Home » , » "Λαδώνονται" οι βουλευτές; Αποκλείεται. Μας το είχε βεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το επιβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και πρόσφατα το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη.

"Λαδώνονται" οι βουλευτές; Αποκλείεται. Μας το είχε βεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το επιβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και πρόσφατα το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη.

Από giorgis , Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 9:21 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Κοκκορομαχίας το ανάγνωσμα για άλλη μια φορά. Ερέθισμα η τοποθέτηση του εκπροσώπου Τύπου του Σύριζα Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι υπάρχει δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο «γαλάζιοι» επιχειρηματίες έφτιαξαν «ταμείο» για να εξαγοράσουν βουλευτές ώστε να γίνει κατορθωτή η εκλογή νέου «τελετάρχη» απ’ αυτή τη βουλή.

Ας τα πιάσουμε τα πράγματα απ’ την αρχή. Πριν τρεις βδομάδες ο «έγκυρος» δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος έκανε μια αλητεία. Πήρε ένα ρεπορτάζ που είχε δημοσιευτεί στο τεύχος Αυγούστου του Unfollow σύμφωνα με το οποίο  «τα πολιτικά στέκια βοούν ότι αναβιώνουν μέρες του '65 και κάνουν λόγο για "ταρίφα" ενός εκατομμυρίου ευρώ το κεφάλι», τονίζοντας ότι  «Σενάρια κυκλοφορούν πως η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει "παρακαταθήκη" 20 εκατομμυρίων, με σκοπό να τα διαθέσει αποκλειστικά για την εξαγορά τους, προκειμένου να αποχωρήσουν από το κόμμα τους, να επιστρέφουν στη ΝΔ και να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας!»

Στην εφημερίδα, λοιπόν που διευθύνει ο Αιμ. Λιάτσος - την Κontranews- δημοσιεύτηκαν, χωρίς να έχει αναφερθεί πηγή και παρουσιάζοντας τα ως "αποκλειστικό", τα ίδια πράγματα που είχε δημοσιεύσει το  Unfollow.
Ο Σκουρλέτης λοιπόν, σε μια αποστροφή του λόγου του, επικαλέστηκε το δημοσίευμα της φυλλάδας του Κουρή: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα» 

Τα όσα επακολούθησαν τα παρακολουθούμε στο παρακάτω ρεπορτάζ και θα τα σχολιάσουμε.


Αρχικά τι αντίδραση Ραν τα Πλαν είναι αυτή που είχε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη; Από αρχές Αυγούστου το δημοσίευμα του Unfollow έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Επίσης έχουν περάσει πάνω από 20 μέρες από τότε που το ανακύκλωσε η φυλλάδα του Κουρή. Πρέφα δεν είχε πάρει τίποτα και μόλις σήμερα έδωσε εντολή στην εισαγγελία Εφετών να διερευνήσει το περιεχόμενο των δηλώσεων Σκουρλέτη περί σχεδιαζόμενης «εξαγοράς» βουλευτών;

Και τι «κουφή», δήλωση είναι αυτή που έκανε ο Σαμαράς λέγοντας; «Καλώ τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες του με ονόματα και στοιχεία διαφορετικά αποκαλύπτεται ως παράγοντας αποσταθεροποίησης και υποκινητής πολιτικής ανωμαλίας σε κρίσιμες για τον τόπο στιγμές».
Ακούσατε εσείς να κάνει κάποια σχετική δήλωση ο Τσίπρας; Ένα δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε, πάνω στην ρύμη του λόγου του ο Σκουρλέτης και τίποτε άλλο. Ούτε το υιοθέτησε, ούτε έδειξε να αποδέχεται τα γραφόμενα του. 

Επίσης τι αμήχανη αντίδραση ήταν αυτή του Σύριζα μετά την δικαστική παρέμβαση, Αφού τόσο κόπτεται για την θεσμολαγνεία και χαίρεται για την «ετεροχρονισμένη εισαγγελική έρευνα» γιατί δεν την προκάλεσε ο ίδιος όταν πρωτοεμφανίστηκαν τα δημοσιεύματα;

Οσο για την Βούλτεψη που μας είπε ότι «οι έλληνες βουλευτές δεν εξαγοράζονται από κανέναν» συμφωνούμε απόλυτα.
Μας το είχε επιβεβαιώσει στο παρελθόν ο Τσοχατζόπουλος, μας το διαβεβαίωσε ο Μαντέλης, μας το ανέλυσε ο Παυλίδης, είχαμε διαβάσει την διατριβή που είχε κάνει για το θέμα ο Τσουκάτος και πρόσφατα το εμπεδώσαμε με την διάλεξη Μιχελάκη.

Και πέρα απ’ την πλάκα τώρα; Τι νόημα έχουν αυτές οι δικαστικές έρευνες; Ανούσιες είναι για να παραμυθιάζουν τον κόσμο.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

13 Οκτωβρίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

Βόμβες Πανούση για χρηματισμό και συναλλαγές με βουλευτές
http://www.logiosermis.net/2014/07/blog-post_2074.html#.VDw2uVfm4mg

- Τι πιθανότητες δίνετε τελικώς στην εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή;
«Εχει αρχίσει ήδη μια μεγάλη επιχείρηση συγκέντρωσης προθύμων βουλευτών…».
- Με ποια μέσα;
«Με όλα τα μέσα! Πρόκειται για καθαρή συναλλαγή. Δεν μιλάω μόνον για χρήματα, δεν το γνωρίζω, χωρίς να το αποκλείω κιόλας. Μιλάω για υποσχέσεις, εξυπηρετήσεις, εξασφαλίσεις, ακόμη και διορισμούς συγγενών -όλα τα γνωστά δηλαδή του ελληνικού πολιτικού συστήματος!».

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

"Λαδωνονται οι βουλευτες"; Συγνωμη παιδια,το σχολιο δεν παει σε εσας,μα το ερωτημα μου θυμιζει.."μασαει η κατσικα ταραμα;"......ΝΑΙ-ΝΑΙ ΜΑΣΑΕΙ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger