Home » , » Οι σιωνιστές του Ισραήλ ξαναδολοφονούν Παλαιστίνιους ("Σκληρό" βίντεο)

Οι σιωνιστές του Ισραήλ ξαναδολοφονούν Παλαιστίνιους ("Σκληρό" βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 | 7:00 μ.μ.

Είναι συγκλονιστικές οι λογοκριμένες –κατά ομολογία των ίδιων των δημιουργών του βίντεο που παραθέτουμε από την τηλεόραση του Σκάι- εικόνες που μας έρχονται από την Παλαιστίνη και μας δείχνουν ένα «τεχνητό» κράτος που δημιουργήθηκε από τους Αγγλους ιμπεριαλιστές και τώρα είναι ο «χωροφύλακας» της Αμερικής στην Μέση Ανατολή, προχωράει στην γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού.

Οι ανελέητοι χθεσινοί βομβαρδισμοί της αεροπορίας του Τελ Αβίβ, έχουν ισοπεδώσει ολόκληρες περιοχές και έχουν δολοφονήσει 12 Παλαιστίνιους, ενώ ο αριθμός των τραυματιών είναι ανεξακρίβωτος.

Η άθλια ρεπόρτερ που παρουσιάζει το βίντεο που αναρτούμε κάνει λόγο για «τρομακτικές εικόνες που έρχονται από το Νότιο Ισραήλ» Ετσι ονομάζει την περιοχή της Γάζας που συνορεύει με το Ισραήλ!!!

Με ανακοίνωση της η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση που καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία των σιωνιστών, την Πέμπτη 10 Ιούλη, στις 6:30μμ, αναφέρει: Από τις 12 Ιούνη, ο παλαιστινιακός λαός υφίσταται κατεδαφίσεις και εμπρησμούς σπιτιών, εκτελέσεις αμάχων, βομβαρδισμό ολόκληρων περιοχών, εισβολές και λεηλασίες σπιτιών, λιντσάρισμα ανθρώπων από εξαγριωμένο όχλο, υπό την προστασία του σιωνιστικού στρατού. Ηδη, 500 Παλαιστίνιοι, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων συνελήφθη στοχευμένα, έχουν ριχτεί στα σιωνιστικά κάτεργα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουλίου 2014 στις 7:44 μ.μ.

Το Βαρβαρο εγκληματικο τρομακρατικο και παρανομο κρατος
των σιωνιστων του Ισραηλ συμπεριφερεται εναντια στον παλαι
στινιακο λαο χειροτερα απ οτι οι ναζι εναντιον τους κατα τη διαρ
κεια του Β' παγκοσμιου και του ολοκαυτωματος
Αυτη η ναζιστικη συμπεριφορα των σιωνιστων δεν μπορει να
οδηγησει πουθενα αλλου παρα σε ενα νεο ολοκαυτωμα που θαναι ομως
ενα καταδικο τους δημιουργημα auth th φορα

melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger