Home » , » Είδες ο κουμπάρος;

Είδες ο κουμπάρος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 | 10:04 μ.μ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει προκηρύξει διαγωνισμό (αξίας 333.333,33 ευρώ πλέον ΦΠΑ) για «παροχή υπηρεσιών συμβούλου τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης».
Ο διαγωνισμός βρίσκεται στο στάδιο βαθμολόγησης τωντεχνικών προσφορών. Και ώςεδώ καλά! Ομως τώρα αρχίζουντα... ενδιαφέροντα!

Πρόεδροςτης Επιτροπής Αξιολόγησης είναι ο καθηγητής Αθανάσιος Σπυρίδακος, στο βιογραφικό του οποίου αναφέρεται συμμετοχή του στο έργο λειτουργικού ανασχδιασμού του IΓΜ Ε, το οποίο είχε αναλάβει και υλοποιήσει η εταιρεία Remaco. Η οποία ταυτόχρονα συμμετέχει και στον διαγωνισμό!

Κα m μας ενδιαφέρει η Remaco; Προφανώς δεν θα μας αφορούσε αν δεν ήταν η εταιρεία συμβούλων που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Κανδαλεπα. Και σε όσους θυμίζει κάτι το όνομα, να πούμε ότι είναι κουμπάροςκαι στενός φίλος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος απασχολεί εντονότατα τη Δικαιοσύνη για τις προμήθειες κατά τη διάρκεια της θητείαςτου στο Πεντάγωνο...

ΑΠΟΡΙΑ

0 Γ. Κονδαλέπας, μάλιστα, το 2012- 2013 διετέλεσε πρόεδρος της Remaco, ενώ από το καλοκαίρι του 2013, όταν ξεκίνησε η έρευνα για τους εξοπλισμούς, τοποθετήθηκε μέλος του Δ.Σ.

Είναι δυνατόν σύμβουλος στο υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι εταιρεία του Γ. Κανδαλέπα, ο οποίος ταυτόχρονα βρίσκεται στο μικροσκόπιο για διακίηση εκατομμυρίων ευρώ σε λογαριασμούς του Γ. Παπαντωνίου; Εκτός αν τον θέλουν δίπλα τους μήπως κι τον πείσουν να ανοίξει τους λογαριασμούς του και μάθουν τη... δια-δρομή του χρήματος. Η μπα;

Πληροφορίες από "Realnews"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger