Home » , » Οταν ο Αδωνης ενθουσιάζεται απο αποφάσεις του Σύριζα

Οταν ο Αδωνης ενθουσιάζεται απο αποφάσεις του Σύριζα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 | 10:12 μ.μ.

Με το δίκιο του πανηγυρίζει δημόσια ο Αδωνης Γεωργιάδης για την μεταστροφή 180 μοιρών που έκανε η Ρένα Δούρου – ο Σύριζα στην ουσία-σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Μετά την πολύ θετική εξέλιξη της συνάντησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και της συμφωνίας που υπήρξε για το έργο με τις δύο πλευρές να βρίσκουν τη χρυσή τομή σε κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις του σχεδίου που αφορούν το ύψος του έργου, τον αριθμό θέσεων πάρκινγκ και τη σχέση γηπέδου-άλσους, η ψήφιση του ρυθμιστικού νομοσχεδίου από τη Βουλή είναι θέμα ημερών και αυτή θα ανοίξει το δρόμο για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας» μας πληροφορεί ιστοσελίδα.

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη δεν πρέπει να εντυπωσιάζει κανέναν το ότι λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας Μελισσανίδη-ΣΥΡΙΖΑ, την οποία τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Πάντζας, Αυλωνίτου, Στρατούλης!) ανακοίνωσαν στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή που συζητά το νομοσχέδιο για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Θεσσαλονίκης, μεγάλη ομάδα χούλιγκαν, με επικεφαλής γνωστούς μπράβους, επιτέθηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας, οι οποίοι είχαν σκοπό να συζητήσουν για την καταστροφή του Αλσους της Πόλης, που προδιαγράφεται μέσα από συγκεκριμένες διατάξεις του συγκεκριμένου νομοσχέδιου. Διαβάστε εδώ την συνέχεια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 4:28 π.μ.

Αν όντως είναι αληθινό το δημοσίευμα η κα Δούρου δεν κρατιέται να χτυπάει τα μεγάλα συμφέροντα. Στην προκειμένη περίπτωση το λαό της Ν. Φιλαδέλφειας που ξεσηκώθηκε εναντίον του "υγιούς" επιχειρηματία κου Μελισσανίδη. ΑΝ είναι αληθινό το δημοσίευμα, γιατί ο ΄Αδωνης ως γνωστόν κάνει το μαύρο άσπρο.

Ανώνυμος
31 Μαΐου 2014 στις 11:14 π.μ.

Επειδη δεν εχουμε γινει χρυσοψαρα ακομα και πριν 6 μερες ηταν οι εκλογες. Θυμηστε μου ποιος δικαιωθηκε για τη σταση του στο δευτερο γυρο το ΚΚΕ ή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Τι διαφορετικο επραξε η "αριστερη" Δουρου απο τον μνημονιακο Σγουρο? Μαλλον εδωσε το αριστερο χερι στο Μελισσανιδη....
Το 1981 ειναι πολυ μακρινο. Πλεον η σαφως δεξιοτερη σοσιαλδημοκρατια του ΣΥΡΙΖΑ σε σχεση με το ΠΑΣΟΚ του 74-81 θα αποκαλυπεται πολυ πικ γρηγορα και μαζι με αυτη και τα οποια στηριγματα της. Τα "δεν ηξερα" δεν υπαρχουν. Οποιος σπερνει αυταπατες για το ρολο του νεου ΠΑΣΟΚ το κανει με πληρη γνωση. Ο κοσμος βλεπει τι εχει κανει ο ΣΥΡΙΖΑ στο συνδικαλιστικο κινημα και με ποιον συμπαραστατη, τι εχουν κανει οι δημαρχοι του που τους στηριζε απο κοινου με το ΠΑΣΟΚ και τα κομπρεμι σε Πειραια με τον Μαρινακη για ανταλλαγη ψηφων, την εξυοηρετησ Μελισσανιδη 6 μερες μετα τις εκλογες, το παρον χθες τους ΣΥΡΙΖΑ στη βουλη για τα 7,5 εκ που χαριστηκαν επιπλεον στον εφοπλιστη Ταβουλαρη , για να μην παμε στην ευρωβουλη και χρειαστουμε σεντονια. Η Δουρου και ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπον πορευεται με τη στηριξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη λογικη του μικροτερου κακου. Θαυμαστε την επιλογη σας.

κοινός νους
31 Μαΐου 2014 στις 6:48 μ.μ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση; Τι ακριβώς είναι η συμφωνία αυτή; Χαρίζει κάποιος κάτι σε κάποιον; Μήπως νομίζετε ότι δε θα έπρεπε να φτιαχτεί καθόλου γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια; Εγώ προσωπικά δε θα είχα καμία αντίρρηση, αλλά θα ήθελα να μάθω και την άποψη του ΚΚΕ για το θέμα. Να φτιαχτεί ή όχι και με ποιους όρους; Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ακούσω μια κανονική απάντηση και όχι απάντηση του στυλ, "εμένα το θέμα μου είναι αδιάφορο από τη στιγμή που δεν έχουμε σοσιαλισμό". Μια απάντηση σοβαρή που δε θα προκαλεί το γέλιο σ'αυτούς που θα την ακούσουν.

Απ'ότι γνωρίζω, από τα κόμματα της Βουλής μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χρεωθεί το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φτιάξει γήπεδο στο Βοτανικό με τους όρους που ήθελε και αυτό του το φυλάνε ακόμα οι Παναθηναϊκοί (Αλήθεια, η Κανέλλη τι άποψη έχει για το θέμα του Βοτανικού;). Για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, επίσης, αυτός που πήγε να την πληρώσει ήταν πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού εξαιτίας αυτού του θέματος η Δούρου έχασε χιλιάδες ψήφους κάφρων οπαδών. Προεκλογικά, οι κάφροι χουλιγκάνοι για τη Δούρου μιλάγανε και όχι για τον Παφίλη. Γιατί άραγε;

Ειλικρινά, θα ήθελα να ακούσω ποια είναι η θέση του ΚΚΕ για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και ποιες είναι οι υποχωρήσεις που πιστεύει ότι έκανε η Δούρου απέναντι στο Μελισσανίδη

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 3:14 μ.μ.

Καποιοι πριν γραψουν τη μπαρουφα τους για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα καλο ειναινα γνωριζουν το θεμα.
1) Το ΚΚΕ εχει θεση. Γηπεδο στη ΝΦιλαδελφεια που θα στεγασει ολα τα σωματεια της περιοχης και φυσικα την ΑΕΚ. Γηπεδο και ποδοσφαιρου και μπασκετ. Κατασκευη απο χρηματα του κρατικου προυπολογισμου. Γηπεδα ιδιοκτησια του λαου της περιοχης και οχι του Μελισσανιδη μεσω της Δικεφαλος ΑΕ οπως θα γινει αυτο. Μελετη για διατηρηση και αναβαθμιση του αλσους και οχι ανεγερση εμπορικων στα πλαισια του γηπεδου.
2) αυτη τη θεση την πληρωσε με την επιθεση 100 τραμπουκων το ΚΚΕ στους εκπροσωπους του στο δημοτικο συμβουλιο καθως και με χυδαιες και συκοφαντικες επιθεσεις απο τσιρακια του Μελισσανιδη - δημοσιογραφους της Ωρας για σπορ, του γκαζετα κλπ. Την ιδια ωρα που το ΚΚΕ τραμπουκιζονταν ο Συριζα εκανε τουμπεκι.
3) Το ΚΚΕ και οι δημοτικοι του συμβουλη στον Πειραια ηταν οι μονοι που συρθηκαν στα δικαστηρια απο τον Κοκκαλη για την υποθεση του γηπεδου Καραισκακης.
4) Το ΚΚΕ αντιταχθηκε και στην παραδοση του βοτανικου για την ανεγερση γηπεδου και παραδοση του σε μονοπωλιακα συμφεροντα. Μαλιστα τοτε ειχε εκλεγει δημοτικος συμβουλος περα απο τον Χαλβατζη και ο Μαχαιριτσας που διαφωνουσε με τη θεση του ΚΚΕ και παρεδωσε την εδρα του στο κομμα και αποχωρησε απο δημοτικος συμβουλος.

Αρα το ποιος πληρωσε και τι αστο. Η Δουρου επαιξε απροκαλυπτα με το Μαρινακη. Εχασε ψηφους ΑΕΚτζηδων αλλα πηρε το εξοπραγματικο 60% στον Πειραια ως ανταποδωση. Τωρα πλεον ευθυγραμμιστηκε με τον μνημονιακο Σγουρο και θα βγαλει και 20εκ απο την περιφερεια να τα δωσει στην δικεφαλος ΑΕ του Μελισσανιδη. Χωρια την καταστροφη του αλσους της περιοχης.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 4:20 μ.μ.

http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/06/blog-post.html?m=1

Για περισσοτερες λεπτομεριες...


κοινός νους
2 Ιουνίου 2014 στις 12:33 π.μ.

Να διατυπώσω αλλιώς την ερώτηση, γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω καλά το θέμα και καλό είναι όσοι διαβάζουν εδώ, να μπορούν να συγκρίνουν. Σε τι διαφέρει η θέση του ΣΥΡΙΖΑ από τη θέση του ΚΚΕ στο θέμα του γηπέδου; Ερώτηση ειλικρινής που περιμένει απάντηση καλοπροαίρετη, αν μη τι άλλο για να μπορούμε να καταλάβουμε.

Γιατί όσο παίζουμε με συνθήματα του στυλ ποιος την έχει πιο αριστερή, δεν πρόκειται να οδηγηθούμε πουθενά. Και θα έρθει η στιγμή που όπως ο Ολυμπιακός έβγαλε δήμαρχο στον Πειραιά, θα βγάλει και ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα, η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και όποιος έχει διαφορετική γνώμη θα τρώει ξύλο από τους μπράβους χρυσαυγίτες των ομάδων. Και δε θα είναι μακριά η ώρα που κάποιος από αυτούς θα γίνει και πρωθυπουργός με τις ψήφους των χαχόλων οπαδών. Μέχρι τότε εμείς θα βράζουμε στο ζουμί μας.

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2014 στις 11:57 π.μ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεχεται την ουσια του προβληματος.
Οτι το κρατος δινει εκταση, δινει χρημα απο την περιφερεια και αυτα δεν πανε για να καλυφθουν οι αναγκες για μαζικο λαικο αθλητισμο που θα στεγαστει στα γηπεδα μαζι με την ΑΕΚ αλλα το γηπεδο θα ειναι πεδιο εκμεταλευσης επιχειρηματιων. Και φυσικα αυτο το αποδεχεται γιατι ειναι βασικη κατευθυνση της ΕΕ. Τα ΣΔΙΤ ειναι κατευθυνση της ΕΕ. Το γηπεδο και τα λεφτα της περιφερειας θα ειναι στη δικεφαλος ΑΕ για 50 χρονια, ουσιαστικα για παντα. Επιπλεον αντι να γινει αθλητικη εγκατασταση που θα στεγασει τα ερασιτεχνικα τμηματα και τα αλλα αθληματα της ΑΕΚ και αλλων σωματειων της περιοχης θα γινει αμιγως γηπεδο ποδοσφαιρου και εμπορικο κεντρο. Το αλσος θα καταστραφει ανεξαρτητα απο ψευτοδιαβεβαιωσεις. Το κερδος ειναι ασυμβιβαστο με την προστασια του αλσους. Αυτο δεν το λεει μονο το ΚΚΕ αλλα και οσοι εχουν ασχοληθει με το θεμα. Επιπλεον υπαρχει το προηγουμενο με το Καραισκακης που ηταν στη Θρυλος ΑΕ και ο Κοκκαλης το πουλησε για χρυσο και του γηπεδου της ΑΕΛ που ο Πηλαδακης της ζηταγε ενοικιο για να παιζει στο γηπεδο ΤΟΥ(!) η ΑΕΛ!

Αρα το ερωτημα θα επρεπε να εινα σεωτι διαφερει η προταση του ΣΥΡΙΖΑ απο αυτα που εκανε ο Σγουρος?

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2014 στις 1:17 μ.μ.

@Κοινό νού
Το θέμα δεν είναι αν θα φτιάξεις γήπεδο για την ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Το ΚΚΕ λέει και είναι το μόνο, να φτιαχτούν όχι μόνο γήπεδα αλλά σε κάθε γειτονιά να υπάρχουν χώροι άθλησης, αναψυχής, γήπεδα μπάσκετ κ.λ.π. Και το λέει χρόνια τώρα. Ομως είναι έργα που δεν έχουν κέρδος για το κεφάλαιο γι αυτό και δεν φτιάχνονται. Το ΚΚΕ λοιπόν λέει, το θέμα είναι ποιός θα τα φτιάξει και για όφελος ποιανού? Εσύ πιστεύεις ότι όλη αυτή η έκταση άλσους που θα δοθεί στα χέρια ενός επιχειρηματία, θα ωφελήσει τον λαό της περιοχής? Θα μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει και να αθλείται δωρεάν, να χρησιμοποιεί όλες τις υποδομές? Η θα γίνουν βορρά στα κέρδη του οποιουδήποτε Μελισσανίδη, με εγκαταστάσεις και υποδομές που θα πρέπει να χρυσοπληρώνεις? Η πείρα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στα χέρια εφοπλιστών και βιομηχάνων, τραπεζιτών, τι δείχνει? Πήγε μπροστά τον αθλητισμό ή το ποδόσφαιρο? Βεβαίως να φτιαχτούν και γήπεδα και στάδια και αθλητικές υποδομές που λείπουν από τις συνοικίες. Ομως ποιός θα ωφελείται? Μανώλης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger