Home » , » Τσίπρας: Αυτή την στιγμή συντελείται ένα νέο έγκλημα σε βάρος του λαού και του τόπου (Βίντεο)

Τσίπρας: Αυτή την στιγμή συντελείται ένα νέο έγκλημα σε βάρος του λαού και του τόπου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 | 6:57 μ.μ.

Για κοινωνικό πολιτικό και εθνικό έγκλημα που συντελείτε αυτή την ώρα σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.
 Η κυβέρνηση Σαμαρά έχει συμφωνήσει με την τρόικα να χαρίσει τις τράπεζες σε ξένα κερδοσκοπικά fund και εγχώριους ολιγάρχες. Να διαλύσει πλήρως τις εργασιακές σχέσεις, να απελευθερώσει τις απολύσεις, και να παραδώσει δεμένους χειροπόδαρα εκατομμύρια εργαζόμενους σε μια σύγχρονη δουλεία με γενικό μισθό τον βασικό των 500 ευρώ. Να δώσει την χαριστική βολή στον ήδη βαριά τραυματισμένο ασφαλιστικό σύστημα και να μετατρέψει την κοινωνική ασφάλιση σε φιλανθρωπία, τόνισε.

Κυβέρνηση, τρόικα, ντόπια και ξένη διαπλοκή συμφώνησαν να ξεκοκαλίσουν ότι έχει απομείνει μετά από τρία χρόνια λεηλασίας, υπογράμμισε ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν πολύ χρόνο ζωής αφού ο ελληνικός λαός θα δώσει απάντηση στην κάλπη.
Μετά τις εκλογές το μνημόνια θα καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα. Το προμελετημένο έγκλημα που συντελείται αυτή την ώρα θα έχει ενόχους . Οσοι συνειδητά ζημιώνουν το ελληνικό δημόσιο, με κυβέρνηση Συριζα θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαρτίου 2014 στις 8:30 μ.μ.

Ευτυχως για τον ελληνικο λαο επομενη κυβερνηση θα ειναι η σωτηρια ανατρεπτικη συγκρουσιακη δυναμη του συριζα.Με πρωτα βιολια τους εχθρους του κεφαλαιου σταθακη,δραγασακη,μηλιο, παπαδημουλη,αλλα και με αριστερο λαγο τον λαφαζανη η συγκρουση με τις ευρωπαικες πολιτικες λιτοτητας ειναι σιγουρη.Ας μην ξεχναμε οτι δικαιωθηκε και ο τσιπρας που πανηγυριζε για την εκλογη ολαντ εναντι του κακου νεοφιλελε σαρκοζι,απ την στιγμη που βγηκε ο ολαντ νεα μερα ελπιδας και ευημεριας ξεκινησε για ευρωπαικα λαικα στρωματα Κριμα ρε γιωργη ,η αναγνωση του blog σου ειναι μια ευχαριστη καθημερινη συνηθεια,αλλα τωρα τελευταια τους νεοπασοκους που δηλωνουν αριστεροι τους προβαλεις χωρις την κριτικη που τους αρμοζει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger