Home » , , , » Αποκάλυψη: Πώς η κολυμπήθρα του Σιλωάμ του Σύριζα βαφτίζει έναν "μαύρο φασίστα" σε "Πάπα των φτωχών"

Αποκάλυψη: Πώς η κολυμπήθρα του Σιλωάμ του Σύριζα βαφτίζει έναν "μαύρο φασίστα" σε "Πάπα των φτωχών"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:33 μ.μ.

Από αναγνώστη μας λάβαμε το παρακάτω κείμενο.

Αρκετά γράφτηκαν και σχολιάστηκαν για την συνάντηση του Α. Τσίπρα με το Πάπα της Καθολικής Εκκλησίας. Θα ήθελα να βάλετε τα παρακάτω κείμενο. Είναι και τα δυο από την επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα. Δεν χρειάζεται να τα σχολιάσετε. Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.

Πιο μαύρος Πάπας δεν γίνεται...

Οι «Μάνες της de Plaza de Mayo», το κίνημα των μανάδων της Αργεντινής που δολοφονήθηκαν τα παιδιά τους από το δικτατορικό καθεστώς του Βιντέλα, έχουν από πολλά χρόνια αποκαλύψει τον σκοτεινό ρόλο του Πάπα Bergoglio στα μαύρα χρόνια της χούντας.

Ήταν 2007 όταν οι Μανάδες της Plaza de Mayo είχαν ταχθεί ανοιχτά εναντίον τριών προσώπων της Αργεντινής και είχαν αποκαλύψει την συνεργασία τους με το αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Βιντέλα.

Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν καταγγείλει ήταν και αυτό του καρδινάλιου Bergoglio, του σημερινού προκαθήμενου της καθολικής εκκλησίας.

Στην ανακοίνωση του 2007 με τίτλο "Ο φασισμός επιτίθεται με τους Macri, Bergoglio και Bendini", οι Μανάδες στοχοποιούσαν τον σημερινό Ποντίφικα.

Ειδικά για τον καρδινάλιο που έγινε Πάπας, έγραφαν μεταξύ άλλων: "Αρνούμαστε τα λόγια του καρδινάλιου Bergoglio που λέχθηκαν για να προστατεύσουν (τους φασίστες). Αυτού γνωρίζουν ότι είναι συνένοχοι της δικτατορίας. Κανείς τους, ούτε η Εκκλησία, ούτε οι Δικαστές καταδίκασαν κάποιο επίσκοπο για όσα έκανε. Ούτε εκείνουν (τους ιερείς) που διάβαζαν ευχές όταν πετούσαν τα πτώματα των παιδιών μας στο ποτάμι ή τους βασάνιζαν".

Όσοι λοιπόν περίμεναν έναν μαύρο Πάπα στο Βατικανό, ο Άγιος Πέτρος τους έκανε τη χάρη... πιο «μαύρος» φασίστας δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τον Bergoglio..

left.gr 15/03/2013


Α Τσίπρας: «Με τον Πάπα Φραγκίσκο, επονομαζόμενο και ως «Πάπα των φτωχών», είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε για την οικονομική κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και κρίση αξιών.
Να κουβεντιάσουμε για την ανάγκη η πολιτική να επανεμπνεύσει τους ανθρώπους σε συλλογικές αξίες, πανανθρώπινες και ουσιαστικές απέναντι στις κυρίαρχες σήμερα υλικές αξίες του κέρδους και της κατανάλωσης...».

left.gr 18/9/2014
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
19 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:38 μ.μ.

Μπραβο στους δημοσιογραφους ειτε του εθνους ειτε της ελευθεροτυπιας
που γραφουν πολλα καλα για τα ασχημα των παπαδων.

Αν ητανε σαν καποια αστεια ατομα της ελευθεροτυπιας των συντακτων
θα κανανε μοκο.
Ευτυχως που υπαρχουν και αυτα τα μεσα και ασχετα απο την υπολοιπη κινηση τους
φιλοξενουν αποψεις σωστες.
Μπραβο και στο σαιτ σας.
Η ανελευθεροτυπια των συντακτων στο χτεσινο φυλο ξεπλενει
τον Παπα κατι που ειναι εμετικο.
Και μαλιστα ξεπλενει τον Παπα που μενει στην ..Ιταλια( με οτι αυτο συνεπαγεται).
Παπας των φτωχων ενας δισεκατομμυριουχος που ειναι..αλανθαστος!!
Ηρθε η ωρα του παιδιου!


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger