Home » , » Ολοι πλην ..Λακεδαιμονίων

Ολοι πλην ..Λακεδαιμονίων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | 1:58 μ.μ.


Με τον δικό του σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο δημοσιογράφος Πέτρος Παπακωνσταντίνου την απόφαση του ΚΚΕ να οργανώσει δική του ξεχωριστή συγκέντρωση ζητώντας να σταματήσει τώρα η επέμβαση και το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.

Να θυμίσουμε ότι δεκάδες συλλογικότητες με κεντρικό σύνθημα «ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ» οργανώνουν , «ως την ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης σε έναν καταπιεζόμενο και αγωνιζόμενο λαό», (εδώ το κάλεσμα) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6.30 μμ έξω από την ισραηλινή πρεσβεία ενάντια στη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα.

Παράλληλα η  Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας πραγματοποιούν ξεχωριστό συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της νέας εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης. στις 7 μ.μ. στην Πανόρμου (στάση Μετρό). Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 52 σχόλια

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 2:30 μ.μ.

Αφού το λέει ο ΠΠ έτσι θα ναι..!
Υποθέτω πως η συγκέντρωση που θα κάνει το ΚΚΕ θα είναι μεγαλύτερη από αυτή που θα κάνουν οι άλλοι για να θυμηθούμε το "φεύγω και σας αφήνω μόνους"...

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 2:49 μ.μ.

Το ζήτημα είναι ότι απ' ο,τι καταλαβαίνω το μονο κομμα που βγαίνει καθαρά και κάνει διαδήλωση εναντια στα καλά παιδιά του ΝΑΤΟ τους Ισραηλινούς και την πολιτική τους στη Γάζα είναι το ΚΚΕ.
Ο Σύριζα κωλλύεται, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ε, καλά ανέκδοτα λέμε τώρα; Πάντως και τα τρία αυτά κομματα δεν θέλουν να στενοχωρήσουν το ΝΑΤΟ. Κατανοητό. Συνεταιράκια θα είναι μετά τις εκλογές. Να μην κάνουν μια πρόβα τζενεράλε τώρα;
Να θυμίσουμε στον κ. Παπακωνσταντίνου ότι αυτό με τους Λακεδαιμόνιους το είχαν πει και όταν το μόνο κόμμα που δεν είχε ψηφίσει το ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ήταν το ΚΚΕ. Ο χρόνος το δικαιωσε.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 2:59 μ.μ.

Aφού η συγκέντρωση που θα κάνει το ΚΚΕ θα είναι μεγαλύτερη,οι αιμοσταγείς δολοφόνοι του Ισραήλ θα χεστούν απο τον φόβο τους,και θα σταματήσουν να δολοφονούν παιδιά και αμάχους.Θα τους τρομάξουν τόσο πολύ οι ορδές των κομματικών του ΚΚΕ,ώστε υπάρχει πιθανότητα οι Ισραηλινοι να αποχωρήσουν εντελώς απο τα κατεχόμενα.Θα κλάσουν μέντες μπροστά στην αποφασιστικότητα των ΚΚουέδων.
Το ίδιο συνέβη και στα χρόνια του μνημονίου.Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των ΚΚουέδων φόβισαν τόσο πολύ τρόικα και Σαμαροβενιζέλους,που δεν κατάφεραν να περάσουν ούτε ένα νόμο ενάντια στο λαό.Τα συλλαλητήρια-λιτανείες του ΚΚΕ,τα σεβάστηκαν ακόμα και τα ΜΑΤ,και τα ύμνησαν για την αποτελεσματικότητά τους οι Καρατζαφέρηδες,οι Αδώνυδες και Πρετεντέρηδες.Καθόλου άδικα όπως απέδειξε η πραγματικότητα.
Να δείς πως το λέει ο λαός...Ναί.Ολοι αντάμα,και ο ψωριάρης χώρια.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 3:07 μ.μ.

ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι που υποστηριζες; ξεχωριστη συγκεντρωση για τους παλαιστιους. ου να χαθειτε ανεγκεφαλοι. καντε και 17 νοεμβρη ξεχωριστη

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 3:20 μ.μ.

Η αριστερά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ θα είναι μαζί με την συγκέντρωση "των πολλών.." του ΠΠ;
Τα χαζοχαρούμενα που σχολιάζουν τι έχουν να πουν;

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 4:00 μ.μ.

2 απλα λογακια για τον καλαμαρα που θα κατηγορησει για αυτισμο το ΚΚΕ
- πρωτο το ΚΚΕ καλεσε την Πεμπτη και μετα οι 'συλλογικοτητες'
- το ΚΚΕ δε γουσταρει να συμμετασχει στα ντεμεκ επεισοδια των 'συλλογικοτητων'

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 4:24 μ.μ.

ΕΣΕΡΟΙ ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΙ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ! Μόνοι μας θα κάνουμε διαδήλωση για την Παλαιστίνη δεν θα σας αφήσουμε να βάλετε ύπουλα το δηλητήριο του ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΥ στους Παλαιστίνιους και να τους κάνετε σαν τα μούτρα σας. Εσείς ΕΣΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΙ φταίτε για του βομβαρδισμούς του Ισραήλ. Τους συντροφικούς μας χαιρετισμούς στο ΚΚ Ισραήλ και ΚΚ Ιράκ Το 1ο Καταδικάζει την «απαγωγή και δολοφονία των τριών ισραηλινών της Γιεσίβα, Ν. Φράνκελ, Γκ. Σάαρ και Εγιάλ Γίφραχ». Το «Μακί» όπως είναι στα εβραϊκά το «Κ»Κ Ισραήλ δηλώνει «ότι οι επιθέσεις εναντίον αμάχων παραβιάζουν όλα τα ηθικά, νόμιμα και ανθρωπιστικά δικαιώματα». Αυτοί ΕΙΝΑΙ οι ξεφτιλισμένοι «σύντροφοι» του Περισσού… (Ανακοίνωση του «Κ»Κ Ισραήλ, solidnet.org/Israel-communist-party-of-israel.., -Παρασκευή, 4-7-2014, στην ισπανική).
Το δεύτερο δηλώνει «Εμείς στο Ιρακινό Κομμουνιστικό Κόμμα, καταδικάζοντας την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές και εκδηλώσεις της, ανανεώνουμε την πλήρη υποστήριξή μας… στον στρατό και τα σώματα ασφαλείας…» (ανακοίνωση του κόμματος αυτού, στο solidnet.org, Τετάρτη, 11-6-2014, στην αγγλική).

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 6:01 μ.μ.

Κάθε αριστεριστής και μια συλλογικοτητα του μικροαστού εαυτού του..........

Για την ιστορία ο "ΠιΠις" δεν ήταν αυτός που υποστήριξε ανοιχτά τους πληρωμένους από τη CIA μισθοφόρους "αντιφρονουντες" της Σύριας ?

Νικος




Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 6:58 μ.μ.

@Ανώνυμος

Αυτά τα πονηρά ψέμματα, να πας να τα πουλήσεις αλλού, εδώ δε τσιμπάμε.

Ειναι καιρός να τελειώνουμε με τις ευγενείς μαζί σας.
Είστε εχθροί του εργατικού κινήματος.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 7:16 μ.μ.

Καλα αφου ο συριζα δηλωσε οτι λεει ναι σε Ε.Ε και ΝΑΤΟ τωρα θελετε το ΚΚΕ για αλλοθι. ευχαριστουμε δεν θα παρουμε απο την αριστερα του ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒ

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 7:19 μ.μ.

4.24 ηρθες στα λογια μας για τα ΚΚ που αναφερεις. ειναι σαν αυτα που συμμετεχουνε στο ΚΕΑ μαζι με εσας.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 8:05 μ.μ.

Το "όλοι πλην Λακεδαιμονίων" το είχε πει ο προσκυνημένος ταγματαλήτης Κύρκος όταν είχε σχολιάσει την απουσία μόνο του ΚΚΕ από τα εθνικιστικά συλλαλητήρια για τη Μακεδονία το 1992.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 8:20 μ.μ.

Ο Παπακωνσταντίνου να μας εξηγήσει εάν στις χώρες του ΜΑΓΚΡΕΜΠ έγινε λαϊκή εξέγερση, όπως έγραφε περισπούδαστα, ή όχι. Α και να μας πει επίσης εάν στη Συρία οι αντικαθεστωτικοί είναι πράκτορες των ΗΠΑ και μισθοφόροι της Blackwater ή Σύριοι εργάτες και γιατί; Αφού είναι τόσο έγκυρος καο προβεβλημένος θα ξέρει την απάντηση...

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 8:36 μ.μ.

ΚΚΕδες τα χάπια σας και βούρ ξανά στις ΚΟΒες σας. Έχετε πάρει γραμμή να κατηγορείτε ότι είναι συριζαίος όποιον σας κράζει. Ντροπή σας αυτό γίνεται συντονισμένα και βάση σχεδίου από τα κομματόσκυλα του Περισσού. Κατανοητή η αμηχανία σας, αυτό που πλέον δεν είναι ανεκτό είναι να ξεφτιλίζεται την Κομουνιστική ιδεολογία.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 10:16 μ.μ.

Οσοι κατεβηκαν στην σημερινη συγκεντρωση καταλαβαν ποσο αρλουμπολογοι και τραγικοι ειναι τυποι σαν ον ΠιΠι....

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2014 στις 10:20 μ.μ.

Λοιπόν μάγκες, χτυπηθείτε κάτω, ουρλιάξτε, καθίστε και γράψτε από 150 σχολια ο καθένας για να κατηγορήσετε το ΚΚΕ, αλλά πάρτε το απόφαση. Μόνοι σας θα κυβερνήσετε με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και μόνοι σας θα αναλάβετε το μακέλεμα του ελληνικού λαού. Εσείς κι οι συνεταίροι σας. Το ΚΚΕ θα το έχετε απέναντί σας μαζί και τον λαό όταν θα ξεβρακωθείτε. Ναι, θα σπείρετε ανέμους, αλλά θα θερίσετε θύελλες. Και τώρα καθίστε να μυξοκλαίτε σαν παρθένες ότι το ΚΚΕ δεν έρχεται μαζί σας.

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 1:11 π.μ.

@4:24 μ.μ
Ρε φίλε εσένα το προβλημά σου είναι γιατί το ΚΚΕ έκανε μόνο του διαδήλωση; Ας πήγαινες εσύ με τους άλλους. Στο απαγόρευσε κανείς;

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 1:25 π.μ.

8.36 Σιγα μην εχετε σχεση με τον κομμουνισμο εσεις. Με τον οπορτουνισμο τον ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒ ναι εχεις δικιο

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 9:44 π.μ.

Ειλικρινά βλέποντας τους 100-200 max γραφικούς ΑΝΤΑΡΣΥοΣΥΡΙΖοΠΑΣΟΚους και δίπλα τους πολλαπλάσιους διαδηλωτές του ΚΚΕ και της ΚΝΕ είναι να αναρωτιέσαι(?!) ποιος είναι απομονωμένος από την κοινωνία και την πραγματικότητα.

Οι τύποι απλά δεν έχουν κόσμο να εμπνεύσουν και να κατεβάσουν στο δρόμο και ήθελαν τους κομμουνιστές και τους φίλους του ΚΚΕ για να βγάλουν καμιά αξιοπρεπή φωτο και να μην ξαναξεφτιλιστούν.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός «αδέρφια» του νεοΠΑΣΟΚικου χώρου. Εσείς αρμενίζεται κατά διάολου…ως συνεπεις οπορτουνιστες

Πραγματικά λυπάμαι τον αγνό κόσμο που κατεβαίνει στις συναθροίσεις σας και οι ηγεσίες σας δουλεύουν ψηλό γαζί…

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 3:20 μ.μ.

8.36 την αμηχανια θα την ειδες στον ευατο σου στον καθρεφτη εχεις δικιο

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 3:37 μ.μ.

Σήμερα λοιπόν μια μέρα μετά ρωτάω
(1) τελικά ποιος είχε μαζικότητα στην συγκεντρωσή του;
(2) επειδή κάποιος είπε ¨.Θα τους τρομάξουν τόσο πολύ οι ορδές των κομματικών του ΚΚΕ¨ , αφού τελικά δεν τους φόβησε το ΚΚΕ μήπως κατάφερες να τους φοβήσεις εσύ;

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 7:45 μ.μ.

Πήγε το ΚΚΕ στην συγκέντρωση. Εσείς δεν πήγατε προφανώς, αλλά ούτε καν δεν μπήκατε καν στον κόπο να μάθετε τι έγινε.

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2014 στις 9:51 μ.μ.

17 Ιουλιου 8,36 μμ
Eμεις αριστερουλη στις ΚΟΒες για να μην ξεφτιλιζεται η κομμουνιστικη ιδεολογια. Εσυ στην ΚΟΒ του Μπομπολα με γραμματεα το Δελαστικ για να χτυπησετε το θεριο στα σπλαχνα. Ενιοτε και στον Πρετεντερη ως πρωτοσχολιαστης με φοντο τη χρεοκοπια. Για την αντικειμενικη προσεγγιση βρε αδελφε!!!!!! Κι οταν σας τελειωσει η εμπαθεια για το ΚΚΕ ριξτε κι ενα βρωμικο 89 με τον Δελαστικ. Για το καθηκον!!!!

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 1:47 π.μ.

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει το απαράδεκτο κοινό ψήφισμα του πολιτικού συνασπισμού του κεφαλαίου στο Ευρωκοινοβούλιο (Λαϊκό Κόμμα, Σοσιαλδημοκράτες, Φιλελεύθεροι, Συντηρητικοί - Μεταρρυθμιστές), που βάζει στη θέση του κατηγορούμενου τον Παλαιστινιακό λαό και τον δίκαιο αγώνα του.

Με το πρόσχημα της ασφάλειας του ισραηλινού κράτους δικαιολογεί τις βάρβαρες δολοφονικές επιθέσεις των δυνάμεων κατοχής του Ισραήλ, αθωώνει το ισραηλινό κράτος για τα στυγνά εγκλήματα πολέμου κατά αμάχων Παλαιστινίων, παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.

Στο κοινό ψήφισμα δεν υπάρχει ούτε μία λέξη καταδίκης της ισραηλινής επίθεσης, των δολοφονιών εκατοντάδων Παλαιστινίων ακόμη και μωρών παιδιών, ενώ βαφτίζει τη σφαγή αμάχων από την πολεμική μηχανή του Ισραήλ, στη Γάζα απλά «κρίσιμη κατάσταση».


Συριζαίοι, η κα Σακοραφα δεν δέχτηκε να το ψηφίσει. Οι υπολοιποι συριζαίοι μάλλον το ψήφισαν. Μ' αυτούς θέλατε να συμπορευτούμε εμείς του ΚΚΕ. ΄Οπως συμπορευτήκατε εσείς. Μη φάτε. Σας έχουμε γλάρο.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 4:40 π.μ.

Εκεί στον Περισσό μάλλον θα ταΐζουν λωτούς. Δεν γίνεται βρε παιδί μου να ξεχνάτε ΚΚΕδες τις τεμενάδες που σας έκαναν κατά καιρούς από τον πραιτεντέρη μέχρι τον Άδωνη, τον Βορίδη και τόσους άλλα φυντάνια της αστικής πολιτικής. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που ο απεσταλμένος του Λένιν στην γή Γ.Γ. Κουτσούμπας θα συναντηθεί με τους... αντικαπιταλιστές- αντιμπεριαλίστές του ΕλληνοΑμερικανικου Εμπορικου Επιμελητήριου να απαιτήσει την καταδίκη της ισραηλινής επίθεσης!!! Επίσης φαντάζομαι ότι η... σοσιαλιστική οφσορ που πούλησε το 902 να καταδικάζει και αυτή τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις !!! Ρε συντρόφια του ΚΚΕ εσείς που είσαστε και επαναστάτες ( της πορδής) εκεί στην κόσκο θα κάνετε τίποτα, έστω για το θεαθήναι. Αλλά μην κάνετε τα ξεφτιλίκια όπως με τους χαλυβουργούς που μπάσατε τους ναζίδες μέσα

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 7:22 π.μ.

4.40 ο πανικος μεγαλωνει. τωρα οι οπορτουνιστες βλεπουνε εφιαλτες ξημερωματα. επαναλαμβανω οσο και να χτυπιοσαστε κατω οσο και να γαβγιζετε το ΚΚΕ μεσα στον καπιταλισμο δεν θα κυβερνη σει ριξτε οση λασπη θελετε. οσο για την κοσκο μεσα στην ζαλαδα σου συμφωνησες μαζι μας. αυτα συμβαινουνε οταν μεσα στα ΚΚ επικρατει η χολερα του οπορτουνισμου

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 7:41 π.μ.

@19 Ιουλίου 2014 - 4:40 π.μ
Και μπήκες τέτοια ωρα για να γράψεις αυτά που έγραψες!!!! Ε, είσαι και μαζόχας συν τοις άλλοις. Και κάνεις και συντακτικά λάθη απ' το άγχος σου να κατηγορήσεις το ΚΚΕ.
Λοιπόν κατ' αρχήν ρε χαζέ, τι φωνάζετε για τον 902; Ορίστε, δημιουργήθηκε το ΕΨΙΛΟΝ και βρήκε δουλειά ο δικός σας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης ο Καραμέρος. Ψέματα; ΄Η μήπως δεν είσαι του Σύριζα; Μη σου βάζουμε και ταμπέλες.
Για τους Βορίδηδες και δε συμμαζεύεται. Μην νιώθεις ζήλια. Ετσι κι αλλιώς αυτοί οι .... τεμενάδες δεν είναι τίποτα μπροστά στα .... καυγαδάκια που έχετε εσείς του Σύριζα με τους Βορίδηδες και δε συμμαζεύεται.΄Αλλωστε εσείς το έχετε ξαναπαίξει αυτό το παιχνίδι και ως Πασόκοι παλιά. Καυγαδάκι με τη ΝΔ και τους αντιπροσώπους της στον τύπο, και κάποια στιγμή έγινε το μεγάλο μπαμ! και γίνατε συνεταιράκια. Το ίδιο θα γίνει και τώρα , μην ανησυχείς. Και θα το αναγγείλει πρώτος ο Καραμέρος σας απ' το ΕΨΙΛΟΝ μη φοβάσαι. Θα φροντίσει γι' αυτό ο Μαρινάκης. Είναι γνωστή η αδυναμία που σας έχει.
΄Αλλωστε τι φωνάζεις; Αφού στις 25 ψηφίσαμε και στις 26 τους διώξατε. Και στις 28 πήγατε μαζί με αυτούς που διώξατε και δώσατε τα διαπιστευτήριά σας στους βιομήχανους. Βγάλατε και φωτογραφίες με τους βιομήχανους. ΄Οπως και με το Ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο συναντηθήκατε. Μόνο που το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση και ο αντιπρόσωπος του Επιμελητηρίου είπε ότι διαπιστώθηκε στη συνάντησή του με το ΚΚΕ ότι πρέπει να παταχθεί η διαφθορά και να μην πληρώνουν άλλο οι εργαζόμενοι τα βάρη. Τώρα εδώ σε καταλαβαίνω. Εσύ διαφωνείς σε αυτά. Πασόκος είσαι, παθαίνεις ψυχικό τραλαλα όταν ακούς για πάταξη της διαφθοράς και να μην την πληρώνει ο λαός. Τόσα χρόνια εσείς κάνατε το αντίθετο. Κι έτσι βγάζατε τα προς το ευ ζην.
Για τους ναζήδες. Ε, ναι, είναι γνωστή η ευαισθησία που δείχνετε στο να αποδείξετε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για την εγκληματική δράση της Χ.Α. Εκλογές έρχονται , από πουθενά αλλού δεν βλεπετε να παίρνετε ψήφους, στο 27% έχετε κολλήσει, το σύστημα έχει αρχίσει και νευριάζει μαζί σας για την ανικανότητά σας να πείσετε τον κόσμο παρ' όλο που σας βγάζει στα κανάλια κάθε μέρα και ψάχνει αντικαταστάτες σας, το τρένο του Παπαδημούλη πέρασε χωρίς να πατήσει κανέναν, ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΟ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Χ.Α. ΄Εστω του Γούδη ρε αδερφέ που σας δείχνει μια αδυναμία.
Απ' την άλλη λατρεύετε την ΕΕ που δε λατρεύει καθόλου τους ναζί . Εκτός φυσικά απ' τους ναζί της Ουκρανίας. Αλλά τώρα για λίγους ναζί που βρίσκονται στην κυβέρνηση της Ουκρανίας θα κάνετε έτσι; Εδώ θα καταπιείτε τους ναζί που βρίσκονται στη ΝΔ , προκειμένου να κάνετε κυβέρνηση και να παρετε τις καρέκλες σας. Είπες τίποτα;
Για την Κόσκο, νομιζω ότι το θεμα έχει λυθεί απ' τον ίδιο το σύριζα αφού η κα Δουρου συναντήθηκε με τον Μαρινάκη που έχει σχέδια για το λιμάνι του Πειραιά. Κυβέρνηση θα είστε σε λίγο καιρό. Ο ανθρώπινος καπιταλισμός στην εξουσία. Μη μου πεις ότι δεν θα δεχτείτε να φτιάξουν σωματείο οι εργαζόμενοι στην Κοσκο; Πέφτω απ' τα σύννεφα. Στην κυριολεξία.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 7:45 π.μ.

@19 Ιουλίου 2014 - 4:40 π.μ
A, και πού είσαι ; Για αυτό που γράφει το σχόλιο στις 1:47 π.μ έχεις τίποτα να πεις, ή δε σου έχουν δώσει ακόμη το σκονάκι σου τι να αναρτήσεις για αυτή την είδηση; ΄Οχι, λέω γιατί όλα αυτά που έγραψες είναι παλιάς κοπής.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 7:54 π.μ.

Λοιπόν, αν κρίνω απ' τη συγκέντρωση των ... συλλογικοτήτων, ε, δεν είστε και πολλοί .

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 8:04 π.μ.

κοίτα κατι πράγματα ρε παιδί μου! το ΚΚΕ καλεί σε συγκλεντρωση και πορεία στην πρεσβεία που πριν λίγο καιρό με ένα ωραίο παιχνιδάκι η κυβερνώσα αριστερά αρνήθηκε να κανει πορεία!
περναέι ο χρόνος και οι περιβόητες συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση έξω από την πρεσβεία.
όχι ότι έχει σημασία, αλλά αφού ρε παλληκάρια θέλετε να είστε "μαζί", γιατί δεν καλούσατε στον ίδιο χώρο και ώρα και ας σας είχαμε και 30 μέτρα μακριά; γιατί διαλέξατε τον χώρο εκεί και νωρίτερα;
πολύ απλά για να έχετε να λέτε ότι κάνουμε διαφορετικές συγκεντρώσεις, ελπίζοντας ότι δεν θα κάτσει κάποιος να δει το πως και το γιατί και θα καταπιεί το ψέμα σας.
αλλά ας πάμε και στην ουσία του πράγματος. ποιοί είναι οι άλλοι φορείς που καλούσαν στην άλλη συγκέντρωση;
α) συριζα: το κόμμα που αρνήθηκε να ανλεβει στην πρεσβεία στην πορεία του πολυτεχνείου, το κόμμα που μέσω της Δούρου είναι ο επίσημος συνομιλητής του κράτους του ισραήλ, το κόμμα που με τα λόγια του αρχηγού του είναι υπέρ της εε και του νατο -οι οποίοι 2 οργανισμοί έχουν ταχθεί υπέρ του ισραήλ- και συμπαθάτε με αλλά δεν έχω δει μέχρι τώρα καμιά ανακοίνωση του συριζα απέναντι από αυτούς του 2 οργανισμούς
β) ανταρσυα: ο χώρος που έχει μπερδέψει και μπερδευτεί στην πρεμούρα να οικειοποιηθεί κινητοποιήσεις άκριτα. έτσι μιλάμε για τον χώρο που έχει κάνει σημαία του, την Αίγυπτο, την Λιβύη και την Συρία και τους πείρε κανά μήνα να πάρουν χαμπάρι τι γινότανε στην μειντάν.
εγώ πήγα στην συγκέντρωση/πορεία του ΚΚΕ γιατί καλούσε με συγκεκριμένο πλαίσιο και αιτήματα. είναι πάντοτε απέναντι και κόντρα στους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς, ξέρω συντρόφους (αν μπορώ και με θεωρούν άξιο να φέρω τον όρο) που έχουν κατέβει στην παλαιστίνη και έχουν πορευθεί μαζί με τους παλαιστίνιους (τα λουλουδάδικα και τα διάφορα στην ελλάδα είναι παιδικό πάρτυ μπροστά σε αυτά που γίνονται εκεί).
αν το ΚΚΕ καλούσε σε κινητοποίηση παρέα με αυτούς τους 2 σχηματισμούς εγώ δεν θα ερχόμουνα. πολύ απλά τα πράγματα.
στην εποχή που ζούμε δεν μπορείς να πατάς σε 2 βάρκες.
είσαι ή με την μία ή με την άλλη πλευρά. δεν υπάρχει γκρίζο. για γκρίζο και τις αποχρώσεις του αλλού

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 12:10 μ.μ.

Ανώνυμε 19 Ιουλιου 4:40 π.μ. Πολύ θα σε βόλευε αριστερούλη να δεις τον Κουτσούμπα στο αμερικάνικο επιμελητήριο. Εχετε συνηθίσει σε τετοια απ την ηγεσία σας. Επισης αριστερούλη το θεαθήναι ψάξτο στις όποιες "ογκώδεις" μαζώξεις κάνετε. Αραιά αραιά να φαινόσαστε καμμιά 200αριά. Κι όταν περάσει κι απο σας το πνεύμα του Λένιν, λέμε τώρα, πείτε του για το Μάαστριχτ. Κι όταν ξυπνήσεις πάρε και τον ΠΠ και πείτε στο πνεύμα του Λένιν, ότι οι άλλοι του ΚΚΕ είναι μεταμοντέρνοι γι αυτό είναι μόνοι τους. Δεν τους καταλαβαίνει ο λαός. Ενώ εμάς μας αγάπησε σφόδρα. Σε μια νύχτα από 3% γίναμε 30%.Μέχρι κι ΣΕΒ, ακόμα κι ο Ομπάμα μας αγάπησε. Ναι!!αυτός που σφάζει λαούς μαζί με την ΕΕ. Αλλά εμείς δεν ακούσαμε τίποτα για σφαγές λαών και ψηφίσαμε το Μάαστριχτ. Και τώρα οι ΚΚΕδες δεν έρχονται μαζί μας να "κλάψουμε" όόόόλοι μαζί για τις σφαγές. Κι αν δεν σας πιστεύει πείτε του ότι είμαστε πολλοί. Σε μιά νύχτα διαλύσαμε την παλιά σοσιαλδημοκρατία, τη δεξιά και φτιάξαμε τη δική μας την αριστερή. Και θέλουμρ ν αλλάξουμε και την ΕΕ. Αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο εμείς πάμε όλοι μαζί, κι οι ΚΚΕδες οι ψωριάρηδες πάνε μόνοι τους.. Οπως και στις δημοτικές εκλογές. Πάλι μόνοι. Γιατί λένε οι παλιοΚΚΕδες, παππού Λένιν, ότι οι συμμαχίες κτιζονται στη βάση, στους τόπους δουλειάς, στην καθημερινή λαική πάλη κι όχι στο ΘΕΑΘΗΝΑΙ. Πείτε του και για την cosco τον 902 και για το Πέραμα καί την ΧΑ. Που ξέρεις?? Μπορεί όταν σας τελειώσει η εμπάθεια κι η αντιΚΚΕ συνθηματολογία να δείτε την ΕΕ μ άλλα μάτια και να μη χρειαστεί να είμαστε χώρια στις πορείες και όχι μόνο....Αλλά να τα πείτε αυτά στο πνεύμα του Λένιν έτσι? Αντε τώρα στο καλό καλέ μου αριστερούλη....και στην επόμενη μάζωξη πήγαινε εκεί μαζί με τους Ψαριανούς, Φώτηδες, κλπ ορδές "λαικών αγωνιστών".

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 1:07 μ.μ.

Πληροφοριες λενε οτι υπαρχει κενη θεση στα πανελ του ΣΚΑΙ. Πληρεις ολα τα προαπαιτουμενα. Επικοινωνησε με τον Πορτοσαλτε.
Αν δεν σε ενδιαφερει υπαρχει και μια θεση στο πολεμικο συμβουλιο του Ισραηλ.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 8:34 μ.μ.

@ 19 Ιουλίου 2014 - 12:10 μ.μ
Ποιοι ήταν αραιά αραια καμια διακοσαριά; ;; Οι συριζαίοι; Δεν τους είδες; Ούτε εκατό δεν ήταν κάτω απ' το πανό τους. Ξεφτίλα σκέτη.

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 8:54 μ.μ.

Να και ο κουτσούμπας με τους... Αντικαπιταλιστές του Ελληνοαμερικανικού ινστιτούτου !!!! http://www.sofokleousin.gr/archives/160876.html ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Περιμένω ΚΚΕδες να βάλετε την γνωστή κασέτα ότι τάχα υποστηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είπαμε είναι γραμμή σας, όποιος σας κάνει κριτική να τον κατηγορείται για ΣΥΡΙΖαιο γιατί αλλιώς δεν σας παίρνει !!!

Ανώνυμος
19 Ιουλίου 2014 στις 11:07 μ.μ.

8.54 η κριτικη ειναι καλοδεχουμενη. Απλα εδω εχουμε αντικομμουνισμο για αλλοθι στο ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2014 στις 12:06 π.μ.

@19 Ιουλίου 2014 - 8:54 μ.μ
Καλά έχεις καταντήσει ο γραφικός της στήλης. Είπαμε είσαι Πασόκος και σε πειράζει να ακούς για πάταξη της διαφθοράς και ότι δεν πρέπει να πληρώνει άλλο ο λαός τα βάρη.(Γιατί σ' αυτά συμφωνήσανε με το ΚΚΕ). Ως πασόκος μια ζωή μες στο λάδωμα έζησες, -άλλωστε γι΄αυτό κι ονομάσατε το κόμμα σας Ελιά γιατί σας αρέσει το λαδωμα- και στο να τα παίρνετε απ' το λαό για να ζείτε εσείς καλά. Αυτά έκανε η κυβέρνηση του Πασόκ. Δε θες να σε κατηγορούμε ως συριζαίο; Ρε πού κατάντησες σύριζα. Να θεωρούν οι οπαδοί σου ότι τους κατηγορούμε όταν τους λέμε συριζαίους. Καλά, γι΄αυτό σκας; Θα σε λέμε πασόκο..

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2014 στις 8:53 π.μ.

@19 Ιουλίου 2014 - 8:54 μ.μ
Σύμφωνα με το λινκ που έβγαλες, το Ελληνοαμερικανικό οικονομικό επιμελητήριο συναντήθηκε με όλα τα κόμματα. Δώσε μας και τις ανακοινώσεις των άλλων κομμάτων. ΄Η φοβάσαι ότι το δικό σου θα φανεί ότι έχει ξεπουληθεί; Μήπως είσαι αυτός που είχες βγάλει κι ένα δείγμα του προσυνεδριακού διαλόγου του ΚΚΕ κι όταν σου ζητήσαμε και ένα δείγμα του προσυνεδριακού διαλόγου του δικού σου κόμματος το έσκασες σαν κότα;

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2014 στις 10:41 π.μ.

19 Ιουλίου 8:54.
Είσαι και μαρτυριάρης, κερατούκλη.....μας λές κι από που ενημερώνεσαι. Μου θύμισες το "θέλει η ......να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει". Αντε αριστερούλη, κι αν περάσει από κοντά το πνεύμα του Λένιν, μην ντραπείς να του πεις από που ενημερώνεσαι για τη δράση του ΚΚΕ. Δεν θα σε μαλώσει.Καθείς εφ ω ετάχθη. Εκεί.... με τη σοσιαλδημοκρατία,όπως κι αν ονομάζεται. Καληνύχτα....μαρτυριάρη.

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2014 στις 9:01 μ.μ.

αληθεια κκδακια επειδη ειστε φοβεροι επαναστατες (πορειες ομονοια-συνταγμα) για πες μου τη γνωμη του αμερικανικου παραγοντα την εποχη τζανετακη-ζολωτα 89-90;; χα χα ξεφτιλες! την ξερετε την αποψη των αμερικανων; ποια φανταζεστε οτι ήταν; ελα ντε;

Ανώνυμος
20 Ιουλίου 2014 στις 10:12 μ.μ.

20 Ιουλίου 9:01. Πάντως εσυ αριστερούλη στο ΚΚΕ δεν ήσουν το '89. Εσύ και κάτι σαν και σένα στην απ έξω....Με τη σοσιαλδημοκρατία. Στην ΚΟΒ του Μπόμπολα μαζί με το Δελαστίκ.Πάρτε και τον Ψαριανό μαζί...Καληνύχτα αριστερούλη.

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 12:27 π.μ.

@20 Ιουλίου 2014 - 9:01 μ.μ
H γνωμη των αμερικάνων εκείνη την εποχή για ποιον; Για σένα; Ε, κοίτα εμείς δεν έχουμε σχέσεις με τους Αμερικάνους, αλλα μπορώ να φανταστώ ποια ήταν η γνώμη τους για σένα. ΄Οτι υπήρξες πολύ χρήσιμος για τα σχέδιά τους μεχρι ενός σημείου αλλά μετά χάλασες -μια και δεν κατάφερες να διαλύσεις μαζί με τους συνεταίρους σου το ΚΚΕ - και γι' αυτο σε έβγαλαν στην αχρηστία. Κι από τότε γυρνάς σαν την άδικη κατάρα στα σάιτ και βρίζεις το ΚΚΕ γιατί εξ' αιτίας του έχασες μια τέτοια καριέρα. Κουράγιο. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα.

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 12:44 π.μ.

19 Ιουλίου 9:01
Αριστερούλη που στενοχωρόσουν τι κάνει το ΚΚΕ με την cosco, διάβασε λίγο τι έγινε χθες στην απεργία. Διάβασε τη θέση του ΠΑΜΕ. Τα γεγονότα όμως σε ξεπερνούν μαρτυριάρη. Τι σου έγραφα χτες?Στήν βάση και στις απεργίες κτίζονται οι συμμαχίες κι οχι μόνο στις πορείες. Αλλα η ακραιφνής σοσιαλδημοκράτικη λογική σου της συνθηματολογίας σε ξεμπροστιάζει. Η εμπάθεια και αντιΚΚΕ στάση σου σε κάνει να εθελοτυφλείς. Στην απ έξω αριστερούλη.....Μαζί με τα άλλα "σκυλιά" που μόνο γαυγίζουν και περιμένουν το κόκκαλο να γλείψουν. Και πού 'σαι. Αν παρ' ελπίδα βρεθείς με κανέναν ΚΚΕ μη κολώσεις να του μιλήσεις για το '89. Και για το ότι η Αλέκα παίρνει σύνταξη δημοσιογράφου, όπως έγραψαν κάτι "αριστερούλικα" blogs. Αντε σου 'δωσα τροφή...., γιατί η συνειδητή πολιτική σου μυωπία σου επιτρέπει να βλέπεις μόνο τέτοια.

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 11:25 π.μ.

Απαγόρευση των διαδηλώσεων στη Γαλλία υπέρ των Παλαιστινίων. Για την .... αντιμετώπιση του αντισημιτισμού. Απ' τον σοσιαλδημοκράτη και συνοδοιπόρο του κ. Τσίπρα, Ολάντ. Στην ίδια ευρωομάδα είναι κι οι δυο. Ζητω ο ευρωπαϊκός νότος που θα φέρει την αλλαγή στην ΕΕ και τους λαούς της στην εξουσία. ΄Οχι, προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμιά αντιδραση απ' τον αντιπρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου κ. Παπαδημούλη. Σκέφτεται τι τρένο θα περάσει να τους πατήσει.

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 4:05 μ.μ.

χα χα! θα μου απαντησει καποιος ποια ηταν η θεση του αμερικανικου παραγοντα την εποχη τζανετακη-ζολωτα 89-90;; ελα ντε;

καποιο κκεδακη θα απαντησει στο ερωτημα; ή θα λετε αλλα νταλων!! το ερωτημα ειναι απλο!

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 10:22 μ.μ.

@4:05 μ.μ.
Xα, χα!!! για απάντησέ μας εσύ που έχεις και τα μέσα στις αμερικάνικες υπηρεσίες απ' ό,τι φαίνεται!!! Αλλά να μας πεις και τις πηγές σου! ΄Οχι όπως κάνεις πάντα!! Και μετά πες μας και για τη συνάντηση του δικού σου κόμματος με το ελληνοαμερικάνικο οικονομικό επιμελητήριο!! Ε, μη γινεσαι κότα και κάνεις τον κινέζο!!!!

Ανώνυμος
22 Ιουλίου 2014 στις 5:14 μ.μ.

@21 Ιουλίου 4:05.
Αριστερούλη σε δικαιολογώ γιατί όπως κάθε σοσιαληδμοκράτης είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και συνέχισε να παίρνεις τις πληροφορίες σου από τα " αντικαθεστωτικά" blogs". Κι επειδή μοιραία πάλι θα μπουρδολογείς, σε παραπέμπω στους αποχωρήσαντες του '89 και στην μετέπειτα πορεία τους. Είπαμε, άντε στην ΚΟΒ του Μπόμπολα με τους άλλους, "για το καθήκον". Κι επειδή σε διακρίνει η εμπάθεια, όπως σου ξανάγραψα, διευκρινίζω.... Ο πληθυντικός του "καθήκον", δεν είναι τα καθήκια, αλλά τα καθήκοντα. Γκέγκε!!!!Τζάμπα χρόνος γαμώ το....

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 5:34 μ.μ.

@ 4:05 μ.μ
E, τι έγινε; σου έφαγε η γάτα τη γλώσσα; ΄Η ψάχνεις ακόμη τις πηγές σου; Ε, αμα δεν έχεις να μας πεις γι' αυτά πες μας για την επιθεση των κουκουλοφλώρων στο ΠΑΜΕ... όπως μπήκες και την είπες σε άλλη αναρτηση... Χα χα χα

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

O Oλάντ είναι συνοδοιπόρος του Τσίπρα;

Θέλω να ακούσω τον τρομερό συνειρμό του Ριζοσπάστη. Περιμένω ΠΑΝ!

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 11:00 μ.μ.

@ 10:06 μ.μ
Στην ίδια ευρωομάδα ανήκουν, σοσιαλδημοκράτης είναι κι αυτός, στις ίδιες ιδέες πιστεύουν, ο ένας παίρνει μέτρα εναντίον του γαλλικού λαού, ο άλλος θα πάρει μέτρα εναντίον του ελληνικού λαού, να θυμηθούμε τον Τσίπρα που μας λέει συνέχεια για το Νότο που θα τα βάλει με το Βορά της ΕΕ (δεν ανήκει η Γαλλία στο νότο;), μια χαρά υποστηρίζουν την ΕΕ στην πολιτική της για την Ουκρανία κι οι δυο, ...... ψηφίσαν κι οι δυο μέσω των ευρωομάδων τους στη ευρωβουλή το ψήφισμα για την Παλαιστίνη που κρατάει ίσες αποστάσεις μεταξύ των Παλαιστινιων και των Ισραηλινών ( μόνο η Σακοράφα δε δέχτηκε να το ψηφίσει) ....
Θες να μου πεις πού κάνω λάθος; Περιμένω....
Και δεν είμαι ο ΠΑΝ αλλά είναι δικο μου το σχόλιο στις 11.25

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 11:03 μ.μ.

Αλλά ο 4.05 άφαντος. ΄Η μήπως όχι; Χα χα χα Θα μπεις να μας πεις για τους αμερικάνους; Και για το ελληνοαμερικάνικο επιμελητήριο και το κόμμα σου; Ναι καλά. Σιγά μην μπεις.

Ανώνυμος
23 Ιουλίου 2014 στις 11:05 μ.μ.

@10:06 μ.μ
Eσύ μήπως ξέρεις για την επισκεψη του ελληνοαμερικάνικου επιμελητηρίου στο κόμμα σου; Θα μας πεις; ΄Η θα εξαφανιστείς κι εσύ;

Ανώνυμος
24 Ιουλίου 2014 στις 12:21 π.μ.

@ 10.06
Α, ξέχασα και το σπουδαιότερο. Τα κόμματα και των δυο, του Ολάντ και του Τσίπρα έχουν ψηφίσει τη συνθήκη του Μάαστριχτ(την απαρχή των μνημονίων) και την δημιουργία της ΟΝΕ. Και δεν έχουν αντιταχτεί στο μεγάλο κεφάλαιο. ΄Η μήπως κάνω λάθος;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger