Home » , » Ν. Δήμου: Η εθνική αλήθεια για ΜΑΤ-καθαρίστριες

Ν. Δήμου: Η εθνική αλήθεια για ΜΑΤ-καθαρίστριες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 | 12:14 μ.μ.

 Πηγή: Λάκης Μπέλλου - "Εφημερίδα των Συντακτών"
 
Ο Νίκος Δήμου γράφει σήμερα εκτάκτως στο «Πάμε Λουκέτο» για τα επεισόδια που έγιναν χθες με καθαρίστριες στο υπ. Οικονομικών:

* «Δεν ξέρω αν θα γίνει ποτέ αυτό - σίγουρα όχι σύντομα. Σήμερα πάντως ένα βιβλίο που θα έγραφε τα αληθινά συμβάντα που έγιναν χθες στο υπουργείο Οικονομικών θα καιγότανε στην πυρά, και ένας καθηγητής που θα το δίδασκε, θα έχανε τη δουλειά του.

* Τι γράφουν πάνω-κάτω: "Τόσο μάγκες τα ΜΑΤ; Πέταξαν με τις κλοτσιές από το ΥΠΟΙΚ τις απολυμένες καθαρίστριες".

* Πρώτο ψέμα. Δεν ήταν ΜΑΤ, αλλά άνδρες της "ΥΜΕΤ" που σημαίνει "Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης". Υποστηρικτικές μονάδες των ΜΑΤ. Αιδώς Αργείοι. 

* Ας πούμε μερικές ιστορικά εξακριβωμένες αλήθειες:

* Η επανάσταση και η αντίσταση κατά της τρόικας ξεκίνησε όχι από τις καθαρίστριες (είναι αυτές που φοράνε μπλε ρούχα), αλλά από φιλήσυχους εφοπλιστές που ζούσαν έξω από την Ελλάδα, 

* Λεπτομέρεια: Γράφουν: "Τις πέταξαν έξω με τις κλοτσιές". Βρείτε ένα βίντεο ή φωτογραφία με άνδρα της ΥΜΕΤ και όχι των ΜΑΤ βέβαια, που να δίνει κλοτσιά σε καθαρίστρια. Πουθενά βέβαια. Η ιστορική αλήθεια είναι ότι τις έσυραν από τις σκάλες. Αιδώς Αργείοι και πάλι.

* Και όχι τις "έσυραν". ΤΗΝ "έσυραν". Μία μόνο ήταν αυτή που σύρθηκε (το γράφει ο Παπαρρηγόπουλος).

* Τι κάνουν αυτές οι κυρίες καθαρίστριες, που δουλειά δεν έχουν και κάθε μέρα τσουπ έξω από το υπουργείο Οικονομικών και υποχρεώνουν τα ΜΑΤ και την ΥΜΕΤ να επεμβαίνουν για αποκατάσταση της Τάξης;

* Ολοι ξέρουμε τι δουλειά κάνουν. Παίρνουν τα επάνω επάνω και αν κοιτάξεις κάτω από τον καναπέ βόρβορος. Αιδώς καθαρίστριες!

* Και πώς λεγόταν η κυρία καθαρίστρια που εσέρνονταν; Αποκαλύπτω: Μαρία Κολοκοτρώνη. Και ποιος είναι ο Κολοκοτρώνης. Λέει ο Κολοκοτρώνης στα Απομνημονεύματα: "το ασκέρι όπου ήταν μέσα, το ελληνικό, έκοβε κι σκότωνε από Παρασκευή ώς Κυριακή, γυναίκες, παιδιά και άντρες, 32.000, μία ώρα ολόγυρα της Τριπολιτσάς".

Αποκαλύπτω ότι η Μαρία Κολοκοτρώνη είναι τρισέγγονο του εθνοκαθάρτη.

Δεύτερη αποκάλυψη. Οι μισές από τις καθαρίστριες που συγκεντρώθηκαν μιλούσαν αρβανίτικα και υποχρεώθηκαν οι άνδρες της ΥΜΕΤ να πάρουν μεταφραστή να συνεννοηθούν, μεταφραστή βέβαια που τον πληρώνει το κράτος.

* Κατά της τρόικας έγιναν πράξεις θηριωδίας εκ μέρους των Ελλήνων. Ρίχτηκαν ακόμα και γιαούρτια εναντίον του Τόμσεν, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και άκουγε Πάολα. Να μην ξεχάσουμε τα δύο λυσσασμένα σκυλιά που κυκλοφορούσαν έξω από το υπουργείο. 

* Θα έχουμε ωριμάσει ως έθνος, όταν τα σχολικά μας βιβλία συμπεριλάβουν αυτές και άλλες δύσκολες αλήθειες για τις καθαρίστριες. Οταν θα πάψουν να αποσιωπούν ή να μυθολο-γούν.

* Και μη θεωρηθεί ότι τάσσομαι υπέρ κάποιας πλευράς. Υπενθυμίζω αυτό που έγραψα: "Χρειαζόμαστε περισσότερη και καλύτερη τρόικα". "Και καλύτερες καθαρίστριες", συμπληρώνω».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger