Home » , » Νίκος Ρωμανός: "Δεν έρχομαι σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύω"

Νίκος Ρωμανός: "Δεν έρχομαι σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύω"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:22 μ.μ.

Συνεπής στις αρχές του ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός, κρατούμενος σήμερα στις φυλακές Αυλώνα, για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, αρνήθηκε σήμερα να παραλάβει από τα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης το βραβείο που δίνεται στους φυλακισμένους   που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο διευθυντής του σχολείου των φυλακών Πέτρος Δαμιανός μετέφερε στους δημοσιογράφους την ξεκάθαρη άποψη του αναρχικού κρατουμένου: «Ο Νίκος Ρωμανός δεν θα παραλάβει τον έπαινο και το έπαθλο των 500 ευρώ, καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει»,

Ασχετα τι άποψη μπορεί να έχει κανείς για το ιδεολογικό υπόβαθρο του συγκεκριμένου νεολαίου δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στην αγωνιστικότητα του, στο ότι στέκεται ακλόνητος στα ιδεολογικά πιστεύω του.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε από τοποθέτησή του στο ειδικό δικαστήριο στο οποίο βρέθηκε κατηγορούμενος για την γνωστή ληστεία που του αποδίδεται συμμετοχή:

Σκοπός αυτής της δήλωσης είναι να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις για εσάς και το δικαστήριό σας.
Οι πράξεις που δεν συνδυάζονται με λέξεις ώστε να γίνεται σαφές το νοηματικό τους περιεχόμενο οδηγούν στην σύγχυση, ενώ οι λέξεις που δεν συνοδεύονται από πράξεις είναι κενά νοήματα μιας φλύαρης ουδετερότητας.

Εγώ βρίσκομαι εδώ σαν δηλωμένος και αμετανόητος εχθρός σας, δεν ζητιανεύω την επιείκειά σας, δεν επιζητώ τον διάλογο με εσάς και τους ομοίους σας. Οι αξίες μου βρίσκονται σε πόλεμο με τις δικές σας γι’ αυτό κάθε φράση που ξεστομίζω εναντίον σας είναι ξυράφι που χαρακώνει τις μάσκες της υποκρισίας σας και καθιστά σαφή τη θέση και το ρόλο του καθενός μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:03 π.μ.

Συγνωμη κι'ολας......μονο εγω σας διαβαζω; Σημερα,εχετε θεματα φωτιες! Γριβες-Βατσικα,φαινομενο Λαζοπουλος (καλα,αυτο οχι οτι καιει) υποθεση Ρωμανος,Λιλη Ζωγραφου ( δεν το διαβασα ακομα,με βλεπω να ξημερωνω) και κανεις δεν ενθουσιαστηκε....να γραψει δυο λογια; Εγω,παλιν,θα κοιμηθω ...σαν πουλακι!! Σας ευχαριστω για την αναρτηση-α ν α σ α!! "Τα λογια που δεν υποστηριζονται απο πραξεις........"!! Ευτυχως που ο Παυλος ζει,και μας οδηγει......και εμεις,τα κανουμε γαργαρα ολα!! ''χιλιαδες κοσμου στην πορεια"!!!Ως φαινεται,εγω ειμαι η αργοσχολη!! Παντως,φετος στην πορεια στο Κερατσινι,δεν πηγα. Λιγο, τον ντρεπομαι τον Παυλο ,τωρα ...και τον Ρωμανο!!Συμφωνα λοιπον ,με τον κομανταντε Μαρκος, "για να αγωνιστουμε,χρειαζομαστε μονο,ενα μικρο κομματι ντροπης,ενα καλο κομματι αξιοπρεπειας,και πολλη οργανωση"!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger