Home » , » Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν:

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν:

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 | 11:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν:
Ιδιαιτέρως κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του μικροοργανισμού που εκτέθηκε αρκετή ώρα σε Μητσοτάκη. Οι ιατροί είναι πολύ ανήσυχοι, εφόσον ακόμη και μικρή ποσότητα Επίτιμου προκαλεί σοβαρότατες βλάβες και πολλαπλά προβλήματα στην υγεία, την οικονομία, την πολιτική και σε άλλους τομείς.

Καλά, πίστευαν ότι ο Μπαμπάς της Ντόρας θα πάθαινε οτιδήποτε; Ξέρετε ασφαλώς ότι ο Χάρος δεν τον πειράζει λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης. Άλλωστε το έχει δηλώσει, θέλει να δει την Ντόρα Πρωθυπουργό. Έστω τον Κούλη. Μετά θα αποφασίσει τι θα κάνει. Αυτό πάει να πει, ότι σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια που ο ήλιος θα καταπιεί τη Γη, θα έχουμε δηλώσεις του για το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα, αν τον άφηναν να κάνει την πολιτική του την δεκαετία του 90. Του 1990, γιατί με τόσους αιώνες...

Άντε ρε ψηλέ περαστικά (μας), σε λίγο καιρό που θα κλείσεις τα 97.000 χρόνια θα σου κάνω δώρο μια σκελίδα σκόρδο να μη σε πιάνει το κακό μάτι του σαμαρά.

Κι αφού τα είπα με τον παππού να πω δυο λογάκια στον εγγονό. Μάθε ότι ψηφίστηκες επειδή έχεις το όνομα καμία όμως αξία. Δυστυχώς έχουμε μείνει στο Μεσαίωνα που οι φεουδάρχες περνούν τους υπηκόους - δουλοπάροικους από μπαμπά σε γιο. Στη δικιά σου περίπτωση από μαμά σε γιό. Δεν σε λένε άκρο τα μέσα προπαγάνδας, παρόλο που είχες κι εσύ λεκτική αντιπαράθεση με πολιτικό σου αντίπαλο. Τους άλλους τους τσουβαλιάζουν εσένα, πορφυρογέννητε, όχι. Να σου δώσω μια συμβουλή, που είμαι απολύτως βέβαιος ότι ΔΕΝ θα την ακούσεις. Μην κάνεις το λάθος των προγόνων σου, κατέβα από το καλάμι. Δεν ξέρω τι σου είπαν, αλλά πάψε να συμπεριφέρεσαι σα πριγκιπόπουλο, γιατί θα γίνουν ακόμα πολλές εκλογές και θα φας πολλά χαστούκια.

Δεν περιμένω από ένα βολεμένο πλουσιόπαιδο να καταλάβει ότι η πολιτική της μαμάς και του παππού είναι εξοντωτική, άδικη κλπ - κλπ. Κι είναι ακριβώς αυτός ο λόγος που ο παππούς δεν θα δει ΠΟΤΕ απόγονο του πρωθυπουργό. Η αλαζονεία κι η κυνικότητα σας άλλοτε τρομάζει κι άλλοτε εξοργίζει.

ΥΓ: 1) Στην τακτική του "τσουβαλιάσματος" προβαίνουν τα ΜΜΕ. Δηλαδή να το πω με παράδειγμα: Βάλε έναν άνθρωπο στο ίδιο τσουβάλι με οχιές και μετά πες μου ποιός ωφελείται απ' αυτό.

2) Κάποιοι μιλάν περί "δημοκρατίας", ότι πρέπει να σεβόμαστε το αποτέλεσμα και να μη βρίζουμε εκλεγμένους. Τι μας λές; Εντάξει, τότε να φύγει ο σαμαράς που ήρθε δεύτερος. Κι εκεί δημοκρατία είναι ας σεβαστεί το αποτέλεσμα.
Θα το κάνω όμως λιανά: Όταν ο κόσμος δεν εκβιάζεται ή τρομοκρατείται, όταν δεν γίνεται νοθεία, όταν δεν παίρνονται εξοντωτικά ή άδικα μέτρα, όταν δεν με κλέβουν οι εκλεγμένοι και δεν ψεύδονται, τότε σέβομαι το αποτέλεσμα, έστω κι αν δεν συμφωνώ. Όταν όμως ψηφίζουν πέντε λύκοι κι ένα αρνί τι θα φάνε για βραδινό, δηλαδή όταν πρόκειται για ανθρώπινα δικαιώματα, εκεί το πράγμα αλλάζει.
 Γιατί κι ο Χίτλερ "δημοκρατικά" βγήκε στην αρχή. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2014 στις 12:04 μ.μ.

Χα χα όντως αυτός θα μας πεθάνει όλους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger