Home » , » Μια ερώτηση στην οποία δεν έχουμε απάντηση

Μια ερώτηση στην οποία δεν έχουμε απάντηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 | 2:25 π.μ.

Δεν ξέρουμε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία, αλλά μας δημιούργησε ερωτηματικά γ’ αυτό το παραθέτουμε.
Απ’ τα κεντρικά γραφεία του Σύριζα, συντρόφισσα εκπαιδευτικός δέχτηκε πρόταση να αποσπαστεί απ’ την εργασία της και να στελεχώσει το τμήμα παιδείας του Σύριζα. Αυτό πιθανόν δεν θα είχε καν λόγο αναφοράς αν στο συγκεκριμένο άτομο που απευθύνθηκε η πρόσκληση δεν ήταν μέλος των «Παρεμβάσεων», γνωστή αγωνίστρια της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς –πρόσκειται στον χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, χωρίς να είναι οργανωμένη σ’ αυτή την συλλογικότητα.

Δεν μας φαίνεται λογικό το κόμμα της Κουμουνδούρου να μην έχει κομματικά μέλη για να στελεχώσει θεματικές του επιτροπές και να απευθύνεται σε αγωνίστριες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, προσφέροντας ουσιαστικά μια θέση αργομισθίας.

Φυσικά, η πρόταση του Σύριζα δεν έγινε αποδεκτή. Το ερώτημα όμως παραμένει. Γιατί ο Σύριζα έκανε μια τέτοια πρόταση σε άτομο που γνώριζε τον πολιτικό του προσανατολισμό; Απαντήσεις υπάρχουν. Θα ήταν παρακινδυνευμένο όμως να διατυπωθούν αφού δεν γίνεται να τεκμηριωθούν,

Υ.Γ Αν τυχόν υπάρξει εκ μέρους του Σύριζα οποιαδήποτε αμφισβήτηση στα γραφόμενα μας θα επανέλθουμε με ονόματα και στοιχεία. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 7:59 π.μ.

Γνωστη π@@@τικη τακτικη. Την πεφτουμε στον κοσμο των αλλων δυναμεων μπας και τσιμπισει κανεις καιτον παρουμε. Το ιδιο κανουν και με τους οπαδους του ΚΚΕ. Δεν ειμαι κκες αλλα εχω ακουσει περιπτωσεις κατα καιρους.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 8:54 π.μ.

Πω πω τι αποκαλυψη ηταν αυτη?

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 9:39 π.μ.

Κι εγώ ξέρω άλλες 10 περιπτώσεις τέτοιες. Τι υπονοείς; Εξαγορά; Ναι ρε, το πρώτο πράγμα που απασχολεί το ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή είναι να εξαγοράσει την κοινοβουλευτική. Όσο για την "θέση αργομισθίας" αυτά μη τα πεις σε κάτι φίλους μου που γυρνάνε σπίτι 7 η ώρα γιατί δε σε βλέπω καλά. (Φυσικά υπάρχει ΚΑΙ η αργομισθία, πολύ συνηθισμένο φαινόμενο σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους)

Πάντως αν δεν είσασταν τόσο ψωνισμένοι αλλά και ανασφαλείς με την πάρτη σας θα βλέπατε μερικά πράγματα πιο απλά.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 10:35 π.μ.

Να σας την δώσω εγώ την απάντηση. Είναι πασίγνωστο ότι ένα μέρος των γκροπούσκουλων που απαρτίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλείνει το μάτι προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ε δεν είναι δα και τόσο βλάκες οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να μην εκμεταλλεύονται την κρυφή συμπάθεια ορισμένων.

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2014 στις 3:30 μ.μ.

Ψιτ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ βαλτε κ την Αγγελοπουλου την επομενη φορα υπευθυνη στο τμημα πολιτισμου. Οταν αρχιζει να σε φημολογει η πλεμπα της αστικης ταξης τοτε πρεπει να αρχισεις να ψαχνεσαι για το τι παει στραβα.

παλαιότερα
20 Οκτωβρίου 2014 στις 5:16 μ.μ.

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι

1981 μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο από κκε εσωτ. Ρηγάδες και β' πανελλαδική. Η ΑΣΠΕ κκε-λμ Εξαφανίστηκαν τότε......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger