Home » , » Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ των στελεχών!

Αυτός είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ των στελεχών!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 | 6:20 μ.μ.

 «Ολοι οι έντιμοι και δημοκρατικοί πολίτες αγανακτούν με το ξεπούλημα της χώρας στα οργανωμένα συμφέροντα, ντόπια και ξένα. Υπάρχουν όμως και χειρότερα.Το ξεπούλημα rns ιδεολογίας για την εξουσία κι αυτό το βιώνουμε τελευταία με θλίψη και οργή, παλαιά και ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που παλέψαμε να τον κάνουμε αξιόπιστο στην κοινωνία. Είχαμε όμως εφόδια τις πολιτικές μας αρχές και τα οράματά μας.

Να όμως που οι καιροσκόποι και οι επαγγελματίες πολιτικοί έκαναν πάλι το "θαύμα" τους. Ο λόγος για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Βαγγέλη Αποστόλου που επιλέχθηκε κεντρικά με αντιδημοκρατικό τρόπο, γιατί δεν ρωτήθηκαν τα τοπικά όργανα και η βάση του κόμματος.
Ο ίδιος ήρθε σε διαβούλευση με στελέχη του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ που στήριξαν με ζήλο την καλλικρατική "μεταρρύθμιση" και τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Που ήταν απέναντι μας στους κοινωνικούς αγώνες, που μας ειρωνεύονταν και μας πολεμούσαν. Και τώρα δεν θα αλλάξουν ούτε καρέκλα, γιατί θα συνεχίσουν την καριέρα τους ως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (!), με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Δημ. Τιμπλαλέξη, εν ενεργεία περιφ/κό σύμβουλο με την παράταξη του ΠΑΣΟΚ.

Κι αυτό γιατί τον έχει επιλέξει προσωπικά, σε πλήρη αντίθεση με τα τοπικά όργανα και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο "ηγεμών" στη Στερεά Β. Αποστόλου, ο οποίος σε μια πολύ κόσμια διαμαρτυρία συντρόφισσας "πώς θα αντικρίσουμε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε", απάντησε "να βάλετε πλερέζες"!

Αυτός είναι λοιπόν ο νέος ΣΥΡΙΖΑ των στελεχών!».

Κείμενο που υπογράφει το μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας, Ρούλα-Φαλάρα-Κρανιώτη, και δημοσιεύεται σήμερα στην" εφημερίδα των συντακτών". Το αφήνουμε ασχολίαστο με την επισήμανση ότι αν υπήρχε δημόσια ανάλογη τοποθέτηση, από μέλος του ΚΚΕ .. το διαδίκτυο θα είχε πάρει φωτιά.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 26 σχόλια

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2014 στις 9:17 μ.μ.

Καντε λιγακι υπομονη γιατι τα χειροτερα δεν ταδαμε ακομη Γραψαμε αμετρες
φορες οτι αυτη η συναξη εχει τοσο προχωρημενη οπορτουνιστικη σηψη στους
κολπους της που τα αυριανα ανδραγαθηματα της θα επισκιασουν τον αμαρτωλο
βιο του ΠΑΣΟΚ και ο προδομενος λαος δικαια θα πει το ''να κοβοταν και τα
δυο''Καλα κανουν ορισμενοι απο το χωρο της αριστερας που δεν τους δειχνουν
καμια ανοχη και τους βομβαρδιζουν με ανελεειτη και σκληρη κριτικη
Υποπτευομα οτι πολλοι στο μελλον θα κανουν αυστηρη αυτοκριτικη για την κατα
καιρους ελαστικοτητα και επιεικια στις οπορτουνιστικες θεσεις και πρακτικες του
melito

Ανώνυμος
15 Μαρτίου 2014 στις 9:19 μ.μ.

Παντως η γη γυριζει τρισεκατομμύρια χρονια κ ο Γαλιλαίος δεν το ανακαλυψε τωρα.Εαν τα μελη του Συριζα ανακαλυψαν τωρα την πορεια τους, τοτε να πανε να φτυσουν την φατσα τους μπροστα στον καθρεφτη μολις ξυπνησουν.Αντε στο διαολο με τους ξεφτιλες

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2014 στις 12:43 π.μ.

Α όχι melito, αυτοκριτική γιατί ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κάνω. Αυτά μου προσφέρονται ως επιλογές αυτό ψηφίζω. Να φτιάχνατε πιο σοβαρά κ΄όμματα να ψήφιζα εσάς. Αλλά καραγκιόζηδες τύπου ΚΚΕ δεν ψηφίζω γιατί τότε θα θέλω να μου κοπεί προκαταβολικά το χέρι. Τουλάχιστον στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το καθυστερήσω λίγο περισσότερο.

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2014 στις 2:37 π.μ.

είναι βαθιά γελασμένος όποιος νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει τόσο εύκολα με τους πασόκους.
και βέβαια η προθυμία του σύριζα να συνεργαστεί με το κάθε λογής πασοκοσκούλικο κάνει το όλο εγχείρημα της αποπασοκοποίησης της κοινωνίας ακόμη πιο δύσκολο.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
16 Μαρτίου 2014 στις 7:41 π.μ.

Ανωνυμε 12:43 οτι εισαι ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΟ δεν χρειαστηκε να μας το δειξεις τοσο επιδεικτικα.Εκτος αν ανηκεις σ αυτους που η βλακεια ανηκει στο απειρο.Παντως αν δεν το ξερεις,μαθε οτι ο καραγκιοζης ηταν λαικος ηρωας.

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2014 στις 12:04 μ.μ.

Καλά ανώνυμε, αυτές τις προβλέψεις έκαναν κάποιοι και στις προηγούμενες εκλογές και είδαν τους πασόκους στο πάτο κι ακόμη κάνουν...αυτοκριτική. (Βλέπε Παπαρήγα)
Το μεγάλο δράμα δεν είναι να αποπασοκοποιηθεί η κοινωνία αλλά να ξεριζωθεί η ηλιθιότητα και η καμαρίλα στο κομμουνιστικό κίνημα.
Αυτό κι αν είναι δύσκολο project.
Τι λες; Θα τα καταφέρεις ή εκπροσωπείς κι εσύ την καμαρίλα;

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

Σιγά ρε μπολσεβίκε, πρόσεχε μη σου φύγει κανένας πόντος.
Καλά ρε σεις, εγώ έχω ένα πρόβλημα να δώσω ψευδώνυμα στον εαυτό μου "μπολσεβίκος", "επαναστάτης", "κομμουνιστής" κλπ., γιατί κάπως τους σέβομαι αυτούς τους όρους. Εσείς δεν αισθάνεστε κάτι όταν δίνετε στον εαυτό σας τέτοιους τίτλους, μάλιστα όντας στηρίζοντας σήμερα τις επιλογές του ΚΚΕ;

Κατά τα άλλα Μπολσεβίκε πες τα καλύτερα με τον Χρυσοβαλάντη:
"Απαντώντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος αντεπιτέθηκε στον Ανδρέα Ψυχάρη και επεχείρησε να ανασκευάσει λέγοντας «μεγαλώσατε σε πλούσια σπίτια κ. Ψυχάρη, ο καραγκιόζης είναι λαϊκός ήρωας, διακρίνεται για την ευφυΐα του και τη σπιρτάδα και μπορεί να είναι επιτιμητικός τίτλος»."
http://www.skai.gr/news/politics/article/252931/edasi-sti-vouli-meta-to-karagiozides-pou-akoustike-apo-ta-edrana-tis-ha/#ixzz2w8phPMO1

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 10:22 π.μ.

Μπρος στις συνεχείς αποκαλύψεις για τις διαρκείς κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ σε Τέξας, ΣΕΒ, ΕΕ και αμερικάνικα ιδρύματα, στο ξεμπρόστιασμα του πολιτικαντισμού και της αγυρτείας του "άλλα λέμε έξω και άλλα μέσα", μπρος στις συνεχείς αποκαλύψεις για τα ξεφτιλισμένα ρεμάλια του ΠΑΣΟΚ που φυγαδεύονται στο "πλυντήριο" του ΣΥΡΙΖΑ, οι εγκάθετοι σοσιαλδημοκράτες - οπορτούνες της εργατικής αριστοκρατίας και τα τσιράκια τους επιστρατεύουν και πάλι τον αυριανισμό-αντικομμουνισμό για να γλυτώσουν τη γιούχα που τους περιμένει. Εμείς @12:43 που ψηφίζουμε ΚΚΕ ξέρουμε πολύ καλά και ποιοί τύποι συναγελάζονται στον ηγετικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και τί ρόλο παίζου και πού έχουν δώσει διαπιστευτήρια. Φρόντισε λοιπόν κάποτε να βγάλεις τις τσίμπλες απ' τα μάτια και τις ωτασπίδες απ' τα αυτιά και να μάθεις και εσύ. Διότι ως "πελατάκι" πλασσάρεσαι όταν λες "Να φτιάχνατε πιο σοβαρά κ΄όμματα να ψήφιζα εσάς".

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

Μα πελατάκι είμαι.
Τέτοιους δεν θέλετε; Και πριν μου πεις "όχι" σκέψου τι έχει κάνει το κόμμα σου για να ενεργοποιήσει τον κόσμο (το κόσμο, όχι το ΠΑΜΕ...), σκέψου ποιές πρωτοβουλίες του κόσμου έχει στηρίξει, σκέψου πόσες φορές τον θεωρεί ανώριμο για να αποφασίσει, να δράσει, να οργανωθεί. Αφού λοιπόν ο κόσμος είναι ανώριμος (ή αλλιώς "οι συνθήκες είναι ανώριμες", γιατί το ίδιο είναι, μη κοροϊδεύόμαστε), προφανώς μιλάμε για πελάτες (οι ανοργάνωτοι) ή για "εκτελεστικά όργανα" (οι οργανωμένοι). Σιγά μη δώσεις και αέρα στον "ανώριμο"! Οπότε τι παραπονιέσαι; Με προτιμούσες εκτελεστικό όργανο; Μπορεί, αλλά εγώ προτιμώ το "πελάτης", με κάνει να νοιώθω λιγότερο εξαρτημένος από τύπους σαν κι εσένα.

Όσο για τα....ξεφτιλισμένα ρεμάλια, αυτά έκαναν ουρά ακόμη και για να μπουν στους μπολσεβίκους, όταν πήραν την εξουσία (Ο Χτρουστσόφ απ' όσο ξέρω έγινε μέλος το 1918 ή κάνω λάθος;), δεν θα κάνουν για το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα; Αυτό δεν το αποφεύγεις και μάλιστα επειδή τα ρεμάλια δεν είναι απαραίτητα και βλάκες, δύσκολα το αποφεύγεις και με οργανωτικά μέτρα, όπως απέδειξε και η Σοβιετική Ένωση.

Το στοίχημα πάντα είναι, μπορείς με τον ταξικό εχθρό απέναντι και με τα ρεμάλια γύρω να προχωράς το πράγμα έστω ένα (πραγματικό) βήμα παραπέρα; Αν δεν μπορείς έχασες, ακόμη κι αν είσαι "καθαρούτσικος". Γιατί το ερώτημα σήμερα είναι ποιός μπορεί να πάει τους εργαζόμενους της χώρας αυτής ένα βήμα μπροστά, όχι να τους αποστειρώσει για να τους έχει έτοιμους για το σοσιαλισμό.
Κάπου τα έχεις μπερδέψει, άλλο ο σοσιαλισμός κι άλλο η μέρα της κρίσης.

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 8:03 μ.μ.

@3:29 "Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα".
Το 2011 στο Σύνταγμα που σύχναζαν οι "αγανακτισμένοι", εάν θυμάσαι, οι "αγανακτισμένοι" ωρύονταν "έξω από την πλατεία τα κόμματα και τα συνδικάτα" (αλλά μέσα οι μαυροφορεμένοι φασίστες της επάνω πλατείας). Όταν διαδήλωνε στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ τα "αγανακτισμένα" γίδια και προβοκάτορες (ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κλπ συγγενείς) μαζί γιούχαραν και προβόκαραν το ...ΠΑΜΕ, επειδή δεν έμενε στην πλατεία απ' όπου όμως ....το έδιωχναν οι ίδιοι για να είναι ...ακομμάτιστοι!!! Όταν το ΠΑΜΕ έμενε συντεταγμένα στην πλατεία "την έπεφταν" με μάρμαρα και μολότωφ οι φασίστες και οι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ επειδή δήθεν το ΠΑΜΕ δεν τους άφηνε να ...εισβάλλουν στη Βουλή!!! Αυτή είναι η μεγάλη πλειοψηφία που εσύ θεωρείς "ώριμη" και τη "χαϊδεύεις", που 40 ολόκληρα χρόνια ψήφιζε κατά ποσοστά 80%-85% ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, Γιωργάκηδες και Σαμαράδες, και τώρα ξεδιάντροπα και θρασύτατα ζητάει "και τα ρέστα" για την κατάντια της από το ΚΚΕ. Αυτούς θεωρείς ώριμους και χαίδεύεις, τους καναπεδάτους παρτάκηδες που τόσα χρόνια πούλαγαν την ψήφο και τη συνείδησή τους για ένα μικρορουσφέτι. Εγώ και το κόμμα μου φίλτατε πάντοτε στο δρόμο ήμουνα με όσες δυνάμεις διέθετα, και μάθε κάτι ακόμα: Η μεγάλη πλειοψηφία ανήκει ή ψηφίζει κάποιο κόμμα περιμένοντας αργά ή γρήγορα κάποιο αντάλλαγμα, έτσι τους έμαθαν και έτσι τους βολεύει, εγώ δεν περιμένω κανένα αντάλλαγμα γι' αυτό που πιστεύω και ψηφίζω, αντιθέτως συνεισφέρω. Από πού και ως πού λοιπόν αυτοί οι τύποι που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση και παραμένουν απαράλλαχτοι είναι "ώριμοι"; Εάν θέλεις πήγαινε με δαύτους εσύ στο ΣΥΡΙΖΑ και προχώρα μαζί τους. Εμείς το έργο το έχουμε δει, δεν θα το ξαναδούμε.

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 8:48 μ.μ.

re pelataki 3.29
Μιλαμε για αλλα πράγματα μην κουράζεσαι χωρις λογο ,να ψηφίσεις συριζα ΔΗΜΑΡ η' οτι γουσταρεις ,αν και μα αυτα που γραφεις οι εξελίξεις στην Ρωσία ειναι το ενδιαφέρον σου..Ξεμπερδεψου

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 10:19 μ.μ.

Εκεί διαφέρω από την μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν αγαπητέ: Εγώ δεν περιμένω τίποτε προσωπικά από κανένα. "Πελάτης" είμαι με την έννοια ότι ψηφίζω απλά και δεν συμμετέχω και με την έννοια ότι βλέπω τις "πραμάτειες" του καθένα και αποφασίζω. Τώρα γιατί τα βάζετε μ' εμένα που είμαι πελάτης και δεν τα βάζετε με τον εαυτό σας που είστε ΕΜΠΟΡΟΙ, δεν το καταλαβαίνω. Πάντως εγώ θα είχα ένα πρόβλημα να εμπορεύομαι την επανάσταση. Εσείς πάλι δεν έχετε, την (ξε)πουλάτε όσο-όσο, για φραγκοδίφραγκα.

Το έργο δεν το έχετε ξαναδεί: Στο έργο έχετε ΠΑΙΞΕΙ. Ήσασταν τα δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ σε όλους τους χώρους. Μόνο που τώρα, μάλλον επειδή ξέρετε ότι δεν μπορεί να ξανα-υπάρξει ΠΑΣΟΚ, την κάνετε για να μην φάτε την γιούχα (όπως λέτε). Για να δούμε: Θα την φάτε ή δεν θα την φάτε;

8.48 με συγκλόνισες. Άντε τώρα να διαβάσεις κανένα πόνημα του Μαίλη για το ΕΑΜ να νοιώσεις επαναστάτης. Ξεφτίλα.

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 10:34 μ.μ.

Α και κάτι ακόμη "κομμουνιστή" ανώνυμε: Για την κατάντια τους φταίει και το ΚΚΕ. Αυτές τις πουστίτσες ότι και καλά το ΚΚΕ είναι αμέτοχο στο σκηνικό της μεταπολίτευσης να τα πουλήσεις αλλού. Μετείχε και ΜΕΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ με την στάση του: Στυλοβάτης και αρωγός του συστήματος. Το ΜΟΝΟ κόμμα που μας λέει (πλην της δικομματικής φυσικά) να κάτσουμε να την φάμε ήσυχα ήσυχα γιατί οι συνθήκες είναι ανώριμες και ο κόσμος δεν είναι έτοιμος. Αλλά ξεχασα: Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και ο λαός ετοιμαστεί, θα έρθει και η περίφημη επανάσταση που δεν σπάνε τζάμια. Σα τη βόμβα νετρονίου ένα πράμα.

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2014 στις 12:38 π.μ.

Σωστός είσαι. Έμποροι είναι οι άλλοι, εσύ (νομίζεις ότι) είσαι πελάτης και άρα (νομίζεις ότι) διαλέγεις. Μόνο που διαλέγεις από αυτά που αποφάσισαν άλλοι. Ε ρε καημένε κούνια που σε κούναγε που διαλέγεις επειδή πας και ρίχνεις έναν ψήφο!!! Αφού έριξες και τις ευθύνες για τη μεταπολίτευση, την κατάντια της χώρας και του κινήματος στο ΚΚΕ καταλάβαμε. Σωστά σε κατέταξα από την αρχή....

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2014 στις 8:04 π.μ.

Μου αρνείσαι τώρα και την ιδιότητα του πελάτη; Μα...εσύ μου την έδωσες ρε καψερέ πριν από λίγα post!
Επίσης είπα ότι έχει ΚΑΙ το ΚΚΕ ευθύνες για την μεταπολίτευση, αλλά υποθέτω ότι πρόκειται για το γνωστό: Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου.

Συντονιστείτε παιδιά.

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2014 στις 1:28 π.μ.

Ενδιαφέρον: Μόνο πελάτης, μόνο ψηφοφόρος αλλά κάργα Συριζαίος (που αποτελεί τη μόνη λύση), μάλλον πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ δηλ. αυριανιστής με κουτάλα και βέβαια σίγουρα αντικομμουνιστής. Ρε τι μου θυμίζει, ρε τι μου θυμίζει....

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

"Με ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή υπάρχει για το λαό ελπίδα και προοπτική".

Η γελοία δεξιά γραμμή του Συριζα - εεεε, του ΚΚΕ ήθελα να πω. Κατά τα άλλα ενάντια στην ΕΕ. 1,5 εκατομ άνεργοι και το ΚΚΕ είναι σε προεκλογικό οργασμό. Συριζαίοι είστε ΚΚΕδες, όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορείτε να το κρύψετε. Απλώς αυτοί πρόλαβαν και μπορεί να γίνουν και υπουργοί. Και επειδή μείνατε στην απέξω γκρινιάζετε σαν απατημένοι σύζυγοι. Συριζαίοι είστε όπως το 80 ήσασταν ΠΑΣΟΚοι. Ψευταράδες, συκοφάντες του κομμουνισμού και αλλοτριωμένοι από τα κονέ με το σύστημα μέχρι το μεδούλι.

Κι εγώ δεν είμαι ευγενικός σαν τον άλλον που μια χαρά τα λέει πάντως (μόνο που εγώ βέβαια δεν ψηφίσω συριζα για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν ψηφίζω ξανά ΚΚΕ): ΕΣΕΙΣ είχατε τις βασικές ευθύνες. ΕΣΕΙΣ ελέγχατε όλο το εργατικό κίνημα και το ρίξατε στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ και στα βράχια της ενσωμάτωσης. ΕΣΕΙΣ είχατε εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, συλλόγους και τα κάνατε σφραγίδες ακριβώς σαν τον εργοδοτικό συνδικαλισμό.

Αλλού τα σάπια. Να πάτε να τα πείτε σε καναν φοιτητή από την Κηφισιά (πλάκα πλάκα, κόμμα της των ΒΠ έχετε γίνει) που χάφτει παραμύθια και νομίζει ότι τα σωματεία του ΠΑΜΕ έχουν συντρίψει το κεφάλαιο.

Θα κουβέντιαζα μαζί σας μόνο και μόνο για το σφυροδρέπανο αλλά δεν αντέχω την ψευτιά σας καραρεφόρμες

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2014 στις 8:19 μ.μ.

α, και κατι ακόμα. Τώρα δε σας κατηγορώ για τίποτα πέρα από την ψευτιά σας. Γιατί πια είστε τόσο διαλυμένοι που δεν μπορείτε να επιδράσετε πουθενά. Δεν είστε σε θέση να παράξετε τίποτα εκτός από αμέτρητα φλύαρα λόγια κι έναν ψιλοκαλό εκλογικό μηχανισμό. Οτι δηλαδή όλοι οι αστικοί κομματικοί μηχανισμοί (που θα θέλατε να είστε)

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2014 στις 12:46 μ.μ.

@7:58, @ 8:19
Επειδή ψάχνεις και για να μην ταλαιπωρείσαι, η μεγάλη πλειοψηφία τoυ 1,5 εκατομμυρίου ανέργων είναι στα σπίτια τους αραχτοί, κλαίνε τη μοίρα τους, και περιμένουν το ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση ή κάποιον άλλον για ρουσφέτι. Το 2012 στις διπλές εκλογές έκαναν αποχή για να ...τιμωρήσουν το σύστημα ή ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τους λοιπούς συγγενείς, στις δεκαετίες '80-'90 έκαναν ουρές σε βουλευτικά και υπουργικά γραφεία ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ. Όσο για τους υπόλοιπους της δεκαετίας του '80 θα σου υπενθυμίσω ότι ακόμη και η μεγάλη πλειοψηφία των ΕΑΜΙΤΩΝ (που πολλοί ζούσαν τότε) ψήφιζε ΠΑΣΟΚ για "να φύγει η Δεξιά" και για να αναγνωριστεί η Εθνική Αντίσταση, δεν τους έστειλε το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ. Όσο για τις παπαριές που μας λες ότι το ΚΚΕ γκρινιάζει "επειδή μείνατε στην απέξω γκρινιάζετε σαν απατημένοι σύζυγοι" και "δεν πρόλαβαν και μπορεί να γίνουν και υπουργοί" όπως προαλείφονται οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, εξήγησέ μας τότε γιατί το 2012 στις διπλές εκλογές το ΚΚΕ έλεγε σε όλους τους τόνους ότι δεν μπαίνει σε "αριστερή κυβέρνηση" όσο ο λαός είναι στην αντιπλίτευση και έτσι έχασε τους μισούς ψηφοφόρους του; Επειδή ήταν τυχοδιώκτες και καιροσκόποι και ήθελαν να γίνουν υπουργοί ή μήπως επειδή είναι αλλοτριωμένοι μέχρι το μεδούλι; Και για να έχουμε καλό ρώτημα, δεν μας λες και εσύ σε ποιά βάση κάνεις τόσο υπεραριστερή, υπερεπαναστική κριτική στο ΚΚΕ και ζητάς κάτι περισσότερο; Γιατί τους τελευταίους υπεραριστερούς, ασυμβίβαστους υπερεπαναστάτες σαν εσένα που θυμάμαι από το παρελθόν ήταν ο Θεόδωρος Τσουκάτος, ο Αντώνης Καφετζόπουλος και ο Πέτρος Τατούλης από το ΕΚΚΕ μεριά και είδαμε που βρίσκονται σήμερα. Για να μην σου πω για ορισμένους άλλους αυτόνομους ή ελευθεριακούς από Εξάρχεια μεριά ή μπροστινούς σε καταλήψεις που σήμερα το έχουν "στρίψει" στον πατριωτικό-εθνικό χώρο και κάνουν από κοινού εκδηλώσεις με την Αρχιεπισκοπή, Άντε ντε σε προκαλώ, βγάλε την κουκούλα!!!

Ανώνυμος
21 Μαρτίου 2014 στις 6:37 μ.μ.

χαχα!!!
Θες ονόματα;
Θέμος Αναστασιάδης
Όλγα Τρέμη
Σταύρος Ψυχάρης
Παύλος Τσίμας
Τάσος Τέλογλου
Γιώργος Κύρτσος
Θες κι άλλους;

ΟΛΟΙ πρώην μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.
Που είναι αυτοί σήμερα ΑΠΑΤΕΩΝΑ???
Έτσι κάνεις πολιτική αντιπαράθεση και μιλάς και για Αυριανισμό; Για βγάλε ΕΣΥ την κουκούλα ανώνυμε "κομμουνιστή" να δούμε μήπως είσαι Δήμος Βερύκιος! (ααααλλο πουλέν)

Έχετε πάρει όλο το κόσμο στο στόμα σας και του σέρνετε τα εξ αμάξης, λες και δεν ήταν το ΚΚΕ που ως πιστό σκυλί της ΕΣΣΔ καθάριζε μέσα στο κόμμα οποιαδήποτε άποψη παρεξέκλινε από το κομμουνισμό της βιτρίνας των Χρουστσοφ-Μπρέζνιεφ! Πρώτοι στα μαθήματα πρώτοι στον αγώνα έλεγε ο κοθοδηγητής σου, που το έπαιζε μετά αθώος γεράκος που τον "πούλησε" ο Στάλιν. Κι εσείς κοιτούσατε σα χάνοι γιατί ούτε πρώτοι στα μαθήματα ήσασταν ούτε πρώτοι στον αγώνα, έπρεπε όμως να το παίξετε το θέατρο μέχρι τέλους.
Και μετά αναρρωτιόσασταν γιατί πήγαινε ο κόσμος στο ΠΑΣΟΚ!
Αμ γιατί φιλαράκο απ' την άλλη μεριά έβλεπε τον απόλυτο εκφυλισμό και την ήττα να παριστάνει το κέντρο του κόσμου!
Αυτό δηλαδή που βλέπει και σήμερα!

Υγ: Παρακαλώ αυτή την φορά να δημοσιευτώ. Δεν ξέρω γιατί κόψατε το προηγούμενο post μου, όπως είπε και το παιδί από πάνω είμαι ιδιαίτερα ευγενικός με τύπους που έχουν το θράσος να βγαίνουν κι από πάνω, έχοντας πηδήξει την έννοια του μαρξισμού λενινισμού μισό αιώνα τώρα.

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2014 στις 12:50 π.μ.

Να σε ενημερώσω για να μην έχεις αγωνία ανώνυμε των 12.46. Εχω ψηφίσει στη ζωή μου με τη σειρά (αν θυμάμαι καλά) ΚΚΕ, Μαχόμενη Αριστερά, ΜΕΡΑ, ΚΚΕμλ, ΚΚΕ (στις δύο τελευταίες). Μη χαίρεσαι. Σε αντίθεση με το αλλοτριωμένο μυαλό σου ο κόσμος μπορεί και να ψηφίσει κάτι που δεν έχει σε καμία εκτίμηση. Επίσης όπως κατάλαβες δεν είμαι μέλος πουθενά. "Θέλω και προσπαθώ να είμαι κομμουνιστής" αυτός είναι ο δικός μου προσδιορισμός. Εχω τέσσερις απολύσεις στη ζωή μου για κόντρα με αφεντικά για εργασιακά και απεργίες. Δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ που να μην έχω απεργήσει. Ούτε μια μερα. Ανεργος ένα χρόνο γιατί η τελευταία δουλειά έκλεισε (και κατι μήνες δεδουλευμένα χρωστούμενα). Δε χρωστάω σε κανένα αφεντικό ή πολιτικό παράγοντα του συστήματος ούτε μισό ευρώ, ούτε μια ώρα άδεια, ούτε μια μετάθεση στο στρατό. Εγώ δεν τα εφαγα μαζί τους μεγάλε. Και μεγάλωσα για να γίνω Τσουκάτος, Τρέμη, Κοτζιάς και Τελογλου. Πάντα στην απο κάτω θα μαι. Εκλεισε αυτό. Κρίθηκε.

Αυτή ήταν η δικιά μου κουκούλα. Δε μου αρέσει να μιλάω προσωπικά (γιατί δεν έχει καμία αξία σε μια πολιτική κουβέντα) αλλά με ανάγκασες. Σε αφήνω να να με πεις οπως γουστάρεις, όπως αυτά που σας έχουν μάθει να κάνετε.

Σου συνεχίζω: Σε ευχαριστώ που δε θέλεις να ταλαιπωρούμαι Ω μεγάλε κομμουνιστή των 12.46. Αλλά ξέρεις αυτό το παραμύθι με τον κόσμο που είναι μαλάκας και δεν καταλαβαίνει τη μεγαλοσύνη σας μας, το έχει πει και το σύστημα. Και η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ αυτό λένε όταν τους λες ότι έχουν ξεπουλήσει τα πάντα. Είστε βαθιά συντηρητικοί παιδιά. Ωστε... η αιτία για την κατάσταση είναι ότι φταίει ο ο κόσμος! Τι μαρξισταράδες παναγιά μου! Γρήγορα μαζικές εγχειρήσεις αλλαγής εγκεφάλου στον ηλίθιο λαό.

Α ώστε δεν τους έστειλε το ΚΚΕ στο ΠΑΣΟΚ, ε; Και το "αλλαγή δε γίνεται χωρίς το ΚΚΕ" τι ήταν; Ολα τα κονέ στις δημοτικές, στα σωματεία, οι πάπάρες για δημοψήφισμα για να φύγουν οι βάσεις, οι συγκυβερνήσεις τι ήταν όλα αυτά; Τα ονειρεύτηκα πιτσιρικάς; Πες ότι είναι ψέματα να γελάσει το παρδαλό κατσίκι σε παρακαλώ.

Αυτό με την κυβέρνηση αργήσατε φίλε. Το είπατε όταν καταλάβατε ότι ο Συριζα σας έφαγε τη δουλειά. Σας είχε ΗΔΗ φάει τους μισούς ψηφοφόρους και μετά πήγατε να φτιάξετε τους διαχωρισμούς σας και αρχίσατε να το παίζετε "μακριά από εμάς η κυβέρνηση". Πάθατε υστερία που σας πέρασε ο Συριζα - τόσο απλά. Αν τα παίξει ο Συριζα, να δεις πώς θα γυρίσετε στην παλιά καλή συνταγή (γιατί από κωλοτούμπες άλλο τίποτα ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ).

Για τους υπερεπαναστάτες που λες σου απάντησε ο 6.37 μια χαρά. Απο εσάς έχει ξεπηδήσει όλο το αληταριό των παραγόντων του αστικού κόσμου. Ζήτα και τα ρέστα τώρα από τους άλλους.

Για βγάλε τώρα κι εσύ την κουκούλα. Για πες μας τι τυπώνατε στην γαμώ τις μπίζνες Τυποεκδοτική. Για να μη βιαστείς, δε μιλάω για τις απολύσεις - ρωτάω ΤΙ ΤΥΠΩΝΑΤΕ. Μπας και κάτι δελτία της Αστυνομίας και κάτι καρααστικές φυλλάδες υψηλής κυκλοφορίας; Για πες γιατί εσείς οι επαναστάτες... καταδέχεστε τα βρώμικα κρατικά χρηματα. Για πες μας τι έγιναν όλα αυτά τα σωματεία που ελέγχατε; Για πες μας πού είναι το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, όπου είστε πρώτη δύναμη νομίζω; Για πες μας για τις επαναστάσεις που δε θα σπάσει ένα τζάμι. Για πες μας πού είστε (πού κρύβεστε εννοώ) όπου το επίπεδο της αντιπαράθεσης με το αστικο κράτος χοντραίνει.

Ψεύτες. Αυτό είστε. Και στο ξαναλέω. Θα μιλαγα πιο ψύχραιμα. Θα σεβόμουν τους κόπους σας (έστω να μαζέψετε κανένα κουκί για να μειώσετε την ψαλίδα από το Συριζα). Αλλά η υποκρισία σας με τρελαίνει. Αρχιερείς του εκφυλισμού που βγάζετε και γλώσσα και όλα νομίζετε ότι τα κρίνετε.

Αυτά και τελεία και παύλα. Εκτονωθείτε τώρα... Επιδιώκω να μην έχω την τιμή να συνεχίσω αυτή τη μάταιη κουβέντα. Μη σας απασχολώ κιόλας, έχετε και δουλειές. Μη χάσετε και καμία έδρα στις βρυξέλλες

ο ανώνυμος 7.58 - 8.19

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2014 στις 1:22 π.μ.

Επεσα για ύπνο αλλά θυμήθηκα κάτι που έγραψες 12,46 και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και γύρισα. Χλευάζεις λοιπόν την μεγάλη πλειοψηφία του 1,5 εκατομ ανέργων που "είναι αραχτοί". Σου έυχομαι ειλικρινα (πραγματικά) να μη σου τύχει να καταλάβεις τι διάλυση φέρνει η ανεργία ειδικά σήμερα που είναι πραγματικά τρομοκρατική γιατί δεν ξερεις πότε και αν θα βρεις δουλειά. Και η οικογένεια έξοδα και τα παιδιά έξοδα και άγχος και τρέλα. Και να καταλαβαίνεις ότι σα λαός, σαν τάξη δεν έχεις κανένα όπλο. Είναι όλα διαλυμένα και κάλπικα. Και στο λέω ενώ παρόλα αυτά δεν είμαι (το προσπαθώ πολύ) αραχτός.

Θα σου πω όμως κάτι τελευταίο. Εμένα φίλε (που είμαι άνεργος) σπάραξε η καρδιά μου που είδα φωτογραφίες με καθηγητριες 50 χρονών που απολύονται να κλαίνε. Δε μου πέρασε η εκδίκηση τι ψηφίζανε και τέτοιες μικρότητες ούτε αν κάποτε ζητήσανε ρουσφέτι (αλήθεια, μπας και ξερεις πόσο διαφορετική είναι η δική σας στάση στα σωματεία που ελέγχετε όταν πειραχτεί δικος σας άνθρωπος απ ότι όταν πειραχτεί κάποιος άλλος;). Οι κομμουνιστές φίλε δεν τον μισούν το λαό. Είναι κομμάτι του, συμμερίζονται τις δυσκολίες του και δεν του κουνάνε το δάχτυλο ούτε του κάνουνε τεστ εκλογικής καθαρότητας και ιστορίας.

Εσείς τον μισείτε το λαό. Ειρωνεύεστε τις δυσκολίες του, χλευάζετε τα αδιέξοδά του τον κοιτάτε υποτιμητικά. Και όλα αυτά επειδή δε σας ψηφίζει. Είστε πραγματικά για κλάματα. Με μεγάλα γράμματα

ο ανώνυμος 7.58, 8.19 για τελευταία φορά

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2014 στις 1:23 π.μ.

Φιλε οπορτουνιστή δεν υπάρχει ποιο αντικειμενικό κριτήριο απο αυτα που λεει και κανει ιο καθε ενας,ειναι κατανοητό να θελεις να κρύψεις την φιλο καπιταλιστική πολιτική του κομματος σου αλλα πλέον δεν γίνεται,,απλα ειναι τα πράγματα ο συριζα θελει οπως το πασοκ παλαιότερα να διαχειριστεί τον καπιταλισμό..Εχεις καποια αντίρρηση σε αυτο που ειναι και το ουσιαστικό ?
Μην κρύβεσαι πισω απο πρόσωπα και μην τσαντίζεσαι χωρις νόημα

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2014 στις 11:42 π.μ.

Φίλε ρεβιζιονιστή, προσωπικά δεν εκνευρίζομαι μ' εσένα. Εκνευρίζομαι που κάποιος κόσμος δεν εννοεί να καταλάβει ότι η ίδια η ζωή κρίνει το επαναστατικό, το ρεφορμιστικό, το κομμουνιστικό κλπ. και όχι ο τίτλος. Εξακολουθεί λοιπόν να υπερασπίζεται αν όχι με πάθος, τουλάχιστον με πείσμα ένα κόμμα που τον έχει ήδη αδειάσει και που σήμερα τον ξανα-αδειάζει με αντίθετες δικαιολογίες. Η αντίληψη που κουβαλάει αυτός ο κόσμος δυστυχώς έχει θρησκευτικό χαρακτήρα και τον σέβομαι μεν, αλλά δυστυχώς τον σέβομαι με τον ίδιο τρόπο που σέβομαι κι ένα πραγματικά πιστό χριστιανό (που δεν υποκρίνεται εννοώ).

Τώρα αυτά τα "εσείς διαχειρίζεστε-εμείς ανατρέπουμε", είναι για γέλια φιλαράκο, δεν είναι για τσατίλα. Τσατίλα γίνεται όταν ο άλλος έχει άμεσο πρόβλημα επιβίωσης κι εγώ δεν έχω εντελώς άμεσο, παρόλο που έχω να πληρωθώ 2 μήνες (ελάχιστο χρονικό διάστημα πλέον, έχω φίλο που αυτές τις μέρες κλείνει τα....2 χρόνια!!!). Άμα όμως ο άλλος δεν έχει να φάει ή να πληρώσει το ρεύμα κι εσύ του μιλάς για επανάσταση και όχι διαχείριση, εκνευρίζεται να το ξέρεις. Κι εκνευρίζεται όχι γιατί είναι μικροαστός κι αντεπαναστάτης, αλλά γιατί δεν θέλει λόγια, θέλει έργα. Θες επαναστατικά, θες διαχειριστικά, θέλει να φύγει αυτό το αβάσταχτο βάρος της καθημερινής αγωνίας για επιβίωση από πάνω του. Κι εσύ όχι μόνο δεν του κάνεις μια πρόταση, αλλά του λες να κάτσει να τον λιώσουν γιατί οι καιροί είναι...ανώριμοι και θα έχουμε και απώλειες.

Όχι φίλε μου, από την στιγμή που δεν καταλαβαίνετε ποιό είναι το βασικό δίλημμα σήμερα, αποκλείεται να δώσετε και λύση σε αυτό. Όμως η πολιτική πρωτοπορία υπάρχει γι αυτό ακριβώς το λόγο: Να δίνει πολιτικές διεξόδους, να δείχνει ως πρωτοπορία το δρόμο όχι που ΘΑ έπρεπε να υπάρχει, αλλά που ΥΠΑΡΧΕΙ για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου. Άμα νομίζετε ότι για το ΣΗΜΕΡΑ είναι η επανάσταση τότε πάρτε τα όπλα. Αλλιώς σταματήστε να σκούζετε παρακαλώ και δη προεκλογικά, γιατί μας τρυπάτε τ' αυτιά χωρίς λόγο.

ο πελάτης

Ανώνυμος
22 Μαρτίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

Από υποδείξεις προς το ΚΚΕ έχετε μπόλικες και ευκολες βασισμένες σε παπάρες. Όταν σας κάνουν όμως κριτική και σας ξεσκεπάζουν αρχίζετε εκτός από το να προβοκάρετε να λέτε να λέτε και ψέμματα. Ούστ ρε, που θα κάνεις εσύ μάθημα στο ΚΚΕ για το εάν έχει τους ανέργους σε πρώτη σκέψη και δράση. Ποιοί απολύονται πρώτοι από τα αφεντικά; Εσύ και οι όμοιοί σου; Ποιούς αποφεύγουν να προσλάβουν τα αφεντικά μόλις μάθουν ότι είναι κομμουνιστές; Εσένα και τους ομοίους σου επειδή είστε επικίνδυνοι; Οι κομμουνιστές μισούν και ειρωνεύονται το λαό; Ρε συ δεν κόβεις τα ληγμένα που έχεις ταράξει τον κόσμο στις κολακείες και στις παπάτζες; Στη δεκαετία του '80 δεν μας απάντησες ποιός έστειλε τους ΕΑΜΙΤΕΣ στο ΠΑΣΟΚ, μάλλον το ξέχασες. Όπως ξέχασες να μας απαντήσεις γιατί στις διπλές εκλογές του 2012 το ΚΚΕ είπε την αλήθεια και προτίμησε να χάσει το μισό κόσμο του από το να τους παραμυθιάσει όπως κάνεις εσύ και οι όμοιοί σου. Λες: "Εχω ψηφίσει στη ζωή μου με τη σειρά (αν θυμάμαι καλά) ΚΚΕ, Μαχόμενη Αριστερά, ΜΕΡΑ, ΚΚΕμλ, ΚΚΕ (στις δύο τελευταίες)". Και μόνο η σειρά που τα βάζεις (ομολογώντας μάλιστα ότι ίσως δεν θυμάσει καλά) αποδεικνύει ότι είσαι αισχρός ψεύτης και εγκάθετος, ουδέποτε ψήφισες ΚΚΕ, πρώην ΠΑΣΟΚΟΣ που ντρέπεται είσαι με ολίγον από εξωκοινοβουλευτική αριστερά "για ξεκάρφωμα" χωρίς να ξέρεις τί σου γίνεται. Άντε άσε μας ρε, πήγαινε πέστα στους ομοίους σου.

Ανώνυμος
23 Μαρτίου 2014 στις 8:53 π.μ.

"...η μεγάλη πλειοψηφία τoυ 1,5 εκατομμυρίου ανέργων είναι στα σπίτια τους αραχτοί, κλαίνε τη μοίρα τους, και περιμένουν το ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση ή κάποιον άλλον για ρουσφέτι. Το 2012 στις διπλές εκλογές έκαναν αποχή για να ...τιμωρήσουν το σύστημα ή ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τους λοιπούς συγγενείς, στις δεκαετίες '80-'90 έκαναν ουρές σε βουλευτικά και υπουργικά γραφεία ΠΑΣΟΚΩΝ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ"

ΑΥΤΑ έγραφες για τους ανέργους τσόγλανε που θα μας το παίξεις τώρα ότι λέει και ψέματα.
Αλήθεια σε πληρώνουν κανονικά στο κόμμα ή σου έχουν καθυστερήσει κι εσένα τίποτα μισθούς;
Α να χαθείς ρε άχρηστε που θα μας το παίξεις κι επαναστάτης.

ο πελάτης

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger