Home » , » Ενας κομμουνιστής δήμαρχος που πιθανόν θα δημιουργήσει «κακό προηγούμενο»

Ενας κομμουνιστής δήμαρχος που πιθανόν θα δημιουργήσει «κακό προηγούμενο»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:20 μ.μ.

Ο Κώστας Πελετίδης, που εκλέχτηκε πρόσφατα δήμαρχος Πάτρας είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος.
Ο κομμουνιστής δήμαρχος που σαν γιατρός στάθηκε πάντα δίπλα στους συμπολίτες του χωρίς να αμείβεται από τους οικονομικά αδύναμους  για τις ιατρικές υπηρεσίες που τους πρόσφερε και σαν δήμαρχος μας δίνει πολλές ελπίδες ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα προς το καλύτερο στην πόλη μας.

Και μόνο ότι απ’ τις πρώτες ενέργειες του σαν δήμαρχος ήταν να στείλει συνεργεία καθαρισμού στον τσιγγάνικο καταυλισμό σε Ρηγανόκαμπο – Εγλυκάδα  περιοχές όπου σχεδόν ποτέ δεν έχει πατήσει το πόδι του ο τομέας καθαριότητας του δήμου, λέει πολλά.
Το ίδιο ότι κατάργησε το παρκοχαράτσι στο κέντρο της Πάτρας, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι τα πολυτελή γιωτ στη μαρίνα της Πάτρας δεν πλήρωναν τίποτα ή πλήρωναν ελάχιστα για τον ελλιμενισμό τους.  .

Ότι θα δεχθεί πόλεμο από το κράτος για να μην δημιουργήσει «κακό προηγούμενο» είναι σίγουρο, καθώς και σκληρή αντιπολίτευση από τις άλλες παρατάξεις που είχαν μάθει να είναι ο δήμος φέουδο τους. Μακάρι η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας να υλοποιήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις κάτι που ευχόμαστε και ελπίζουμε όλοι οι Πατρινοί, που επιλέξαμε τον Συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και που οι περισσότεροι δεν είμαστε ψηφοφόροι του ΚΚΕ.

Κάποιος από Πάτρα.

Ο τίτλος της αναρτησης δικός μας καθώς και κάποιες συντακτικές παρεμβάσεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 75 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:11 μ.μ.

Για να δουμε τι θα δουμε απο την περιφεριαρχη κα. Δουρου

11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:25 π.μ.

Άθλιοι δημοσιογράφοι, της Πασοκικής σχολής Κακαουνάκη-Καμπουράκη,
που μιλάνε στον ενικό, αποκαλύπτοντας την ρηχότητα και την ψευτομαγκιά τους,
προς το υπόδειγμα κομμουνιστή, γιατρού και ανθρώπου Κώστα Πελετίδη,
τον οποίο υποστήριξε το 65% των Πατρινών.

'Οταν αλλάξουν οι καιροί, να δώ, πώς θα δικαιολογήσουν
τις υπηρεσίες, που προσφέρουν στους αστούς, συνειδητά και καθημερινά.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:33 π.μ.

Τρίχες κατσαρές.
Ο σταλινιστής Πελετίδης στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής που εφάρμοσε απο την πρώτη μέρα που ανέλαβε,σκότωσε τον σκοτωμένο.
Το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην Πάτρα,έχει καταρρεύσει εδώ και 2-3 χρόνια.Κανείς δεν πλήρωνε για στάθμευση και μάλιστα μετά την διάλυση της Δημοτικής αστυνομίας,δεν κοβόσανταν ούτε κλήσεις.
Τέτοιες επικοινωνιακές φούσκες θα δούμε πολλές απο τον Πελετίδη και το ΚΚΕ.Για να καλύψει την ανεπάρκεια την δική του και του κομματός του,θα πετάει μπαρούφες με επαναστατικές δήθεν μεγαλοστομίες.
Πάντως το δημοτικό μέγαρο της Μαιζώνος γέμισε με κουπόνια για το φεστιβάλ της ΚΝΕ.Δεν το λές και άσχημο για αρχή.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:37 μ.μ.

μπραβο στον δημαρχο

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:40 μ.μ.

Τρίχες κατσαρές ανώνυμε 9,33. Τί ήταν αυτό που έκανε ο κομμουνιστής Πελετίδης, μπροστά στην "αριστερή μέχρι τα μπούνια Δούρου" που δίνει 30.000.000 ευρώπουλα στην Μελισσανίδη!!! Κι όσο θα ξεγυμνώνεστε, τόσο θα αφρίζετε! Δεν πειράζει, αυτό είναι δείγμα, ότι πάει πολύ καλά ο κομμουνιστής Πελετίδης, μανώλης

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:24 μ.μ.

Ειπα κ εγω. Δεν θα υπαρξει ουτε ενας υβριολογος του ΚΚΕ ,εστω του Πελετιδη ρε αδερφε μου οπως εδω, που δεν θα βγαλει χολη. Καποα στιγμη κοντεψα να πιστεψω οτι απο εχθες που ανεβηκε στο site ο Δημαρχος κομμουνιστης δεν θα βρει ουτε εναν καλοθελιτη υβριολογο. Μαλλον επεσα εξω!!!!

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:38 μ.μ.

Καλος τον ασφαλιτακο-παπαγαλακι στο 9:33

Διαμαρτύρεται που ένας κομμουνιστής, τελεία, από εκεί και πέρα βάλετε ό,τι θελετε. Αν φτιάξει κυνοκομείο θα πούνε ότι νοιάζεται για τα σκυλιά πρώτα και μετά για τους ανθρώπους κι ο 9:33 θα σου βγάλει στοιχεία ότι χρέωσε το Δήμο 1 εκ. για σκυλοτροφές, αν βάλει μεγαλύτερο φόρο στους μαγαζάτορες θα πούνε ότι ο σοβιετικός στραγγαλίζει την αγορά, αν βάλει πρόγραμμα καράτε στο πνευματικό κέντρο θα πουν ότι ετοιμάζει βίαιες προλεταριακές ομάδες κρούσης, γενικά αν δε γίνει πουλητάρι πασόκος (με την ιδεολογική, και ουχί κομματική έννοια του όρου) καλή κουβέντα δε θα ακούσεις.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:20 μ.μ.

Μπράβο στον δήμαρχο Πάτρας. Οι δεξιοί αφρίζουν από το κακό τους. Κόπηκε βλέπεις το συμβόλαιο με ιδιωτική εταιρία: "Μεγάλη υπόθεση" και "κακό" προηγούμενο γι αυτούς. Αφού έβλεπαν, ότι το μέτρο δεν "τράβαγε", όπως δεν αποδίδει κι αλλού, γιατί τόσοι και τόσοι μη κομμουνιστές δήμαρχοι δεν το κατήργησαν πριν, να πει σ' αυτούς μπράβο ο κόσμος;
Αλλά ήρθε ο σταλινικός, που ίσως επειδή είναι σταλινικός βοήθησε τόσο κόσμο πριν βγει δήμαρχος. Κι επειδή είναι σταλινικός απάλλαξε τον εργαζόμενο από ένα άδικο βάρος. Ξέρω, ότι τσούζει και χαλάει την αντικομουνιστική προπαγάνδα, αλλά δεν πειράζει, υπάρχει μπόλικο ξύδι στην αγορά. Και "kalo kouragio" αντικομουνιστές, θ' ακολουθήσουν κι άλλα παρόμοια. mitsos175.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:17 μ.μ.

5.38
Οσο ο Πελετίδης είναι κομμουνιστής,άλλο τόσο είσαι κι εσύ αστροναύτης.
Σταλινικός του κερατά είναι.πιστό σκυλί στην ελίτ του Περισσού.ΚΚουές και κομμουνιστής δεν συμβαδίζουν.
Σταλινισμός και ΚΚΕ,σίγουρα είναι κώλος και βρακί.
Και κνιτάκο,όταν η Πάτρα είχε δήμαρχο κομμουνιστή με αρχ..δια εσύ είσουν ακόμα αγέννητο.Ε! αυτόν τον κομμουνιστή,τον μακαρίτη Θ.Αννινο,το σταλινικό ΚΚΕ κατάφερε να τον ξηλώσει απο τον δήμο και να φέρει τους Πασοκζήδες.
Αλλά όλα τα κνιτόπουλα υπηρεσίας στο μπλόγκ που σχολιάζετε για τον ''φιλάνθρωπο'' Πελετίδη,δεν απαντάτε επί της ουσίας στο θέμα των παρκομέτρων.
Δεν απαντάτε στην απάτη που έστεισε,πως τάχα μου ξήλωσε τα παρκόμετρα,ενώ αυτά είχαν ακυρωθεί εδώ και κάτι χρόνια.
Αλλά το πανηγύρι μόλις τώρα αρχίζει με τον Πελετίδη.Μπροστά του βρίσκονται τα μεγάλα προβλήματα της πόλης που ζητάνε λύσεις,όπως τα σκουπίδια,το παραλιακό μέτωπο,το κυκλοφοριακό κλπ.Εκεί είναι που θα γελάσει κάθε πικραμένος,και το καρναβάλι θα αρχίσει πρίν τα Χριστούγεννα.
Εκτός και τις λύσεις τις δώσει ο μέγας μαρξιστής λενινιστής...Γραμμάριος.

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:45 μ.μ.

Ανώνυμε 9.22, αυτά που γράφεις είναι τελείως ανακριβή, πολύ επιεικής η έκφρασή μου. Τα πρόστιμα και η ελεγχόμενη επί πληρωμή στάθμευση δεν είχε σταματήσει επειδή δεν υπήρχε δημοτική αστυνομία, απλά το κομμάτι αυτό το είχε αναλάβει η ιδιωτική εταιρεία, που όλοι οι κοντινοί στην Πάτρα, ξέρουμε ποιανού κολλητή ήταν και που από εχθές κατήργησε ο κομμουνιστής Πελετίδης. Για τα πρόστιμα και τα συσσωρευμένα χρέη από πρόστιμα, ετοιμάζονταν από την προηγούμενη δημοτική αρχή, να αρχίσουν να στέλνονται ειδοποιητήρια για κατασχέσεις που ευτυχώς και πάλι κατήργησε ο δήμαρχος κομμουνιστής Πελετίδης. Κατά τα άλλα μπόλικο ξυδάκι είναι ότι πρέπει, ένα και ένα για την περίπτωσή σου. Και που να ακούσεις και το έργο των άλλων 3 δημάρχων κομμουνιστών. Εκεί σίγουρα θα χρειαστείς και υπογλώσσια. Μανώλης

γεια
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:18 π.μ.

Μανώλη, η εποχή είναι όντως πονηρή και μη ξεκινάς με φόρα. Μακάρι να πετύχει ο(ι) δήμαρχό(ι)ς σας (παρόλο που φυσικά δεν το πιστεύεις γιατί ζεις μέσα στην μικρότητα), αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και μην ξεκινάτε "επικοινωνιακά". Αυτό το παιχνίδι κανονικά είναι για άλλους.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:51 π.μ.

Ρε όπως πάει αυτός ο κομμουνιστής στην Πάτρα,στο τέλος θα καταργήσει και...τον καπιταλισμό ο άτιμος.
Μανώλη δεν 'ήξερα πως είσαι Πατρινός,ή έστω ''κοντινός'' στην Πάτρα.
Ρε Μανωλάκη,μπάς και είσαι ο Γραμμάριος?

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:17 π.μ.

Μανώλης 11.45
Ας υποθέσουμε πως όλα αυτά που γράφεις για τον Πελετίδη πως είναι αλήθειες.Αν αληθεύουν όμως πρόκειται απλά και μόνο για διαχείρηση καπιταλιστικού θεσμού όπως ο Καλικράτης,πάντα προς το λαικό συμφέρον.Δεν νομίζω να πιστεύει κανένας πως πρόκειται για επαναστατικά μέτρα με σοσιαλιστικό πρόσημο.
Ή μήπως όχι??
Τότε γιατί ρε κατηγορείτε τους άλλους που θέλουν σαν κυβέρνηση να καταργήσουν τους μνημονιακούς νόμους??Γιατί τους μέμφεσθε πως θέλουν να ''διαχειριστούν'' τον καπιταλισμό??
Πρόσεξε Μανώλη γιατί πέφτεις σε λούμπες και τρώς τα μούτρα σου.Και όπως έγραψε και κάποιος άλλος η Αριστερά δεν είναι για τα μούτρα σας.
Δεν είναι παιχνίδι για παιδάκια.Θέλει πολύ διάβασμα και κυρίως ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό.
Υ.Γ. Τα υπογλώσσια βλέπω τα παίζεις στα δάχτυλα. Ο Πελετίδης σαν γιατρός σου πρέπει να σου τα χορηγεί με τις χούφτες.
Ρώτησε τον μόνο αν είναι γνήσια ή γεννόσημα.Αν κρίνω απο την παρουσία σου στο μπλόγκ,μάλλον τα δεύτερα σου γράφει.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:53 μ.μ.

Παίδες πρέπει να κάνουμε σκληρή κριτική σ ότι λάθος κάνει το ΚΚΕ. Ωστόσο η συγκεκριμένη ενέργεια του Δημάρχου είναι σωστή. Ακόμη και αν η ελεγχομένη στάθμευση τα τελευταία χρόνια στην πράξη δεν λειτουργούσε, η επίσημη κατάργηση της μόνο θετικό γεγονός είναι, καθώς έτσι ο δήμος και η ιδιωτική εταιρία δεν μπορούν να διεκδικήσουν δικαστικά της ανείσπρακτες οφειλές από τους πολίτες. Το ζητούμενο δεν είναι αν έκανε καλά ο δήμαρχος παίρνοντας αυτό το μέτρο, μια χαρά έκανε και μπράβο του. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει σχέδιο ώστε και οι πιο οικονομικά αδύναμοι πολίτες να πληρώνουν λιγότερα σε δημοτικά τέλη κτλ και ο δήμος να μην φαλιρίσει! Για παράδειγμα όταν ο ΕΝΦΙΑ θα περάσει στους δήμους ο Δήμαρχος Πάτρας τι στάση θα κρατήσει;

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:21 μ.μ.

Και κάτι άλλο Μανωλάκη.
Επειδή είσαι μικρό κνιτόπουλο και αγνοείς τα δημοτικά πράγματα της Πάτρας,πρέπει να μάθεις πως τα παρκόμετρα και την ΣΕΤΕΞ στην Πάτρα τα πρωτοέφερε ο μακαρίτης Δ.Αθανασίου του ΚΚΕ.Ηταν τότε που ο Αθανασίου του ΚΚΕ ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας του Πασόκου Καράβολα.Η συμμαχία ΚΚΕ και πασόκου Καράβολα είχε γίνει για να διώξουν απο τον Δήμο της Πάτρας τον αγωνιστή κομμουνιστή και επί 4 τετραετίες εκλεγμένο δήμαρχο.Θ.Αννινο.Η ανίερη συμμαχία ΚΚΕ και πασόκων επέφερε κέρδος κάποιες αντιδημαρχίες για το ΚΚΕ,και τα παρκόμετρα στην πόλη μέσω της αντιδημαρχίας Αθανασίου.
Η ιστορία είναι σκληρή και ενίοτε γυρίζει μπούμερανγκ για τους σημερινούς ψευτοεπαναστάτες της πορδής.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:27 μ.μ.

Οι μη συνεργάσιμοι με την κεντρική εξουσία δήμαρχοι μπορούν να αποτελέσουν μεγάλο ανάχωμα στις επιδιώξεις της.
Μακάρι ο κος Πελετίδης να συνεχίσει έτσι και γιατί όχι να βρεί και μιμητές.
Μη ξεχνάμε όμως ότι δε φέρει ούτε αυτόν τον ψευδεπίγραφο τίτλο του 'ανεξάρτητου',
αλλά υποστηρίζεται από ενα καθεστωτικό κόμμα που στηρίζει με νύχια και με δόντια την κεντρική εξουσία,
και κυρίως μην αφήνουμε το συναισθηματισμό να μας δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.
Γιατί αν πάρεις αυτό το δρόμο, δε ξέρεις που θα σε βγάλει στο τέλος.
Μέχρι και να πιστέψεις ότι ο σύριζα είναι 'δύναμη ανατροπής' ή δε ξέρω πια άλλη φανφάρα οπουρτουνιστών, κομματικών οπαδών, ιδεολογικά αυτιστικών και κοινοβουλευτικών επαναστατών.
Προσωπικά λοιπόν θα κρίνω τον κο Πελετίδη μόνο από τις πράξεις του, και θα προσπαθήσω έτσι ώστε η κακή μου προαίρεση να μην νοθεύσει την κρίση μου, όπως η καλή προαίρεση κάποιων άλλων νοθεύει τη δική τους.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:41 μ.μ.

Καλα το πάτε μάγκες. βλέπω ότι θέλετε να σφραγίσετε το αντικομμουνιστικό σας μένος στο πρόσωπο του κομμουνιστή δημάρχου Πελετίδη. Συνεχίστε έχουμε ανάγκη την τζάμπα διαφήμιση με το εκλεκτισμένο υβριολογιό σας. Πείτε κι άλλα

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Πετρούπολη: Ανάκληση της απόφασης για τη συγχώνευση του 3ου-6ου δημοτικών σχολείων
Η ανάκληση της απόφασης για τη συγχώνευση του 3ου-6ου δημοτικών σχολείων στην Πετρούπολη, επιτεύχθηκε μετά τις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου, μαζικών φορέων και παρεμβάσεων του ΚΚΕ.
Το Δελτίο τύπου της Διοίκησης του Δήμου αναφέρει:
«Μετά από τις επίμονες και συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου με τους μαζικούς φορείς της πόλης, αλλά και των επερωτήσεων και παρεμβάσεων στη Βουλή του ΚΚΕ, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2385/τεύχος Β΄/2014 (8 Σεπτέμβρη) η απόφαση του υπουργού για την ανάκληση της απόφασης για τη συγχώνευση των 3ου και 6ου Δημοτικών σχολείων.
Σας παραθέτουμε παρακάτω το απόσπασμα της απόφασης:
"Β) Ανακαλούμε την εφαρμογή της αρ. 72624/Δ4/12-05-2014 (ΦΕΚ 1329/τ.Β΄/26-05-2014) κοινή υπουργική απόφαση με θέμα «Ιδρύσεις, Προαγωγές, Υποβιβασμοί, Συγχωνεύσεις και Καταργήσεις Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων» κατά το μέρος που αφορά: Στη Συγχώνευση του 3ου 12/θ Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης με το 6ο 8/θ Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης με έδρα την Πετρούπολη, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Αττικής".
Τέτοιοι αγώνες αποτελούν παράδειγμα ότι ακόμη και στο σήμερα οι ταξικά προσανατολισμένοι μαζικοί φορείς με αρωγούς τους δήμους, που οι Διοικήσεις τους είναι στα χέρια κομμουνιστών, μπορούν ν΄ αντικρούσουν την αντιλαϊκή πολιτική και να αποσπάσουν νίκες. Βέβαια, παρά το γεγονός ότι υπάρχει αυτή η θετική εξέλιξη, απαιτείται επαγρύπνηση, αφού η κατάσταση και στον τομέα της Παιδείας γίνεται ολοένα και περισσότερο εκρηκτική. Εξάλλου, η οριστική λύση στα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουν χιλιάδες μαθητές, μαζί με τις οικογένειές τους, τόσο στα ζητήματα της υλικοτεχνικής υποδομής, όσο και στο ζήτημα του περιεχομένου της μόρφωσης, μπορεί μόνο να λυθεί έξω από τα δεσμά των μονοπωλίων, στον αγώνα για μία κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, στο σοσιαλισμό».

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:29 μ.μ.

Αλήθεια ρε κκεδες μπορείτε να κάνετε μια μαρξιστική ανάλυση του... παρών που ψήφισαν οι βουλευτές σας σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ (μαζί με τον Γρηγόρη Ψαριανό και Βασίλη Οικονόμου); Και ξαναβάζω το θέμα ο Δήμαρχος της Πάτρας θα αρνηθεί την είσπραξή του όταν περάσει στους δήμους ή όχι;

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:44 μ.μ.

Οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου της Πατρας που πρόσκεινται στην Αριστερή αντιπολίτευση,με επίσημες ανακοινώσεις τους,δήλωσαν οτι θα στηρίξουν τον Πελετίδη σε ότι φιλολαικό μέτρο εξαγγείλει και κυρίως στην αντίσταση που θα προβάλλει στην κεντρική εξουσία.
Μπορούμε όλοι να φανταστούμε ποιά θα ήταν η στάση του Πελετίδη και του ΚΚΕ,αν δημοτική αρχή ήταν κάποια άλλη Αριστερή παράταξη,και ο ίδιος στην αντιπολίτευση.
Πόλεμος με δίκες προθέσεων,λάσπη και ψέμματα και συκοφαντίες.Τα συνήθη όπλα δηλαδή του ΚΚΕ.
Ο Πελετίδης θα κριθεί όχι απο ανώδυνες επικοινωνιακές φούσκες και φτηνούς εντυπωσιασμούς,αλλά απο το πόσο έχει την διάθεση να συγκρουστεί με την κυρίαρχη πολιτική που εξαθλιώνει τον λαό.Από τι περιθώρια του αφήνει το κόμμα του για να έλθει σε σύγκρουση.Αν κρίνουμε απο την συνολικότερη πολιτική του ΚΚΕ,τα περιθώρια αυτά είναι πολύ περιορισμένα.Το ΚΚΕ σαν κόμμα καθεστωτικό και βαθιά συστημικό δεν έχει καμμιά διάθεση να χαλάσει την καθεστωτική σούπα,ρισκάροντας μέσω συγκρούσεων έστω σε αυτοδιοικητικό επίπεδο,την συνοχή της κυβέρνησης.
Κοντολογίς δεν είναι θέμα του Πελετίδη και του κάθε Πελετίδη η διαχείρηση του Δήμου,αλλά εξαρτάται απόλυτα απο το ΚΚΕ.
Και η συνολική πολιτική του ΚΚΕ δεν αφήνει περιθώρια για αισιοδοξίες.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:28 π.μ.

Βρε ανώνυμε 11.44, έχεις χάσει τελείως τα αυγά και τα πασχάλια. Για το ΚΚΕ τα λες όλα αυτά? Οταν είναι το μοναδικό κόμμα που κάνει αυτά που λέει? Πάει πολύ βρε ανώνυμε, να μιλάτε κι εσείς για "καθεστωτικό κόμμα". μάλλον το δικό σου κόμμα θα εννοείς. Εσείς δεν είσαστε ή κάνω λάθος, που δεν προλαβαίνετε να περιοδεύεται από λέσχες BROOKINGS και SCIS, στα ΤΕΧΑΣ και στα Κόμο? Θα μας τρελλάνετε τελείως? Γραφικοί καταντάτε. Αντε να τα πείτε αυτά εκεί που ξημεροβραδιάζεστε. Στους ΣΕΒ και τα Ελληνοαμερικάνικα και Ελληνοισραηλινά επιμελητήρια, άντε να τα πείτε στους Γιούνγκερ που στηρίζετε και στους Ομπάμα, Ολάντ και Πέρες που θαυμάζετε. Αντε να τα πείτε και στην Δούρου με τα ζεστά 30.000.000 ευρουδάκια που δίνει πεσκέσι στον Μελισσανίδη. Και το θράσος έχει όρια. Και μην κοντράρετε... τόσο πολύ την εξουσία!!!!! (Εδώ γελάνε, ή σας παίρνουν με τις πέτρες). Εσείς δεν ψηφίσατε παρών στην νομιμοποίηση των μιζών και των λαμογιών από μεγάλες εταιρείας στα κόμματα, αντί να τις καταψηφίσετε? Εσείς δεν συμφωνήσατε επί της αρχής, στο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την ταξική πάλη και τους λαικούς αγώνες? Πού είναι η "διακήρυξή σας" του 2012 ότι θα σκίσετε το μνημόνιο? Εγινε τώρα "επαναδιαπραγμάτευση", ακριβώς ότι λέει και ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο? Κοντύνετε λίγο τα λόγια σας και το θράσος σας, γιατί πλησιάζει η μέρα που θα λογοδοτήσετε για την εξαπάτηση του κόσμου σας. Και δεν είναι καλό να εκτίθεστε τόσο. Μανώλης

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:36 π.μ.

Ανώνυμε 10.29
Το ΚΚΕ καταψήφισε τον ΕΝΦΙΑ. Το παρόν ήταν για τις τροποποιήσεις, και για τις δόσεις που έγιναν. Δηλαδή τί έπρεπε? Εστω αυτές τις ελάχιστες και για τα μάτια του κόσμου διευκολύνσεις να τις καταψηφίσουμε? Ομως θέλω και εσύ να μου απαντήσεις. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε παρών σε ένα νομοσχέδιο που νομιμοποιεί τις μίζες από τις SIEMENS στα κόμματα, που δυσκολεύει έως καταργεί τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, και γιατί συμφώνησε επί της αρχής με ένα άλλο νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την ταξική πάλη, καταργεί την ελευθερίας σκέψης και έκφρασης και εξοβελίζει στο πυρ το εξώτερο κάθε λαικό αγώνα, που κάνει επίσημη ιδεολογία την θεωρία των δύο άκρων και εισάγει ότι φασιστικό έχει ψηφιστεί και ισχύει στην ΕΕ? Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου. Μανώλης

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:00 μ.μ.

@ 12 Σεπτεμβρίου 2014 - 10:29 μ.μ.

Αν είχες ελάχιστη επαφή με το αντικείμενο, θα ήξερες ότι χτες δεν ψηφίστηκε ο ΕΝΦΙΑ (έχει ψηφιστεί εδώ και 9 μήνες), αλλά ορισμένες τροποποιήσεις του ΕΝΦΙΑ οι οποίες προέβλεπαν ορισμένες φοροαπαλλαγές (του κώλου).
Αν οι φοροαπαλλαγές για τις λαϊκές οικογένειες ήταν αξιόλογες, το ΚΚΕ θα ψήφιζε υπέρ. Αν προς ψήφιση ετίθετο η περεταίρω φοροεπιβάρυνση των λαϊκών στρωμάτων θα ψήφιζε κατά. Εν προκειμένω, επειδή επρόκειτο για φοροαπαλλαγές μεν, κοροϊδία δε, ψήφισε παρών.

Δεν ξέρω αν είναι μαρξιστική ανάλυση (δεν είμαι ΚΚΕς βλέπεις...), αλλά πάνω-κάτω αυτό είναι το σκεπτικό βάσει του οποίου ψηφίζει το ΚΚΕ στη Βουλή.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:52 μ.μ.

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο κ. Πελετίδης κάνει κατι καλό στην Πάτρα είναι ότι το έχουν "θάψει" όλα τα κανάλια. Ενώ τον κ. Ψινάκη;;;;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:56 μ.μ.

@12 Σεπτεμβρίου 2014 - 11:44 μ.μ
Για πες μας ενα παράδειγμα για κάτι θετικό που πρότεινε η αντιπολίτευση και το ΚΚΕ ψήφισε κατά;;;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:35 μ.μ.

Μπά,μας πήρε το παράπονο ανώνυμε των 5.52 που δεν δείχνει το ΜΕΓΚΑ και ο Αντ1 τον Πελετίδη?.Κοίταξε τώρα σύμπτωση, ούτε το BBC ούτε το Aλ Τζατζίρα δείχνουν τον Πελετίδη.Τον έχουν θάψει κανονικότατα!.Τι περιμένεις μωρέ απο αστικά κανάλια!. Ομως βλέπω ανώνυμε (ΠΑΝ-ΜΑΝΩΛΗ) ζήλεψες την δόξα του Ψινάκη.Ομοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα.Ε δεν είναι και η Κανέλλη εδώ που τα λέμε ο Πελετίδης!!.
Αν ζούσες στην Πάτρα θα ήξερες πως όλα τα τοπικά κανάλια σε καθημερινή βάση προβάλλουν τον Πελετίδη,τα στελέχη του δίνουν συνεχώς συνεντεύξεις,και αφειδώς διαφημίζουν ''το έργο του''.Ο έντυπος τύπος δε που καθ'ολοκληρία ανήκει σε Ν.Δ και Πασόκ,του πλέκει διαρκώς το εγκώμιο.
Ο Πελετίδης και το ΚΚΕ στην Πάτρα χαίρουν μια ιδιότηπης ασυλίας απο τα ΜΜΕ.
Γιαυτό πρίν πετάξετε την μπαρούφα σας ενημερωθείτε,διαβάστε,πληροφορειθείτε,ανοίχτε τα στραβά σας με δυό λόγια.

Όμιλος Προβληματισμού "Μανώλης"
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:55 μ.μ.

Ρε γατάκια Συριζαίοι που γυρίζετε από ανάρτηση σε ανάρτηση και ψάχνω να σας βρω για να μου δώσετε μια απάντηση και με έχετε ζαλίσει, θα απαντήσετε επιτέλους;

Στο σωματείο ψαροντουφεκάδων Πίνδου με ποιον συνεργάστηκε ο Σύριζα ώστε να μη βγει ο κομμουνιστής ψαροντουφεκάς;

Ποιος γνωστός μεγαλοκτηνοτρόφος της περιοχής έκανε δώρο σε μέλη του σωματείου καινούργια ψαροντούφεκα για να ψηφίσουν το Συριζαίο;

Είναι ψέματα ότι από τότε που βγήκε ο Συριζαίος εξαφανίστηκαν από τα βουνά της Πίνδου οι ροφοί και οι συναγρίδες;

Θα απαντήσετε σε αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα γατάκια ή θα το ρίξετε πάλι στην παλαβή και θα αρχίσετε να μιλάτε για ΕΝΦΙΑ και για μνημόνιο και άλλα λόγια ν ‘ αγαπιόμαστε;

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:55 μ.μ.

@13 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:35 μ.μ
Εσύ σαν παράπονο το κατάλαβες; ΄Οχι, αλλά κάτι πρέπει να πεις κι εσύ κακομοίρη. Πάντως εγώ έκανα σύγκριση με το τι συμφέρει να δειχνουν τα κανάλια και τι οχι. ΄Οπως παραδείγματος χάριν κάθε μέρα σε κάθε πολιτική εκπομπή των καναλιών των μεγαλοεφοπλιστων, των μεγαλοεργολάβων και των μεγαλομετόχων είναι κι ένα μέλος του σύριζα. Να διαφημίζει το "έργο" του σύριζα. Μιλάμε ότι το σύστημα "πονάει" πολύ απ' το σύριζα και το "έργο" του.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

@13 Σεπτεμβρίου 2014 - 6:55 μ.μ
Κοίταξε αμα κρίνω απ' τις δημοτικές και άλλα σωματεία θα συνεργαστηκε με καμιά χρυσή αυγή, με ΠΑΣΟΚ, με ΝΔ και δε συμμαζεύεται.. ΄Αλλωστε κι ο Γλέζος σας το είπε. Συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. ΄Οχι σιγά μη χάσετε τις καρέκλες.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:04 μ.μ.

Νομίζω ότι αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι ο κ. Πελετίδης κάλεσε το λαό της Πατρας να παλέψει μαζί με το δήμο για το καλό της πολης του. Δεν είναι και λίγο ένας δήμαρχος που βγήκε με μεγάλη πλειοψηφία να δείχνει στο λαό ότι υπάρχει κι άλλος δρόμος διεκδικησης απ' την αλλαγή μιας κακής κυβέρνησης και την αντικατάστασή της από μια άλλη εξίσου κακή κυβέρνηση. Που θα δώσει ψίχουλα, αν τα δώσει κι αυτά. Αλλά που προβάλει ως ανάγκη να τη δεχτούμε ως το μικρότερο κακό.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:27 μ.μ.

ΟΜΙΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ''ΜΑΝΩΛΗΣ'' να με συμπαθάς αλλά ξέχασες και άλλες ουσιαστικές προδοσίες που έκαναν τα γατάκια του Συριζα.Και επειδή αυτά δεν πρόκειται να σου απαντήσουν να σου θυμίσω εγώ μερικά απο τα αίσχη τους απέναντι στον λαό.

Στην ενορία του Αγίου Σουλπουκίου και στον ομώνυμο ιερό ναό στις αρχιεραισίες για την ανάδειξη καντηλανάφτη,τα γατάκια του συριζα συμμάχησαν με τον δεξιό ψάλτη με αποτέλεσμα ο Παμίτης υποψήφιος να χάσει την πρώτη θέση,παρόλο που είχε την ευλογία της Λιάνας.

Στις εκλογές του σωματείου κυνηγών της κόκκινης αλεπούς,''ο Αλεπουδοτόμαρος'',Συριζα και Ανταρσύα τα έκαναν πλακάκια με τα ζαγάρια των δεξιών κυνηγών,και έτσι ο κομμουνιστής υποψήφιος έχασε την ευκαιρία να γίνει πρόεδρος του συλλόγου.Εξοργισμένος ο κομμουνιστής απο την προδοσία,δήλωσε με απειλητικό ύφος προς τους προδότες .''Ραντεβού στα αλεπουδογουναράδικα''.

Στην λαική συνέλευση της Πέρα Ραχούλας του Δήμου Ανω Κάτω Περα Δώθε Παναγιάς,που είχε σαν θέμα την παραγωγή και διάθεση των γαλακτομικών προιόντων,οι άτιμοι οπορτουνιστές συνεπικουρούμενοι απο αναρχικά στοιχεία δεν άφησαν τον κομμουνιστή πατριώτη να τοποθετηθεί για τους ομοφυλόφιλους και το σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με την Κουτσούμπια άποψη.Τον φίμωσαν κανονικά.

Αυτά είναι σοβαρά ζητήματα ΟΜΙΛΕ.Ο ΕΝΦΙΑ οι αυτοκτονίες οι πλειστηριασμοί κατοικιών και τα μνημόνια μπορούν να περιμένουν και να παραμένουν μέχρι την λαική εξουσία.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:50 μ.μ.

@ 8:04 μ.μ
Ψίχουλα; Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν άκουσες την ομιλία του Ανδρέα εεεε συγνώμη του Αλέξη ήθελα να γράψω στο Βελιδειο;;; Ο άνθρωπος υποσχέθηκε και του πουλιού το γάλα. Επιτέλους. Τα Τρίκαλα θα αποκτήσουν θάλασσα.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:26 μ.μ.

Κρίμα ρε ΚΚΕεδες.Ξεπουλήσατε τον 902 στον Μαρινάκη και χάσατε την ευκαιρία να μεταδώσετε απόψε την ομιλία του Τσίπρα.
Θα παίρνατε κι εσείς λίγο απο την αίγλη του αυριανού πρωθυπουργού,και ίσως τσιμπάγατε και μερικά ψηφαλάκια για την γενναιοδωρία σας.
Δεν έχει σημασία που ο Κουτσούμπας υποστηρίζει το έκτρωμα της ΝΕΡΙΤ που απαγόρευσε την ομιλία με εντολή Σαμαρά.Απόψε το ΚΚΕ θα έκανε την καρδιά του πέτρα και την μεγάλη υπέρβαση.Τι? Οχι?Δεν θα την μετέδιδε??
Η πληροφορία πως μετά την ομιλία Τσίπρα,Μαξίμου και Περισσός φόρεσαν μαύρες μπλερέζες,ΔΕΝ ελέγχεται σαν ανακριβής.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:48 μ.μ.

@13 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:26 μ.μ
Δεν έλέγχεται ως ανακριβής γιατί είναι ανακριβής. Γιατί να βάλουμε μαύρες πλερέζες; Δε θέλουμε εμείς νομίζεις να αποκτήσουν θάλασσα τα Τρίκαλα; Μας προσβάλλεις. ΄Αλλωστε μετά απ' τις εκλογές θα συνεργαστούμε βρε!!! Το ξέρετε αυτό. Το είπε κι ο Γλέζος. Συγκυβέρνηση Σύριζα με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Φιλάκια ως τότε και στα δυο τα μαγουλάκια αγαπητά μας συνεταιράκια.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:54 μ.μ.

Του "πουλιού το γάλα" των ΚΚΕδων:
-Δωρεάν ρεύμα σε νοικοκυριά κάτω από το όριο φτώχειας
-Δωρεάν ιατρική περίθαλψη
-Κάρτα μετακίνησης στα ΜΜΜ
κλπ.

Ρε ΚΚΕδες άμα αυτό είναι "του πουλιού το γάλα" τότε εσείς σε τι ευελπιστείτε;
Στα ίδια με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ;
Α ρε τομάρια που παριστάνετε και τους κομμουνιστές...

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:04 π.μ.

Ανώνυμε 9:26 μ.μ. από το σχόλιο σου που λες την γνώμη σου για το ΚΚΕ συμπεραίνω ότι εάν ζητήση το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που προς το παρόν υποστηρίζεις, κοινοβουλευτική στήριξη απο το ΚΚΕ θα το βρίσεις το ΣΥΡΙΖΑ σωστά;

Όμιλος Προβληματισμού "Μανώλης"
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:55 π.μ.

@8.27

Αν η κατάσταση είναι όπως τα αναφέρεις, τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ό,τι υπολoγίζαμε. Αύριο θα συγκαλέσουμε από κοινού σύσκεψη με τη Λέσχη Φίλων Παν και το σ.Κολοκοτρώνη και θα τοποθετηθούμε με βάση τις νέες εξελίξεις.

Οι οπορτουνιστές δε θα περάσουν

Ούτε στο Τέξας ούτε πουθενά
οι κομμουνιστές πηγαίνουν στης ΚΝΕ τα φεστιβάλ

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:29 π.μ.

Διαβαζεις κανεις του ΣΥΡΙΖΑιους υπηρεσιας και αναρωτιεται κανεις για ποια ενοτητα της αριστερας μιλανε.
Μαλλον την ενοτητα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ οπως ειπε Γλεζος εννοουν

Λέσχη Φίλων Παν
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

ο ΧΑΛΙΦΗΣ που πήγε στη λίμνη ΚΟΜΟ και πήρε διαταγές από την ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ήρθε πίσω στην Ελλάδα και μίλησε για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, για δωρεάν ρεύμα σε φτωχά νοικοκυριά, για δωρεάν μετακινήσεις στα ΜΜΜ, για επέκταση του επιδόματος ανεργίας, για δωρεάν ιατρική περίθαλψη σε όλους και άλλα τέτοια. Αυτά βλέπεις του είπαν τα αφεντικά του να πει.

ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ όμως, μίλησε;

Πού να μιλήσει ο δόλιος. Μόνο ένας ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ θα μπορούσε να εξαγγείλει κάτι τέτοιο και όχι ένας ΑΘΛΙΟς ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ σαν κι αυτόν.Στα δύσκολα φαίνεται η διαφορά και όχι στα εύκολα.

Εμείς συνεχίζουμε το χτισιμο της ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑς. Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ είναι μόνο η αρχή.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:57 μ.μ.

Προς Λέσχη Φίλων Παν και Όμιλο Προβληματισμού Μανώλης, ρε φίλε εκεί στο Σύριζα σου κολλάνε κανένα ένσημο ή θα τρέχεις πάλι, όπως επί Πασόκ, να φιλάς κατουρημένες ποδιές για καμιά θεσούλα ;

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:05 μ.μ.

ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Η δωρεάν στάθμευση δεν συζητήθηκε στο ΚΟΜΟ,ούτε είναι στις προτεραιότητες της λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ.
Η δωρεάν στάθμευση είναι καθαρά σοσιαλιστικό μέτρο και η πρώτη που το απαίτησε είναι η ΚΟΜΕΚΟΝ.
Το μέτρο αυτό είναι ισοδύναμο της παροχής των μέσων παραγωγής στο λαό,και σηματοδοτεί την πορεία προς τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.
Οποιος θέλει να γίνει Χαλίφης δεν δικαιούται να παρκάρει δωρεάν.Οποιος γουστάρει τον Χαλίφη να τον πάρει στο σπίτι του.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:17 μ.μ.

Πω πω εκνευρισμος απο τον ομιλο ΠΑΝ γιατι τους τα χωνουν οι Κουκουεδες. Πονανε τα ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ μωρε και απολογουνται για το ταξιδακι του Αλεξη τους!!! Μη μωρε κλαιτε γιατι γινατε ΠΑΣΟΚΟΙ original.Το ΠΑΣΟΚ ειναι δω με Αλεξη Αρχηγο.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:42 μ.μ.

Βρε παιδιά μια απάντηση για τα ερωτήματά μου? Τίποτα? Ελεος!!!! Ανώνυμοι 9,33, 9.22 και 6.35 θα μου απαντήσετε, γιατί καλοί οι αφορισμού αλλά πιο καλές οι απαντήσεις. Ανώνυμε 2.21, δυστυχώς δεν είμαι μικρό κνιτάκι. Είμαι αρκετά μεγαλύτερος και λέω δυστυχώς, γιατί θα ήταν τιμή μου να είμαι κνίτης, θα είχα κάτι από το ήθος τους, που εσύ δεν πρόκειται να έχεις ούτε σε 3 ζωές. Μανώλης

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:18 μ.μ.

Ανώνυμε 10.17 Συμφωνώ μαζί σου, ότι αυτά τα μέτρα είναι ανακούφισης, έστω μικρής στον καπιταλισμό. Η διαφορά σ αυτά που λές είναι ότι το ΚΚΕ, δεν τάζει λύσεις μέσα στον καπιταλισμό, δεν παραμυθιάζει τον κόσμο με "ανθρώπινους καπιταλισμούς" και "υγιείς επιχειρηματίες", λέει στους εργαζόμενους ανοιχτά και καθαρά και από την 1η του ομιλία το είπε ο Πελετίδης,ότι το καπιταλιστικό πλαίσιο και του Καλλικράτη είναι δεδομένο, αντιδραστικό, καμμία διαφορά με την κεντρική διοίκηση, έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι. Ελα όμως να παλέψουμε, να πιέσουμε, να ανατρέψουμε και σε μια πορεία ανάτασης του κινήματος να πάρουμε τα εργαλεία της οικονομίας στα χέρια μας, να έχουμε εμείς και το μαχαίρι και το πεπόνι. Και επειδή οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν στην δευτέρα παρουσία (εν αντιθέσει με τους άλλους που μας τάζουν καταργήσεις μνημονίων που έγιναν σκληρές διαπραγματεύσεις, και μεταμόρφωση της ΕΕ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα με τους αριστερούς Ολάντ), κόντρα στην εξουσία, καλούν τον λαό να απειθαρχήσει, ανακουφίζοντας όσο γίνεται στα ασφυκτικά πλαίσια του καπιταλισμού, τους εργαζόμενους. Οπως και όσες κατακτήσεις είχε μέχρι τώρα, τις είχε με σκληρούς αγώνες στον καπιταλισμό. Το 8ωρα, το πενθήμερο, τις συλλογικές συμβάσεις, τις άδειες και τα επιδόματα τα είχες κατακτήσει μέσα στο καπιταλιστικό σύστημα, με πολύ αίμα και όχι με "διαπραγματεύσεις" στον σκληρό πυρήνα των καπιταλιστών, την ΕΕ. Πάντα με στόχο την επαναστατική ανατροπή και την συγκέντρωση δυνάμεων γι αυτό. Που αυτό γίνεται στους δρόμους και όχι στα σαλόνια του ΣΕΒ και του Κόμο. μανώλης

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:14 μ.μ.

Γνώμη μου είναι ότι η ομιλία Τσίπρα είναι ένας αντιπερισπασμός προκειμένου να αποσπαστεί η προσοχή του κόσμου από το φεστιβάλ της ΚΝΕ . Η εργατική τάξη όμως δεν τσιμπάει και μαζί με τη νεολαία θα κατακλύσει το χώρο του φεστιβάλ. Θα φάει άφθονα σουβλάκια, θα πιει κρύες μπύρες και θα ακούσει τους going through να τραγουδάνε: Μαζί μας ασχολείστε, πόσο μ..... είστε.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:56 μ.μ.

@ 2.55
Σαφώς και τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αγαπητέ.Και γίνονται ακόμα σοβαρότερα γιατί ο οπορτουνιστής απο την ΔΕΘ δίνει ''και του πουλιού το γάλα'' για να εκμαυλίσει και τους τελευταίους συνεπείς ταξικούς επαναστάτες Μ.Λ. του κώματος των οffshors.(Αν το γάλα θα είναι σε σκόνη ή κανονικό,δεν διευκρινίζεται εισέτι).
Κατόπιν τούτου η γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ που είχε σαν σήμα κατατεθέν αυτό το σύνθημα,σκέφτεται να το αντικαταστήσει με άλλο που θα λέει:
''Απο το ΚΟΜΟ έρχομαι και στην κορφή ΚΑΝΕΛΛΗ''.
Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκληθεί άμεσα η σύσκεψη,και να παρθούν αποφάσεις πάνω στα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν μετά την ομιλία του οπορτουνιστή.
Δεν θα περάσει ο οπορτουνισμός.
Θάνατος στους Εσσέρους και Μενσεβίκους.
Δωρεάν στάθμευση για όλο τον λαό.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:57 μ.μ.

@10:56 μ.μ.
΄Ενοια σου και τους..... επαναστάτες του κώμματός σου τους έχουν εκμαυλίσει ήδη οι οπορτουνιστές. Τρανή απόδειξη εσύ. Και δε χρειάστηκε να βγει ο Αλέξης τους να υποσχεθεί και του πουλιού το γάλα. Σιγά μη σκάγατε εσείς για το αν θα κάνει κάτι για το λαό. Αυτό για το οποίο ενδιαφερεστε εσείς είναι οι κυβερνητικές καρέκλες. Κι αυτό σας υποσχέθηκε. Τώρα αν αυτές οι υποσχέσεις του προς εσάς έχουν το ίδιο αντίκρυσμα με τις υποσχέσεις του στο λαό, αυτό όντως θα πρέπει να σας ανησυχεί πολύ. Πάντως για καλό και κακό ζητήστε του μια κοστολογηση των κυβερνητικών καρεκλών που θα πάρετε. Τσάμπα είναι. Για να εξασφαλίσετε το βόλεμά σας λέω γιατί πολλοί μνηστήρες αυτών των καρεκλών έχουν προκύψει ξαφνικά. Και μπορεί να μείνετε εσείς με το πουλί στο χέρι χωρίς το γάλα. Καλά ξεμπερδέματα.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:59 μ.μ.

Φίλοι κκέδες, αν αυτά που υποσχέθηκε ο Τσίπρας είναι "του πουλιού το γάλα", η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Η βλακεία σας είναι ανίκητη και έχει προκαλέσει ήδη την απομόνωσή σας από τον υπόλοιπο κόσμο. Παλιά, ο κόσμος και να μη συμφωνούσε με το ΚΚΕ, το σεβότανε. Τώρα γελάει και κλαίει μαζί. Κλαυσίγελος. Γέλια για τις ανοησίες που λέτε και κλάμα στη σκέψη ότι ένα κομμουνιστικό κόμμα σε συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης της κοινωνίας έπρεπε να καθοδηγεί τις εξελίξεις και όχι να κάθεται στη γωνία .

Εσείς τι ακριβώς υπόσχεστε; Περιμένω απαντήσεις. Αγοράζω μπύρες, ποπ κορν, καλώ φίλους και περιμένω να πέσω κάτω από τα γέλια.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:55 μ.μ.

3.57
Συμφωνώ .Το γάλα του πουλιού είναι καθαρά ένα μέτρο για την οπορτουνιστική αλλοτρίωση των μαζών και σαφώς αποβλέπει να αποπροσανατολίσει το ταξικό κίνημα του ΠΑΜΕ και τους συνεπείς συμμάχους του στο κώμα (προσοχή με ένα ''μ'' κ.διορθωτά) απο την επαναστατική αποστολή που η ιστορία και η εργατική τάξη του έχει αναθέσει με κοοπτάτσια.
Μπαίνει εμπόδιο στο προτσές της ταξικής πάλης,σπέρνει την σύγχυση στις γραμμές του επαναστατικού κινήματος,και σαλπίζει την αντεπανάσταση.
Και μάλλον δεν θα σταματήσει εδώ ο άτιμος οπορτουνιστής.Στις επόμενες εξαγγελίες του έχει σκοπό να τάξει ''μέλι απο σφήκες''.Οι σφήκες ως γνωστόν ανήκουν στα οπορτουνιστικά έντομα και το μέλι τους περιέχει δηλητήριο σε δόσεις που μπορεί να φαρμακώσουν και τον μεγαλύτερο επαναστάτη.
Σύντροφοι.Αποφεύγετε τα γάλατα και τα μέλια του οπορτουνιστή.Προτιμάτε τα αγνά και δοκιμασμένα προιόντα του κωματός μας (με ένα ''μ'' παρακαλώ).
Ναι στη δωρεάν στάθμευση,όχι στα δηλητήρια του οπορτουνισμού.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:22 μ.μ.

Για δες απομονωση Θεσσαλονικη και Πατρα. Περισσοτερο κοσμο απο περσι το απομονωμενο ΚΚΕ.
Μεγαλη μοναξια φιλε να μην ειναι το ΚΚΕ στα συνεδρια των βιομηχανων του ΣΕΒ,στο Τεξας,στο Brookings και στο london school of economics.Eιστε και πολυ μπροστα να ουμε.
Εσυ τραβα συρσου πισω απο τη ΓΣΕΕ και τον Παναγοπουλο και οταν θα γινετε κυβερνηση απ τις ντοματες που θα φας να ρθεις να μας πεις για σεβασμο απ το λαο και αλλα τετοια ωραια.

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:53 μ.μ.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο Τσίπρας αναγκάστηκε να κάνει αυτές τις εξαγγελίες, μετά το μέτρο για δωρεάν στάθμευση που εξήγγειλε ο σύντροφος Πελετίδης. ΠΑΝηλίθιος

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:38 μ.μ.

Eμενα η γνωμη μου ειναι οτι ο Τσιπρας στηριζει την υγιη επιχειρηματικοτητα γιατι μονο ετσι θα προχωρησει η παραγωγικη ανασυγκροτηση της χωρας.Τα υπολοιπα ειναι σταλινικες μπουρδες.

Μαριαννα Λατση

ΥΓ.Με θυμαστε;Εχω φιλοξενηθει και στην Αυγη.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:50 μ.μ.

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δικαιως οι συριζαιοι εχουν φριξει με τον Πελετιδη και βαρανε υπερωριες στην αναρτηση . Πως τολμα το κουμουνι να μην ανανεωνει τις συμβασεις του δημου Πατρεων με τους ΥΓΙΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

Ναι η Μαριαννα παλι.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:37 μ.μ.

Δεκαεννέα δήμαρχοι απο όλη την Ελλάδα με κοινή τους δήλωση αρνούνται να επιτρέψουν τον κατ'ευφημισμό ''επανέλεγχο''των συμβάσεων των εργαζομένων των Δήμων.
Εψαξα στο κατάλογο των 19 δημάρχων να βρώ το όνομα Πελετίδης αλλά μάταια.Δεν είναι φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες του νέου δημάρχου όπως η δωρεάν στάθμευση.
Επίσης σε εθιμοτυπική συνάντηση του Πελετίδη με την νέα πρύτανη του Πανεπιστημίου της Πάτρας,η πρύτανης του δήλωσε πως είναι υπέρ της διαγραφής των φοιτητών.Ο Πελετίδης στα λόγια είναι κατά ως συνήθως.Αλλά τα κούφια λόγια δεν φέρνουν αποτελέσματα.
Ερωτάται ο Πελετίδης σαν δήμαρχος Πατρέων.Τι προτίθεται να κάνει,πως θα αντιδράσει και αν έχει σκοπό να συγκρουστεί με την κεντρική εξουσία και τις επιλογές που καταστρέφουν την κοινωνία και την νεολαία.
Γιατί τα δύσκολα για τον Πελετίδη μόλις άρχισαν.Με δεδομένη την περιχαράκωση και την απαξίωση του ΚΚΕ απο την κοινωνία,και με την στήριξη μόνο του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ το σίγουρο είναι πως ο Πελετίδης και το ΚΚΕ θα αποτύχουν παταγωδώς.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 μ.μ.

Eμένα η γνωμη μου είναι ότι οι συριζαίοι και οι ουρίτσες τους είναι εκνευρισμένοι γιατί δεν τους βγαίνουν τα ψηφαλάκια. Μα με τίποτα λέμε... Κι όχι τίποτα αλλο αλλά έχουν παραγγείλει και τα κυβερνητικά κοστούμια και τι θα τα κάνουν;;; Αλλά ξέχασα θα συνεργαστούν με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και θα τα φορέσουν . Τα κυβερνητικά κοστούμια λέω, όχι τίποτα άλλο.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:28 μ.μ.

Εμένα η γνώμη μου είναι οτι ο Τσίπρας αναγκάστηκε να κάνει αυτές τις εξαγγελίες απο την στιγμή που ο σύντροφος Κουτσούμπας δήλωσε οτι είναι ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης.


ΠΑΝιβλακας ΜΑΝΩΛΗΣ. Με θυμάστε? Σχολιάζω με βάρδιες στο Βαθύ Κόκκινο.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:13 π.μ.

@16 Σεπτεμβρίου 2014 - 10:37 μ.μ
΄Οπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Περίμενε πρώτα να δουμε τι θα κάνουν αυτοί οι δεκαεννέα δήμαρχοι όταν θα έρθει η ώρα των απολύσεων. ΄Αλλωστε έχεις κάποια στοιχεία ότι ο κ. Πελετίδης θα απολύσει εργαζόμενους στην Πάτρα;; Αν ναι, δώστα. Το ότι δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς τους δεκαεννέα δεν λέει τίποτα. Τώρα βέβαια απ' τα τελευταία που έγραψες καταλαβαίενι κανείς και το κόλλημα που έχεις με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Εφιαλτης σου έχουν γίνει. Περαστικά σου.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:34 π.μ.

ρε 10,37 τι πινεις και δεν μας δινεις. Ποια περιχαρακωση απο την κοινωνια.70% τον ψηφισε

ασθενής προλετάριος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:02 π.μ.

Συμφωνώ με τη σύντροφο Μαριάννα Λάτση (υποθέτω ότι πρόκειται για συνωνυμία ). Ο σύντροφος Πελετίδης κατάφερε συντριπτικό χτύπημα ενάντια στους ΥΓΙΕΙΣ επιχειρηματίες. Απομένει το χτύπημα ενάντια στους ΑΣΘΕΝΕΙΣ, κάτι που θα είναι σαφώς πιο εύκολο καθ΄ότι ασθενείς

Με ΚΚΕ δυνατό
δωρεάν στάθμευση για όλο το λαό

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:14 μ.μ.

Κι εγω στηριζω τον Αλεξη και το κομμα της ριζοσπαστικης(yeah allright,whatever) αριστερας.

Π.Αγγελοπουλος-ο γιος της Γιαννας.Οχι ο αλλος.

ΥΓ.Ο ξυπνιτζης που καθε σχολιο που δεν του κανει το χρεωνει σε μανωλη παναγιωτη το μονο που καταφερνει ειναι να χαφιεδιζει.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:32 μ.μ.

1.34 Οσοι ψήφισαν Πελετίδη την δεύτερη Κυριακή,το έκαναν αναγκαστικά για να μην ψηφίσουν τον δεξιό Χριστόπουλο.Δηλαδή ψήφισαν το μικρότερο κακό.
Το 70% πρέπει να το είδες στον ύπνο σου.Το ποσοστό του ΚΚΕ στην Πάτρα σύμφωνα με τις τελευταίες εκλογές δεν ξεπερνάει το 7%.
Ηδη οι κάτοικοι της Ξερόλακκας (ΧΥΤΑ Πάτρας),απειλούν πως αν δεν κλείσει ο Πελετίδης τον ΧΥΤΑ όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά,θα τον κλείσουν οι ίδιοι.
Το έκαναν και στο παρελθόν επί Φούρα και Δημαρά.
Περιμένω τώρα αν οι κάτοικοι αποκλείσουν την Ξερόλακκα,ο βουλευτής του ΚΚΕ Καραθανασόπουλος να παραβρεθεί στον αποκλεισμό και να κλείσει την είσοδο του ΧΥΤΑ με την βουλευτική LEXUS,όπως έκανε στους προηγούμενους αποκλεισμούς.Μάλιστα ο εν λόγω τύπος,πουλώντας παραμύθι στους
κατοίκους υπερθεμάτιζε σε επαναστατικές κορώνες ενάντια στους προηγούμενους δήμαρχους που δεν έκλειναν τον ΧΥΤΑ!!!.Κάπως έτσι και ο Πελετίδης με ψεύτικες υποσχέσεις και μπόλικη βοήθεια απο το σύστημα κέρδισε τον δήμο.
Εν τω μεταξύ το νεώτερο κατόρθωμα του δήμαρχου του ΚΚΕ,είναι πως αρνήθηκε να ηγηθεί του παμπατραικού αντιφασιστικού συλλαλλητηρίου που διοργανώνεται αύριο στην Πάτρα για την δολοφονία του Π.Φύσσα.Του προτάθηκε σαν δήμαρχος να είναι μπροστάρης και αυτός έγραψε μια πόλη ολόκληρη,καθώς και την μνήμη του δολοφονημένου Π.Φύσσα.Ξεκαθαρίζοντας μια και καλή πως αυτός είναι δήμαρχος του ΚΚΕ,και όχι της πόλης και των κατοίκων της.
Ξεκαθάρισε πως δεν μπαίνουν στο ίδιο καλάθι οι δολοφονίες αντιφασιστών με την δωρεάν στάθμευση.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:42 μ.μ.

@17 Σεπτεμβρίου 2014 - 2:02 π.μ
Γιατί σκας;;; Το χτύπημα στους ασθενείς ανθρωπους κι όχι επιχειρηματίες το δίνει η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την ΕΕ. Κι όταν θα γίνουν εκλογές παλι το χτύπημα στους ασθενείς ανθρώπους θα το δώσουν η συγκυβέρνηση Σύριζα , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, με την ΕΕ. Θα τους τρελάνουμε στην νομιμότητα. ΄Ετσι δεν είπε ο Τσίπρας; Ε, αυτό θα κάνει.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:44 μ.μ.

Ρε συριζαίοι μεγάλο άγχος κι αγωνία έχετε για τον Πελετίδη. Σας έχει κοψει τον ύπνο ε; Ούτε για τη Δούρου τέτοια αγωνία.

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:36 μ.μ.

Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι κυριαρχει πολυ πανικος στους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Ο ΠΑΝ και ο Μανωλης εχουν γινει εφιαλτης τους και ο Πελετιδης εμποδιο στο δρομο τους. Οποια πετρα κι αν σηκωσουν Πελετιδη βλεπουν. Συριζοπουλα τωρα καταλαβα γιατι ο Αλεξης πηγε στον Παπα! Για να ξορκισει τον Πελετιδη, τον Παν και τον Μανωλη.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:16 π.μ.

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι ο σύντροφος Πελετίδης θα είναι το ανάχωμα απέναντι στους οπορτουνιστές και τα "αριστερά" τσιράκια τους. Συριζαίοι, την πατήσατε απ'αυτόν που τον ψηφίσατε. Η ελεύθερη στάθμευση στην Πάτρα είναι πλέον γεγονός. Σύντομα θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη Ελλάδα. Ελεύθερη στάθμευση ΠΑΝΤΟΥ!

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:38 μ.μ.

Που είναι ρε παιδιά η Λέσχη Φίλων Παν. Καλά το έλεγα εγώ ότι το παλικάρι το έχουν απλήρωτο για μήνες. Έχεις την συμπαράστασή μας φιλαράκι, κάθε δουλειά πρέπει να αμείβεται.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:14 μ.μ.

Εμένα η γνώμη μου είναι οτι ο σύντροφος Πελετίδης είναι ανάχωμα στους οπορτουνιστές όχι μόνο στην Ελλάδα,αλλά σε πανευρωπαικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ηδη σε πολλές ευρωπαικές χώρες οι δήμαρχοι πολλών πόλεων,παραδειγματιζόμενοι απο το σθένος του ηρωικού Πελετίδη,προχωρούν μαζικά στην κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης.Λόντρα,Παρίς,Βουδαπέστη και Βιέννη η δωρεάν στάθμευση είναι γεγονός!!.
Τιμή και δόξα στον Ελληνα κομμουνιστή που έβαλε τα γυαλιά στους Ευρωπαίους.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:24 μ.μ.

Ο Πελετίδης επισκέφτηκε τον γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Πάτρα και του ζήτησε να κάνει κάτι για τα σκουπίδια στην Ξερόλακκα.
Ο Πελετίδης,σύμφωνα με τις εφημερίδες της Πάτρας,είπε επί λέξη":Επιτέλους κάντε κάτι για την Ξερόλακκα".Ακριβώς τα ίδια έλεγε και προηγούμενος δήμαρχος ο Δημαράς.
Αμ Πελετίδη δεν σε ψήφισε ο Πατραικός λαός για να επαναλαμβάνεις τις εκκλήσεις των προηγούμενων δημάρχων.Αλλοιώς θα καθότανε με τον Δημαρά.Σε ψήφισε για να δώσεις λύσεις ΚΑΙ για τα σκουπίδια.Σε ψήφισε για να συγκρουστείς με την κεντρική εξουσία και τα μεγαλοσυμφέροντα.
Αφού κατάφερες και ξεγέλασες το λαό,χαλάλι σου.Αλλά το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια και τα περιθώρια ανοχής του λαού εξαντλούνται.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:20 μ.μ.

Ο Πελετίδης έχει μόνο 23 μέρες που έχει αναλάβει το Δήμο και ο ΣυριζοΠασόκος από πάνω λέει ότι τα περιθώρια ανοχής του λαού εξαντλούνται. Πουλάκι μου κάνε λίγη υπομονή θα σου λύσει τα προβλήματα ο Αλέξης μόλις γυρίσει από το Βατικανό.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:29 μ.μ.

5.20
Μην διαμαρτύρεσαι κνίτη.Εσείς κατηγορείτε και καταριέστε τον Συριζα που δεν έχει αναλάβει ακόμα.Ο Πελετίδης μπορεί να έχει μόνο 23 μέρες που ανέλαβε,αλλά προεκλογικά έχει υποσχεθεί κάποια πράγματα.Οπως το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Ξερόλακκας.Οι κάτοικοι της περιοχής αρχίζουν και διαμαρτύρονται,όχι γιατί ο Πελετίδης δεν κλείνει άμεσα τον ΧΥΤΑ,αλλά γιατί τώρα συνειδητοποιούν πως ο νέος δήμαρχος του ΚΚΕ δεν έχει ούτε πρόγραμμα,ούτε σχέδιο και κυρίως διάθεση για να λύσει τα τεράστια προβλήματα της πόλης.

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:53 μ.μ.

6.29
Ποιος καταριέτε το Σύριζα ωρέ Συριζόπουλο. Κριτική στις θέσεις και την πολιτική του κάνουμε. Μήπως τα έχετε παίξει τελείως.
Ο Αλέξης τον Πάπα πήγε να δει και όχι την Πυθία. Φευ.

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:24 π.μ.

Στο Κερατσίνι τα ΜΑΤ της φασιστικής κυβέρνησης έπνιξαν στα χημικά τον κόσμο και βάρεσαν στο ψαχνό τους αντιφασίστες που τίμησαν την μνήμη του δολοφονημένου απο τους ναζί,Π.Φύσσα.Ο Δήμαρχος Κερατσινίου Χ.Βρεττάκος στην πρώτη γραμμή του συλλαλλητηρίου,κατήγγειλε την τρομοκρατία και την φασιστική επίθεση.
Στην Πάτρα του Πελετίδη,του λεγόμενου και παρκομετροφάγου,συνέβη κάτι παρόμοιο.Τα ΜΑΤ έπνιξαν αναίτια την πόλη στα χημικά με σκοπό να διαλύσουν την μεγαλειώδη πορεία και να εκφοβίσουν τον κόσμο ώστε να μην κατεβαίνει σε συλλαλλητήρια.Δυστυχώς ο παρκομετροφαγάνας Πελετίδης δεν ήταν εκεί!! Ο λαός της Πάτρας πνιγόταν στα δακρυγόνα και ο υποτιθέμενος κομμουνιστής δημαρχός της,τον είχε αφήσει στο έλεος του θεού.
Απουσίαζε και αυτός και το κόμμα του,γιατί το ΚΚΕ αποφεύγει να συγχρωτίζεται και να συνδιαδηλώνει με οπορτουνιστικά στοιχεία.
Αν και του είχε προταθεί να ηγηθεί σαν δήμαρχος Πατρέων του αντιφασιστικού συλλαλλητηρίου,ο Πελετίδης αρνήθηκε αφού ούτε το συλλαλλητήριο ήταν του ΚΚΕ,ούτε ο Φύσσας ανήκε στο ΠΑΜΕ.Ετσι ο Πελετίδης γλύτωσε τα χημικά,και όπως οι προηγούμενοι πασόκοι δήμαρχοι άφησε τους κατοίκους της πόλης στο έλεος των ΜΑΤ και της αστυνομίας.Ευτυχώς που βρέθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ Κ.Σπαρτινός που έφαγε τα πρώτα χημικά κατάμουτρα,και έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας,σώζοντας την τιμή της πόλης.
Ελπίζω αύριο ο δήμαρχος του ΚΚΕ,αν δεν ασχολείται με την δωρεάν στάθμευση,να βγάλει μια καταδικαστική ανακοίνωση,κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα.

19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:40 π.μ.

1.24 Το σχόλιο σου το καναμε ανάρτηση αφου διασταυρώσαμε ότι όντως ο δήμαρχος δεν είχε συμμετοχή στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο.

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2014 στις 5:43 μ.μ.

Οσο για τον Κο Πελετιδη αγαπητοι μου μηδενα προ του τελους μακαριζε...παντως μεχρι τωρα καθαρη πολη δεν εχουμε δει και ουτε προκειται ναδουμε κατα πως φαινεται.....Οι καρεκλιτσες σας πως πανε καλα????ας οψοντε αυτοι-εμεις που σας ψηφισαμε γιατι σας πιστεψαμε....

19 Αυγούστου 2016 στις 10:34 π.μ.

Το παρκοχαράτσι επιστρέφει στην Πάτρα. Δια χειρός Πελετίδη. Στην υγειά σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger