Home » , » Αστυνομικοί σε ρόλο "μπράβου" - Χτύπησαν Αφγανό ο οποίος ζητούσε τα δεδουλευμένα

Αστυνομικοί σε ρόλο "μπράβου" - Χτύπησαν Αφγανό ο οποίος ζητούσε τα δεδουλευμένα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014 | 6:25 μ.μ.

Θύμα άγριας αστυνομικής βίας έπεσε ένας 30χρονος Αφγανός, ο οποίος δεν δεχόταν να αποχωρήσει από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν στη Λάκα Αναβύσσου, χωρίς να του καταβληθούν δεδουλευμένα ύψους 23.900 ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 49χρονος αρχιφύλακας, ένας 25χρονος αστυφύλακας, ο 46χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης και ένας 36χρονος ιδιώτης.

Από την έρευνα που διεξάγει  φέρεται ότι οι δράστες γνωρίζονταν με τον επιχειρηματία και ενεργούσαν για λογαριασμό του, προκειμένου να εξαναγκάσουν τον αλλοδαπό να εγκαταλείψει την εργασία του χωρίς να εξοφληθεί.

Ο μετανάστης δούλευε στην επιχείρηση από το 2010 και διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα το οποίο του είχε παραχωρήσει ο επιχειρηματίας. Ο αρχιφύλακας του άσκησε σωματική βία και προκάλεσε φθορές σε αντικείμενα του, παρουσία του 25χρονου αστυφύλακα και του 36χρονου.

Ανάλογη συμπεριφορά είχε επιδείξει όταν πριν δύο εβδομάδες περίπου είχε μεταβεί μαζί με τον αστυφύλακα στην επιχείρηση όπου εξύβρισε και απείλησε τον αλλοδαπό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο περιστατικά  οι αστυνομικοί δεν ενημέρωσαν το επιχειρησιακό Κέντρο της Υπηρεσίας τους για τη μετάβασή τους στην επιχείρηση, όπως όφειλαν. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή: "Αυγή"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2014 στις 8:23 μ.μ.

Oι άνθρωποι βρήκαν το νόημα της ζωής τους.Προφανώς γι' αυτό ζούσαν. Για να κάνουν τους νταήδες στους αδύναμους. Και τα λεφτά της ζωής τους. Γιατί δεν νομίζω να το κάνανε τσάμπα.

Διατάχτηκε ΕΔΕ; Καλά, τώρα ησυχάσαμε. Μόνο ο Αφγανός δεν θα ησυχάσει. Τώρα πολύ πιθανόν θα πέσουν όλοι επάνω του για να φύγει απ' τη χώρα.

Ανώνυμος
25 Ιουλίου 2014 στις 10:11 μ.μ.

Δεν είναι η λύσις η απεργία, δεν είναι λύσις το πείσμα του εργοδότου, δεν είναι η λύσις ο εκβιασμός του εργοδότου. Δεν ζει ο ένας χωρίς τον άλλον. Πρέπει να συνυπάρξουν δια να ζήσουν αμφότεροι. Όπου δεν φτάνει η πρόθεση δια των μεταξύ των επίλυσις θα το κάνει το όργανον δικαίου". Γ. Παπαδόπουλος "Το πιστεύω μας" Τόμος Β΄σελ. 38

26 Ιουλίου 2014 στις 1:13 μ.μ.

Αλληλεγγυη στους κολασμενους

Ελευθεριακη φραξια blogger

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger