Home » , » Νέα στοιχεία σε βάρος Χρυσαυγιτών

Νέα στοιχεία σε βάρος Χρυσαυγιτών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 | 5:50 π.μ.


Πραγματικά είναι σοκαριστικές οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στους  υπολογιστές των Γιώργου Πατέλη και Γιάννη Καζατζόγλου, των δύο, δηλαδή, βασικών στελεχών του πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια και φέρνει στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος».

Το ζήτημα είναι πάντως ότι μέχρι τώρα βαρύ οπλοστάσιο των χρυσαυγιτών δεν έχει βρεθεί. Αυτό που έχει σημασία στην είδηση όμως είναι η αναφορά στο όνομα του Γιώργου Πατέλη. Κι αυτό γιατί υπήρξε το ρεπορτάζ του Γιώργου Παπαχρήστου στα ΝΕΑ που έλεγε ότι όταν συνελήφθη ένας χρυσαυγίτης είχε γίνει «ράκος», έκλαιγε με αναφιλητά και ρωτούσε τους αξιωματικούς στη ΓΑΔΑ τι θα τον κάνουν, τι τον περιμένει, ότι τον έχουν παρεξηγήσει, ότι αυτός είναι καλό παιδί και άλλα τέτοια.

Αν και ο γραφιάς του ΔΟΛ δεν κατονόμαζε ποιον χρυσαυγίτη εννοούσε, το όνομα που είχε κυκλοφορήσει τότε, στα δημοσιογραφικά γραφεία, ήταν του Γ. Πατέλη. Πιθανόν γνώριζε ο τύπος ότι οι μπάτσοι είχαν βρει στοιχεία σε βάρος του και ήταν έτοιμος να «κελαηδήσει». Πράγμα όμως που δεν συνέβη γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα που αναφέραμε ενώ «Μου είπαν ότι ήταν έτοιμος να "ξεράσει" (τυπικός όρος στη γλώσσα των αστυνομικών για κρατούμενο ο οποίος είναι ψυχολογικά πιεσμένος και έτοιμος να μιλήσει για τον ίδιο και τους συν αυτώ). Αλλά είναι ένα μυστήριο ότι τελικά δεν είπε τίποτε. Συνέβη κάτι κατά την κράτησή του στη ΓΑΔΑ; Μετέφεραν κάποιοι κάπου την κατάστασή του και επέστρεψαν με κάποιο μήνυμα προς αυτόν "να το βουλώσει"; Αγνωστο»..

Μέχρι την δίκη των χρυσαυγιτών πάντως, έχουμε να δούμε και να μάθουμε πολλά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger