Home » » Ομιλία Α. Τσίπρα στην ΔΕΘ

Ομιλία Α. Τσίπρα στην ΔΕΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:40 μ.μ.

Με την συγκυβέρνηση Σαματά-Βενιζέλου η Ελλάδα είναι καταδικασμένη να βολοδέρνει ανάμεσα στην ύφεση και τη στασιμότητα, με σταθερά υψηλή ανεργία και ασταθή και χαμηλά αμειβόμενη εργασία, ήταν η εκτίμηση του Α, Τσίπρας στην ομιλία του σήμερα στην ΔΕΘ.
Ο κ. Σαμαράς, κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό και μαζί και τον εαυτό του, πρόσθεσε για να συμπληρώσει ότι ο πρωθυπουργός «ακούει και υπακούει στην κυρία Μέρκελ» γι’ αυτό και είναι ακατάλληλος να διαπραγματευτεί, με τους δανειστές της χώρας.

Γι’ αυτό και εμείς υποστηρίζουμε, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Σύριζα, ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και να διαπραγματευτεί, να διεκδικήσει μια βιώσιμη λύση για τον ελληνικό λαό και έθεσε το δίλημμα: «Ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή συνυπογραφή όλων των αποφάσεων των δανειστών για την Ελλάδα, από τη κυβέρνηση Σαμαρά»

Οσο αφορά το κυβερνητικό πρόγραμμα του Σύριζα, ανέφερε ότι θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επαναφορά του κατώτατου μισθού στον ιδιωτικό τομέα στα 751 ευρώ, δωρεάν ρεύμα και κουπόνια σίτισης σε 300.000 πολίτες που είναι κάτω από τα όρια της φτώχιας καθώς και  300.000 νέες θέσεις εργασίας, ενώ ζήτησε εκλογές και μια ισχυρή εντολή αυτοδυναμίας.

Ολόκληρη την ομιλία του Α. Τσίπρα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:39 π.μ.

το οπορτουνιστικο θεατρο στις δοξες του. γυρισε ο ΧΑΛΙΦΗΣ απο το ΚΟΜΟ οπου και εδωσε εξετασεις στους καπιταλιστες και ηρθε να πει αυταπατες και φουμαρα οτι ο καπιταλισμος θα γινει ανθρωπινος. Καμμια αναμονη καμμια αυταπατη ΛΑ ΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με στοχο αλλαγη ταξης στην εξουσια

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:23 π.μ.

Γειά σου ΠΑΝ που γύρισες απο το κρύο.Το χαλιφάτο σε χαιρετά.Οι μελλοθάνατοι δεν θα την προλάβουν την ''λαική συμμαχία''.
Τους πάτησε ο Περισσός.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:03 π.μ.

@7:39 πμ
Καλά ρε ΠΑΝ, σε βάζουνε από το Κώμμα Κυριακή πρωί 8 παρά 20 να γράφεις τις επαναλαμβανόμενές σου παπάτζες στο Βαθύ Κόκκινο;;;;
Κυριακάτικες υπερωρίες σου δίνουν τελικά ή δουλεύεις τζάμπα για τα μάτια της Αλέκας;;;

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

Κοιτα οι ΠΑΣΟΚΟΙ πως ξεφυτρωσαν σαν τα σαλιγγαρια μολις τους εθιξαν την Αριστερη κυβερνηση των βιομηχανων. ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ τι δωρο σας εφερε ο μπαμπας Αλεξης απο το ταξιδι του στο Κομο κ στην λεσχη των Καπιταλιστων. Γατακια το αγχος της διακυβερνησης ειναι μεγαλο βλεπω κ με πολλα θα,θα,θα,θα.......Το δωρο του κοσμακι να δειτε μετα. Κλωτσιες,κλωτσιες,κλωτσιες.......

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:02 μ.μ.

Ομιλος λεσχης νεοΠΑΣΟΚΩΝ. Παραδιδονται μαθηματα δωρεαν σε
Ιστορια: Θα,θα,θα,θα ζητω ο Ανδρεας Παπανδρεου κ η 3ηΣεπτεμβρη
Νεοελληνικη γραμματικη: Κλεινουμε σε ολες τις πτωσεις τον επιθετικο προσδιορισμο του ΠΑΣΟΚΟΥ
Μαθηματικα:ΠΑΣΟΚ + ΣΥΡΙΖΑ=ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ στην √ =ΠΑΣΟΚΟΣ
Γεωγραφια: Που βρισκεται η λεσχη Μπιλτερμπερ στην Ιταλια. Την απαντηση την γνωριζει μονο ο Αλεξης μαζι με τον ΣΕΒ που τον συνοδευει
Αυτα τα νεα του Ομιλου ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:28 μ.μ.

Θέλει ο ΠΑΝ να κρυφτεί και η χαρά του ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ δεν τον αφήνει.
ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ αντιγράφεις,και μάλιστα άγαρμπα,τις πρωτοβουλίες άλλων.Είναι σαν να κλέβεις εκκλησία ρε ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕ.
Παρουσίασε βρε παιδί μου κάτι δικό σου.Στέρεψε η έμπνευση απο τα μυαλά του Περισσού?Τόση πενία πιά,απο το κώμα,που δεν έχει πρωτοπόρα σκέψη για να συντρίψει τον οπορτουνισμό?
Δεν είναι καλό να σου δίνω ιδέες,αλλά θα μπορούσες λ.χ.να δημιουργήσεις αντί για ομίλους και σαχλαμάρες,ένα σατυρικό (προσοχή με ΤΥ) βιντεάκι όπως αυτό της ΚΝΕ με τα μωρά που σκίζανε τις πάνες τους και που το μοιρασατε σε ΜΕΓΚΑ και ΣΚΑΙ προς μεγάλη χαρά των καναλαρχών που το έπαιζαν για καμμιά εβδομάδα..
Γιαυτό σου λέω παιδί μου.Αν δεν το έχει η κούτρα σου δεν μπορείς να παίζεις με το χιούμορ.Ασε τους ομίλους και τα σωματεία για άλλους.Αλλωστε ποτέ το ΜΕΓΚΑ και ο ΣΚΑΙ δεν θα τα προβάλλουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger