Home » , » Θα καταλήξει «πεντακαθαρίδης» και ο Γιώργος Τράγκας

Θα καταλήξει «πεντακαθαρίδης» και ο Γιώργος Τράγκας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Μαΐου 2014 | 7:21 μ.μ.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι αναμφισβήτητα ένα απ’ τα μεγαλύτερα μουτρόμουτρα που έχει να επιδείξει το δημοσιογραφικό-εκδοτικό κατεστημένο.
Ποτέ δεν μάθαμε πώς γινόταν μια φυλλάδα του έκδιδε –«Η Χώρα»- να πουλάει 500-600 αντίτυπα την μέρα και να συγκεντρώνει –κύρια κρατική- διαφήμιση 1,5 εκατομμυρίου τον χρόνο. Όπως δεν μάθαμε πόσα πούλησε τον τηλεοπτικό του σταθμό «κανάλι 10» στον Λαυρεντιάδη, τι έγινε με τα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ που είχε πάρει –χωρίς καμιά εγγύηση-  από την τράπεζα του Βγενόπουλου, και τόσα άλλα.

 Σήμερα, μαθαίνουμε –από την τηλεόραση του Σκάι- ότι ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες γιατί από έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψαν περιουσιακά στοιχεία του, πάνω από 10 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν είχαν δηλωθεί νόμιμα στο πόθεν έσχες του.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζεται μ’ αυτή την υπόθεση. Να σημειώσουμε μόνο ότι στο πρόσφατο παρελθόν είχε ασκηθεί σχετική δίωξη σε άλλον δημοσιογράφο εκδότη –τον Θέμο Αναστασιάδη- που είχε βρεθεί να έχει στην κατοχή του 5 εκατ. «μαύρα» ευρώ, και ο οποίος στην συνέχεια βρέθηκε «πεντακαθαρίδης» πληρώνοντας μόνο κάποια φορολογικά πρόστιμα. 

Αυτή ακριβώς θα είναι και η κατάληξη με αυτά που διαβάζουμε και αφορούν τον Φράγκα - Τράγκα. Οι λόγοι ευνόητοι.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2014 στις 9:16 π.μ.

Ο Τράγκας είναι απο τα πιο ύπουλα φίδια που σουλατσάρουν στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Πρώτον γιατί έχει το προσωπείο του αντιμνημονιακού, του αγανακτισμένου και του δημοκράτη, δεύτερον γιατί κάνει ύπουλη επίθεση στον Συριζα και τρίτον καλεί συνεχώς τους ναζί της Χ.Α. στις εκπομπές του.

Πριν λίγες μέρες τον παρακολουθούσα. Έλεγε στον κάθε έναν τι πρέπει να ψηφίσει. ''Αν είσαι δεξιός, καραμανλικός, ψήφισε Ανεξάρτητους Έλληνες. Αν είσαι αριστερός ψήφισε Καζάκη ή ΚΚΕ". Επίσης έλεγε "να ψηφίσετε μικρούς σχηματισμούς". Δεν ανέφερε καθόλου τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό να πάρει την εξουσία. Πράγμα το οποίο ο Τράγκας δεν θέλει προφανώς. Όμως καλεί Συριζαίους στις εκπομπές του για να το παίξει δημοκράτης και αντιμνημονιακός.

Ας δούμε τώρα με ποιο τρόπο ο Τράγκας καρφώνεται και πόσο κουτοπόνηρος είναι: Λέει λοιπόν " Εγώ αυτό το παιδάκι του ΣΥΡΙΖΑ τον Σακελλαρίδη πολύ τον συμπαθώ". Κάνει διαφήμιση στον Σακελλαρίδη, θα σκεφτεί κάποιος. Όμως ο Σακελλαρίδης δεν πρόκειται να πάρει τον δήμο Αθηναίων. Όλοι ξέρουν πως ο Καμίνης ή ο Σπηλιωτόπουλος θα πάρουν το δήμο με πιθανότερο τον Καμίνη. Αντιθέτως, υπονομεύει τη Ρένα Δούρου στην περιφέρεια λέγοντας πως "είναι και αυτή κομμάτι του συστήματος". Πονηρός ο βλάχος. Ας ρίξω λίγη λάσπη στη Δούρου μπας και της κόψω καμια ψήφο γιατί αυτή μάλλον θα βγεί με τα μπούνια, μιας και ο Σγουρός έχει και κάποια σκάνδαλα στην πλάτη του να τον βαραίνουν.

Σίγουρα ο Τράγκας δεν θέλει τον Σαμαρά. Είτε γιατί είναι καραμανλικός, είτε για κάποιους λόγους τους οποίους δεν γνωρίζουμε. Για αυτό και μέσα από τη φυλλάδα του προωθούσε συνεχώς τον ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα. Για να κάνει ζημιά στον Σαμαρά. Τώρα όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο μπροστά από τη Ν.Δ. στις δημοσκοπήσεις και η αγανάκτηση του λαού μεγαλύτερη, ο Τράγκας έπαψε να προπαγανδίζει υπερ του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτσε μην βγουν κυβέρνηση οι αριστεροί και μας ξεσκεπάσουν τις βρωμιές μας, σκεφτεται τώρα ο Τράγκας. Δεν είναι το θέμα ομως ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα. Και το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ήταν στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ αυτός τα ίδια θα έλεγε.

Όσο για τους νεοναζί που καλεί κατα συρροή στην εκπομπή του, ντάξει τι να λέμε τώρα. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω τα πράματα. Η Δεξιά πολυκατοικία πάντα έτσι ήταν. Μία μαλώνει ο πάνω με τον κάτω, μετά τα βρίσκει ο πιο κάτω με τον παραπάνω, μετά ο παραπάνω με το υπόγειο κοκ. Δεν περίμενα να τον νοιάζει ούτε για τον Φύσσα, ούτε για τον Σαχτζάτ ούτε για κανέναν.

Γιατί ασχολείσαι με αυτό το σκουλήκι τον Τράγκα? Θα πει κάποιος. Ασχολούμαι γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλοί γνωστοί μου αριστεροί που τον παρακολουθούν και δηλητηριάζονται από την προπαγάνδα του.

Τάκης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger