Home » , » Μαρινάκης VS Μελισσανίδη. Για σωρεία εγκληματικών πράξεων κατηγορείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Μαρινάκης VS Μελισσανίδη. Για σωρεία εγκληματικών πράξεων κατηγορείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 | 11:15 μ.μ.

Εδώ και καιρό στο μεγάλο λιμάνι της χώρας, στον Πειραιά, υπάρχει ένας αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ δυο καπιταλιστών. Του Μαρινάκη και του Μελισανίδη.
Ο λόγος είναι ότι εκεί παίζονται μπίζνες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ και ο καθένας απ’ αυτούς τους δυο πλουτοκράτες τις διεκδικεί για πάρτι του.

Προς το παρόν και πιθανόν λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων που έχει ο Μελισσανίδης τόσο με τον πρωθυπουργό Α, Σαμαρά όσο και με τον Σγουρό φαίνεται να καταφέρνει ένα καίριο πλήγμα στον αντίπαλο του οδηγώντας τον σε δικαστικές περιπέτειες. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Σκάι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγορείται για σωρεία εγκληματικών πράξεων, μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα. 

Όπως επί λέξη αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο, που αποκαλύπτει η τηλεόραση του Αλαφούζου προκύπτουν οι κάτωθι ενδείξεις: ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του, στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδος του, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας.

Στο ίδιο έγγραφο περιλαμβάνεται σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τον Μαρινάκη, που προέρχονται -μεταξύ άλλων- και από παρακολούθηση τηλεφώνων.

Τώρα αν έχει κριθεί οριστικά ο πόλεμος μεταξύ των δυο καπιταλιστών μένει να το δούμε, και για την ολόπλευρη ενημέρωση σας, σας προτείνουμε να διαβάσευε αυτό το δημοσίευμα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 3:12 π.μ.

Αν θελει το σαιτ να δει την φραση στο ποστ οτι ο Μαρινακης εχει ντραβαλα εξαιτιας του Μελισσανιδη.
Πολυ δεν ειναι να λεει το ποστ οτι ενεργουν οι δικαστικοι μεσω Μελισσανιδη;
Σιγα ποιος ειναι ο Μελισσανιδης αλλωστε.
Η μηπως ειναι αθωος ο Μαρινακης ;

Πραφανως ειναι λαθος.
Ο Σαμαρας ειναι Ολυμπιακος(οχι σημαντικο) και ο Μαρινακης κοντα στη συγκυβερνηση(σημαντικοτατο) με θεση εξουσιας στο δημο Πειραια(επαληθευση της σχεσης συγκυβερνησης- Μαρινακη ετσι δεν ειναι;).

Την ειχε γλιτωσει τοτε με τα στημενα o Mαρινακης ενω υπηρχαν αρκετες ενδειξεις ενοχης.
Και κασετες υπηρχαν οπως ειχε υποννοηθει και μια δεμενη υποθεση για στημενα που ωστοσο δεν πηρε την τροπη που ολοι περιμενανε.
Σε εκεινη την υποθεση ο Μπεος φυλακιστηκε αν θυμαμαι καλα.
Ο Μπεος λειτουργουσε και υπερ Μαρινακη εχω την αισθηση ή δεν θυμαμαι καλα;
Ο ενας φυλακιστηκε βεβαια.
Και ητανε και απο τους λιγους ο Μαρινακης που δεν ειχε προβληματα με την δικαιοσυνη τοτε παρολες τις σοβαρες ενδειξεις και για πολλους αποδειξεις λογω κασετων.

Ανώνυμος
9 Ιουλίου 2014 στις 8:22 μ.μ.

Αυτα τα εγραψα χθες διχως να εχω δει και το θεμα με τα στημενα.
Τελικα αυτο ηταν το θεμα και οπως βλεπω δεν μιλαμε για απλα πραγματα και παραβιασεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger