Home » , » Επαναστατικά διεθνιστικά τραγούδια στην έναρξη εκδήλωσης 24 Κομμουνιστικών Κομμάτων στην Κωνσταντινούπολη (Ηχητικό)

Επαναστατικά διεθνιστικά τραγούδια στην έναρξη εκδήλωσης 24 Κομμουνιστικών Κομμάτων στην Κωνσταντινούπολη (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 | 4:03 π.μ.

Δεκάδες αντιπρόσωποι  από όλο των κόσμο κομμουνιστικών κομμάτων και οργανώσεων (από 24 χώρες, ανάμεσα τους από Δανία, Ισημερινό, Γαλλία, Γερμανία. Ιταλία, Τυνησία Κολομβία) παραβρέθηκαν  χτες στην συνδιάσκεψη που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη τιμώντας την επέτειο της συμπλήρωσης 20 χρόνων από τότε που αυτά τα κόμματα είχαν υπογράψει κοινό κείμενο υπερασπιζόμενα τον μαρξισμό λενινισμό μπροστά στην επίθεση που δεχόταν τότε με την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού.

Κάτω από ένα τεράστιο πανό με τις μορφές των Μαρξ, Εγκελς, Λένιν, Στάλιν, τις εργασίες τις συνδιάσκεψης άνοιξε ο πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος Τουρκίας, Σέλμα Γκιουρκάν, που ανάμεσα στα άλλα τόνισε: «Η εργατική τάξη εξακολουθεί να είναι ένας εφιάλτης για την αστική τάξη. Η εργατική τάξη θα νικήσει τη βαρβαρότητα. Ο καπιταλισμός θα καταστραφεί».

Με διεθνιστικά συνθήματα οι πάνω από 10.000 παρευρισκόμενοι στην έναρξη της εκδήλωσης αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό το συγκρότημα που ξεκίνησε την εκδήλωση με επαναστατικά τραγούδια, που μετέδιδε «ζωντανά» η τηλεόραση hayat.
Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους η εικόνα του δεν αποθηκεύτηκε σωστά. Οπότε αρκούμαστε να βάλουμε αυτά τα τραγούδια σε ηχητική μορφή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger