Home » , » Στην εποχή της σύγχρονης δουλείας και του σκοταδισμού ....

Στην εποχή της σύγχρονης δουλείας και του σκοταδισμού ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 | 2:58 π.μ.

Γράφει η Τ. Γ

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ''βασικά δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες που δικαιούνται όλοι οι άνθρωποι και δεν μπορούν να παραβιαστούν από καμιά εξουσία'' τα οποία περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα στη ζωή, την ελευθερία, την ελευθερία σκέψης και έκφρασης καθώς και την ισότητα ενώπιων του νόμου. στα ανθρώπινα δικαιώματα περιλαμβάνονται επίσης κοινωνικά , πολιτιστικά, και οικονομικά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα της τροφής, της ιατρικής περίθαλψης, το δικαίωμα στην εργασία, την εκπαίδευση και το δικαίωμα παροχής στέγης.
                       
Απόσπασμα από την Οικουμενική Διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Ο.Η.Ε.
 
 Στην εποχή της σύγχρονης δουλείας και του σκοταδισμού που έχουν επιβάλλει τα εξουσιομανή κακέκτυπα του ανθρώπινου είδους, έννοιες όπως ''ανθρώπινα δικαιώματα'' αποτελούν κόκκινο πανί γι' αυτούς.

Σαν τα όρνια, έπεσαν τα αποκρουστικά σαρκοφάγα ,πάνω στους βουλευτές του Σύριζα, Τάσο Κουράκη και Βασιλική Κατριβάνου που παρέστησαν στη υπόθεση του Σάββα Ξηρού για να υπερασπιστούν το αυτονόητο δικαίωμα ενός ανθρώπου με 93% αναπηρία, να έχει μια, όσο το δυνατόν, αξιοπρεπή διαβίωση.

Χρόνια τώρα, τα εξουσιομανή ζόμπι διαπράττουν σωρείες εγκλημάτων σε βάρος του λαού απολαμβάνοντας πρωτοφανή ατιμωρησία, γεγονός που τους ωθεί να ενεργούν με απίστευτη προκλητικότητα και θράσος.

Καλλιεργώντας στο  έπακρο τον κοινωνικό κανιβαλισμό, εξασφαλίζουν την προσωπική τους πλουσιοπάροχη επιβίωση και επιστρατεύουν τα ανεξάντλητα αποθέματα αναλγησίας και μίσους που διαθέτουν σε κάθε άτιμο που αντιστέκεται στην κοινωνική αδικία που επιβάλλουν.

Ο Σάββας Ξηρός, ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί η διαφωνεί με τις επιλογές του, αντιστάθηκε στο σύστημα τους. Και οι διεστραμμένοι κυβερνητικοί τρομοκράτες αυτό δεν το συγχωρούν. Με την ιταμότητα που τους χαρακτηρίζει, επιστράτευσαν  σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια, για να τον εξοντώσουν.
Η διεκδίκηση μιας ευνομούμενης κοινωνίας είναι χρέος κάθε πολίτη και η απουσία και άλλων πολιτικών και πνευματικών ανθρώπων στο πλευρό του Σάββα Ξηρού είναι πλήγμα για όλους μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger