Home » , , » Η εξαφανισμένη δικογραφία που παρουσιάζει τον Γ. Μιχελάκη χρηματιζόμενο από τον επιχειρηματία Α. Πάλλη, η αφωνία του υπουργού Εσωτερικών και η στάση των ΜΜΕ

Η εξαφανισμένη δικογραφία που παρουσιάζει τον Γ. Μιχελάκη χρηματιζόμενο από τον επιχειρηματία Α. Πάλλη, η αφωνία του υπουργού Εσωτερικών και η στάση των ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 | 5:22 π.μ.

Το ότι εξαφανίστηκε από όλα τα αστικά ΜΜΕ –έντυπα και ηλεκτρονικά- το αποκαλυπτικό, τεκμηριωμένο με επίσημα έγγραφα, δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc σύμφωνα με το οποίο εξαφανίστηκε δικογραφία που έφερε το νεοδημοκρατικό στέλεχος Γ. Μιχαλάκη να χρηματίζεται από τον επιχειρηματία Α. Πάλλη, δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση.
Ούτε επίσης μας παραξενεύει που ο λαλίστατος –σε τηλεοπτικές εκπομπές- υπουργός δεν βγήκε να πει την παραμικρή κουβέντα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 
Το ότι όμως μπλοκ και ιστοσελίδες που εκφράζουν τον αντικαπιταλιστικό χώρο, προσπέρασαν αυτή την αποκάλυψη, χωρίς να δώσουν καμιά σημασία είναι προβληματικό.

Με δυο λόγια η όλη ιστορία για το δημοσίευμα που υπογράφει ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης εισέπραττε χιλιάδες ευρώ από τον προφυλακισμένο επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, παρέχοντας υπηρεσίες κοινοβουλευτικού ελέγχου υπέρ των συμφερόντων του.
Αυτή την κατηγορία αποδίδει δικογραφία που έχει σχπματιστεί από την Εισαγγελία Αθηνών για τον υπουργό και έχει σταλεί προκειμένου να ψηφίσει η Βουλή των Ελλήνων να αρθεί η ασυλία του. Περιέργως όμως η δικογραφία, περίπου τέσσερις μήνες μετά την αποστολή της από την Εισαγγελία, δεν έχει φτάσει στη Βουλή.
Δικογραφίες μάλιστα που αφορούν άλλους βουλευτές, οι οποίες στάλθηκαν από την Εισαγγελία αφότου στάλθηκε η δικογραφία Μιχελάκη, όχι μόνο έχουν φτάσει στη Βουλή, αλλά έχει συζητηθεί και το θέμα της άρσης της ασυλίας. Με βάση τα έγγραφα και την επίσημη απάντηση της Βουλής, η δικογραφία που αφορά την κατηγορία για χρηματισμό του υπουργού δεν είχε φτάσει ως τις 3 Απριλίου. 

Ασχετα τι αποτέλεσμα θα είχε μια σχετική συζήτηση στην βουλή, κάποιοι θα έπρεπε να δώσουν απαντήσεις  στα έγγραφα αλλά και σε μαρτυρίες ανθρώπων που επιβεβαιώνουν ότι ο Γιάννης Μιχαλάκης χρηματιζόταν από τον επιχειρηματία Α. Πάλλη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger