Home » , , » Αφόρητη "κίτρινη" μπόχα από Τριανταφυλλόπουλο

Αφόρητη "κίτρινη" μπόχα από Τριανταφυλλόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 | 7:53 μ.μ.

Για την δημοσιοκαφρική πορεία του Μ. Τριανταφυλλόπουλου υπάρχουν αρκετά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα της δημοσιογραφικής ομάδας του «Ιου».

Το δημοσιοκαφρικό ερπετό που δεν είναι παρά ένας στυγνός εργοδότης, με προβληματικό παρελθόν οφείλει την όποια ανάδειξη του στα κίτρινα ρεπορτάζ  «της κλειδαρότρυπας» έχοντας διαπομπεύσει δεκάδες πολίτες, με χαρακτηριστικές τις περιπτώσεις του μακαρίτη Ασλάνη, του Χάρη Τομπούρογλου και του Στέφανου Κορκολή.

Παράλληλα εκτός από σπόνσορας (με το αζημίωτο;) της Χρυσής Αυγής (έκανε κάτι γελοία γκάλοπ που παρουσίαζαν πρώτο τον Κασιδιάρη στον δήμο της Αθήνας, δίνοντας παράλληλα κάτι αστρονομικά εκλογικά ποσοστά για στο ναζιστικό μόρφωμα), είχε άριστες κερδοφόρες επιδόσεις σαν τηλεπωλητής εκμεταλλευόμενος την αφέλεια των τηλεθεατών του. Όπως ανέφερε δημοσίευμα παραπλανούσε τον κόσμο που παρακολουθούσε τις τηλεοπτικές του εκπομπές παρουσιάζοντας τα προϊόντα της εταιρείας Νanobionic, που εμπορευόταν, σαν «θαυματουργά» κάτι που του επέφερε τζίρο 6.000.000 ευρώ!

Τελευταίο «θύμα» του Μ. Τριανταφυλλόπουλου ο Γαβριήλ Σακελαρίδης. Η συγκεκριμένη ιστορία είναι γνωστή γ’ αυτό αρκούμαστε να προσθέσουμε μόνο την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη και η ιδιωτική ζωή είναι απόλυτα σεβαστά και απαραβίαστα.

Φαινόμενα χυδαιότητας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα αποκρούονται και καταδικάζονται από τον Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό είναι απόλυτα καταδικαστέα η περίπτωση του “zougla.gr” με αναφορά-προβολή σε περίεργα βίντεο και σχόλια, που δυστυχώς αναπαράγονται και από άλλα Μέσα, με προφανή τη σκοπιμότητα του πολιτικού εκβιασμού. Η κατάπτυστη αυτή τακτική, που προωθεί ατμόσφαιρα υποκόσμου, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, που ήδη εξετάζει προηγούμενη ανάλογη περίπτωση, καλείται και πάλι να επιληφθεί.

Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας

Κλείνοντας αυτή την ανάρτησή μας να θυμίσουμε ότι  ο πρώην στενός συνεργάτης του Μ.Τ., Σ. Γκιόλας του απέδωσε ότι είναι ένας στυγνός εργοδότης, που ξεζουμίζει τους ανασφάλιστους εργαζόμενους του, μια ψυχοπαθητική προσωπικότητα και ένας εν δυνάμει δολοφόνος, αφού όπως λέει ο Γκιόλιας απευθυνόμενος στον πρώην εργοδότη του:
«Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2014 στις 1:47 π.μ.

Εγώ θα πρόσθετα μόνο τούτο, αρκεί κάποιος να δει αυτούς που γράφουν στο μπλογκ της ΖΟΥΓΚΛΑΣ και θα καταλάβει την ύποπτη διαπλοκή του Τραφυλλόπουλου, με τους εγκληματίες της χρυσής αυγής, οι 9 στους 10 είναι υπόκοσμος της Χ.Α όμως ο Μάκης στο όνομα της δήθεν ελευθερίας του λόγου και των απόψεων επιτρέπει νά γράφουν κάθε λογής χυδαιότητα.

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2014 στις 11:45 π.μ.

Δηλαδή ντε και καλά πρέπει να ασχοληθούμε με τον κ. Σακελαρίδη; Ε, κύριε Τριανταφυλλόπουλε; ΄Αξιος ο μισθός σου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger