Home » , » Προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ από την ιστοσελίδα neaellada.gr

Προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ από την ιστοσελίδα neaellada.gr

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 | 7:23 μ.μ.

Πηγή: Κωνσταντίνος Καρίκης - facebook

Μία απίστευτη προβοκάτσια σε βάρος του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και λίγες ώρες. Δράστης η διαβόητη ιστοσελίδα neaellada.gr που μετά τη σκόνη που ξεσήκωσε τις προηγούμενες ημέρες σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο με την ανάρτηση της ανακοίνωσης των εργαζομένων της ΝΕΡΙΤ υπό τον ψευδεπίγραφο και παραπλανητικό τίτλο "Η ανακοινωση των εργαζομενων της ΕΡΤ για τη «μαυρη» επετειο του λουκετου".

Η ανάρτηση δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα και ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να αποδοκιμάσει την ιστοσελίδα, ακόμη και να την κλείσει ή να μας εξηγήσει αν θεωρεί συνέχεια της ΕΡΤ το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ και τους εργαζόμενους σε αυτήν "εργαζόμενους της ΕΡΤ".

Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να γνωρίζει οτι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκφραζόμαστε μέσα από τις γενικές μας συνελεύσεις και τις αποφάσεις των Σωματείων και των Ομοσπονδιών μας. Το κείμενο αυτό που δεν έχει λέξη καταδίκης για το κυβερνητικό πραξικόπημα της 11ης Ιουνίου είναι ένα μανιφέστο που στρέφεται ενάντια στα σωματεία, ενάντια ακόμη και στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ που στήριξε, μέχρι τώρα τουλάχιστον, τον αγώνα όσων αποφασίσαμε να μην υποκύψουμε στον κυβερνητικό εκβιασμό και να συνεχίσουμε τον αγώνα για πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Είναι τουλάχιστον γελοίο να δημοσιεύεται σε μια ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δίπλα μάλιστα σε διαφημιστικό μπάνερ βασισμένα στο προεκλογικό σποτ του κόμματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ ("Η Φωνή μας Σίγησε..."), με αυτόν τον τίτλο.

Την λαθροχειρία που τόλμησε το neaellada.gr δεν τόλμησαν ούτε οι συνάδελφοι της ΝΕΡΙΤ που υπογράφουν ως "ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ"

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφάσισε να αναγνωρίσει το μόρφωμα, αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αποφάσισε ξαφνικά να αλλάξει γραμμή, τότε οφείλει να αποδοκιμάσει την ιστοσελίδα και να διακόψει κάθε επίσημη σχέση μαζί της. Ακόμη και να την κλείσει. Τώρα.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ δεν είναι σημαία ευκαιρίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η αυριανή Κυβέρνηση του τόπου δεν επιτρέπεται να εκτίθεται από επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς.

ΚΑΡΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Δημοσιογράφος ΕΡΤ, Μέλος της Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Άνω Πετραλώνων.



Και απο το μπλοκ ΑΝΑΠΟΔΑ αντιγράφουμε:

Α σοφες επιλογές

Συγγνώμη λάθος.

Δεν καταλάβαμε ότι οι εργαζόμενοι στη ΝΕΡΙΤ δεν είναι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ .

Δεν διαβάσαμε το κείμενο, δεν πήραμε είδηση ότι εδώ και ένα χρόνο δεν υπάρχει  ΕΡΤ, η τα ξέραμε όλα αυτά και απλά γουστάραμε να βάλουμε τον τίτλο ... εργαζόμενοι της ΕΡΤ .

Πρόκειται για ακόμα ένα λάθος (πατάτα) από το νεοσύστατο πορτάλ ... Νέα Ελλάδα.. στενά συνδεδεμένο με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ .

Ολοι ξέρουμε πόσο προβληματικές είναι οι αντιλήψεις που κουβαλά αυτό το πόρταλ που δεν φαίνεται να σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία.

Η διεύθυνση του Νέα Ελλάδα ανατέθηκε στο Δ. Μπεκιάρη, ένα άγνωστο για πολλούς δημοσιογράφο που δεν γνωρίζουμε πως επιλέχτηκε.

Ο Μπεκιάρης αν ανατρέξει κανείς το βιογραφικό του, έχει δουλέψει σε περιοδικά διαφόρων διεθνών συμβουλευτικών επιχειρήσεων σε στρατιωτικά ζητήματα, στην εφημερίδα ΑΞΙΑ που έχασε κάθε δημοσιογραφική εγκυρότητα όταν ήρθε στην επικαιρότητα ο χρηματισμός της.

Στη λαμπρή σταδιοδρομία του Μπεκιάρη συμπεριλαμβάνεται και μια σύντομη θητεία στα Παραπολιτικά που συχνά έχουν επικριθεί ως Αυριανιστικό και φιλοακροδεξιό έντυπο.

Έπο την προγενέστερη στο σαϊτ του..... Periodista.... δημοσιογραφική δουλειά του ξεχωρίζει ένα επιθετικό άρθρο το 2008 με τίτλο ( Αλέξης Τσίπρας λαϊφ στάιλ ηγέτης με κνίτικες αποχρώσεις).

Το προφίλ του Μπεκιάρη δείχνει έναν λαϊκιστή μετανοημένο δεξιό και είναι να απορεί κανείς πως επιλέχτηκε για αυτή τη θέση.

Και το αστείο έχει πάψει από καιρό να είναι αστείο και αυτό γιατί το Πόρταλ και οι ιδέες του, παραπέμπουν σε μια χρεοκοπημένη συνθηματολογία που θα εντασσόταν πολύ πιο αρμονικά στο οπλοστάσιο της Ν.Δ.

Και ρωτάμε ποιος έχει την ευθύνη γι αυτό το Πόρταλα;  Ποιος το χρηματοδοτεί;  Και στη βάση ποιας ιδεολογικής πλατφόρμας κινείται.

Θα μας απαντήσει κάποιος;

               Μεντα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιουνίου 2014 στις 10:49 μ.μ.

Τελικά ο εργοδότης της ΝΕΡΙΤ -δηλαδή η κυβέρνηση- είναι ο επόμενος υγιής επιχειρηματίας μετά τον Μαρινάκη και το Μελισσανίδη για το Σύριζα.

ΥΕΝΕΔ
9 Ιουνίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

Τα - από βλακεία - troll του κκε είναι σαν το κάνουν επίτηδες. Μόλις πάει να ξεκινήσει μια συζήτηση, χωρίς - είναι σίγουρο αυτό - να έχουν καταλάβει τι λέει αυτό που διαβάζουν, πετάνε την ανοησία-ποίημα που τους έχουν σφυρίξει και κάνουν τη συζήτηση κ...... Μπας και το κάνουν πραγματικά επίτηδες για να προκαλούν αντιδράσεις και να αποπροσανατολίζεται η κουβέντα ή είναι τόσο μπετόβλακες πια; Δεν ξέρω πόσοι έχουν ιδία πείρα, αλλά μπορεί κάποιος - πλην κκε - να συνομιλήσει κανονικά με κκε; Υπάρχει επικοινωνία; Υπάρχει επαφή; Είναι στα καλά τους; Μιλάμε για πολλά κιλά τρέλα

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Και τα δύο ΥΕΝΕΔ: Γενικά προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση αν δουν ότι κάτι δεν τους πάει καλά για το κόμμα.
Επειδή όμως είναι και μπετόβλακες, μερικές φορές την αποπροσανατολίζουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο....καθαρή χαζομάρα.

Ανώνυμος
9 Ιουνίου 2014 στις 11:56 μ.μ.

Κι εδώ μπούρδες λες ΥΕΝΕΔ ή όπως αλλιώς μπαίνεις. Και απαντάς στον εαυτό σου.

Ανώνυμος
10 Ιουνίου 2014 στις 11:02 π.μ.

@Ανώνυμο 11.06
Ελα λοιπόν να μην αποπροσανατολίσουμε την συζήτηση!!. Ελα να μιλήσουμε για πολιτικά θέματα!! Φαντάζομαι αυτό στο επιτρέπουν!!! Τί άποψη έχεις, ότι ο κ. Τσίπρας, ενώ διακηρύσσει (στα λόγια), ότι είναι πούρος αριστερός και θα μετασχηματίσει "ειρηνικά και σοσιαλιστικά την ΕΕ", ξαφνικά συντάσσεται με τον Γιούνγκερ, με το πιο ακραίο τμήμα του κεφαλαίου της ΕΕ και κάνει και αγώνα για την εκλογή του στην θέση του προέδρου?
Η αυτό δεν σου φαίνεται πολύ πολιτικό θέμα και σου φαίνεται "αποπροσανατολιστικό"? Τέλος πάντων, δώσε μας μια απάντηση κι ας είναι και "αποπροσανατολιστική". Γιατί εγώ προσωπικά, ρωτάω συνέχεια τους "ανώνυμους" με διάφορα πολιτικά ερωτήματα και ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου, ποτέ κανείς δεν μου απάντησε. Μανώλης

ΥΕΝΕΔ
11 Ιουνίου 2014 στις 2:57 π.μ.

Τι είπε ο Τσίπρας, τι ήπιε η Δούρου, τι εννούσε ο Δραγασάκης, με ποιον μίλησε ο Τσακαλώτος. Αυτή είναι η επαναστατική πρακτική του Κόμματος. Αντί να πράττει και να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ρευστές πολιτικές συνθήκες, έχει εκπαιδεύσει τους οπαδούς του σε ρόλο τηλεθεατών των αστικών δελτίων "ειδήσεων" που δίνουν κάθε δύο μήνες ραντεβού στην Ομόνοια.

Και η ζωή συνεχίζεται για τους οπαδούς του Κόμματος..."Φλερτάρουν με τους χρυσαυγίτες, προωθούν τον Γιούνγκερ, συνεργάζονται με το Μαρινάκη". Ακόμη κι ο Γιακουμάτος ζήλεψε τους συντρόφους και πέταξε κι αυτός την παπαριά του λέγοντας ότι ο Σόιμπλε είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ, Ε ρε κατάντια για το επαναστατικό κόμμα.

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2014 στις 6:28 π.μ.

@ΥΕΝΕΔ
Καλά, άσε εσύ το κόμμα στην .... κατάντια του, που δεν κάνει τίποτα ώστε να γίνει μια συνιστώσα του Σύριζα, και τρέχα να κολακέψεις τον υποψήφιο κύριο πρόεδρο της Κομισιόν. Και να προσπαθείς να βγάλεις λάδι όλη την πολιτική τους. Τρέχα, ο σύριζα σε λίγο θα είναι στην κυβέρνηση μαζί με ΝΔ, Δημάρ, Πασόκ, Χρυσή αυγή. ΄Ολα τα καλά παιδιά. Για να μας σώσουν και να γλείψεις κι εσύ κανένα κοκαλάκι.

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2014 στις 6:42 π.μ.

Να εκμεταλλευτεί τις ρευστές πολιτικές συνθήκες.... Κάν' το όπως η Ανταρσύα με λίγα λόγια;

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2014 στις 1:00 μ.μ.

Τι ειναι πολιτικο θεμα ρε συριζακο? Το ποιος θα ειναι ο επομενος διοικητης της τραπεζας της Ελλαδος που γι'αυτο το λογο εφτασε μεχρι τον Ντραγκι ο Τσιπρας ή το γη και υδωρ που εταξε στον ΣΕΒ η "αριστερη" κυβερνηση σου στην ετησια συνελευση του? Ποιος κανει μικροπολιτικο κουτσομπολιο και αποπροσανατολιζει λοιπον το ΚΚΕ ή το ταξικο ναυαγιο του ΣΥΡΙΖΑ? Τι θα αλλαξει για το λαο δηλαδη αν κεντρικος τραπεζιτης ειναιβο Δραγασακης ή ο Στουρναρας?
Θα κινηθει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αλλο πλαισιο απο αυτο που εχει ψηφισει και ο ιδιος στην ΕΕ? Απο 1/1/2014 ειναι ολα τα κρατη μελη της ΕΕ σε διαρκη επιτηρηση με αυτοματα μετρα και μνημονια παρακαμπτωντας ακομα και τα εθνικα κοινοβουλια. Κουτσομπολιο και αυτα? Τι λεει γι'αυτα ο ΣΥΡΙΖΑ? Αντε καντε μας τη χαρη πασοκοι.

οπορτουνιστικό απολειφάδι
11 Ιουνίου 2014 στις 2:16 μ.μ.

τσ...τσ...τσ

αγρίεψαν οι επαναστάτες και τους βλέπω να κάνουν συγκέντρωση στην Ομόνοια ντάλα καλοκαίρι και αντί για σουβλάκι στο Μοναστηράκι να τρώνε παγωτό χωνάκι

Ανώνυμος
11 Ιουνίου 2014 στις 4:32 μ.μ.

@ οπορτουνιστικό απολειφάδι (ναι, ε; αυτό είσαι; για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις)

τους κουκουλοφλώρους σαν και σένα τους βλέπεις; ή δεν σας πληρώνουν πια να διαλύετε διαδηλώσεις;

σφυροδρέπανος
12 Ιουνίου 2014 στις 3:16 μ.μ.

Ποιες διαδηλώσεις διαλύουν οι κουκουλοφλώροι; Του ηρωικού ΠΑΜΕ; Όχι,βέβαια. Το είδαμε τον Οχτώβρη του '12, τι πάθανε οι κουκουλοφλώροι από το ΠΑΜΕ. Αυτό, βέβαια, που δεν κατάλαβα είναι γιατί ο κόσμος αποδοκίμαζε τους ηρωικούς ΠΑΜΙΤΕΣ και όχι εμάς. Παρακαλείται ο σύντροφος Μαϊλης να βγάλει μια εκτίμηση για το θέμα, εκτός αν έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία, οπότε σε καμια δεκαριά χρόνια θα ανακοινωθεί. Τώρα, όσον αφορά τις συγκεντρώσεις των άλλων, δε μας απασχολεί. Σφυροδρέπανος

Ανώνυμος
13 Ιουνίου 2014 στις 10:26 μ.μ.

ΠΑΜΕ: η βλαχοπονηρια του κκε! συμμαχια με τον εαυτο μου! σε ουτε μια απεργια που καθοδηγησαν καταφεραν να νικησουν! στους χαλυβουργους ειχαν τον κοσμο τοσους μηνες εξω και αποτελεσμα τιποτα.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2014 στις 12:36 μ.μ.

Αγγελία

Παρακαλείται ο κύριος σφυροδρέπανος ή όπως αλλιώς μπαίνει εδώ μέσα, όπως προσέλθει στη βουλή μετά των αξιότιμων συναγωνιστών του κουκουλοφλώρων, ούτως ώστε να μπουκάρει όπως δήλωνε ότι ήθελε να κάνει τον Οκτώβρη του 2012 και να τα κάνει λίμπα και να τιμωρήσει τα .... λαμόγια. Τον διαβεβαιώνουμε ότι έξω απ' τη βουλή δεν θα υπάρχει το ΠΑΜΕ οπότε μπορεί ανέτως να εισέλθει. Τώρα το πώς θα εξέλθει μας ενδιαφέρει τόσο όσο τον ενδιέφερε και τον κ. Σφυροδρέπανο να εισέλθει εις την βουλήν εκείνη την ημέρα. Δηλαδή καθόλου. ΄Αλλες ηταν οι διαταγές που είχε. ΄Οσο για τον κόσμο που..... αποδοκίμασε τους ΠΑΜΙΤΕΣ το αποδεικνύουν κι οι εκλογές στα σωματεία και στις φοιτητικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Καημένε κύριε Σφυροδρέπανε. Εφαγες το σφυροδρέπανο κατακούτελα.

΄Ελα σφυροδρέπανε!!!! Τρέχα. Το καθήκον σε καλεί.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2014 στις 12:47 μ.μ.

@10:26 μ.μ.
Μην είσαι τόσο μετριόφρων. Κι ο Μάνεσης είχε εσάς να τρομοκρατείτε τον κόσμο, είχε τα ΜΑΤ, είχε όλο το πολιτικό σύστημα με το μέρος του. Ερώτηση κρίσεως: Για το Σύριζα και για τη χρυσή αυγή ο Μάνεσης είναι απ' τους "υγιείς" επιχειρηματίες; Γιατί παρ' όλο που ο Σύριζα απέκτησε 71 βουλευτές στην βουλή αμέσως μετα τις εκλογές του Ιούνη, δεν έκανε τίποτα για τους χαλυβουργούς. Είναι κι αυτό μια απόδειξη το πώς σκέφτεται την συνεργασία του με τους βιομήχανους ο κ. Τσίπρας που τον συμπαθούν πολλοί βιομήχανοι. Καλά για τη χρυσή αυγή δεν το συζητάμε. Δίπλα δίπλα με τα ΜΑΤ και στον Ασπρόπυργο και στο Βόλο όπου απειλούσαν τους χαλυβουργούς ότι αν δεν δουλέψουν θα χάσουν τη δουλειά τους. Δεν πάνε και σήμερα στο Βόλο να πουν τα ίδια; Τώρα που κι εκεί αρχίζουν οι περικοπές μισθών κι η εκ περιτροπής εργασία; Γιατί δεν πάνε; Βέβαια, πού να τολμήσουν; Εκεί δεν έχουν καθαρίστριες να εκφοβίσουν. Εχουν άντρες. Τολμάνε να πάνε;

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2014 στις 1:48 μ.μ.

Ειδες οι χαζοι του ΠΑΜΕ αντι να στησουν κωλο στο Μανεση οπως κανουν παντου οι ρεαλιστες "αριστεροι" εκαναν 9 μηνες απεργια. ...
Και εχασαν γιατι ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ στο Βολο εκαναν οτι περναγε απο το χερι τους ωστε να μη γινει απεργια και να μην πιεστει ο Μανεσης.

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2014 στις 4:34 μ.μ.

@ 1.48 Δεν ηταν μόνο αυτοί που αναφέρεις στο Βόλο. ΄Ηταν κι οι κρυφοί συνεργάτες τους οι χρυσαυγίτες. ΄Ετσι είναι. Το σύστημα τους έχει μοιράσει τους ρολους. Πασόκ, Σύριζα και ΝΔ θα είναι στην κυβέρνηση κι η χρυσή αυγή θα είναι το μακρύ τους χέρι. ΄Οπως στο Βόλο ένα πράγμα.

σφυροδρέπανος ή όπως αλλιώς μπαίνω
14 Ιουνίου 2014 στις 4:54 μ.μ.

@12.36

Οφείλω να ομολογήσω ότι κατά την εξαγωγή των συμπερασμάτων μου δεν είχα λάβει υπόψη το συνταρακτικό ποσοστό που κατέκτησε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Κατόπιν αυτού, δεχτείτε την ταπεινή συγγνώμη μου. Συντροφικά, σφυροδρέπανος ή όπως αλλιώς μπαίνω εδώ μέσα

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2014 στις 9:53 μ.μ.

@ σφυροδρέπανος ή όπως αλλιώς μπαίνει
Κατ' αρχήν σύντροφοι δεν είμαστε. Δεν ξέρω τι γουστάρεις να το παίζεις, αλλά με το ΚΚΕ δεν είσαι. ΄Ισως να ήσουν κάποτε όχι όμως σήμερα. Συνταρακτικό το ποσοστό του ΚΚΕ δεν ήταν. Σίγουρα όμως σας τάραξε για να μπαίνετε να ρίχνετε τη χολή σας έτσι κύριοι. Κι ούτε το ΚΚΕ περιμένει να πάρει συνταρακτικά ποσοστά σε εκλογές με ψευτοδιλήμματα του στυλ "στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν" (αλήθεια, πού είναι που φύγαν; εδώ είναι ακόμη) ή "εμπρος για την αριστερα για πρώτη φορά κυβέρνηση" (πολύ εύκολα ξεχνάνε οι κύριοι πρώην πασόκοι τις κυβερνήσεις του Πασόκ). Και σας τάραξε κύριοι γιατί ξέρετε ότι είναι άλλο το να ανεβούν ο Σύριζα ή η χρυσή αυγή 2% που λένε στον κόσμο "κάτσε σπιτάκι σου κι εμείς θα σου λύσουμε τα προβλήματα, μην απεργείς, μην στενοχωριέσαι, ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΚΚΕ 2%που λέει στον κόσμο " ότι πρέπει να πάρει τις τύχες στα χέρια του και να παλέψει για να αλλάξει τον κόσμο, να μην περιμένει από κανένα κόμμα γιατί κανένα κόμμα δεν μπορεί να τον σώσει -ούτε το ΚΚΕ- αν εκείνος δεν παλέψει". Κατάλαβες μεγάλε; Αυτό είναι που σας ταράζει. Κι έχετε δίκιο να ταράζεστε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger