Home » , » Ανακοίνωση της οργάνωσης "Οι σαράντα κλέφτες":

Ανακοίνωση της οργάνωσης "Οι σαράντα κλέφτες":

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Με αφορμή το δημοσίευμα του Πρώτου Ψέματος και του καταπληκτικού άρθρου του για την εκλογή Προέδρου της Δημοπρασίας στη μικρή σας μπανανία, η μη φιλανθρωπική οργάνωση "Οι σαράντα κλέφτες" καλεί τους 180 βουλευτές να ψηφίσουν Πρόεδρο. 180 δοσίλογοι, δεν είναι πολλοί, μπορούν να βρεθούν και να σώσουν τους λογαριασμούς τους.

Η οργάνωση μας βλέπει ευκαιρίες εκεί που άλλοι βλέπουν καταστροφές. Σκοπεύουμε να επενδύσουμε τα κλοπιμαία μας στη χώρα σας. Θα πάρουμε τις παραλίες σας και μετά θα πληρώνετε ένα "μικρό" τίμημα για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Για να εκτιμήσετε καλύτερα την αξία του πανέμορφου φυσικού περιβάλλοντος της Ελλάδας.

Μας αρέσουν επίσης και τα σπίτια σας, είναι καθαρά, περιποιημένα, με γούστο. Θα τα πάρουμε και αυτά. Μπορείτε φυσικά να τα νοικιάσετε μετά από εμάς σε τιμή που πραγματικά αντικατοπτρίζει τη μεγάλη τους αξία. Ναι ήταν δικά σας αλλά στο εξής δεν θα είναι. Έχετε να πληρώσετε τα χαράτσια; όχι! τότε;

Φυσικά θα Επεν- γδύσουμε και στα κοινωνικά αγαθά. Το φως, το νερό, σκεφτόμαστε μάλιστα να πείσουμε την κυβέρνηση σας, την κα Μερκέλ, να μας ξεπουλήσει και τον αέρα. Δεν φανταζόμαστε να έχετε την απαίτηση να αναπνέετε τζάμπα;

Θα βουτήξουμε... (μας συγχωρείτε η συνήθεια), θα επενδύσουμε θέλαμε να πούμε, στους δρόμους σας, στα λιμάνια σας και φυσικά στα νοσοκομεία σας. Θα μπορείτε να περπατάτε, να μετακινείστε, ακόμα και να είστε υγιής, αν φυσικά καταβάλετε το αντίστοιχο τίμημα.

Τι θα κερδίσει το κράτος κι εσείς; Μα την τιμή που σας κάνουμε να επενδύσουμε. Την εμπιστοσύνη των επενδυτών. Το μπράβο από την Τρόικα και τους δανειστές. Όπως καταλαβαίνετε η αμοιβή σας θα είναι ηθική, άλλωστε θα πάρετε ανταμοιβή στον "άλλο κόσμο" που θα σας στείλει ο κ. Σαμαράς με το σας πετσοκόψει κι άλλο τους μισθούς σας και τα ελάχιστα που δεν πρόλαβε να αρπάξει.

Άλλος ένας λόγος να ψηφιστεί Πρόεδρος. Εκτός από το "κατιτίς", που θα πάρουν όσοι τον ψηφίσουν, θα ολοκληρώσει η κυβέρνηση το έργο της. Γιατί υπάρχουν ακόμα ζωντανοί που κυκλοφορούν. Να τους βγάλει η κυβέρνηση από τη μιζέρια τους με προγράμματα ευθανασίας που θα χρηματοδοτούνται κι αυτά από το ΕΣΠΑ.

Καλά σας λέει το Πρώτο Ψέμα βρε. Δεν θέλετε λεφτά, Πρόεδρο θέλετε. Τα λεφτά του κόσμου θα τα διαχειριστούμε εμείς καλύτερα από εσάς, καθόσον εμείς ξέρουμε και να τα κλέψουμε και τα φυλάμε. Εσείς είστε αφελείς μια και ψηφίσατε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επομένως δεν κάνει να έχετε λεφτά πάνω σας.

Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να πείσουμε όσους φοβούνται την κατακραυγή και την αγανάκτηση. Να πείσουμε τους κηφήνες πως ένας ακόμα εξευτελισμός, ένα ακόμα ξεπούλημα, μια τόση δα αποστασία, δεν πειράζει βρε αδερφέ! Σιγά τώρα! Εδώ πρόκειται να γίνουν επενδύσεις. Να πάρουνε οι μαϊμού επενδυτές, τις μαϊμούδες τους βουλευτές και μαζί να γδύσουν άλλη μια φορά τα κορόιδα τους ιθαγενείς. Και μόλις γίνουν οι επενδύσεις... εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Άδωνης! Τα σηκώνουμε όλα και πάμε νησιά Κάιμαν, ή οπουδήποτε αλλού βρούμε.

Τι περιμένετε ρε βουλευτές; Ψηφίστε Πρόεδρο να έρθει ο Αλή Μπαμπάς και οι σαράντα "επενδυτές". Θα ζήσουμε παραμυθένια. Δηλαδή εμείς πολύ καλά κι εσείς χειρότερα.

Η οργάνωση" Οι Σαράντα Κλέφτες"

Πρόεδρος: Αλί Σαμαράς 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger