Home » » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το αυριανό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για το αυριανό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 | 7:02 μ.μ.

Όλοι το Σάββατο στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα (SPOT)

Το Σάββατο, όλοι οι δρόμοι -από κάθε γωνιά της Ελλάδας- οδηγούν στο Σύνταγμα, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι, που συμμετέχουν μετά από κάλεσμα του ΠΑΜΕ, περισσότερα από 900 σωματεία, Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σύλλογοι και φορείς.

«Για να ακουστεί η δική μας φωνή!», για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας, για να βροντοφωνάξουμε: «Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας! Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι!», όπως σημειώνεται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ.

Ήδη οι αποφάσεις συμμετοχής έφτασαν τις 964.


Περισσότερες λεπτο,'ερειες στην ιστοσελίδα 902
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 4:08 μ.μ.

Αν για αυτό μας τα ζαλίσατε τόσο καιρό περί δήθεν μαζικότητας, 990 σωματειων, κλπ, κλπ, ..... τότε σύντροφοι Καλή μας Νύχτα!

www.youtube.com/embed/QANa6Ont9ko

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2014 στις 7:23 μ.μ.

χωρίς μπάτσους και όπως πάντα εντός κανονικότητας το συλλαλητήριο..δείγμα του πόσο αντισυστημικοί και πόσο τους φοβούνται.. μια ζωή για τη βρώμικη δουλειά κρυφής στήριξης του ελληνικού κεφαλαίου κι ενός διαλυμένου οικονομικού συστήματος που ζέχνει από τα ερείπια..μια στάση ΄΄αγωνιστική'' χωρίς πραγματική ρήξη με το γαμοκατεστημένο. κι όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους ή δεν μοιράζει κουπόνια είναι αντικομμουνιστής..γι αυτό σας φτύνει ο κόσμος και θα μένετε μια ζωή στο 4-5%..το e- lada samara είναι προορισμένο να πετύχει..oυστ μαντρόσκυλα του συστήματος...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger