Home » , , » Θέατρο στον Αντι1

Θέατρο στον Αντι1

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 | 5:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο καλός κι ο κακός μπάτσος σε μια πολιτική εκδοχή. Η άλλη όψη της κάλπικης δεκάρας. Όλα φυσικά για τη δημοσιότητα και τις διαφημίσεις. Άλλος γλείφει, άλλη δείχνει μπούτι, αλλά το σκουπίδι - σκουπίδι. Ο Παπαδάκης σαν πιο έμπειρος, κάνει σαματά.

Θίχτηκε ο Γ. Παπαδάκης από το μπουμπούκο. Θα μου πείτε, αφού ξέρει τι μούτρο είναι, γιατί τον καλεί στην εκπομπή; Καλή ερώτηση, εύκολη η απάντηση: Μα για το σώου. Για το κακοπαιγμένο θέατρο μιας άθλιας προπαγάνδας. Προσέξτε την "είδηση" και θα καταλάβετε:

"Χαμός έγινε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» μεταξύ του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς στον αέρα με αφορμή τις καταγγελίες της βουλευτού των ΑΝΕΛ Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα δωροδοκίας μέσω facebook. O κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι καταγγελίες που γίνονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι αβάσιμες. Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι «η συγκεκριμένη ιστορία είναι μια γελοία ιστορία, ανάλογη αυτού του κόμματος». Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του είπε ότι δεν είναι σωστό να κάνει τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς για ένα κόμμα και τότε τα αίματα άναψαν για τα καλά. Ο μεν Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Παπαδάκη Στάλιν, ο δε Παπαδάκης του απάντησε ότι είναι γελοίος." Δείτε τον έντονο διάλογο:  

Τον νευρίασε που τον είπε "Στάλιν" και απαίτησε να πάρει πίσω το χαρακτηρισμό...

Δυο παρατηρήσεις πριν μπω στην ουσία: Ο ορισμός της πολιτικής γελοιότητας, ο μπουμπούκος, χαρακτηρίζει γελοίο ένα άλλο κόμμα και δε βλέπει τα χάλια του δικού του κόμματος και του πρώην (ΛΑΟΣ) και του νυν (ΝΔ). Είπε ο γάιδαρος δηλαδή... Το δεύτερο είναι ο αποπροσανατολισμός και τα ψέματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα: Πολλές φορές ο ίδιος έχει κάνει "σημαία", όταν τον συμφέρει, αυτά που γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ουσία τώρα: Παπαδάκη, σε πήραμε χαμπάρι. Να διαμαρτυρηθείς για το ήθος του θρασύδειλου εντάξει. Για το φασίστα, ο Στάλιν είναι εφιάλτης, το καταλαβαίνω, "συγύρισε" μια χαρά τους ναζί δολοφόνους κι αυτό δεν μπορούν να το δεχθούν οι νοσταλγοί του Χίτλερ. Ξύδι Άδωνη. Και σόδα για να το χωνέψεις.

Όταν όμως εσύ το θεωρείς βρισιά το όνομα του Στάλιν παίζεις βρώμικο παιχνίδι. Και προπαγάνδα κάνεις "ο κακός Στάλιν" και αποπροσανατολίζεις. Ο Στάλιν γλύτωσε τον κόσμο από ένα τέρας σαν το Χίτλερ. Αυτό δεν αλλάζει, που να χτυπιέστε. Η πολιτική μου άποψη είναι ότι ο Χίτλερ που θαυμάζει τόσο ο Άδωνης είναι υπεύθυνος για τη σφαγή του Β' ΠΠ και την καταστροφή της χώρας μας. Ο δοσιλογισμός των ταγματασφαλιτών επαναλαμβάνεται ως φάρσα στο πρόσωπο αυτών των καθαρμάτων που ψήφισαν τα μνημόνια.

Αν έλεγες κάτι τέτοιο, θα είχες δίκιο και δεν έπαιρνες μέρος στην αθλιότητα και το ψέμα. Αλλά είσαι κι εσύ μέρος του θεάτρου και παίζεις το ρόλο σου. Άξιος ο παχουλότατος μισθός σου. Θέλεις να κάνεις ακροαματικότητα, να φανείς δήθεν διαφορετικός και ταυτόχρονα ο βόθρος του Αντι1, που τον βλέπουν όλο και λιγότεροι, να ξεπλένει έντεχνα το φασισμό.

Εγώ πάντως έχω κλείσει από καιρό την παράνομη χωματερή της TV... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 12:01 π.μ.

στο Δαφνί σούμπιτο.RAUS!
όσο ο σύριζα φουσκώνει τόσο αυτός ο λυσσάρης θα προκαλεί επικοινωνιακό θόρυβο… .Εμμονή ψυχοπαθολογικού χαρακτήρα Μια εμμονή η οποία έχει γίνει αρωστημένη Μη τον μαζεύεις από τα κανάλια, μη τον κρύβεις, μη ντρέπεσαι, άσε μας να γελάσουμε, τόσα περνάει ο κόσμος….

Ανώνυμος
29 Νοεμβρίου 2014 στις 12:12 π.μ.

Παλιά τους τέχνη κόσκινο.
Νέα μέτρα, παλιά κόλπα, και η σαπίλα καλά κρατεί. Κοροϊδία η δήθεν αγωνία με την τρόικα. Η κυβέρνηση κάνει από την πρώτη στιγμή, ότι θέλει η τρόικα και όχι μόνο αυτό, είναι "βασιλικότερη του βασιλέως". Η ντόπια ολιγαρχία έχει βρει την ευκαιρία να περάσει ότι ονειρεύονταν τόσο καιρό. Όχι μόνο τα μέτρα του ΔΝΤ και της ΕΕ αλλά και αυτά των καναλιών, εφοπλιστών, βιομηχάνων, ημετέρων, έχουν πνίξει τον εργαζόμενο, το συνταξιούχο, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και αστέγων.
Πως όμως θα συνεχίσουν το πλιάτσικο; Δημιουργώντας μια πλαστή κρίση με τους τοκογλύφους που θα τους επιτρέψει να περάσουν νέα σκληρότερα μέτρα ως αποτέλεσμα δήθεν "διαπραγμάτευσης", ως δήθεν το "μικρότερο" κακό. Στην πραγματικότητα, μετρούν την αντίσταση του κόσμου, ώστε αν μπορέσουν, να λεηλατήσουν ακόμα περισσότερα κι από τους αρχικούς τους στόχους!
Κάποια στιγμή, που οι εκλογές θα γίνουν αναπόφευκτες, το μνημόνιο θα πουν ότι "φεύγει", αφήνοντας όλα τα εξοντωτικά μέτρα πίσω του για πάρα πολύ καιρό. Η κλεψιά μπροστά στα μάτια μας θα συνεχιστεί, όσο οι απατεώνες της γαλάζιας συμμορίας αφήνονται ανενόχλητοι, άσχετα με το πως θα βαπτίσουν το πλιάτσικο τα υποταγμένα στο σαμαρά ΜΜΕ.
Αλλαγές έρχονται λοιπόν στο συνταξιοδοτικό, με αύξηση των ορίων ηλικίας, περαιτέρω μείωση αποδοχών και άλλους επαχθείς φόρους που είναι πλέον πυροβολισμοί στο πτώμα της οικονομίας. Ίσως τελικά να μην βρεθούν οι 180, αν κατά το Φεβρουάριο η κατάσταση χειροτερέψει ακόμη περισσότερο και να πουν έτσι στο ΣΥΡΙΖΑ: Έλα να πάρεις τα αποκαΐδια. Μπορεί όμως και να κρίνουν, ότι πρέπει να πάρουν και τα όργανα! εκτός από τα σπίτια των φτωχών, οπότε θα λαδώσουν για να βγάλουν τη γλάστρα της δημοπρασίας. Αναλόγως, αν θα τα προλάβουν να τα φάνε όλα μέχρι το μεδούλι ως το Μάρτη. Μασάνε πάντως γρήγορα. Εύχομαι να τους κάτσουμε στο λαιμό και να πνιγούν.
Μέσα σ' αυτό το κλίμα σήψης είναι και οι γελοίες δημοσκοπήσεις των παρασαμαρικών πχ περί μείωσης δήθεν της διαφοράς! Φυσικά είναι τόσο "καλό" το κλίμα για τη ΝΔ με την υποτέλεια που δείχνει στους τοκογλύφους, τα νέα άδικα μέτρα που έρχονται και τις αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα πρώην και νυν βουλευτών, που τι πιο "φυσικό" από τη μείωση της διαφοράς. Τρελή μαστούρα ή απελπισμένη προσπάθεια του πνιγμένου να πιαστεί από μαλλί του; Όλοι οι άλλοι πάντως το πήραν απόφαση. Εμ με την ξευτίλα που έπαθαν στις ευρωεκλογές, τότε που μίλαγαν για ντέρμπι ή πρωτιά της ΝΔ...
Κάτι μου λέει πως αν συνεχίσει έτσι το επόμενο δικομματικό ντέρμπυ ίσως είναι ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ! που είναι τρίτο, αλλά το πλησιάζει η ΝΔ πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα. Η πραγματική διαφορά μεταξύ του πρώτου ΣΥΡΙΖΑ και της δεύτερης (προς το παρόν;) ΝΔ, είναι διψήφια και διαρκώς αυξανόμενη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ "καλπάζει" Φυσικά η διάλυση της ΝΔ ωφελεί εκλογικά κι άλλους χώρους που θα κρατήσουν απλά τα ποσοστά τους. Για ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΠΟΤΑΜΙ δεν μιλάω γιατί είναι πεθαμένοι. Βέβαια η ΝΔ και τα δεκανίκια της θα δώσουν ρέστα προπαγάνδας, τρομοκρατίας και φυσικά βολέματος ημετέρων με στόχο τη μείωση της ψαλίδας και την έστω οριακή διαχείριση της ρημαγμένης δεξιάς. Κύριος στόχος της πλέον η διατήρηση της δεύτερης θέσης!
Ακόμα, ο κόσμος θέλει αλλαγή πολιτικής. Επομένως οι περισσότεροι θέλουμε εκλογές. Όμως αν κι αξία των εκλογών είναι σημαντική, γιατί δείχνει τη θέληση του κόσμου (ως ένα βαθμό γιατί υπάρχουν διάφοροι τρόποι νοθείας) δεν αλλάζει την αιτία της κρίσης δηλαδή το σύστημα. Ναι λοιπόν στις εκλογές, αλλά ταυτόχρονα εντατικοποίηση των αγώνων και προετοιμασία της Επανάστασης, διότι το παρακράτος και η διαφθορά είναι πολύ ισχυρά και η επίθεση που ετοιμάζουν σφοδρή και ύπουλη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger