Home » » Η μαραμάγκα της .. Μπαλτακιάδας, «έφαγε» τον Φαήλο Κρανιδιώτη;

Η μαραμάγκα της .. Μπαλτακιάδας, «έφαγε» τον Φαήλο Κρανιδιώτη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Απριλίου 2014 | 12:22 π.μ.

Η μαραμάγκα της .. Μπαλτακιάδας, «έφαγε» τον Φαήλο Κρανιδιώτη απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αν πιστέψουμε το δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα του «Ποντικιού».

Σύμφωνα μ’ αυτό στην χθεσινή συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου Σαμαράς και Βενιζέλος κατέληξαν  σε συμφωνία κυρίων για στροφή της κυβέρνησης προς το «κέντρο», οπότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα «θεωρείται σχεδόν βέβαιο το ενδεχόμενο ότι ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν θα συμπεριληφθεί στη λίστα των 42 προσώπων που θα πλαισιώσουν το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ».

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και μάλιστα έχοντας σαν συνέπεια το antinews να υιοθετήσει αντισαμαρική γραμμή θα μιλάμε για τα ύστερα του κόσμου …

Και επειδή αν τυχόν κάποιοι αναγνώστες μας δεν θα καταλάβουν το νόημα της γελοιογραφίας με την οποία καταλήγει αυτή μας η ανάρτηση, ας διαβάσουν αυτό μας το κείμενο., Αναφέρεται σε ένα απ' τα συνηθισμένα, γραπτά, "κατορθώματα" του νεοδημοκρατικού στελέχους, συμβούλου του Σαμαρά και υποψηφίου στις περασμένες εκλογές της Ν.Δ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
5 Απριλίου 2014 στις 1:27 π.μ.

Είναι κόλπο. Κάτι άλλο θα του τάξει ο σαμαράς. Άλλωστε η ΝΔ θα πάθει τέτοια νίλα, που είναι καλύτερα για όσους δεν κατεβαίνουν. Επίσης είχε αποτύχει στο παρελθόν να εκλεγεί (αν δεν κάνω λάθος, γιατί νομίζω είχε βάλει για υποψήφιος... κηφήνας).
Ο Βενιζέλος στριμώχνεται εσωκομματικά. Τα πράσινα γίδια βλέπουν ότι θα κοπεί η μάσα, ότι δε θα ξαναβγούν κι άρχισαν την γκρίνια. Επίσης το μίσος των γαλάζιων για τους πράσινους είναι ζωντανό. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα που τα ακροδεξιά φιντάνια βρίζουν κατ εξακολούθηση τους πράσινους συνεργάτες τους. Τα αισθήματα αηδίας κι αποστροφής είναι φυσικά αμοιβαία.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ψεύτικο όπως αποδείχθηκε δημοσίευμα του antinews για κάποιο «αυθαίρετο» της βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου. Για τις γαλάζιες σκανδαλιές φυσικά κάνουν τουμπέκι ψιλοκομμένο...
http://www.tharrosnews.gr/news/content/t%CE%B1-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%B1ntinewsgr-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85 (Δεν έψαξα πολύ για να βρω το link, ασφαλώς υπάρχουν και πιο κατατοπιστικά).
Ο Μπενίτο στηρίζει, αλλιώς πάει μέσα. Ακόμα και τον Παπαδόπουλο τον ίδιο (αν ζούσε) θα υποστήριζε, προκειμένου να μην προχωρήσει η έρευνα για κάποια καυτά θέματα. Μια λίστα, κάτι υποβρύχια, κάτι άλλες αμαρτίες... τα γνωστά, που κατά καιρούς συζητιόνται. Όχι τόσο η ψήφιση της ακροδεξιάς πολιτικής του μνημονίου, των στρατοπέδων συγκέντρωσης των διώξεων κλπ, αλλά κυρίως η στήριξη των νεοδημοκρατών που φορτώνουν στο ΠΑΣΟΚ όλα τα στραβά της συγκυβέρνησης, είναι αυτό που έχει εξαγριώσει τους εναπομείναντες πράσινους. Κι όπως είναι λογικό οι δηλώσεις για το θέμα ήταν γεμάτες φαρμάκι. Αλλά είναι μόνο λόγια, τίποτε άλλο.
Το θέμα είναι η πολιτική, όχι ο κάθε αποτυχημένος φαύλος ακροδεξιός χαραμοφάης. Ο Βαγγέλης ζήτησε από το σαμαρά να το βουλώσουν για λίγο τα φερέφωνά του, ώστε να μπορέσει να ηρεμήσει τους δικούς του, για να μη βγει από τώρα άλλος αρχηγός. Tragic.
mitsos175.

5 Απριλίου 2014 στις 12:04 μ.μ.

Ο ΦΑΗΛΟΣ… ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΚΕΦΑΛΑ… ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΠΑΡΜΕΝΟΥΣ

Οι αυλικοί του Μαξίμου βρίσκονται σε παράκρουση. Διαφορετικά θα πρέπει να αποδώσουμε σε μεταλλαγμένες γαϊδουρόμυγες του περιβάλλοντος, τον ξαφνικό οίστρο ορισμένων της συμπαθούς κατά τα λοιπά συνομοταξίας των αυλικών...

γράφει ο REPORTO
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3420.html

Που αίφνης ανακαλύπτουν την ιδιότητα του μέντορα στο καταχθόνιο alter ego τους, και βάλθηκαν να μεγαλουργήσουν παπαρολογώντας.

Βρε καμάρι μου Φαήλο… Πόσο ακριβά πληρώνεις δύστυχε το τίμημα του αποτυχημένου πολιτευτή, και τι σόι μαρτύριο είναι τούτο – γκριζογένης νεανίας ων – να συγγράφεις μανιφέστα φιλοδοξώντας να εμφυσήσεις κώδικα αξιών σε πολιτικά μπουζουκοκέφαλα πελαγωμένα στις προκλήσεις της νέας εποχής.

Αναρωτιέμαι βρε λεβέντη μου Φαήλο… Δεν αντιλαμβάνεσαι άραγε πως όταν ένας...
αποτυχημένος πολιτευτής, αναγκάζεται να συρράψει σκόρπιους κι αδέσποτους καημούς για να τους εμφανίσει ως αλφαβητάρι μιας παράταξης, αυτό από μόνο του συνιστά σαφέστατη ομολογία πως η αγέλη στην οποία απευθύνεται, στερείται επί της ουσίας και...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/04/blog-post_3420.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger