Home » , , » Ξεκίνησε η δίκη των 2 χρυσαυγιτών επίδοξων δολοφόνων 16χρονου μαθητή (Βίντεο)

Ξεκίνησε η δίκη των 2 χρυσαυγιτών επίδοξων δολοφόνων 16χρονου μαθητή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | 9:13 μ.μ.

Ξεκίνησε σήμερα και θα επαναληφθεί την Πέμπτη η δίκη των χρυσαυγιτών, Γ. Αποστολόπουλου και Αλ. Χατζηπαυλίδη στο Β’ Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, που κατηγορούνται για τη δολοφονική επίθεση σε 17χρονο μαθητή στο 3ο Λύκειο Π. Φαλήρου τον Ιανουάριο του 2013. 

Καταθέτοντας σήμερα το θύμα περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια την δολοφονική ενέδρα που έστησαν οι χρυσαυγίτες μόνο και μόνο γιατί εκφραζόταν ανοιχτά εναντίον των νεοναζί.
«Ηθελαν να με σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά, ενώ η μητέρα του δήλωσε ότι ο γιος της ζει από θαύμα.

 «Δεν άκουσα βήματα πίσω μου επειδή φορούσα ακουστικά και άκουγα μουσική. Ένιωσα να ακινητοποιούμαι. Κάποιος πρέπει να με έπιασε από τους ώμους. Με χτύπησε από τα δεξιά στον κρόταφο και στη μύτη. Γύρισα το κεφάλι να δω ποιος είναι και είδα τον Αποστολόπουλο.
Τότε με χτύπησε κοντά στην καρωτίδα. Το χτύπημα έκοψε τη μύτη μου και την άφησε να κρέμεται. Δεν μου είπαν λέξη. Όταν φώναξα βοήθεια άρχισαν να τρέχουν. Πάρα πολλά άτομα είδαν το συμβάν αλλά κανείς δεν θέλησε να έρθει να μιλήσει επειδή φοβούνται», κατέθεσε μεταξύ άλλων ο μαθητής.

Αποτροπιασμό αποτελεί το γεγονός ότι οι χρυσαυγίτες, επίδοξοι δολοφόνοι μετά την ενέργεια τους φωτογραφιζόταν «περίφανοι» με το μαχαίρι της επίθεσης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger