

Σιγά μη σου φύγει κανένας πόντος στο καλσόν antonxxx.
Ωραίοι κομμουνιστές! Να περιμένουν μπας και διοργανώσουν καμιά διαδήλωση κατσαρόλας!

Υγ: Το ΠΑΣΟΚ μάτωσε το κόσμο ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.
Αυτό να μη το ξεχνάς ποτέ κκεδάκο.

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 7:16 μ.μ.

Α...να κι ο έξυπνος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Δεν μας λες κι εμάς ρε αντάρσυε, η εξυπνάδα σας που ακριβώς έγκειται; Στο ότι έχετε αδειάσει π.χ. το Σίμο στο Χαλάνδρι παρόλο που προέρχεται από εσάς και δίνει ο άνθρωπος ένα αγώνα ή στο ότι μπορείτε και διατηρείτε το 0.5% με ή χωρίς μνημόνια;

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 9:07 μ.μ.

Φυγε ρε πανυβλακα, που θα πιασεις στο στομα σου την ανταρσυα. Φυγε, μας λιωσατε στο ξεφτιλικι και στην αηδια. Ειστε αναιδεστατοι, προκλητικοι και αηδιαστικοι, ολοι σας οι συριζοκουκουεδες.

Υποστηρικτης ανταρσυα

27 Νοεμβρίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Ποια ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
Η συνιστώσα του Τσίπρα;
Απεργια σήμερα συνδικάτων υποτίθεται και μου κατεβαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κομματικά.

Αλλα τότε δεν ακούγεται κανένας αντικομμουνιστης ΑνταρσυοΣυριζοπουλα που ο μόνος ρόλος ύπαρξης του ειναι η προβοκατσια στο ΚΚΕ, να δυσανασχετει που οι ΤσιπροΛαφαζανηδες καπελώνουν ξεδιάντροπα την απεργια τηςΓΣΕΕ.

Αυτοι είστε Ανταρσυοι του Τσίπρα.

κοινός νους
27 Νοεμβρίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Τελικά, παντού υπάρχει ένας ΠΑΝ. Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα έλειπε;

Και δε μου λες υποστηρικτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. είσαι με το ΣΕΚ ή με το ΝΑΡ; Για να το δούμε κι αυτό. Γιατί αν είσαι ΣΕΚ, τι γνώμη έχεις για το ΝΑΡ;Κι αν πάλι είσαι ΝΑΡ τι γνώμη έχεις για το ΣΕΚ;

Ο ταλιμπανισμός δεν είναι γνώρισμα αριστερών διαλεκτικών, είναι γνώρισμα ηλιθίων φασιστών. Και μερικοί στην αριστερά έχουν γίνει φασίστες χωρίς να το έχουν καταλάβει

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 12:31 π.μ.

Θλιβερο τσουτσεκι, γκεμπελισκε της συμφορας, πρεπει να ξερεις οτι η υπομονη δεν ειναι ατελευτητη. Την ελεεινη ψευτια οτι η ανταρσυα ...ειναι συνιστωσα του αλητη τσιπρα την εχετε γραψει πολλες φορες. Θα σας ερθει σφαλιαρα κοπροσκυλο που δεν τη φανταζεσαι. Ξεκουμπισου απο δω μεσα και τραβα γραψε στα δικα σας μπλογκς. Δεν μας ενδιαφερουν τα κομματα σας. Παρτε δρομο

Υποστηρικτης ανταρσυα

28 Νοεμβρίου 2014 στις 1:06 π.μ.

12:31
Ποιο ειναι γκαιμπελισμος;
Οτι ο ρόλος που σας εχει αναθέσει το συστημα εινα αυτός του πλαγιοκοπηματος του ΚΚΕ;

"Αριστερή" εφεδρεία της πλουτοκρατιας για μια ανώδυνη δειθεν ριζοσπαστικοποιηση των ατελειωτων καπιταλιστικών σταδίων;

Δεν δίνεται "αριστερο" άλλοθι στη Συριζαιικη σοσιαλδημοκρατια του κερατα;


Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 9:48 π.μ.

Τσουτσεκι σου ειπα να τα μαζεψεις. Εχετε τοσο χωρο στο διαδικτυο στην τελικη. Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να βρωμιζεις με τη συκοφαντια σου και αυτη τη γωνια; εξαφανισου σιχαμα

Υποστηρικτης ανταρσυα

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 9:54 π.μ.

Επιτέλους ρε antonxxx, βρήκες τον antonxxx της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ να τα πείτε σαν άνθρωποι...

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 3:14 μ.μ.

@1:06
Αγορίνα χαλάρωσε διότι θα σκάσουμε από την πολύ τεστοστερόνη....

Αν πάλι ο μόνιμος εκνευρισμός σου οφείλεται στα χάπια που πέρνετε παρέα με την Κανέλλη και τον Κλασιδιάρη, τότε τράβα στο γυμναστήριο για εκτόνωση._

28 Νοεμβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

Ο ξεφτίλας ο Ρούσης όπου να ναι θα μας αναλύσει μαρξιστικά την αναγκαιότητα σύμπραξης της ριζοσπαστικής αριστεράς με τους Ναζι και το πόσο απολυόμενοι ειναι το σταλινικό ΚΚΕ που κρύβεται πίσω απο κόκκινες (κατα Louis Vouitton 3 μνημονια και καμία 300ρια προσλήψεις συγγενών Τζακρη) κουρτίνες.

http://youtu.be/wOFi1YsVlMc

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 3:52 μ.μ.

γιατί δεν αναρτάτε το σχόλιό μου, το οποίο απευθύνεται προς τον Antonxxx, αυτόν τον θλιβερό τρισάθλιο συκοφάντη ;

Υποστηρικτής Ανταρσυα

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 5:47 μ.μ.

Πλαγιοκοπείται το ΚΚΕ anton??
Ω!

28 Νοεμβρίου 2014 στις 6:12 μ.μ.

3:52
Οχι κύριε λέξη ξεφτίλας, δεν ειναι τρισάθλια συκοφαντία, όπως γράφεις.
Ειναι ακριβως ο ρόλος του στο ύπουλο πλαγιοκοπημα του ΚΚΕ.
Αυτό το ρόλο εχει αναλάβει και διεκπεραιώνει.


Ειναι ξεφτίλας οχι γιατι υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, δικαιομα του.
Ειναι ξεφτίλας γιατι χρησημοιεις δειθεν το μαρξισμό και τη διαλεκτική
Για τη μακροημερεύσει του σαπιου καπιταλισμου και της ήττας της εργατικης ταξης.

Κατάλαβες;

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 6:51 μ.μ.

Μην πλαγιοκοπάτε το κκε.Δεν φτάνει που το πλαγιοκοπάει ούλη η οικουμένη,το πλαγιοκοπάτε και εσείς στο σάιτ.
Το πλαγιοκοπάει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο.Ο Βορίδης με τον Αδωνη.Η Βούλτεψη με τον Μητσοτάκη.Ο Πρετεντέρης με τον Παπαχελά.
Το πλαγιοκοπάει η Μέρκελ το ΝΑΤΟ και η CIA.
Το πλαγιοκοπάει η αστυνομία με τα ΜΑΤ και τα δακρυγόνα.Το τί πλαγιοκόπημα έγινε στην επανάσταση της 1ης Νοέβρη στο Σύνταγμα,δεν λέγεται.
Φτάνει το πλαγιοκόπημα.

28 Νοεμβρίου 2014 στις 10:40 μ.μ.

6:51
Αυτό μόνο σας απομένει, να πουλάτε τρέλα
Γιατι τωρα η ενωτιτα της αριστεράς γινεται πράξη με τους ΝΑΖΙ.
Το παράδειγμα της Κομοτινης ειναι μόνο ενα απο τα πολλά.
Οι πολιτική της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ειναι πολιτική της ξεφτίλας

Να οι σύμμαχοι σας στην Κομοτηνή

Γ. Μάτζιαρης και Θ. Μαργαρίτης (ΣΥΡΙΖΑ) + Ματθαιόπουλος (Χρυσή Αυγή)
Κουτάβας, Χαρίτος (ΣΥΡΙΖΑ) + Αλατζάς, Τσουμαρέλης (Χρυσή Αυγή).

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 12:04 π.μ.

10.40
Σαν λίγο πλαγιοκοπημένος μου φαίνεσαι.Ποιός σε πλαγιοκόπησε;
Να τα φυλάγεσαι τα πλάγια χτυπήματα.Βλάπτουν σοβαρά τον εγκέφαλο.
Να προσπαθείς τα χτυπήματα να μην τα τρώς κατακέφαλα.
Αν φυσικά διαθέτεις εγκέφαλο ,κομματάκι δύσκολο.
Εδώ ο ΠΑΝ,κοτζάμ δάσκαλος και διανοούμενος και έπαθε ζημιά ο άνθρωπος.Εσύ που είσαι αμάθητος θα γλύτωνες ;
Χάσαμε τον ΠΑΝ.Κερδίσαμε όμως άλλον καλύτερο.
Μπουμπούκια όχι αστεία.

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 12:49 π.μ.

Απ΄ ότι φαίνεται, πολύς κόσμος έχει κόψει αλυσίδα και κυκλοφορεί αδέσποτος και λυσσασμένος. Νομίζουν, μάλιστα, ότι κάνουν καλό στους χώρους που υποτίθεται εκπροσωπούν. Ας συνεχίσουν έτσι. Και εμείς διασκεδάζουμε και ρεζίλι γίνονται

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 6:08 μ.μ.

Ναι, ναι να διασκεδαζεις και να εισαι καλα, ψευτοκυριλε φλουφλη

Υποστηρικτης ανταρσυα

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 9:29 μ.μ.

Προς όλους τους υποστηρικτές. Υπάρχουν και τηλεοπτικές εκπομπές για να προβάλετε την ομάδα που υποστηρίζετε. Πχ η εκπομπή του Τσουκαλά του Ολυμπιακού είναι ό,τι πρέπει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger