Home » , , » Τέσσερα βιντεάκια απ' την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Τέσσερα βιντεάκια απ' την εκπομπή του Λ. Λαζόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 | 4:05 π.μ.

Αν τυχόν ανταποκριθεί η κυβερνητική εκπρόσωπος προπαγάνδας στην δημόσια πρόσκληση-πρόκληση που της απεύθυνε ο Λάκης Λαζόπουλος να παρουσιαστεί στην εκπομπή του, τότε θεωρούμε δεδομένο ότι τα κοντέρ τηλεθέασης θα σπάσουν. Από κει και πέρα το χθεσινό Αλ Τσντίρ δεν ξέφυγε απ’ τα συνηθισμένα του. Έμμεση προπαγάνδα υπέρ του Σύριζα, κριτική στο διεφθαρμένο αστικό πολιτικό προσωπικό, αμφιλεγόμενη, ως προς την ποιότητα της σάτιρα στα όσα παρακολουθούμε στα ΜΜΕ.

Απ’ όσα είδαμε, λοιπόν, χτες στο Αλ Τσαντίρ, σας παραθέτουμε τέσσερα βιντεάκια. Ένα για τον «λούστρο της εξουσίας» -έτσι χαρακτηρίζει ο Λαζόπουλος τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Το δεύτερο κάνει μια αναφορά στο πως το αστικό προσωπικό έσυρε την χώρα στα μνημόνια και τον λαό στην κοινωνική καταστροφή, με τους διεφθαρμένους «πολιτικούς ηγήτορες» να έχουν την «ανταμοιβή»  του.

Από κει και πέρα, παρακολουθούμε τον Τάκη Τσουκαλά –αγαπημένο των σατιρικών εκπομπών-σε ανεπανάληπτες στιγμές από την τηλεοπτική του παρουσία, καθώς και ένα άλλο βιντεάκι με σκόρπιες ατάκες του Λαζόπουλου.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger