Home » , » Αντιπαράθεση Θ. Καρτερού - "Ριζοσπάστη"

Αντιπαράθεση Θ. Καρτερού - "Ριζοσπάστη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 | 8:18 μ.μ.

Με σκωπτικό τρόπο  είχε σχολιάσει στην «Αυγή», Θ.Καρτερός την τελευταία ομιλία της Α. Παπαρήγα στην βουλή, κατά την συζήτηση ψήφισης εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ο αρθρογράφος στην εφημερίδα που πρόσκειται στον Σύριζα, με άρθρο του που τιτλοφορούσε «Όταν οι λευκοί χειροκροτούν τους κόκκινους» σχολίαζε το γεγονός ότι με την ομιλία της «η εκπρόσωπος του κόμματος της εργατικής τάξης ενθουσιάζει χειροκροτηδόν τους εκπροσώπους της πιο ακραίας Δεξιάς».

Η απάντηση στις επικρίσεις που δέχτηκε το ΚΚΕ, έρχεται με ανυπόγραφο άρθρο απ’ τον σημερινό «Ριζοσπάστη».

Εργολάβος...

Ο Θ. Καρτερός της «Αυγής» έχει πάρει εργολαβία από τον ΣΥΡΙΖΑ την αντιΚΚΕ λάσπη. Κάτι είναι κι αυτό στους καταμερισμούς τους αλλά φαίνεται ότι το 'χει πάθει σαν «το γαρ πολύ της θλίψεως»... Εγραψε λοιπόν στην «Αυγή», 19/10/2014, έναν ακόμα λίβελο με αφορμή την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα, προέδρου της ΚΟ του ΚΚΕ, στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Αυτό που κάνει ο Καρτερός είναι ουσιαστικά να αναπαράγει το γνωστό επιχείρημα ότι το «ΚΚΕ βάζει πλάτη στη ΝΔ», ζηλεύοντας προφανώς τα περί «δεκανικιού της δεξιάς» του αυριανισμού και του αλήστου μνήμης Γιαννόπουλου ή τα περί «αριστερού ψάλτη» του Γ. Α. Παπανδρέου. Για να το αποδείξει αυτό, μάλιστα, επικαλείται ότι Νεοδημοκράτες βουλευτές χειροκρότησαν την κριτική που άσκησε η Αλ. Παπαρήγα στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο διά ταύτα το ζήτημα από τον Καρτερό μπαίνει ως εξής: `Η είσαι με τον ΣΥΡΙΖΑ ή είσαι με τη ΝΔ.

Φαίνεται ότι θα κουραστούμε να τα ακούμε αυτά μπροστά στις εκλογές και το ενδεχόμενο ανάληψης της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα κουραστούμε, λοιπόν, και εμείς να επαναλαμβάνουμε και να ξεσκεπάζουμε αυτές τις χυδαιότητες: Η ουσία είναι, κ. Καρτερέ, ότι μοιράζεστε μαζί με τους «χειροκροτητές» το ίδιο «κρεβάτι» και απλώς τσακώνεστε για το «πάπλωμα» και όσο θα προχωράνε οι πιέσεις για «εθνική συνεννόηση» τόσο θα ψάχνετε για άλλοθι στα αντιΚΚΕ επιχειρήματα. Και κάτι τελευταίο: Η φιλοδοξία να διαγωνιστείς σε «αντιΚΚΕδισμό» Γιαννόπουλους, Κακαουνάκηδες, Κυριάκους Διακογιάννηδες και όλο το βόρβορο της «Αυριανής», είναι και αυτό ένας στόχος ζωής...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 17 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2014 στις 8:32 μ.μ.

Ο ΚΑΡΤΕΡΟΣ πρωην διευθυντης του ριζοσπαστη που μαζι με την παρεα του το 1989 1991 επιχειρησαν τη διαλυση του ΚΚΕ. Σπασανε τα μουτρα τους και θα τα ξανα σπασουνε πολλες φορες. Αξιος απογονος του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΝΙΟΥ ΚΟΥΡΗ στον βοθρο και στην λασπη μπροαστα στην μανια για να γλειψει καποιο κοκαλο. Αυτη ειναι η μοιρα του καθε προδοτη να κυλιεται μεσα στην λασπη. ΤΟ ΚΚΕ ειναι εδω συνεχιζουμε και σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια δεν μπαινουμε. ΛΥΣΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2014 στις 9:04 μ.μ.

Καλά δεν χρειάζεται ο Καρτερός για να καταλάβουμε ρε Ριζοσπάστη ότι κάνετε πλάτη στην συγκυβέρνηση. Μπορούμε κι από αλλού:
http://ergatikosagwnas.gr/new/ea/index.php/arthra/tis-sindaxis/281-protimoteros-o-palios-kyvernitikos-syndikalismos-gia-to-pame

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2014 στις 9:32 μ.μ.

Και για να τα λεμε ολα,και να προσπαθουμε οσο μπορουμε να ειμαστε αντικειμενικοι,.....μα κ.Καρτερε,και εσας βαρεθηκα ,σαν τις αμαρτιες μου αγαπητε!!Ναι σας βαρεθηκα,γιατι και εσεις ,ποντους εξαργυρωνετε,οπως και ο Ριζοσπαστης και το ΚΚΕ και αντε στην ευχη του θεου να καθαρισει ο τοπος. Παιδια ,δεν σας αντεχουμε αλλο!! Εκει μας φτασατε!! Δεν αντεχουμε,μεσα σε τοσες δυσκολιες,δυστυχιες του κοσμου,φτωχεια και μιζερια......εε οχι ρε διαολε,το μονο που εχει να προσφερει πλεον η αριστερα μας,ειναι μια ατελειωτη αντιπαλοτητα μεταξυ της!! Ναι,αυτο μας ξεπερνα!! Και δεν ειναι ο Καρτερος ,και ειναι η Αλεκα,και σιωπησε η Αλεκα,και αρχισε ο Κουτσουμπας!! Το βουλωσε αυτος....θα ξεκινησει ο Λαφαζανης! Τον βουλωσε ο Αλεξης; Θα ανοιξουν αλλοι το στομα τους......και περνουν εξοχα την ωρα τους!! Ωραια,με τον μισθουλακο τους,με την εργασια τους,ηρεμα και με ασφαλεια.....δυο ζωες,ζεις με τετοιες συνθηκες,μαγκες!! Τον Ξηρο φοβουνται ολοι,και δεν τον αφηνουν να βγει απο την φυλακη,μετα απο τοσες αρρωστειες!! Κατι θα ξερει και η φωτισμενη αριστερα μας!! Αμ πως; Αν ειναι κατι που το εμαθαν καλα,ειναι να ....φυλαγονται!! Βρε αντε απο'κει!!!!!

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2014 στις 10:00 μ.μ.

Όταν η σύγχρονη ανανεωτική και ριζοσπαστική ανοησία δεν έχουν όρια: Τι είπε η Παπαρήγα; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανέναν σκοπό να φέρει κάποιου είδους σοσιαλισμό και οι σχετικές αόριστες αναφορές στο πρόγραμμά του είναι επικάλυψη χωρίς ουσία (κάτι σαν το ΠΑΣΟΚικό "στις 18 Σοσιαλισμό" αν θυμάται κανείς). Συνεπώς να πάψει η ΝΔ να λέει τις βλακείες περί "κομμουνιστικού κινδύνου" και "εξόδου από ΕΕ" για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί το κόμμα αυτό έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ. Ούτε ο Λαφαζάνης δεν πρόκειται να διαφωνήσει. Και γι αυτό προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό με το εξίσου βλακώδες χειροκρότημα κάποιων της ΝΔ που η Παπαρήγα έκοψε λέγοντας ουσιαστικά ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν ο ένας τον άλλον αποδίδοντας ιδιότητες που δεν έχουν.

21 Οκτωβρίου 2014 στις 11:23 μ.μ.

Άμα μας πει ο Καρτερός που ακριβώς διαφωνεί στα όσα είπε η Αλέκα στην συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου της, θα μπορούμε να μην τον αποκαλέσουμε νόθο του Λαλιώτη.
Αλλά, έλα ντε που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Τσίπρα έχει επανειλημένα διαμαρτυρηθεί για "βρώμικες επιθέσεις" από την ΝΔ που του καταλογίζουν διαθέσεις εξόδου από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Η Αλέκα εξέφρασε την συμπαράσταση της ΚΟ του ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ανήθικες επιθέσεις και τις αβάσιμες κατηγορίες περί "μπολσεβικισμού" που δέχεται από την ΝΔ. Πράγματα για τα οποία έχει βγει στα κεραμύδια ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ας αποφασίσουν τελικά ποιός τους συκοφαντεί.
-Η ΝΔ που τους λέει κομμουνιστές ή το ΚΚΕ που λέει πως καμμία σχέση με το άθλημα αυτό δεν έχουν;
Γιατί να τους συκοφαντούν αμφότεροι είναι παράλογο...

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2014 στις 11:43 μ.μ.

Ε καλα ο Καρτερος γραφει και στην Αυγη καιβστο παραρτημα του ΣΥΡΙΖΑ τον ΕΑ...που εβαλες και λινκ σαν πειστηριο...

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 12:59 π.μ.

Βρε ανώνυμε 9.32, μπας και είσαι φασιστάκι και ντρέπεσαι να μας το πείς? Ποιοί για σένα ρε μεγάλε θα σου λύσουν την φτώχεια, την μιζέρια και όλα αυτά που δεν αντέχεις? Καλά τα αναθέματα!!! Προτάσεις έχεις, κι αν ναι, ποιές είναι?? Πρακτοράκος είσαι, τρόλ είσαι? προβοκατοράκος είσαι? Ρε άντε από κεί, που φιλοδοξείς να μας κάνεις και μαθήματα "πώς γίνεσαι φασίστας"!!! μανώλης

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 2:02 π.μ.

Δεν ειμαι ανωνυμος ,ειμαι η ανωνυμη 9.32!! Λοιπον πρωτη φορα θα το κανω,να απαντησω σε τετοιο υφος,και το κανω για την πλακα μου. Δεν ειμαι "φασιστακι",οπως γραφεις φιλε μου,αλλα δεν ειμαι και βλακακι,μανωλακι μου. Σχεδον 60 χρονια ,δουλευω σαν το μαυτο σκυλι,οπως ολοι μας,μιας και κανενα απο τα κομματα της αριστερας,που πιστεψα,και παλεψα διπλα τους,δεν ελυσαν κανενα θεμα,φτωχιας,αγαπητε,πλην του δικου τους!! Και φυσικα ειναι καλα τα αναθεματα,οταν ερθει η ωρα τους,διοτι μετα δεν εισαι καν,βλακακι. Εισαι μαλακακι,και πας σαν το ζωο στο παχνι!!Προγραμμα και προτασεις ολοκληρωμενες,θα μπορω να σου τις καταθεσω ,μολις εχω για προσωπικο γραμματεα τον Κουτσουμπα,που ειναι στα μεσα και στα εξω,οπως και ο Αλεξης,λεβεντη μου!!Πρακτορας δεν ειμαι,αν και αν το εκανα,δεν θα ημουν στην φτωχια μου.....και τωρα τετοια ωρα θα κοιμωμουνα,και δεν θα εσκαγα για τιποτα φιλε,ποσον μαλλον να σου απαντησω! Και κυριως μην μεγαλωπιανεσε οτι θελω να σου κανω μαθημα "πως γινεσαι φασιστας"! Το πως μπορεις μια μερα ,να ανοιξεις τα στραβα σου και να δεις το φως σου,αυτο μπορω να σου το διδαξω με σιγουρια!! Οσο για ειρωνιες και κορωνες δημοκρατικες.......να χαρεις την ομορφια σου,βρες κατι πιο ξυπνιο!! Αυτο το κανει και η Βουλτεψη ,ολη μερα καλε μου! Θελεις να γινεις ετσι;;;;

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 11:11 π.μ.

Ισχύει ή δεν ισχύει, που θες και...πειστήρια, κακομοίρη 11:43.
Ισχύει ή δεν ισχύει; Σε αυτό να απαντάς κάθε φορά. Γιατί οι πλάτες που κάνετε στην ΝΔ γίνονται όλο και πιο φανερές.

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 2:01 μ.μ.

2.02 Δεν υπαρχει δεξια αριστερα μην παραμυθιαζεσαι. Η φτωχια θα λυθει οταν η εργατικη ταξη παρει τα μεσα παραγωγης στα χερια της Αλλη λυση δεν υπαρχει

Ανώνυμος
22 Οκτωβρίου 2014 στις 2:57 μ.μ.

Τα φερέφωνα του Περισσού ξεχνάνε πως ο Καρτερός θήτευσε στον ριζοσπάση.
Οσο έγραφε εκεί δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Υποκριτές σαν το Μανωλάκι που ζητούν και τα ρέστα απο πάνω.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 12:08 π.μ.

Ισχυει ακριβως το αντιθετο. Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι συμπορευομενος με τη ΝΔ στον ευρωμονοδρομο και τκ ΚΚΕ πολεμα και τα 2 αυτα αστικα κομματα.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 12:09 π.μ.

Οταν εγραφε στο Ριζοσπαστη δεν εγραφε αυτους τους χρυσαυγιτικους λιβελους...

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2014 στις 2:22 μ.μ.

12.09
Χειρότερα έγραφε.αλλά τότε τον βρίσκατε καλο
Υποκριτές και Φαρισαίοι του κκε
Την λογοκρισία την έχετε στο αίμα σας και την θυμόσαστε όταν σας συμφέρει.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2014 στις 1:33 μ.μ.

Οι χρυσαυγίτες είναι σαν τις κατσαρίδες. Τρυπώνουν παντού και παριστάνουν οπαδούς άλλων κομμάτων.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2014 στις 3:33 μ.μ.

Οι ΚΚΕδες είναι σαν τα ποντίκια.Τρυπώνουν παντού και παριστάνουν τους κουμουνιστές.

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2014 στις 11:37 μ.μ.

1.33

Σωστoς.Οπως στις πλατειες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger