Home » , , » Βρίζει και συκοφαντεί τους φοιτητές, ειρωνεύεται τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Σωτήρη. Ετσι βγάζει το παντεσπάνι του ο Πρετεντέρης (Βίντεο)

Βρίζει και συκοφαντεί τους φοιτητές, ειρωνεύεται τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Σωτήρη. Ετσι βγάζει το παντεσπάνι του ο Πρετεντέρης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 | 8:54 μ.μ.

Λείπει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή; Οπότε πώς θα γινόταν να απουσίαζε ο Πρετεντέρης από το τσούρμο που συστρατεύτηκε για να ρίξει τον οχετό του  ενάντια στους φοιτητές που  έκαναν παρέμβαση  σήμερα στην σύγκλητο. Αφού λοιπόν προβλήθηκε ένα άθλιο σχετικό ρεπορτάζ με έμφαση στα λεγόμενα του Λοβέρδου και στην ανακοίνωση του πολιτικού μορφώματος του Σ. Θεοδωράκη, ανέλαβε ο Πρετεντέρης να μας παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα.

Αφού, λοιπόν, ο "έγκυρος" δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι οι φοιτητές έβρισαν και έδειραν (!!!) τον πρύτανη Φορτσάκη έβαλε στο στόχαστρο του «έναν κύριο, ασκεπή μάλιστα» (προσπάθεια για ειρωνία λόγω φαλάκρας;  Ειλικρινά δεν καταλάβαμε.) –εννοούσε τον πανεπιστημιακό Παναγιώτη Σωτήρη που ζήτησε απ’ τον Φορτσάκη να έχει διάλογο με τους φοιτητές.

Συνηθισμένο. Ετσι βγάζει το παντεσπάνι του ο Πρετεντεράκος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

Με κεινα,και με τα αλλα,ενα ειναι το πνευμα των καιρων μας!! Δυστυχως,μπηκαν,τα σκ....στο πιατο!! Αυτο μου θυμιζει ο κυριος αυτος ,ειδικα οταν εχει εκεινο το περισπουδαστο υφος,του "μεγαλου γνωστη και θεωρητικου"!! Αμαν αδερφε μου,μεχρι φαγουρα στην φουχτα μου εχω!! Αντε μωρε απο δω,οι ελαχιστοι!! Περιμενουμε τωρα απο τους Πρετεντερηδες ,που κανουν παρτυ στην καμπουρα του κοσμακη!! Σιγα-σιγα,και θα ερθει η ωρα τους!!

kostas
31 Οκτωβρίου 2014 στις 1:23 π.μ.

παλιό και γνωστό. πρετεντέρης...
https://www.youtube.com/watch?v=xncOAtAT4hg

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 2:35 π.μ.

Τέτοιους σκατόψυχους θα βρίσκουμε πάντα μπροστά μας για να μας ξαναθυμίζει το...."Η ανατροπή δεν είναι εκπομπή, ψόφα Πρετεντέρη να κάνουμε γιορτή". Εχει και Πορτσάλτε και Μπάμπη ο μπαξές. Τι δηλαδή επειδή έφυγε η Τρέμη κι ο Τσίμας απ' το γυαλί? Πάρτε ένα Θοδωράκη στη Βουλή για να δούμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ μ' άλλα μάτια.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 9:11 π.μ.

Ανακοίνωση για όσα έγιναν χτες στη Συνεδρίαση της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας, εξέδωσε το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Παραθέτουμε ασχολίαστο ένα απόσπασμα (Ολόκληρη η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα 902):

Μια μικρή ομάδα μελών των παρατάξεων ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ, έξω και πέρα από τις αποφάσεις των συλλόγων, έστησε ένα σκηνικό για τις κάμερες που τελικά εξυπηρετεί άλλους σκοπούς: Να μη γίνεται καμιά συζήτηση και να μην υπάρχει καμιά ενημέρωση στην κοινή γνώμη για τα τεράστια προβλήματα των φοιτητών του Πανεπιστημίου, πράγμα που βολεύει την κυβέρνηση, ώστε με τη σύμφωνη γνώμη του Πρύτανη να συνεχίζει ανεμπόδιστα την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, να παρουσιάζεται υποκριτικά ως υπέρμαχος της δήθεν "εύρυθμης" λειτουργίας του Ιδρύματος και να προσπαθεί να νομιμοποιήσει μέτρα, όπως security και άλλα, που βάζουν στο στόχαστρό τους τη συλλογική διεκδίκηση. Να δίνει τροφή για δηλώσεις όπως αυτή του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ότι "Για όσους επιχειρούν καταλήψεις, υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση από τους νόμους, οι οποίοι πρέπει να εφαρμόζονται". Έχει στόχο να ενταθεί ο αυταρχισμός, να αποπροσανατολιστούν οι φοιτητές από την ανάγκη να συζητήσουν και να παλέψουν μαζικά γι' αυτά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να συκοφαντούνται οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος και οι φοιτητικοί σύλλογοι.

Κοιτάξτε πως κουμπώνει. Τελικά είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί του κκε;

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συγκεκριμένες ομάδες δρουν με αυτόν τον τρόπο. Πλέον είναι πιο καθαρό από ποτέ ότι δρουν τυχοδιωκτικά, για τις κάμερες και για εντυπωσιασμό, ότι γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις αποφάσεις των συλλόγων και των συνελεύσεών τους. Με αυτόν τον τρόπο συκοφαντούν το φοιτητικό κίνημα, μπαίνουν εμπόδιο στη συμμετοχή και την οργάνωση των φοιτητών, στο δυνάμωμα του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών στις σπουδές και το μέλλον.

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2014 στις 11:26 μ.μ.

για ανακοινωσε μας τις αποφασεις των συλλόγων και των συνελεύσεών τους κκεδακι. για να τις δουμε!! γιατι αν κατηγορεις για συκοφαντες καποιους πρεπει να το αποδειξεις κνιτη. ελεος κνιτες οι πλατες στην κυβερνηση. τι φοβερο και τρομερο εγινε στη συγκλητο κνιτακια;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger