Home » , » Σφαγιάζουν τον Παλαιστινιακό λαό, ομολογώντας την αποτυχία των στρατιωτικών επιχειρήσεων τους οι Ισραηλινοί. (Βίντεο)

Σφαγιάζουν τον Παλαιστινιακό λαό, ομολογώντας την αποτυχία των στρατιωτικών επιχειρήσεων τους οι Ισραηλινοί. (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 | 9:06 μ.μ.

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την εγκληματική θηριωδία  των σιωνιστών της κυβέρνησης του Τελ Αβίβ. Οι φρικιαστικές εικόνες που μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι της Χαμάς από την καινούργια μαζική σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από την πολεμική μηχανή του Ισραήλ, έκαναν την παρουσιάστρια του βίντεο που παραθέτουμε να πει ότι «οι εικόνες είναι τόσο σκληρές που είναι αδύνατον να τις μεταδώσουμε».

Η Γάζα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 1.330. Όμως αυτές οι άνανδρες επιθέσεις του Ισραήλ που μακελεύουν τον Παλαιστινιακό λαό, δεν είναι τίποτε άλλο από ένδειξη αμηχανίας στα όρια της απόγνωσης που διακατέχει την ηγεσία του Ισραήλ βλέποντας ότι δεν μπορεί να νικήσει την Παλαιστινιακή αντίσταση.

Μπορεί να προχωράει σε γενοκτονία ξεκληρίζοντας οικογένειες, δολοφονώντας ηλικιωμένους και παιδάκια αλλά παρ΄ όλα αυτά η κυβέρνηση  Νετανιάχου βρίσκεται σε πανικό κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Είναι χαρακτηριστική η δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε Ισραηλινά ΜΜΕ και παρουσι9άζει 7 στους 10 Ισραηλινούς να είναι απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα της στρατιωτικής επιχείρησης κι αυτό άσχετα αν η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων του Ισραήλ αποδέχεται την δολοφονική δραστηριότητα της κυβέρνησής του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger