Home » , » Βγήκαν τα "μαχαίρια" μέσα στην Χ.Α (Βίντεο) - Α. Καλέντζης: "Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ένας κακόμοιρος με ψυχολογικά προβλήματα"

Βγήκαν τα "μαχαίρια" μέσα στην Χ.Α (Βίντεο) - Α. Καλέντζης: "Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ένας κακόμοιρος με ψυχολογικά προβλήματα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 | 8:57 μ.μ.

«Αρχισε το ξήλωμα του πουλόβερ» της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, όπως και το βίντεο που παραθέτουμε από το δελτίο ειδήσεων του Mega. Μετά την διαφοροποίηση του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και του προφυλακισμένου Στάθη Μπούκουρα, από την ναζιστική συμμορία, ρεπορτάζ εφημερίδων κάνουν λόγω ότι τις επόμενες μέρες, στον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης από το κόμμα του Μιχαλολιάκου θα πάρουν και άλλοι βουλευτές με πρώτον τον «πορτιέρη» και νυν βουλευτή Θεσσαλονίκης Αντώνη Γρέγο.

Παράλληλα μια σειρά στελέχη της Χ.Α αποκηρύσσουν το ναζιστικό υπόβαθρο της οργάνωσης με τον Στ Μπούκουρα να δηλώνει «αντιναζιστής» ενώ τα μαχαίρια έχουν βγει και σε τοπικό επίπεδο με ποιο χαρακτηριστικό αυτό της Λάρισας μετά την ανεξαρτοποίηση του βουλευτή Αλεξόπουλου.

Το πρόσφατο επεισόδιο ανάμεσα στον υποψήφιο αντιπεριφεριάρχη της Χρυσής Αυγήςμ Δημήτρη Κολτσίδα και στον γνωστό δικηγόρο της Λάρισας που ιδεολογικά ανήκει στην Χ.Α Γιάννη Κουτσογιάννούλη όταν ο δεύτερος χαρακτήρισε τον πρώτο «τραμπούκο και αλήτη» υπάρχει σε αρκετές Κυριακάτικες εφημερίδες.


 
Από την εφημερίδα Realnews 23/3/2014 αντιγράφουμε:

Αριστοτέλης Καλέντζης: "Ο Ν. Μιχαλολιάκος είναι ένας κακόμοιρος με ψυχολογικά προβλήματα"

ΛΑΒΡΟΣ εναντίον του Μιχαλολιάκου ο παλαιός «συναγωνιστής» του, Αριστοτέλης Καλέντζης, λέει πως στη Χρυσή Αυγή «υπάρχουν κι άλλοι Ρουπακιάδες». 
«Συμπλεγματικό παιδί με ψυχολογικά προβλήματα», χαρακτηρίζει τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο ο άνθρωπος που είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια φυλάκισης για τις βομβιστικές επιθέσεις των ακροδεξιών, κατά τη δεκαετία του 1970, Αριστοτέλης Καλέντζης. 

Παράλληλα, ο Καλέντζης μιλά στη Realnews για τις υπόγειες αλλά στενές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την Ασφάλεια, αποκαλύπτοντας ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1980 η ΓΑΔΑ ενημερωνόταν καθημερινά για το ποιος έμπαινε ή έβγαινε από τα γραφεία της οργάνωσης, από τους ίδιους τους επικεφαλής της!

«Εγώ είχα ενοχοποιηθεί τότε ως ένοχος των εκρήξεων και καταδικάστηκα σε 14 χρόνια κι 6 μήνες φυλάκιση. Ο κακομοίρης ο Μιχαλολιάκος καταδικάστηκε γιατί σε τηλεφώνημα προς άλλον κατηγορούμενο οι Αρχές θεώρησαν ότι μιλά συνθηματικά για πυροκροτητές», λέει ο Καλέντζης, μιλώντας για τα σύνδρομα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. «Ηταν ένα παιδί με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, παιδί γέροντος πατέρα με σύνδρομα, τα οποία κουβαλά μέχρι και σήμερα, καθώς δεν είχε φυσιολογική παιδική ηλικία. Γι' αυτόν τον λόγο έχει πάντα δίπλα του ένα νεαρό αγόρι, για να το παίζει πατέρας. Παλιά είχε τον Περίανδρο, τώρα έχει τον Κασιδιάρη». 

Ο Αριστοτέλης Καλέντζης, άτομο με στενές σχέσεις με την ιταλική φασιστική οργάνωση Ordine Nuovo (Νέα Τάξη), είχε γνωρίσει τον Ν. Μιχαλολιάκο το 1975. Αν και ιδεολογικά δεν απέχει πολύ από τα εθνικοσοσιαλιστικά ιδεώδη της Χρυσής Αυγής, χαρακτηρίζει την οργάνωση «έσχατο λουμπεναριό». «Τους θεωρώ ξεφτιλισμένους, μου θυμίζουν τις ταγαροφόρες της μεταπολίτευσης που παρήγαγαν Τσοχατζοπουλαίους»...

Οι σχέσεις Καλέντζη και Μιχαλολιάκου πάγωσαν οριστικά τον Ιανουάριο του 2013, όταν -κατά την εκδήλωση που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή για τα Ιμια- μέλη της φρουράς του Ηλία Κασιδιάρη ξυλοκόπησαν τον πρώην βαρυποινίτη. «Μια ομάδα νεαρών ατόμων με ρόπαλα που ήταν κρυμμένα κάτω από ελληνικές σημαίες, με επικεφαλής έναν νεαρό που ανήκει στην προσωπική ασφάλεια του Κασιδιάρη, έπεσε πάνω μου για να με εξοντώσει. Κατάφερα να ξεφύγω με σοβαρό μώλωπα στο μάτι. Ο Μιχαλολιάκος, παρότι με έπαιρνε τηλέφωνο πολλές φορές, από εκείνη την ημέρα εξηφανίσθη».

Παρ' όλα αυτά, ο βασικός λόγος για τον οποίο ο Καλέντζης σήμερα είναι απέναντι στον Μιχαλολιάκο είναι η... ηλιθιότητα. «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση λόγω ηλιθιότητας. Ο Μιχαλολιάκος ευθύνεται γιατί άφησε έναν Ρουπακιά να υπάρχει στα πόδια του. Πολύ φοβάμαι ότι υπάρχουν κι άλλοι Ρουπακιάδες και μπορούν να λειτουργήσουν στο ίδιο επίπεδο»...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger