Home » » Μπάτσοι βασανίζουν την Στέλλα Αντωνίου. Τι καταγγέλει ο πατέρας της.

Μπάτσοι βασανίζουν την Στέλλα Αντωνίου. Τι καταγγέλει ο πατέρας της.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 | 11:48 π.μ.

Κι ενώ σήμερα το πρωί έξω από τα δικαστήρια στην Τρίπολη οργανώνεται συγκέντρωση αλληλεγγύης στην κρατούμενη Στέλλα Αντωνίου, ο πατέρας της Μιχάλης με καταγγελίες στην εφημερίδα των Συντακτών επιβεβαιώνει τα όσα ανατριχιαστικά είδαν χτες το φως της δημοσιότητας για την κτηνώδη συμπεριφορά των μπάτσων με θύμα την κόρη του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, η κόρη του έπεσε θύμα βασανισμού και απόπειρας πνιγμού από εφτά «παλληκάρια» της «αντιτρομοκρατικής», μετά την άρνησή της να δώσει δείγμα DNA.

Να υπενθυμίσουμε ότι χτες  η γιατρός της Στέλλας Αντωνίου, Λίνα Βεργοπούλου, είχε κάνει σχετική καταγγελία τονίζοντας επίσης ότι πέρα από τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, η Σ. Αντωνίου πάσχει από ασθένεια που απαγορεύονται οι απότομες κινήσεις της κεφαλής, καθώς βάζει σε κίνδυνο την ζωή της.

Όταν οι μπάτσοι «την κρατούσαν για να της πάρουν τούφα από τα μαλλιά, ενώ της έκλεισαν τη μύτη και της πίεσαν τον λαιμό για να ανοίξει το στόμα της και να της πάρουν δείγμα», όπως καταγγέλλει ο πατέρας της κρατούμενης – για το «σοβαρό έγκλημα» της παραβίασης των περιοριστικών όρων που της είχαν επιβληθεί μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012- έχουμε έναν απάνθρωπο βασανισμό που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την ζωής της Στέλλας Αντωνίου. 
Εχουμε ένα γεγονός που μας γυρίζει πίσω στα μαύρα χρόνια της πρόσφατης ιστορίας μας.
__________

Από το indymadia

 Μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Τρίπολης η συντρόφισσα Στέλλα Αντωνίου

Η Στέλλα μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Τρίπολης για να περάσει από αυτόφωρη διαδικασία λόγω υποτιθέμενης παραβίασης των περιοριστικών της όρων, κάτι που δεν ισχύει, καθώς στην συντρόφισσα δεν έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την Αττική.

Η Στέλλα έχει υποστεί βασανισμούς από τα κοπρόσκυλα της "αντιτρομοκρατικής" υπηρεσίας, με σκοπό να της αποσπάσουν γεννετικό υλικό, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν λόγω της σθεναρής αντίστασης της συντρόφισσας. Αυτή την ώρα βρίσκεται αλληλέγγυος κόσμος έξω από τα δικαστήρια, ενώ οι τσομπάνηδες με την στολή της αστυνομίας που έχουν καταφθάσει από τα γύρω χωριά, δεν επιτρέπουν στους αλληλέγγυους την είσοδο στα δικαστήρια...

Η Στέλλα παραμένει δυνατή!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

24 Οκτωβρίου 2014 στις 10:05 μ.μ.

Σέ μιά κοινωνία πού βασίζεται στό ψέμα,στήν κάθε είδους εκπόρνευση των μελών της,στό έγκλημα καί στην νόμιμη ληστεία
Η κοινωνία δημιουργεί το καλό και το κακό,διαιρώντας τούς πολίτες στίς δύο αυτές κατηγορίες.Γιά να προσδώσει την εικόνα της καλής κοινωνίας,του καλού κράτους των αγνών και τίμιων αρχών,της δικαιοσύνης καί των "υγιών" ηθικά ανθρώπων,χρειάζεται να παρουσιάσει το αντίθετο:Τό κακό κι άρρωστο.Ετσι απομονώνει από το σύνολο ορισμένα άτομα (Γουρνάς-Αντωνίου-Σταμπούλος) καί τα φυλακίζει σε ιδρύματα πού υποτίθεται σκοπό έχουν να τα πειθαρχήσουν καί να τα αναμορφώσουν.
Στήν πραγματικότητα το αρρωστημένο και σαδιστικό είναι το ίδιο το κράτος,πρώτα σαν θεσμός καί κατόπίν ώς λειτουργία,ακολουθεί η κοινωνία που το αποδέχεται.
Τό κράτος προκειμένου να διατηρήσει την κυριαρχία του,εφαρμόζει και προωθεί θεσμούς καί ρόλους μέσα στην κοινωνία πού τής γίνονται βίωμα.Εμποτίζει απ΄αυτό το δηλητήριο τούς πολίτες και ελέγχει την ζωή τους.
Η δικαιοσύνη επιβάλλεται μέσα από νόμους,νομοθετικές διατάξεις,δικαστήρια,εισαγγελείς κ.οκ !!!!!!
Ποιά δικαιοσύνη όμως μέσα σέ έναν άδικο,όλως διόλου,καί παράλογο κόσμο;
Είναι και αυτή ένα μέσο,ένα όπλο,ιδιοκτησία στά χέρια τών λίγων πού την εφαρμόζουν ,ερμηνεύουν κατά το δοκούν
Μιά απάτη γιά όσους αφελείς πιστεύουν σε αυτήν ανακαλύπτοντας μέ έκπηξη πώς το δίκαιο ανήκει μόνον στους ισχυρούς.
Η λέξη δίκαιο έχει χάσει την αίγλη της καί η ερμηνεία της είναι ελαστική εξυπηρετώντας πάντοτε έναν σκοπό..... τήν υπεράσπιση και την διαιώνιση μιάς κλίκας πού γουστάρει να διαφεντεύει τον κόσμο
Συγχρόνως το κράτος χρησιμοποιεί όλα τα μέσα καταστολής προκειμένου να σε εμποδίσει να διεκδικήσεις το δίκιο σου.
Τά ανθρώπινα δικαιώματα στήνονται στόν τοίχο,παράλληλα οι βασανισμοί στούς κρατούμενους συνεχίζονται...(καταγγελία του πατέρα της Στέλλας Αντωνίου γιά βασανισμό της κόρης του)
Ομοφυλόφιλοι,πόρνες εξευτελίζονται διαπομπεύονται γιατί έτσι γουστάρουν κάποιοι θεωρώντας πώς αφού έχουν το μαχαίρι έχουν καί το πεπόνι μπορούν νά κάνουν ότι θέλουν.
Γιά ποιά δημοκρατία μου μιλάς λοιπόν;

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2014 στις 10:51 μ.μ.

Να,γιατι φωναζω ,εδω και μηνες,οτι το θεμα των φυλακων Γτυπου,καθως και η σταση ολης της αριστερας,απεναντι στον κατατρεγμο του αντιεξουσιαστικου χωρου,ειναι .....προδοτικη!! Καλα και εγω,δεν περιμενω ουτε τον Κουτσουμπα ουτε τον Αλεξη,να βρεθουν ,στην Τριπολη,και να διαμαρτυρηθουν εντονα,ουτως ωστε να παρει εκταση το θεμα,της φασιστικης συμπεριφορας........αλλα να.....περιμενα απο τις νεολαιες,να παρουν οδηγιες απο τους "θεωρητικους",και να διαμαρτυρηθουν αυτοι στο τελος -τελος!! Ο Κουτσουμπας και ο Αλεξης.....ας κανουν ερωτηση στην βουλη....ετσι για να ακουστει το θεμα!! Τιποτα !! Μουγκα στην στρουγκα!! Ποιοι;; Οι αριστεροι, που για αυτους, ποσοι και ποσοι δεν αγωνιστηκαν στην Ευρωπη για να δημοσιοποιησουν τους φυλακισμους,τα βασανιστηρια,και τις εξοριες!! Μροστα τους ομως θα τα βρουνε και παλιν,και εμεις παλιν θα βοηθησουμε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger