Home » , » Το οικονομικό «δράμα» που περνάει ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούσης

Το οικονομικό «δράμα» που περνάει ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 | 11:03 π.μ.

Το οικονομικό «δράμα» που περνάει ο χρυσαυγίτης βουλευτής Δημήτρης Κουκούσης –όπως το αφηγείται ο ίδιος σε ομοϊδεάτες του- μαθαίνουμε σήμερα από δημοσίευμα του «Εθνους».

Σύμφωνα, λοιπόν με το δημοσίευμα ο υπόδικος βουλευτής μιλώντας στην Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α, τον Δεκέμβρη του 2012, "ανοίγει τα φυλοκάρδια" του ξεδιπλώνοντας στα μέλη της ναζιστικής συμορίας την "τραγική" κατάσταση που βιώνει:

Η πρώτη πράξη του «δράματος» περιλαμβάνει τον υπόδικο βουλευτή να ομολογεί με πόνο καρδιάς ότι αναγκάστηκε να πάρει το βουλευτικό Μερσεντές για τις μετακινήσεις του. «Μας έχουν
κατηγορήσει για πολλά πράγματα. Το τελευταίο που ακούμε, και συνήθως αυτό το κάνουν οι Αδωνίτσες (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Αδωνι Γεωργιάδη) και κάτι άλλοι μέσα στη Βουλή, λένε ότι
τα προνόμια τα δέχτηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki.

Οσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα-Αθήνα δεν μπορεί να πάει (...) Αποδέχτηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσεντές», λέει ο Κουκούτσης στον Πυρήνα Νίκαιας.


Το παράπονο. 

Η δεύτερη πράξη του «δράματος Κουκούτση» κρύβει μια μεγαλύτερη αποκάλυψη: «Λοιπόν, πρέπει
να ξέρετε την αλήθεια για τους μισθούς που παίρνουμε εμείς οι βουλευτές. Δεν θα κρυφτούμε. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι 3.500 ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα γι' αυτή την εποχή. 

Λοιπόν,τα 3.000 ευρώ (σ.σ. εννοεί από τις 6.500 ευρώ του μισθού) πηγαίνουν την 1η του μήνα στο κόμμα για τρόφιμα. Δεν τα παίρνει το κόμμα, εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι. Λοιπόν, με τα 3.500
ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ τον μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. (...) Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. 

Η Βουλή μας δίνει μέσα στα 3.500 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους», παραπονιέται ο Δ. Κουκούτσης για τα καύσιμα που καταναλώνει το Μερσεντές, τα οποία μάλιστα τα πληρώνει η Βουλή, όπω παραδέχεται.

Σε κάθε περίπτωση, από τον δημοσιευμένο ισολογισμό τηε ΧΑ για το έτος 2012, οι εισφορές των βουλευτών στο κόμμα ανέρχονται στις 35.173,59 ευρώ.
Αν διαιρέσειε το ποσό αυτό με τον αριθμό των βουλευτών (18), προκύπτει ότι παρακρατούνται μόλις 720 ευρώ τον μήνα.

Αλλά η καλύτερη δήλωση του βουλευτή Μεσσηνίας έρχεται στο τέλος και είναι ενδεικτική των ψεμάτων που «ταΐζει» η Χρυσή Αυγή τα μέλη και τους υποστηρικτές της. «Θα σας πω και κάτι για να γελάσετε. Οταν περάσει 20 ο μήνας γυρίζουμε ο ένας στον άλλο και λέμε, ρε, κάνα δεκάρικο (σ.σ. εννοεί 10 ευρώ) να φάμε;».

Η κοροϊδία της Χρυσής Αυγής φαίνεται από το γεγονός ότι άλλα λένε με κλειστές τις πόρτες και άλλα δημοσίως. 
Οταν η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου δήλωσε ότι μπορεί να ζει «και με 1.500 ευρώ τον μήνα», η Χρυσή Αυγή την κατακεραύνωσε μιλώντας για «πολιτική αναλγησία και παχυδερμισμό, όταν 6.300.000 Ελληνες ζουν στα όρια τηε φτώχειας». .

Τέλος, ο Δ. Κουκούτσης παραδέχεται στην ομιλία του  ότι είναι θαυμαστής τηε χούντας των συνταγματαρχών και θα 'θελε ο στρατιωτικός γιος του να ’ γίνει πρωθυπουργός. «Να σας πω και κάτι, να τα λέμε και ξεκάθαρα. Πέντε ευέλπιδες (σ.σ. χούντα) κυβέρνησαν καλύτερα τη χώρα. Εύχομαι ένας από αυτούς να είναι και ο γιος μου μεθαύριο. Γιατί μου λένε εμένα, άντε και πρωθυπουργός, μου λέγανε στην Καλαμάτα. Λέω εγώ, όχι λέω, ο γιος μου. Μα ο γιος σου είναι στην Ευελπίδων. Εεεε».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Οκτωβρίου 2014 στις 9:10 μ.μ.

Το αστείο της υπόθεσης είναι το εξής....όταν πρωτομπήκαν στην βουλή αρνήθηκαν να παραλάβουν κρατικά αυτοκίνητα και τους επευφημούσαν τα χρυσσαύγουλα,στην πορεία όμως τα ζώα γλυκάθηκαν κορόϊδα είναι?
Οι αντισυστημικοί φασίστες πρώτοι και καλύτεροι σε όλα (δάνεια-κρατικά αυτοκίνητα) όπου τους βολεύει πρώτοι,κατά τά άλλα ο αρχιφασίστας Μιχαλολιάκος ο αρχηγός της ναζιστοσυμμορίας δέν αναγνωρίζει βουλή και σύνταγμα....
Ας ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που τους υπερασπίζονται

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger