Home » » Το Σοφάκι.

Το Σοφάκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:33 π.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Σοφία μου. Έχεις το όνομα αλλά όχι τη χάρη. Κι όχι μόνο τ' όνομα αλλά και το επίθετο. Σε θυμάμαι όταν δεν είχες καρέκλα να κριτικάρεις, έστω ελαφρά, αυτούς που τώρα υπερασπίζεσαι. Αλλά καταλαβαίνω, μιμείσαι το σαμαρά που είπε στην αφέντρα του τη Μέρκελ για να δικαιολογήσει τα Ζάππεια και τις άλλες "χάντρες προς τους ιθαγενείς": Ουδείς αναμάρτητος! Κι από αμαρτίες η Νουδού... ένα σωρό να φάνε κι οι ΠΑΣΟΚΟΙ.

Ξεχνάς Σοφία εύκολα, αλλά οι άσπονδοι φίλοι σου μέσα στη γαλάζια πολυκατοικία θυμούνται καλά μερικά πράγματα για σένα. Και έχουν σκοπό να σου φορτώσουν όλες τις αμαρτίες δικές σου και του σαμαρά. Πως λέμε "αποδιοπομπαίος τράγος"; Στην περίπτωση σου αποδιοπομπαία κατσίκα, η θηλυκή έκδοση δηλαδή.

Γι αυτό δεν θα σου απαντήσω για τα παλιά. Λίγο καιρό θα μας λες κουταμάρες ακόμη και μετά καναπέ ή κάποιο πρωινό σόου. Δεν θα σου πω καν για τα προκλητικά που είπες για τα ακίνητα των άλλων, ή ότι ξέχασες τα δικά σου. Καταλαβαίνω, το γήρας τα έχει αυτά. Μια άνοια ως ένα βαθμό δικαιολογείται. Άλλωστε δεν λέγονται ακίνητα αυτά που έχεις, σωστά είπες: Όταν τα σπίτια μετριούνται σε στρέμματα κι όχι σε τετραγωνικά λέγονται παλάτια.

Επειδή όμως κι εγώ τα χω τα χρονάκια μου (καλά Μητσοτάκης δεν είμαι) σου λέω ότι το γήρας φέρνει και πείρα. Θα έπρεπε να καταλαβαίνεις, ότι όταν πέφτεις σε παγίδα, δεν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σας την έφερε με τη ΝΕΡΙΤ. Ξέρει πολύ καλά ότι είναι κομματικό μαγαζί. Αλλά σας έριξε δόλωμα, για να φανεί ακριβώς τι είστε. Κοντολογίς σας ξεμπρόστιασε. Καλή κίνηση. Σεις με το να λογοκρίνετε την ομιλία του Τσίπρα κατορθώσατε δυο τινά:

Πρώτο επιβεβαιώσατε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το σκοπό της ΝΕΡΙΤ: Ένα κομματικό κανάλι για το βόλεμα των δικών σας παιδιών και το γλείψιμο του σαμαρά. Αυτό το ξέραμε.
Μάθαμε όμως ότι φοβάστε την ομιλία του Τσίπρα! Αυτή την εντύπωση δώσατε, του πανικού, συγχαρητήρια. Κι εκεί που θα την άκουγαν πχ οι μισοί θα την παρακολουθήσουν πολλοί περισσότεροι. Τα ίδια κάνατε με το σκίτσο της εφημερίδας "Ποντίκι". Αν δεν ήξερα την αλαζονεία του σαμαρά εκεί θα έλεγα ότι την ανακοίνωση την έβγαλε η Ντόρα...

Το χειρότερο για σένα, κάνεις ερωτήσεις που προκαλούν: "Γιατί θέλει ο Τσίπρας χρόνο στη ΝΕΡΙΤ". Θα σου πω: Γιατί ανεξάρτητα με το ότι είναι κομματικό σας μαγαζί, την ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ μας.
Όταν λοιπόν πληρώνει για τους παχυλούς μισθούς και ο ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, έχετε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βάλετε τα λόγια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, του δηλαδή πρώτου κόμματος.

Αλλιώς να σταματήσουμε να πληρώνουμε όσοι δεν ψηφίσαμε ΝΔ, αφού θέλετε κράτος μόνο για εσάς. Κατάλαβες τώρα Σοφάκι;

ΥΓ Θα τα ξαναπούμε σύντομα, όταν σε ρίξουν οι "δικοί σου" στην πυρά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:10 π.μ.

...του δηλαδή πρώτου κόμματος. Σε παρακαλώ, αν μπορείς, να το διορθώσεις στο σωστό : δηλαδή του πρώτου κόμματος. Ευχαριστώ. (Αφού ανέφερα το Μητσοτ.....) mitsos175.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:10 π.μ.

Σώστε τη Σοφία τωρα!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger