Home » , » Σάββατο 6/9, 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου, όλοι στην μεγάλη διαδήλωση της ΔΕΘ

Σάββατο 6/9, 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου, όλοι στην μεγάλη διαδήλωση της ΔΕΘ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:22 μ.μ.

 Σάββατο 6/9, 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου,
όλοι στην μεγάλη διαδήλωση της ΔΕΘ, για να φύγει η κυβέρνηση που εφαρμόζει τα Μνημόνια και αποφυλακίζει τους Νεοναζί.

Δευτέρα 8/9, 18:30 στο Εργατικό Κέντρο,

Ανοιχτή Συνέλευση για την οργάνωση της πορείας για την επέτειο του Π.Φύσσα στις 18/9.

Πέρσι τέτοιες μέρες η χρυσή αυγή δολοφονούσε, κατόπιν σχεδίου, τον αντιφασίστα τραγουδοποιό Παύλο Φύσσα. Η εκρηκτική απάντηση του κινήματος ανάγκασε την τρομοκρατική οργάνωση να κλείσει πολλά γραφεία της και να σταματήσει τις αιματηρές επιθέσεις σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους και αριστερούς, αλλά και την κυβέρνηση να ξεκινήσει δικαστικές διώξεις και προφυλακίσεις εναντίον της.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, τα νέα μέτρα που προωθεί ο κρατικός μηχανισμός, οι μεγάλες δυσκολίες της κυβέρνησης και η απειλητική κοινωνική κατακραυγή εναντίον της, κάνουν το σύστημα να ξεχάσει τον κίβδηλο «αντιφασισμό» του, να αθωώσει τους πιστολάδες της Μανωλάδας, να προωθήσει έναν τραγελαφικό «αντιρατσιστικό» νόμο που δεν διώκει τους δράστες και έναν εκτρωματικό ποινικό κώδικα αμέσως μετά.
Αυτοί που φέρνουν το νέο μισθολόγιο και το ασφαλιστικό, που θέλουν να απαγορεύσουν τις απεργίες, είναι αυτοί που ξεκίνησαν να αποφυλακίζουν τους νεοναζί!

Οι εξελίξεις «ακροδεξιάς ανασύνθεσης» του πολιτικού κατεστημένου, που προσπαθεί να επιβιώσει στηριζόμενο στους Μπαλτάκους, τους Φραγκούληδες και τους Κασιδιάρηδες, ήδη έχει δώσει θάρρος στην ασύλληπτη συμμορία να ξαναρχίσει επιθέσεις (π.χ. σε γκέι στο Παγκράτι), βανδαλισμούς (Σχολείο Μεταναστών Πειραιά) και προσπάθειες ρατσιστικής τρομοκράτησης γειτονιών (π.χ. Κ.Τούμπα). Ναζί και κυβέρνηση, απειλούν τα κοινωνικά-δημοκρατικά δικαιώματα  όλων!  

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», μαζί με άλλες συλλογικότητες και φορείς, συνδιοργανώνει αντιφασιστική πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Π.Φύσσα, την Πέμπτη 18/9, 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Σας καλούμε στην Ανοιχτή Συνέλευση της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό» τη Δευτέρα  8 Σεπτέμβρη 18:30 στο Εργατικό Κέντρο για να οργανώσουμε την καμπάνια όλοι μαζί, σωματεία, συλλογικότητες, καθένας ατομικά.

 Παράνομοι οι χρυσαυγίτες τραμπούκοι, όχι οι μετανάστες 

 Βαριές ποινές και όχι αποφυλακίσεις σε στελέχη και βουλευτές της συμμορίας 

 Να κλείσουν όλα τα γραφεία της ΧΑ 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:25 μ.μ.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger