Home » , » "Βγήκαν τα μαχαίρια" στην Χ.Α - Με αυτοκίνητο της βουλής ο βουλευτής Γ. Λαγός επικεφαλής τάγματος εφόδου στην Ηλιούπολη (Βίντεο)

"Βγήκαν τα μαχαίρια" στην Χ.Α - Με αυτοκίνητο της βουλής ο βουλευτής Γ. Λαγός επικεφαλής τάγματος εφόδου στην Ηλιούπολη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:01 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε – από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha- παρακολουθούμε τα αλληλομαχαιρώματα που ολοένα παίρνουν και μεγαλύτερες διαστάσεις μεταξύ πρώην και νυν μελών της ναζιστικής συμμορίας της Χ.Α.

Παράλληλα στο ίδιο βίντεο γίνεται αναφορά και στα νέα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα για την εγκληματική δραστηριότητα του ναζιστικού μορφώματος.

 Σήμερα η εφημερίδα των Συντακτών αποκαλύπτει ότι επικεφαλής της  επίθεση των Χρυσαυγιτών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη στις 10/7/2013 ήταν ο βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος  Γιάννης Λαγός ο οποίος εμπλέκεται επίσης σε πολλές αιματηρές επιθέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο χρυσαυγίτης βουλευτής χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο που του είχε χορηγηθεί από την βουλή για να συντονίσει την επίθεση, κάτι που αναγνωρίστηκε από αυτόπτες μάρτυρες.

Συγκεκριμένα η αστυνομία κατέγραψε τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόφτασε, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. των ατόμων που πραγματοποίησαν την επίθεση στο Κοινωνικό στέκι της Ηλιούπολης.

Με τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μέχρι τις 31.7.2013, αποδείχτηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Και όταν ρωτήθηκε εγγράφως, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων.

Η απάντηση αυτή δόθηκε στις 3.9.2013, αλλά χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να μάθουμε τη συνέχεια. Μόλις στις 28.2.2014 η Βουλή ξεκαθάρισε ότι το αυτοκίνητο αυτό της Βουλής που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου» έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5.7.2012 έως 30.9.2014.


Το έγγραφο που αποκαλύπτει ότι το αυτοκίνητο της Βουλής που μετείχε στην επίθεση του Τάγματος Εφόδου σε στέκι της Ηλιούπολης στις 10.7.2013 έχει δοθεί στον Λαγό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger