Home » , » «Τα "χρυσαύγουλα" ζητούν να τους σώσει στο δικαστήριο ένας ανύπαρκτος "Μακεδόνας" μπας και γλιτώσουν την φυλακή. Θαύμα! Θαύμα!»

«Τα "χρυσαύγουλα" ζητούν να τους σώσει στο δικαστήριο ένας ανύπαρκτος "Μακεδόνας" μπας και γλιτώσουν την φυλακή. Θαύμα! Θαύμα!»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 | 8:15 μ.μ.

Απίθανοι τύποι οι χρυσαυγίτες, ειδικά αυτοί που κινδυνεύουν τώρα να βρεθούν στην «μπουζού» που θα έλεγε και η ομοϊδεάτισσα τους Ε. Ζαρούλια. «Τα δίνουν όλα για να γλιτώσουν την φυλακή» είναι ο υπέρτιτλος άρθρου Κυριακάτικης εφημερίδας που μας πληροφορεί ότι «Οι χρυσαυγίτες πήραν φιλοσκοπιανό δικηγόρο».

Εδώ τα πρωτοκλασάτα στελέχη της οργάνωσης απαρνήθηκαν την ιδεολογία τους με δημόσιες δηλώσεις και μας παρουσιάζονται … αντιναζιστές, θα σταθούμε στο γεγονός ότι οι βουλευτές της Χ.Α Νίκος Μίχος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης επέλεξαν για την νομική τους υποστήριξη τον δικηγόρο Χαλκίδας Αθανάσιο Τάρτη, ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» δηλώνει «Μακεντόνετς» και μητρική του γλώσσα τα «Μακεντόνσκι» δηλαδή τα σκοπιανά;

Πέρα απ’ τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό της χρυσής αυγής, -επακόλουθο αυτής της ενέργειας των δυο βουλευτών της-  γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα «υποδομεί την εικόνα του ακροδεξιού κόμματος που έχει επενδύσει πολιτικά στο λεγόμενο Μακεδονικό για να κερδίσει ψήφου στην Βόρεια Ελλάδα», η πλάκα είναι ότι πήρε στο δούλεμα τους χρυσαυγίτες ακόμα και ο Παύλος Βοσκόπουλος, μέλος της Πολιτικής γραμματείας του κόμματος Ουράνιο Τόξο ο οποίος δηλώνει στην εφημερίδα που αναφέραμε:
«Τα "χρυσαύγουλα" ζητούν να τους σώσει στο δικαστήριο ένας ανύπαρκτος "Μακεδόνας". Με άλλα λόγια, θέλουν επαγγελματική αρωγή από τον Μακεδόνα δικηγόρο Θανάση Τάρτη, μπας και γλιτώσουν την φυλακή. Θαύμα! Θαύμα!»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger