Home » , » Κλείνουν την βουλή, ξελασπώνοντας πολιτικούς που κατηγορούνται για λοβιτούρες (2 Βίντεο)

Κλείνουν την βουλή, ξελασπώνοντας πολιτικούς που κατηγορούνται για λοβιτούρες (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 | 7:00 μ.μ.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Η μεγαλύτερη βιομηχανία που λειτουργεί διαχρονικά στην χώρα μας, χωρίς να παρουσιάζει ποτέ κανένα πρόβλημα, είναι η φάμπρικα παραγωγής σκανδάλων. Το αστικό τους κοινοβούλιο. «Νόμιμα σκάνδαλα» πότε προς όφελος συνολικά της αστικής τάξης και πότε για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα μεμονωμένου καπιταλιστή.
Παράλληλα χρησιμοποιούν το κοινοβούλιο τους,για να ξελασπώνουν τα «παιδιά του συστήματος», όταν οι λαμογιές τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Άλλη μια τέτοια εξέλιξη είχαμε σήμερα με την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και στην οποία εμπλέκονται Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου. 

Στο διαβιβαστικό απέστειλαν στην βουλή οι εισαγγελείς διαφθοράς Αντώνης Ελευθεριανός και Πόπη Παπανδρέου αναφέρεται: «από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών – μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ε. Βενιζέλου, πρ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και του Γ. Παπακωνσταντίνου, πρ. Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 κ.ε.»

Αυτή όμως είναι η μια πλευρά. Η ουσία είναι όμως ότι έκλεισαν πρόωρα την βουλή και αυτό επιφέρει … ξελάσπωμα στους πολιτικούς που εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις.
Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς. Το επικαλείται και στο παρακάτω βίντεο ένα πρόσωπο … υπεράνω υποψίας. Η Ιωάννα Μάνδρου



Να προσθέσουμε την σχετική δήλωση της βουλευτίνας του Σύριζα Ζωής Κωνσταντινοπούλου  

Αποκαλύπτονται περίτρανα οι προκλητικές και δύσοσμες αντιδημοκρατικές εργολαβίες της Κυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, που εργάζονται συνεταιρικά εναντίον της διαφάνειας και υπέρ της συγκάλυψης ποινικών και πολιτικών ευθυνών, που βαρύνουν τους επιτελείς τους.
 
Η διαδρομή της δικογραφίας για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αποτελεί επιτομή κοινοβουλευτικού και κυβερνητικού ξεπλύματος.
 
Την ημέρα που η Κυβέρνηση έκλεισε άρον-άρον και αιφνιδιαστικά τη Βουλή (4/6/2014), καταγγείλαμε ότι αυτή η μεθόδευση, μεταξύ άλλων, εξυπηρετούσε την παραγραφή ή την εξοικονόμηση επιχειρημάτων παραγραφής υποθέσεων κακουργημάτων εις βάρος του Δημοσίου, στα οποία εμπλέκονται Κυβερνητικά πρόσωπα των Κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου, αφού το κλείσιμο σήμαινε «το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της επόμενης (από την περίοδο 2009-2012) βουλευτικής περιόδου». Επισημάναμε, μεταξύ των υποθέσεων, τις υποθέσεις των εξοπλιστικών και των υποβρυχίων, καθώς και ότι πρωταθλητής στις υπό παραγραφή υποθέσεις είναι ο κ. Βενιζέλος.
 
Σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο αποστομωτικό τρόπο ότι η δικογραφία που αφορά τις ευθύνες Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, όπως προκύπτουν από τα πρακτικά της Βουλής που, στις 20/12/2013 κατέθεσα, εκ μέρους της Κ.Ο, του ΣΥΡΙΖΑ, στην Εισαγγελέα Διαφθοράς, μολονότι διαβιβάσθηκε από τους αρμόδιους Εισαγγελείς προς τη Βουλή από τις 18/3/2014, κρατήθηκε διαδοχικά σε διάφορα συρτάρια και, όταν πια δεν μπορούσε να κρυφτεί, έκλεισαν την Βουλή, για να μην προλάβει να ασκήσει την αρμοδιότητά της: 4/6/2014 είναι η σφραγίδα που φέρει στο Πρωτόκολλο της Ειδικής Γραμματείας του Προέδρου της Βουλής. Από τις 30/5/2014 είχε διαβιβασθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος την είχε κρατήσει στο συρτάρι του άνευ λόγου, διαρκούσης της προεκλογικής περιόδου, επί 1 ολόκληρο μήνα και, ειδικότερα, από τις 5/5/2014. Προηγουμένως, άλλον 1,5 μήνα είχε η δικογραφία κρατηθεί από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Διαδρομή που θυμίζει σε πολλά τις δικογραφίες της Λίστας Λαγκάρντ (η οποία έκανε περίπου 1 μήνα να φθάσει στη Βουλή) και του Μνημονίου (που έκανε σχεδόν 3 μήνες να φθάσει στη Βουλή).

«Από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών-μελών της Κυβέρνησης και, συγκεκριμένα, των Ευάγγελου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας, και του Γεωργίου ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17-10-2010 και εξής», έκριναν οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
 
Ας απαντήσουν τώρα, Σαμαράς, Βενιζέλος, Αθανασίου και λοιποί: σώζουν τη χώρα ή σώζουν τον εαυτούλη τους;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Ιουνίου 2014 στις 10:19 μ.μ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (που είναι πάνω από τους πολίτες) ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ

Κι όλα αυτά ξεβρακώνονται με τον πλέον τραγικό τρόπο μπροστά σου, μέσα από τεσσερα απλά και πολύ συγκεκριμένα περιστατικά. Σας τα παραθέτουμε...

γράφει ο REPORTO
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3884.html

Τι θα γινόταν αν εσύ ως απλός πολίτης κατέφευγες στη δικαιοσύνη για να βρεις το δίκιο σου έναντι τρίτου ή έναντι του κράτους δυνάστη??? Η απάντηση είναι απλή:...

Θα πλήρωνες πρώτα τα μαλλιά της κεφαλής σου σε δικαστικά παράβολα και λοιπά έξοδα παράστασης, για να διαπιστώσεις οσονούπω ότι κάποιοι σε έχουν γραμμένο στ @ρχίδια τους, κανονικά και με το νόμο (αυτό το λέμε: "τακτική δικάσιμο")...

Τι θα γινόταν αν εσύ ως πολίτης είχες επιτέλους λάβει την πολυπόθητη τακτική δικάσιμο πέντε χρόνια μετά την προσφυγή σου στη δικαιοσύνη και συνέπιπτε εκείνη την ημέρα τα δικαστήρια να έχουν κλείσει διότι στη δημοκρατία που ζούμε θα μπορούσε εκείνη την ημέρα να έχουν κλείσει τα δικαστήρια διότι έχουν προκυρυχτεί εκλογές??? Η απάντηση είναι απλή:...

Θα πλέρωνες πρώτα το κάτι τις σου για το τρέξιμο του χασοδίκη (και λοιπά έξοδα παράστασης) και μετά θα έπαιρνες τ @ρχιδια του Καράμπελα (αυτό το λέμε: "νέα τακτική δικάσιμο για λόγους ανωτέρας βίας")...

Τι θα γινόταν αν εσένα ως πολίτη κάποιος κακοήθεις σε εξεβίαζε αύριο το πρωί η σε απειλούσε τηλεφωνικά ακόμη και από αριθμό τηλεφώνου χωρίς απόκρυψη, και αναγκαζόσουν να προσφύγεις στο "αρμόδιο αστυνομικό τμήμα" (μιας και στην Ελλάδα διαπρέπει η "αρμοδιότητα" γι αυτό και οι πάντες δηλώνουν αναρμόδιοι για τα πάντα) για να υποβάλεις μήνυση??? Η απάντηση είναι απλή...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3884.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger