Home » , , » Συναυλία αλληλεγγύης στον "πεινασμένο υπουργό" Ντινόπουλο (Ηχητικό)

Συναυλία αλληλεγγύης στον "πεινασμένο υπουργό" Ντινόπουλο (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 | 2:58 μ.μ.

Πόσο πολιτικό παχύδερμο πρέπει να είναι κάποιος για να παραμένει γαντζωμένος στην κυβερνητική καρέκλα του όταν τον φτύνουν και λέει ότι ψιχαλίζει;
Πόσο κυνικός είναι ο πρωθυπουργός που κρατάει στην θέση του έναν υπουργό που έχει εκτεθεί σε βαθμό που να γίνεται περίγελος και από συνδικαλιστικά όργανα που υποτίθεται ανήκει;
Ο λόγος φυσικά για τον Αργύρη Ντινόπουλο.

Μετά το «άδειασμα» που του έκανε χτες, ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Ασφάλισης και Περίθαλψης καταρρίπτοντας την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έρχεται σήμερα ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ που όχι απλώς απαιτεί «πλήρη διαφάνεια σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα», αλλά στην τελική παίρνει στο δούλεμα τον υπουργό Εσωτερικών.

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Το φαινόμενο προβεβλημένων στελεχών της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, που επιχειρούν να διαφύγουν των υποχρεώσεών τους πρέπει να αντιμετωπισθεί στη ρίζα του. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εκείνους που ανερυθρίαστα και χωρίς κανένα δισταγμό επιβάλουν στην κοινωνία πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα, οδηγώντας στο περιθώριο και την εξαθλίωση εκατομμύρια πολιτών.

Με την ελπίδα ότι ο κ. Ντινόπουλος δεν θα αιτηθεί οικονομικό βοήθημα ανεργίας από την Ένωσή μας εν όψει των Χριστουγέννων διότι θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να το απορρίψουμε, ζητούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών όπου αναλογούν».

Μόνο στην πλάκα λοιπόν μπορεί να πάρει κανείς τους ισχυρισμούς Ντινόπουλου. Σ’ αυτή την κατεύθυνση και οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» κυκλοφόρησαν διαφημιστικό σποτάκι για την «συναυλία αλληλεγγύης που διοργανώνουν» στον «υπουργό που πεινάει» Αργύρη Ντινόπουλο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger