Home » , » Παταγώδης αποτυχία της Ν.Δ: Δεν γέμισε ούτε την… πλατεία

Παταγώδης αποτυχία της Ν.Δ: Δεν γέμισε ούτε την… πλατεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Μαΐου 2014 | 10:44 μ.μ.


Φιάσκο μεγατόνων η σημερινή συγκέντρωση της Ν.Δ. στο Σύνταγμα με την φωτογραφία που παραθέτουμε να κάνει τον γύρω του διαδικτύου συγκεντρώνοντας σκωπτικά σχόλια του τύπου  «ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε κόσμο λόγω γενεθλίων του» μέχρι ειρωνικά για το πρόσωπο του αρχηγού της Ν.Δ: «Θα συμπαρασταθούμε στο δράμα σου Αντώνη».

Τώρα πώς γίνετε τα τηλεοπτικά κανάλια να μας παρουσιάζουν μια λαοθάλασσα να παρακολουθεί εκστασιασμένη την ομιλία του πρωθυπουργού, δεν έχουμε να σας απαντήσουμε πέρα του ότι ο Μπιρσίμ έχει δημιουργήσει σχολή.

Την παταγώδη αποτυχία της νεοδημοκρατικής συγκέντρωσης επιβεβαιώνει και η δημοσιογραφική κάλυψη από την Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία στην ιστοσελίδα της γράφει:
«Σε περιορισμένο χώρο επάνω στην πλατεία Συντάγματος περιορίστηκε η κεντρική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον προβληματισμό των γαλάζιων στελεχών που εμφανίζονταν διστακτικοί για τη διοργάνωσή της, τις προηγούμενες ημέρες».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2014 στις 12:47 π.μ.

Απίστευτο γέλιο. Τελικά τα κατάφερε ο σαμαράς να κάνει μικρότερη συγκέντρωση κι από αυτή του Βενιζέλου, το 2012! Και το γέλιο συνεχίστηκε. Σε αυτό που είπε με τα μνημόνια ότι τα σκίζει!!! Αυτοσαρκάζεται; Τρελάθηκε όταν είδε πόσοι απέμειναν;
Πάντως αυτή η κηδεία ήταν το καταλληλότερο δώρο γενεθλίων στον δοσίλογο εκβιαστή υπηρέτη. mitsos175.

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2014 στις 9:11 π.μ.

πεφτωωω απο τα σύννεφα...κατσε να ανοιξω μια ομπρελα πεφτοντας...το mega τετοια παραπληροφοριση μπα...

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2014 στις 2:28 π.μ.

Κάτι μου θυμίζει αυτό:
http://redflyplanet.blogspot.com/2014/05/blog-post_9137.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger