Home » , » Στελέχη της Κόκκινης Προβιάς μέλη του ΚΚΕ;

Στελέχη της Κόκκινης Προβιάς μέλη του ΚΚΕ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:41 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρήσουμε βάσιμους τους ισχυρισμούς που υπάρχουν σε άρθρο, που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό Hot Doc σύμφωνα με τους οποίους εκτός από τους ισχυρούς και «επώνυμους που καταγράφονται στα αρχεία της Κόκκινης Προβιάς
(ενός δικτύου που διέθετε κρύπτες με όπλα, ασυρμάτους, χρηματοδότηση από ξένες μυστικές υπηρεσίες, κέντρα εκπαίδευσης κλπ. το οποίο οργάνωνε αντικομουνιστικές προβοκάτσιες, εκλογές βίας και νοθείας, βομβιστικές επιθέσεις κλπ), υπήρχαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη του ΚΚΕ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Αντρέας Παπανδρέου φαίνεται να ενημέρωσε τον Γραμματέα του ΚΚΕ Χαρίλαο Φλωράκη για διείσδυση κάποιων στοιχείων της Προβιάς στο εσωτερικό του κόμματος.

Λογικά αν ισχύει κάτι τέτοιο σχετικά αρχεία στον Περισσό θα υπάρχουν. (Δεν είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας να ενημερώνει τον γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ για ένα τόσο σοβαρό θέμα κι αυτός να το κρατάει για λογαριασμό του, χωρίς να προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες). Ας δοθούν στην δημοσιότητα για να μην γράφει κάθε αστικό έντυπο ότι θέλει.
Σε περίπτωση που  δεν ισχύει το δημοσίευμα ας βγάλει μια ανακοίνωση το γραφείο τύπου του ΚΚΕ να το καταγγείλει σαν προβοκατόρικο. 

Την μια βγαίνει ο Ανδρουλάκης, ο θλιβερός αυτός  λακές της εξουσίας, ένας απ’ τους πρώην αριστερούς που εξαργύρωσαν την αντιδικτατορική τους δράση και το πέρασμα τους από το ΚΚΕ με το να βρεθούν στην κομματική νομενκλατούρα του ΠΑΣΟΚ και να μεταβληθούν σε θλιβεροί απολογητές του καπιταλιστικού συστήματος και κάνει λόγο για μυστικές υπηρεσίες που είχαν διεισδύσει στα ηγετικά κλιμάκια του ΚΚΕ.
Απάντηση δεν παίρνει.

Τώρα υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι η διείσδυση στον χώρο του ΚΚΕ ήταν απ’ τα βασικά μελήματα της Κόκκινης Προβιάς και ότι στελέχη της αντικομουνιστικής παρακρατικής αυτής οργάνωσης ήταν μέλη του ΚΚΕ. Κι αυτό θα περάσει ασχολίαστο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 42 σχόλια

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:55 μ.μ.

Άλλη δουλειά δεν είχε το ΚΚΕ από το να ασχολείται με τις παπάρες διαφόρων δημοσιογράφων-επιχειρηματιών και πολιτικάντηδων-επιχειρηματιών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και υπαλλήλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αν τραβάτε ζόρι θεωρείστε πως αυτά που γράφει ο καθένας τους είναι η αλήθεια και συνεχίστε τον "αγώνα" σας. Έτσι κι αλλιώς αυτό μόνο σας νοιάζει.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:27 μ.μ.

Η αντικομμουνιστικη επιθεση καθοδηγουμενη απο ενιαιο κεντρο συνεχιζεται. και ειναι απολυτα λογικο να συμβαινει ετσι απο την στιγμη που υπαρχει ΚΚΕ εχει αποκαταστησει τα επαναστατικα του χαραχτηριστικα και δεν μπαινει σε αστικες κυβερνησεις. αυτη η λυσσα του οπορτουνισμου δειχνει την δικαιωση του ΚΚΕ. προχωραμε μπροστα με βαση την στρατηγικη μας αφηνουμε τους αθλιους οπορτουνιστες στον βουρκο τους

οπορτουνιστής, πρώην προβοκάτορας
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:53 μ.μ.

Ε καλά τώρα, αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι, δεν καταλαβαίνω τα ερωτήματα. Προφανώς και κάποιοι χαφιέδες θα υπήρχαν και θα υπάρχουν ακόμη, κάποιοι μπορεί να έφτασαν και ψηλά. Γιατί οι μπολσεβίκοι δεν είχαν χαφιέδες; (Όχι ότι οι ΚΚΕδες είναι μπολσεβίκοι δηλαδή, μη πέσει και καμιά φωτιά να μας κάψει...) Το θέμα δεν είναι να εξαφανίσεις το χαφιεδότσουρμο, το θέμα είναι να έχεις τέτοιες δομές ώστε να μην μπορεί να περάσει εύκολα, αλλά κι αν περάσει να μην σου κάνει μεγάλη ζημιά.

Όμως το ΚΚΕ σήμερα δεν έχει ανάγκη. Μεγαλύτερη ζημιά στο ίδιο, στο κομμουνιστικό κίνημα (όσο υπάρχει), αλλά και στον κόσμο που υποφέρει, από αυτή που κάνει η σημερινή του ηγεσία είναι αδύνατο να γίνει. Δε πα να μαζευτούν 300 χαφιέδες, ούτε χάδι δεν μπορούν να κάνουν μπροστά στην μαλακία που δέρνει τα μέλη του.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:18 μ.μ.

Οσο το ΚΚΕ δεν δίνει στην δημοσιότητα τα αρχεία και τα κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό,τόσο θα πληθαίνουν οι αμφιβολίες πως ο Περισσός θέλει να κρύψει την πρόσφατη ιστορία του.Αν οι καταγγελίες δεν αληθεύουν,και δεν φοβάται τίποτα και κανένα,ας δώσει τα αρχεία του στην δημοσιότητα για να κλείσει το στόμα στους κακόβουλους.
Για να μην το τολμάει το ΚΚΕ,κάπου την έχει χεσμένη την φωλιά του και τρέμει τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν.
Οταν ολόκληρα κράτη μετά απο κάποιο χρόνο δίνουν στην δημοσιότητα τα αρχεία τους,δεν μπορεί το ΚΚΕ να το παίζει μητέρα Τερέζα.
Οσο για την γελοία δικαιολογία που επικαλούνται τα παπαγαλάκια του Περισσού,πως τάχα ''τα αρχεία είναι η ιστορία του κόμματος και δεν είναι υποχρέωση του να τα δημοσιοποιήσει'',μόνο γέλια προξενούν.Η ιστορία του ΚΚΕ,καλώς ή κακώς είναι και ιστορία της νεώτερης Ελλάδας,η ιστορία του λαικού κινήματος που δεν αφορά μόνο το ΚΚΕ,είναι η ιστορία της Εθνικής αντίστασης και του εμφυλίου που δεν αφορά μόνο το ΚΚΕ,είναι η εποχή της χούντας και του Πολυτεχνείου που δεν αφορά μόνο το ΚΚΕ, είναι η εποχή της μεταπολίτευσης που δεν αφορά μόνο το ΚΚΕ,κλπ.
Εμπρός λοιπόν.Καθερός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Δώστε τα αρχεία στην δημοσιότητα,αλλοιώς τρέμετε τις αποκαλύψεις και όσα καταγγέλονται κατά καιρούς μάλλον αληθεύουν.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:46 μ.μ.

2.18 Δεν εχουμε να δωσουμε τιποτα στην δημοσιοτητα αθλιε οπορτουνιστη. αν νομιζεις οτι ετσι θα χτυπηθει το ΚΚΕ εισαι μακρια νυχτωμενος πρακτορακο

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:39 μ.μ.

2.46
αν καποις γινει μελος του κκε θα εχει προσβαση στα ιστορικα αρχεια;; αυτο εννοεις; ή προσβαση θα εχουν μονιμα μονο οι χαζομαιληδες γραφειοκρατες;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:59 μ.μ.

2.46
Απλά επαληθεύεις τον φόβο και επιβαιώνεις όλους όσους σας κατηγορούν για τις αμαρτίες του ΚΚΕ.Τον τρόμο του ΚΚΕ να αποκαλυφθεί το ένοχο παρελθόν του.Μέχρι τώρα το σύστημα και οι δοσίλογες κυβερνήσεις του, προστατεύει σε πολλά το ΚΚΕ.Απο τις οφφσορ και τα οικονομικά του,μέχρι τα αρχεία του.Απο τα θαλασσοδάνεια για να στηθούν οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις-κάτεργα του Περισσού,μέχρι τις μπίζνες με μνημεία όπως το κτίριο της Μπουμπουλίνας.
Να είσαι σίγουρος 'όμως ΠΑΝιβλακα πως αυτή η ώρα θα έλθει κάποτε.Και για να σε προιδεάσω δυσάρεστα αυτή η ώρα είναι πολύ κοντά.
Οι κυβερνήσεις-σύμμαχοι του ΚΚΕ,που μέχρι τώρα το προστάτευαν και το στήριζαν,δυστυχώς μας τελειώνουν.Τότε να δώ τα μούτρα σου ΠΑΝιβλακα.
Τότε που θα βγούν τα αρχεία σας στο φώς,και θα καταλάβουν όλοι τον βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ διαχρονικά.
Δεν θα σε σώζει τότε ούτε ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΝ που σου ίδρυσαν οι φίλοι στο Βαθύ Κόκκινο.
Υ.Γ Το βράδυ ο Τσίπρας θα μιλήσει στο Βελίδειο.Σου συνιστώ να προμηθευτείς πολλά υπογλώσσια.Αλλοιώς δεν τα γλυτώνεις τα εμφράγματα και τα εγκεφαλικά.Και θα είναι κρίμα να σε χάσει ο μαρξισμός-λενινισμός πάνω στο άνθος της ηληκίας σου.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

3.59 Συνεχιζες να βριζεις ξερουμε οτι η αστικη ταξη σας μαλωσε για την αποτυχια της προβοκατσιας να χτυπηθει το ΚΚΕ το 2012. ο πανικος σου δικαιολογειται. ευρωεκλογες γινανε και χασατε 134.000 ψηφους. εμεις εδω ειμαστε σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια δεν μπαινουμε Στο εγκλημα που ετοιμαζεται για το λαο θα μας βρειτε απεναντι. και δεν θα σας σωσει το ψευτοαριστερο προσωπειο φουκαρα μου. Τωρα μπορεις να συνεχισεις να βριζεις το παραληρημα σου και ο πανικος ειναι για εμας δικαιωσει. ΤΟ ΚΚΕ ειναι εδω οπορτουνα

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

Μηπως να δωσει ΣΗΜΕΡΑ ο ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιοτητα τα αρχεια του ?

Αν δεν το κανει επιβεβαιωνει οσους το κατηγορουν οτι τα παιρνει απο το συστημα

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:35 μ.μ.

Παιδιά μην τσιμπάτε. Ο αντικομμουνισμός και η αντικκε επίθεση από τους "αριστερούς" θα προσλάβει διαστημικές διαστάσεις. Το ΚΚΕ δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Οι "αριστεροπρασινοροζουλί" Ανδρουλάκηδες να αποδείξουν ότι αυτή την στιγμή, και εν όψει των εξελίξεων, δεν παίζουν ύποπτο (το λιγότερο) ρόλο, κέντρων και παράκεντρων. Τώρα για το αν οι μυστικές υπηρεσίες, προσπαθούν με πράκτορες να πλαγιοκοπήσουν το ΚΚΕ, κάτι το οποίο πάντα το σύστημα επεδίωκε, μικρή σημασία έχει. Αυτό που έχει σημασία είναι, ότι στρατό ολόκληρων πρακτόρων να στείλουν στο ΚΚΕ, το ΚΚΕ έχει τις δικλείδες και θα παραμείνει επαναστατικό κόμμα, στην βάση του μ-λ και προχωράει μπροστά για την επαναστατική ανατροπή της αστικής τάξης. Και συγκεκριμένα ο ανδρουλάκης με ποιές μυστικές υπηρεσίες είναι σε επαφή για να γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες για ένα παρακλάδι της ΣΙΑ? Περίεργους συνειρμούς γεννούν αυτές οι "αποκαλύψεις". Μανώλης

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:29 μ.μ.

@2:46 Από βλακοπαστόκος έγινες Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:29 μ.μ.

Η μόνη δικλείδα που έχει σήμερα το ΚΚΕ Μανώλη είναι ότι με την τακτική του αφήνει κόκκαλο τους χαφιέδες. Τι χειρότερο να κάνουν απ' το Μαΐλη και το Κουτσούμπα; Όσο και να σπάσουν το κεφάλι τους δεν θα καταφέρουν τίποτε.

Είναι σα να λες χαφιές στην ΟΑΚΚΕ!
Ε όχι ρε φίλε, είσαι αργόμισθος, πως να το κάνουμε;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:07 μ.μ.

Ναι, το ΚΚΕ δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει απ' το να απαντάει στις βλακείες του ενός και του άλλου. Και να τους δινει και υπόσταση. ΄Ολος ο κόσμος αυτό συζητάει στο δρόμο, στις γειτονιές στους χωρους εργασίας. Χα χαχα

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:11 μ.μ.

Δεν μπορω να καταλάβω κάτι. Εγώ αν βλέπω τον πολιτικό μου αντίπαλο να κάνει ένα λάθος δεν του το λέω. Τον αφήνω να το συνεχίσει. Εδώ μπαίνουν ένα σωρό "φίλοι" του ΚΚΕ και λένε ότι το ΚΚΕ κάνει λάθος που δεν συνεργαζεται και η ηγεσία θα το χαντακώσει κι άλλα διάφορα. Κι αυτούς τι τους νοιάζει;;; Δε θέλουν να χαντακωθεί το ΚΚΕ; Εκτός κι αν αυτό ακριβώς θέλουν αλλά δεν το βλέπουν να γίνεται. Και προσπαθούν με μερικές "φιλικές" συμβουλες να το επαναφέρουν στην τάξη του .... χαντακώματος.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:58 μ.μ.

Bαξεβανη σοβαρεψου!
Σε πηραν ειδηση !

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:46 μ.μ.

Φαινεται ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν είναι ενθαρυντικές για τους Συριζαίους και έρχονται και εκλογές!

Σταύρος.

EΚΟΦΙΤΗΣ-Προβοκάτορας
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:46 μ.μ.

Σταύρο!!!!!
3,5%

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:08 μ.μ.

8.46 Και εσυ γιατι στεναχωριεσαι καλυτερα για τον συριζα ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:43 μ.μ.

@13 Σεπτεμβρίου 2014 - 8:46 μ.μ
Εμ δεν ήξερες δε ρώταγες;;; Για δες την τελευταία δημοσκόπηση σήμερα. Το ΚΚΕ 5, 6% και η χρυσή αυγή 5,3%. Πέφτετε ή μου φαίνεται;;; Πού είναι εκείνες οι δημοσκοπήσεις που σας έδειχναν με διψήφιο ποσοστό. Πάνε τελείωσαν αυτά.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:13 μ.μ.

Α ρε ΕΚΟΦιτη καρφώθηκες..Γιατι βρε ντρέπεσαι να πεις οτι εισαι συριζαιος..Τοσο γελοίοι είστε εσυ και το κόμμα σου που κρύβεστε,
Ποιος ο λογος που μιλάτε τοτε(να λέγατε και τιποτα της προκοπής)

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:26 π.μ.

κκεδες!!! οι επαναστατες ομονοια συνταγμα!! τσιρκο εχετε γινει!!

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:29 π.μ.

Όχι ρε συ Γ.Γ. Δεν κατάλαβες πώς ακριβώς σου "σφύριξαν" να το "γράψεις": Δεν ήταν "στελέχη της Κόκκινης Προβιάς μέλη του ΚΚΕ;", αλλά το ΚΚΕ έστελνε στελέχη στη Κόκκινη Προβιά, επειδή υπήρχε "υπόγεια" συνεργασία και χρηματοδότηση. Όπως με τα ρούβλια που έστελνε κάποτε η ΕΣΣΔ στο Φλωράκη, το εμπόριο ναρκωτικών που έκαναν στελέχη του Περισσού, τις μετοχές της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Ε., την πώληση του 902 σε off shore αντί να τον πουλήσει σε σουβλατζίδικο, και άλλα. Καρτεροί, Ανανδρανιστάκηδες, Ανδρουλάκηδες, Ελληνιάδηδες, αριστεροί από ΠΑΣΟΚ μεριά και από εξωκοινοβουλευτική αριστερά που "γλυκοκοιτάζει" κυβερνητικές καρέκλες του ΣΥΡΙΖΑ για να "πολεμήσει" το σύστημα σε "στάδια" από μέσα (!), λοιποί "υπεύθυνοι" αριστεροί του "γλυκού νερού", στο ρόλο του πάλαι ποτέ φασιστο-αυριανισμού που ποτέ δεν πέθανε και πάντοτε προσφέρει υπηρεσίες. Έχετε χάσει το παιχνίδι. Έχουν γνώση οι φύλακες. Θα το μάθετε σύντομα, και θα είναι έκπληξη.

Ρεβιζιόνας-Πλουσιόπαιδο-Αναρχοπρεζόνι
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

Έχουν γνώση οι φύλακες. Θα το μάθετε σύντομα, και θα είναι έκπληξη. ----> Eκποίηθηκε "νύχτα" ο 902 ναι ή ου?

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:34 μ.μ.

Ανώνυμε 5.29 Επί της ουσίας όμως δεν μου απάντησες. Πέρα από τους αφορισμούς και τις "ανώνυμες απαντήσεις" μερικών που κάνουν μπάμ από μακρυά για το ονοματεπώνυμό τους και τον ρόλο τους, πώς θεωρείς εσύ ότι όλοι αυτοί και από πού έχουν όλα αυτά τα στοιχεία? Αυτό δεν μας το λένε. Εσύ ή εγώ θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοια στοιχεία? Λόγου χάριν, από που θα τα προμηθευόμασταν? Από την καλή μας "δημοσιογραφική" δουλειά? Ενα ερώτημα, ενός μέσου ανθρώπου, με ένα μέσο μυαλό απευθύνω. Μανώλης

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:52 μ.μ.

Δεν μας λέει τίποτα καινούργιο το κείμενο.Είναι γνωστή η ιστορία του χαφιέ της ΚΥΠ μέσα στο κκε που κατάφερε να φτάσει μέχρι Κεντρική Επιτροπή.
Και αν δεν τον ''εδινε'' τότε την δεκαετία του 80 ο Παπανδρέας με ανταλλάγματα που όλοι υποψιαζόμαστε,σήμερα μπορεί να τον είχαν και Γ.Γραμματέα.
Με την ένοια αυτή και η σημερινή ηγεσία μπορεί να είναι το ίδιο,απλά δεν έτυχε να τους αποκαλύψει κανείς.Γιατί μόνο πράκτορες και χαφιέδες μπορούν να καταφέρουν τόσο μεγάλη ζημιά σε ένα κόμμα.
Δεν είναι η Κόκκινη Προβιά το πρόβλημα.Το πρόβλημα του κκε είναι ότι φοράει την προβιά του λύκου για να παρουσιάζεται σαν πρόβατο.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:58 μ.μ.

3.27 αλη φορα θα ρωταμε τον συριζα να μας λεει την γνωμη του ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:45 π.μ.

Ο ατάλαντος Βαξεβάνης, πούλησε κάμποσα Hot doc και εσείς "αγοράσατε". Ο δεξιός σας ψάλτης Ανδρουλάκης ήταν "δίπλα" στον Χαρίλαο για χρόνια. Δεν ξέρει τίποτα? Γιατί δεν απαντά? Προστατεύει το ΚΚΕ..........ο ξεφτίλας?
Τα αρχεία του ΚΚΕ τι είναι?......φειγ βολάν? το κόμμα μελετά και βγάζει συμπεράσματα. Μπορείτε να πείτε το ίδιο και για τον ΣΥΡΙΖΑ? Εχει στην κατοχή του το ιστορικό αρχείο από το Βουκουρέστι και τα πεπραγμένα πριν το 13ο συνέδριο..........αλλά ΜΟΥΓΚΑ. Κανένας δε δαιμόνιος δεν απαίτησε την δημοσιοποίησή τους. Μία Παππα κάτι πήγε να γράψει και της βγήκε πατάτα......κουτσομπολιό, ανάρμοστο για επαναστάτη. ΑΙΣΧΟΣ. Εκτός από αντί-ΚΚΕ μένος δεν έχετε ούτε ίχνος ηθικής.
Jim

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:10 μ.μ.

1245
Οτι ιστορικό υλικό έχει στην διαθεσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δοθεί απο πολλά χρόνια στην δημοσιότητα.Πρίν πετάξεις την μπαρούφα σου,καλά είναι να ενημερώνεσαι πρώτα.
Είναι δε ελεύθερη η πρόσβαση σε όποιον το επιθυμεί,και πράγματι μέσα απο τα ντοκουμέντα έχουν βγεί χρήσιμα συμπεράσματα για την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας.Αν θέλεις μπορείς άνετα να επισκεφτείς το αρχείο,και να ξεστραβωθείς.
Τα αρχεία του ΚΚΕ αποτελούν απαραβίαστη φυλακή σαν το Αλκατράζ και παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.
Αλλά ξέχασα μωρέ!! Βράχηκαν με τις πλημμύρες και ακόμα τα στεγνώνουν στα μανταλάκια.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:17 μ.μ.

7.10 Ασφαλως μιλας για το κλεμμενο αρχειο του ΚΚΕ Απο το βουκουρεστι το 1968 με την ανοχη της ρουμανικης αστυνομιας. το τη θα δημοσιευουμε απο τα αρχεια δεν θα ρωτησουμε τα τσιρακια του καπιταλισμου τους οπορτουνιστες

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

Ελα ρε 7.10
Ρε συριζαιε απατεώνα, ήλθες να μας πουλήσεις παραμύθια συριζαιικα .παλι ?
.Αφου ειναι ετσι οπως τα λες λοιπον,, γιατι δεν δίνουν ουτε αντίγραφα στο ΚΚΕ ..Ρε συριζαιε τενεκέ,, ξερεις πως ήλθε το μισό αρχείο του ΚΚΕ στα χέρια του Συνασπισμού..Ε."..Ξερεις..? ,και την Κουμουνδούρου το ΚΚΕ σας την ξεχρέωσε ,,τυχοδιώκτες .Ασε που βουτηξατε μεχρι και κομματικό αυτοκίνητο στον Πειραιά
Σαν δεν ντρέπεστε λεω εγω
Αντε βλήμα παραπέρα να δουλέψεις κάναν αλλο ..Είστε σε ολα τα ποστ αδιάβαστοι και,της πλακας
..Γελάει ο κοσμος που ξερει πέντε πράγματα με τις σαπουνόφουσκες που αμολατε εδω μεσα..Τέτοια άσχετα γίδια ουτε του παλαιού ΠΑΣΟΚ

,

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:39 μ.μ.

11.05 πολυ σωστα το δανειο πληρωθηκε το 1988. Επισης τα χρεη της ΠΡΩΤΗΣ το 1986 για να προβαλη της αποψεις της φραξιας παλι απο το ΚΚΕ πληρωθηκανε. εδω ο αλλος φευγοντας πηγε να παρει και το ταμειο του ριζοσπαστη και μετα εχουνε και θρασος τα λουλουδια του οπορτουνισμου

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

Συγκρατήσου 11.05 Σε συνεπήρε η ιερή αγανάκτηση και έχασες την ψυχραιμία σου.Πως θα προχωρήσεις στην επανάσταση με τόσα νεύρα?
Με τόσα νεύρα μπορεί να σπάσεις τίποτις τζάμια στην επανάσταση και να σας κακολογήσει ο Πρετεντέρης.Ασε που ο Αδωνις θα χάσει πάσα ιδέα για το ηθος και την σύνεση του ΚΚΕ.Και άντε μετά να ξαναφτιάξεις καλό όνομα στην πιάτσα.
Μέγκλα το αυτοκινητάκι που βουτήξαμε.Ακόμα το έχω και βολτάρω στον Πειραιά.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:00 π.μ.

11.42 με την πλακιτσα δεν καλυπτονται τα εγκληματα που εχεται κανει. για την ουσια βεβαια τη να πεις και εσυ φουκαρα

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:23 π.μ.

Ελα ρε συριζαιε διάβασε καμια εφημερίδα να πεις καμια κουβέντα ,,απλα πράγματα ειναι,

Σου ειπα για τα αρχεια και κατευθείαν τις σαπουνόφουσκες Α-Ρ-Χ-ΕΙ-Α ξέρεις τίποτα να πεις γιαυτα,, ήσουν ομιλητικός προηγούμενος.....θα βγάζαμε και ιστορικα,, συμπεράσματα,,επιστημονικά..
ΥΓ
Εσυ ρε δεν μπορείς να οδηγήσεις το κεφάλι σου,, θα το κανεις με αυτοκίνητο,..?

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:37 π.μ.

Καλά το ποιός είναι το άσχετο γίδι .....φαίνεται καθαρά.

Τα Αρχεία που είχε στην κατοχή του το ΚΚΕεσ και η ΕΔΑ και τα οποία συμπεριλαμβάνουν και αρχεία του ΚΚΕ ως το 1968 αλλά και πολλά άλλα είναι εδώ:
http://www.askiweb.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=116&Itemid=490&lang=gr

και είναι διαθέσιμα για επιστημονική μελέτη.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:00 μ.μ.

Αν φαίνεται ποιος ειναι γίδι λεει ,?,Να βαλεις και περικεφαλαία, που μας δείχνεις τα ΑΣΚΙ ,.(που χρησιμοποιούνται για να ροκανίζουν κοινοτικά.κονδύλια μια που το φερε η κουβέντα).
Δεν σου λεω για το κλεμμένο απο το Βουκουρέστι αλλα για το αλλο κλεμμένο με τον Φαρακο, συριζαιε..Εχετε χασει τον λογαριασμό απο τις βουτιές
Οσο για την ελεύθερη ερευνα και μελετη,, μην ορκίζεσαι διοτι το κομμα σου εχει σταματήσει έκδοση πάνω στο τυπογραφείο

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:48 μ.μ.

9.00 και στο βουκουρεστι και με τον φαρακο βεβαιως. αυτος ητανε παντα ο οπορτουνισμος μεσα στα ΚΚ

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 μ.μ.

Ρε συριζαίοι κάτι απαιτήσεις που έχετε κι εσείς.Ζητάτε απο το κώμα να δώσει τα αρχεία του στην δημοσιότητα.
Ξεχνάτε βρέ άθλιοι πως τα αρχεία βράχηκαν.Πούντιασαν απο την νεροποντή,αρρώστησαν με πνευμονία.Σαράντα πυρετό έχουν βρέ άθλιοι.
Είκοσι χρόνια και ακόμα δεν στέγνωσαν.Είκοσι χρόνια είναι πολύ λίγα για να γιατρευτούν απο την πνευμονία.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:19 μ.μ.

12.00 Εδώ σας έχει πάρει στην πλάκα ολόκληρος λαός και εσένα σε πείραξε η πλακίτσα?
Είδε και απόειδε ο λαός με την κατάντια σας και σας δουλεύει ψιλό γαζί.
Ή μήπως νομίζεις πως το 4.5% δεν είναι απο την πλάκα και το δούλεμα?

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:58 π.μ.

Τα Αρχεία του Βουκουρεστίου πήγαν στο ΚΚΕεσ.
Ότι δικαιώματα είχε πάνω σε αυτά το ΚΚΕ τόσα είχε και το ΚΚΕεσ.
Αν το ΚΚΕ θέλει ....φωτοτυπίες, ας πάει στα ΑΣΚΙ να τις πάρει. Τόσο απλό!

Όσο για το "Αρχείο Φαράκου" ας αποδείξει πρώτα το ΚΚΕ ότι κάτι τέτοιο υπάρχει και μετά τα λέμε. Μέχρι τότε ...σιωπή παρακαλώ για να το πω και ευγενικά.

Αλλά ας μας πούνε και τα ....γίδια, τι έγινε με τα Αρχεία του Περισσού?
Στέγνωσαν ή τους κάνει ακόμα η Αλέκα μπιστολάκι????

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

11.19 αν ητανε ετσι δεν θα ποναγες καθολου αρα σωστα βαδιζουμε. το 4.5% ειναι απο τις αυταπατες που καλλιεργουσαμε εμεις η ιδιοι πριν το 1991 και για δεκαετιες οτι υπαρχει αριστερα με μικροδιαφορες. Αυτες τις αμαρτιες πληρωσαμε το 2012 και ειναι πολυ μικρο το κοστος μπροστα στην καταστροφη που θα γινοτανε αν συνεχιζαμε τις αυταπατες. Για εμας ο οπορτουνισμος ειναι καπιταλισμος μεταμφιεσμενος και ετσι θα συνεχισουμε επενδυοντας σε νεες ηλικιες και αυτο ειναι που σας τσουζει οτι τα παραμυθια τελειωσανε. 4.5% λοιπον και κομμουνιστες

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:17 μ.μ.

Για μαθαίνεις οταν το ΚΚΕ ζήτησε αντίγραφα απο το κομμα(ο συριζα) σου του έστειλε ,
τον κανονισμό του αναγνωστηρίου,,,,,
Για να μην εχεις αυταπάτες οτι δεν εισαι αδιάβαστο γιδι..Στα έλεγα εγω
.
.Τσαουσέσκου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger