Home » , » Η ΝΔ στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή στην εξουσία.

Η ΝΔ στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή στην εξουσία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 | 9:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η ΝΔ στην κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή στην εξουσία. Με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ βεβαίως - βεβαίως. Και τα άλλα "σιγανά ποταμάκια" που χτυπάνε παλαμάκια στο ρυθμό της Τρόικας.
Άλλο ένα γραμμάτιο ξοφλάει ο Αντωνάκης στο φύρερ, των Χρυσών Αυγών. Κλείνοντας έτσι το μάτι για την υπόγεια στήριξη Προέδρου της Δημοπρασίας. Για να μην έρθουν οι "κομμουνιστές" (τόσα ξέρουν, τόσα λένε) του ΣΥΡΙΖΑ! και βάλουν παρέα στο ίδιο κελί τον Αντώνη και το Βαγγέλη. Καλά ο Αντώνης χωράει, με το Βαγγέλη όμως θα υπάρξει πρόβλημα. Θα πιάσει όλο το "ζωτικό χώρο" του Μιχαλολιάκου.

"Ξεκουράσου εσύ μέσα κι άσε εμένα να κάνω τη δουλειά". Φαίνεται πως λέει ο φον Σαμαράς. Ποιοί ενόχλησαν περισσότερο τα φίδια; Ποιοί τα πατούσαν στο κεφάλι όταν πήγαιναν να δαγκώσουν; Οι Ρομά!
Κι έρχεται η ΝΔ με όλο τον οχετό των δημοσιογράφων να σπιλώσει, να λασπώσει, να συκοφαντήσει και να δημιουργήσει ακόμα ένα θύμα.

"Βρωμάνε!" φωνάζουν οι "πεντακάθαροι" οι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα δημοσιογράφοι και πολιτικοί. "Μένουν σε τσαντίρια!" Σε λίγο με τον ΕΝΦΙΑ ως και τα παγκάκια θα θεωρούνται "περιοχές φιλέτα". "Είναι κακοί!" Έτσι, χωρίς συγκεκριμένη κατηγορία, απλά επειδή είναι Ρομά, είναι "κακοί"! Όπως και τα παιδάκια των προσφύγων που πνίγονται στο Αιγαίο. Είναι "πράκτορες των ισλαμιστών!", κι ας έφυγαν να γλυτώσουν από τους φανατικούς. Κι αυτά τα λένε οι "καλοί" νεοδημοκράτες, που θέλουν να διώξουν όσους διόρισε "το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα" να βάλουν μέσα τους δικούς κουμπάρους να λιγδώσουν κι άλλο τ' άντερο. Και φυσικά η στάνταρ ατάκα του ρατσιστή: "Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο δρόμο από δαύτους"! Φασίστα μου, δεν πειράζει, χώσου στην τρύπα σου. Για το σαμαρά όμως που απαγορεύει την κυκλοφορία και βάζει τα ΜΑΤ να σε ψάξουν όταν πας εκκλησία, δεν είδα να διαμαρτύρεσαι, γαλάζιο γίδι. Σ' αρέσει φαίνεται το γκλοπ να σου ψαχουλεύει τα οπίσθια... Ούτε τα διόδια σ ενοχλούν, δεξιέ αυνάνα, κι ας πληρώνεις...

Τους φορτώνουν κάθε έγκλημα, τους λοιδορούν και τους υβρίζουν άδικα. Όπως στο πρόσφατο παρελθόν έβρισαν και λοιδόρησαν τους εργαζόμενους πριν τους κάνουν ανέργους. Μιλάνε για νόμο οι εγκληματίες της δεξιάς. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία, την απελπισία, τη φτώχια και το ξεπούλημα. Άλλος ένας αποδιοπομπαίος τράγος, άλλο ένα πογκρόμ που θα αποπροσανατολίσει και θα δημιουργήσει προηγούμενο να κάνουν τα ίδια σε κάθε φτωχό.

Τους διώχνουν επειδή είναι ΦΤΩΧΟΙ, επειδή είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, επειδή δεν θέλουν να βλέπουν τα αποτελέσματα της πολιτικής τους. Σήμερα γκρεμίζουν τα σπίτια τους αύριο θα διώχνουν ΕΣΕΝΑ, θα σου πούνε "δεν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου" γιατί δεν πλήρωσες τον (άδικο) ΕΝΦΙΑ...

Αλλά περίμενες κάτι διαφορετικό; Περιμένεις από κυνικό δολοφόνο, από δήμιο, από σπόρο γκεσταπίτη κάτι άλλο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2014 στις 9:29 π.μ.

Η Χρυση Αυγη στην εξουσια? Απο που, απο τη φυλακη που την βαλανε οι "δημοκρατες", η απο την απομονωση που την εχουν οι "αντιφασιστες"?


Τα σκεφτεστε καθολου αυτα που λετε, η βρισκεστε συνεχως σε ενα παραληρημα?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger