Home » , » Απλά, σας πηδάνε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Απλά, σας πηδάνε σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 | 11:08 μ.μ.

«Δεν πρόκειται να μπει κανένας φυλακή για 5,000 ευρώ. Στην ανάγκη θα τα δώσει η ΝΔ»!

Μανώλης Κεφαλογιάννης στο Mega (27-02-2013).

_______________________________________________________________

Είναι γνωστή η χιτλερική ρήση ότι «… σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους….».
Ένα από τα διαπρεπή (όχι από τα διαπρεπέστερα) φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που εξυπηρετούν πρόθυμα τους σκοπούς του κάθε αφεντικού, ξένου, ή ντόπιου είναι κι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης εξ Ηρακλείου, που είναι συνεπώνυμος κι όχι συγγενής του μακαρίτη Μανώλη Κεφαλογιάννη εξ Ανωγείων και μπαμπά της Όλγας, ο οποίος ήταν (με απόφαση του Τριμελούς Πλημελειοδικείου Ρεθύμνου παρακαλώ!) προστάτης των ναρκεμπόρων του Μυλοποτάμου!

Ομιλούμε βέβαια, για ένα πρόσωπο ελλιπέστατης πνευματικής και πολιτικής συγκρότησης, έναν καλοαναθρεμένο και θρασύδειλο τσόγλανο, η θέση του  οποίου στο πολιτικό σύστημα οφείλεται στο... μπαμπά του, όπως άλλωστε συμβαίνει και με τον έτερο φελλό, χαζοχαρούμενο βλάκα και υπόδικο για κακούργημα, Μιλτιάδη Βαρβιτσίώτη. Είναι αυτό, που αποτυπώνεται στη λαική καθομιλουμένη: «Αν δεν είχε τις πλάτες του μπαμπά, δεν θα του ανέθεταν ούτε τη φύλαξη βαλσαμωμένου πουλιού, διότι θα του έφευγε...»

Ο γράφων έτυχε να συνευρεθεί πριν 3 χρόνια με τον Κεφαλογιάννη σε γάμο στο Ηράκλειο. Ήταν η εποχή, που οι αγανακτισμένοι «σάρωναν» κι  οι βουλευτές δεν κυκλοφορούσαν...άνετα. Δύο μέρες πριν, σ’ ένα χωριό κοντά στις Αρχάνες, οι καλεσμένοι είχαν πάρει στο κυνήγι κάποιους βουλευτές και πολιτευτές του Ν. Ηρακλείου, οι οποίοι είχαν την ατυχή έμπνευση να παραστούν σε γάμο και κατέληξαν να κρύβονται σε γειτονικά λιόφυτα! Ο κουραδόμαγκας λοιπόν, που κάνει τον καμπόσο, όταν βρίσκεται στο MEGA κι όταν συνοδεύεται από τους φουσκωτούς του, καθόταν πίσω-πίσω στην εκκλησία, σχεδόν κρυπτόμενος σαν το κουνάβι και με ύφος κακομοίρη. Θυμάμαι ότι είχα πει στο γαμπρό και καλό μου φίλο: «Σοβαρό μαλάκα κάλεσες στο γάμο σου Γιώργη. Πρώτη φορά βλέπω πολιτευτή να πηγαίνει σε γάμο, όχι για να δειχθεί, αλλά για να κρυφτεί». Για τέτοιον άντρα και Κρητικό (πανάθεμά τονε ) μιλάμε!

Το διαπλεκόμενο αυτό σκουπίδι, είναι ο σύζυγος της Graziella Grollo, με την οποία τους πάντρεψε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Η κουμπαριά αυτή όμως δεν έχει...καμία σχέση με τη μη προφυλάκιση του Κοντομηνά για τα διαβόητα θαλασσοδάνεια. Απλά, οι δικαστικές αρχές «ευαισθητοποιήθηκαν» από το ξαφνικό πρόβλημα υγείας, που του παρουσιάστηκε κατά την ανάκριση!

Η σύζυγος του Κεφαλογιάννη έχει μαμά, η οποία λέγεται Ρεγκίνα Αμπουάφ κι η οποία με τη σειρά της έχει κι αυτή...μαμά, τη Graziella Grollo και γιαγιά της συζύγου Κεφαλογιάννη. Οι εν λόγω κυρίες πρέπει να είναι «διαόλου κάλτσες» και πολύ προκομμένες, αφού τα ονόματά τους φιγουράρουν στη Λίστα Λαγκάρντ, ως κάτοχοι του συνολικού ποσού του ενός δις ευρώ περίπου! Το «θάψιμο» της εν λόγω υπόθεσης, δεν είχε καμία σχέση με το γεγονός, ότι ο Κεφαλογιάννης ήταν μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, που διερευνούσε το θάψιμο της Λίστας Λανγκάρντ!

Τοιούτου φυράματος υποκείμενα σας αποκαλούν ηλίθιους σε δημόσια θέα σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ! Κι εσείς κάθεστε και τους ακούτε, τους αφήνετε να ξεσαλώνουν γεμάτοι θράσος και χοντροπετσιά, χωρίς ούτε μια νύξη για το ποιόν τους.  Συμμετέχετε σε πάνελ εξαγορασμένων παπαγάλων κι αντί να τους τα «χώσετε», να τους ξεμπροστιάστε και να τους ξευτιλίσετε για το βρώμικο και χυδαίο ρόλο τους, μήπως και αναθαρίσει και πάρει κουράγιο ο (προσωρινά) ηττημένος κι απογοητευμένος λαός, εσείς ανέχεστε να σας ξευτυλίζουν τα δοσιλογικά τομάρια με τις πλάτες των ξεπουλημένων κονδυλοφόρων.

Γιατί; Μα διότι είναι φανερό, πως-προκειμένου να γευθούν τους καρπούς της εξουσίας- η μισή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπουληθεί στα διεθνή FUNDS και στους εγχώριους νταβατζήδες, οι οποίοι προσπαθούν να εξαγοράσου και την υπόλοιπη!

Συνεχίστε έτσι σύντροφοι της Κουμουνδούρου, αλλά καλού κακού θυμηθείτε και τη ρήση του Μάο: «Αν νιώσεις ποτέ, ότι έχεις στα σκέλια σου τέσσερις όρχεις,να ξέρεις ότι δεν είσαι υπεράνθρωπος... Απλά σε πηδάνε».

            Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2014 στις 8:06 π.μ.

Έτσι είναι όπως τα λέει το άρθρο. mitsos175.

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2014 στις 3:23 μ.μ.

Βρε που ναι οι ΣΥΡΙΖΑΙοι να μας πουν την γνωμη τους ;;;;;;;;;
Aυτοκριτικη δεν κανουν ;;;;;;;;;

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2014 στις 4:14 μ.μ.

Παρακαλούνται οι άντρακλες της εξωκοινοβουλευτικής να στείλουν βιογραφικό. Μετά την ιστορία του ξεπουλημένου Κατρούγκαλου που δεν τόλμησε να σηκωθεί να πλακώσει στις φάπες τον Κεφαλογιάννη παρότι κάτοχος μαύρης ζώνης με 2 νταν, αναζητούνται σκληροί άντρες με δύο ευμεγέθη αρχίδια, μετρημένα επακριβώς.

Υγ: Αλήθεια η Κουτσούμπα είναι κι αυτή ξεπουλημένη που καθόταν και την έβριζαν εν χορώ ο Τριανταφυλόπουλος και οι άλλοι κωλόγεροι που είχε μαζέψει στο πάνελ; Τα πούλησε όλα κι αυτή ή μήπως ο αρθρογράφος παίζει λίγο παραπάνω με το πουλί του σε παραπονιάρικο ρυθμό;

Ανώνυμος
28 Ιουνίου 2014 στις 11:37 μ.μ.

Δε δικαιολογείτε η στάση των στελεχών του στα πάνελ. Τους ξεφτιλίζουν σκουπίδια και απαντούν στο ίδιο ύφος χωρίς να θίγουν το ποιόν τους.

Είναι τουλάχιστον απογοητευτικό!

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2014 στις 12:32 π.μ.

28 Ιουνίου 2014 - 3:23 μ.μ.
΄Αστους τους καημένους. Ψάχτηκαν και βρήκαν έξι όρχεις στα σκέλια τους. Οπότε δεν είναι μόνο ένας αυτός που τους πηδάει.

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2014 στις 12:35 π.μ.

Toυλάχιστον είναι υγιείς αυτοί που τους πηδάνε; ΄Η μονο για υγιείς επιχειρηματίες ενδιαφέρονται; Τώρα κατάλαβα γιατί ο Τατσόπουλος έφυγε απ' το Συριζα. Αυτός όπως είπε έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα δεν τον έχει πηδήξει. Τι να κάνει στο Σύριζα;

Ανώνυμος
29 Ιουνίου 2014 στις 8:25 π.μ.

Εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=WOsvKDavpMs

...βλέπουμε την Κουτσούμπα να διαπράττει διπλό αδίκημα:
1. Υπερασπίζεται έκφυλο Συριζαίο δημοσίως πράγμα απαράδεκτο (που είναι ο Σοφιανός να μας μιλήσει για την διάλυση της λαϊκής οικογένειας από τους συριζαίους;)
2. Ανέχεται (προφανώς επειδή κι αυτή τα έχει ξεπουλήσει όλα...) να την βρίζει ο Τριανταφυλόπουλος και τα διάφορα ρετάλια της ζούγκλας, που φτάνουν να την προκαλέσουν ανοιχτά να φύγει αν δεν της αρέσει.

Εδώ έχει να μας σχολιάσει κάτι ο askordoulakos;
Πόσους όρχεις έχει τελικά η ανταρσύα Βαθύ κόκκινο;

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2014 στις 7:03 μ.μ.

Επαμίτης το χρυσαύγουλο που έγραψε το άρθρο.Για όλα φταίει ο σύριζα.
Έχουμε φλομώσει στα φράγκα στο σύριζα,ξεχειλίζουν από τα μπατζάκια μας.

Ανώνυμος
30 Ιουνίου 2014 στις 11:04 μ.μ.

τετοιο χυδαίο άρθρο δεν εχω διαβάσει ούτε με εντολή Μουρούτη...μπραβο βρε και σ΄ανώτερα...

Θ.Σανιτόπουλος

1 Ιουλίου 2014 στις 1:05 π.μ.

Καμία συνοχή στο "άρθρο".
Ό,τι να 'ναι.
Όλα για τον φαντασμαγορικό τίτλο...
Ούτε στην Εσπρέσσο τέτοιος πολιτικός νους!

Επώνυμος
1 Ιουλίου 2014 στις 8:14 μ.μ.

Το άρθρο δεν είναι χυδαίο. Απλώς το μυαλό του αρθρογράφου είναι διαταραγμένο και το έχει αποδείξει αρκετές φορές με διάφορες αναρτήσεις στις οποίες εμπλέκονται η αριστερά, τα "εθνικά" θέματα και η ΑΕΚ. Για Εβραίους και Μασόνους δεν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου.

Επί της ουσίας, η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα καθεστωτικά ΜΜΕ έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική αλλά ίδια έπρεπε να είναι και η στάση του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Γενικό μποϋκοτάζ που θα δείχνει ότι υπάρχει ειλικρινές μέτωπο εναντίον αυτών και των αφεντικών τους.

1 Ιουλίου 2014 στις 11:06 μ.μ.

Μακάρι να ήμουν στην ηλικία, που παίζουν παραπάνω το πουλί τους... Τώρα και να θέλω, δεν προλαβαίνω

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger