Home » , » Μια είδηση που δεν υπήρξε για τα ΜΜΕ - Αυτή είναι η Ελλάδα της ... ανάπτυξης που βγαίνει απ το μνημόνιο. (Βίντεο)

Μια είδηση που δεν υπήρξε για τα ΜΜΕ - Αυτή είναι η Ελλάδα της ... ανάπτυξης που βγαίνει απ το μνημόνιο. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 | 10:36 μ.μ.

Αυτό που ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ. Στην Ελλάδα της ,,, ανάπτυξης όμως, των Σαμαρά-Βενιζέλου αυτή η είδηση δεν αξίζει ούτε μονόστηλο στα «ψιλά» εφημερίδας.

Επικαλούμενος επίσημα στοιχεία ο δημοσιογράφος Γ. Βλάχος μας αποκαλύπτει ότι τους τελευταίους εννιά μήνες στην χώρα μας έγιναν από τις εφορίες σε όλη την Ελλάδα 687.427 (!!!) κατασχέσεις (προφανώς απομυζούσαν χρήματα καταθετών). Οι ποινικές διώξεις που εκκρεμούν σ’ αυτούς που χρωστούν στην εφορία ανέρχονται σε 54.586 (!!!). Παράλληλα οι εφορίες προχωρούν διαδικασίες σε πλειστηριασμούς ακινήτων σε 11.226 κατόχων τους!  

Δυο επισημάνσεις επίσης από το ίδιο βίντεο.
α) Από 1/1/2015 δεν θα υπάρχει προστασία στην πρώτη κατοικία.
β) Βγήκε ο Χαρδούβελης από την συνάντηση του με τον Σόιμπλε και είπε στους δημοσιογράφους «χωρίς να ντρέπεται και να κοκκινίζει», όπως ακούμε να μας λέει ο δημοσιογράφος που αναφέραμε «ότι θα συμφωνήσουμε με τον Σόιμπλε τι θα κάνει η Ελλάδα μετά το Μνημόνιο». «Δηλαδή θα μας πει ο Σόιμπλε τι θα κάνει αυτή η χώρα. Και ύστερα λέμε ότι έχουμε κυβέρνηση» κατέληξε ο Γ. Βλάχος.

Αυτή είναι η Ελλάδα της ... ανάπτυξης που βγαίνει απ το μνημόνιο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger