Home » , » Βουλή: Ενα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων - Χαρίστηκαν 500.000.000 ευρώ ΦΠΑ που χρωστούσε η γερμανική εταιρεία Hochtief,

Βουλή: Ενα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων - Χαρίστηκαν 500.000.000 ευρώ ΦΠΑ που χρωστούσε η γερμανική εταιρεία Hochtief,

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 | 5:07 μ.μ.

«Τι είναι η βουλή; Ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων είναι. Μια τεράστια βιομηχανία ρυθμίσεων που ευνοούν τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Πότε τα καπιταλιστικά συμφέροντα ως συνόλου και πότε τα συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων καπιταλιστών.

Αλλωστε, καθεμιά από τις μεγάλες καπιταλιστικές φαμίλιες έχει το δικό της "λόμπι" μέσα στη Βουλή. Με βουλευτές τουλάχιστον από τα δυο μεγάλα κόμματα (ενίοτε και από τα μικρότερα). Τους ταΐζουν καλά, φροντίζουν να τους χρηματοδοτούν τον προεκλογικό τους αγώνα, για να τους έχουν διαθέσιμους όταν τους χρειάζονται.

Ασπόνδυλα είναι, γυμνοσάλιακες είναι, σκουλήκια είναι, έμαθαν όμως να είναι καλοί παίκτες. Πρεζόνια της εξουσίας που ξέρουν να χειρίζονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους».

Τα παραπάνω γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας και επιβεβαιωνόμαστε καθημερινά. Παραθέτουμε ασχολίαστο το παρακάτω δημοσίευμα απ' την σημερινή εφημερίδα "Το Παρόν":


Φόροι, ΦΠΑ και πρόστιμα που ξεπερνούν τα 4,5 με 5 δισεκατομμύρια ευρώ διαγράφησαν μέσα σε μόλις πέντε λεπτά το απόγευμα της Πέμπτης, με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στο παραπέντε της λήξης της συζήτησης στη βουλή, η οποία ψηφίστηκε … απνευστί από τους βουλευτές της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ. 

Μεταξύ των εκατομμυρίων που χαρίστηκαν, την ώρα που κόβουν συντάξεις και επιδόματα και πληρώνεις 10 ευρώ τη συνταγή για να πάρεις το φάρμακο σου, ήταν και τα 500.000.000 ευρώ ΦΠΑ που χρωστούσε από το 2001 η γερμανική εταιρεία Hochtief, η οποία έχει πάρει για χρόνια το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»…. Και έρχεται η κυρία Μέρκελ και μας ζητάει και τα ρέστα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 11:58 π.μ.

Ο Eλληνικός Λαός δεν θα Eπιτρέψει το Tέταρτο Mνημόνιο, Θα τους σταματήσει στις προσεχείς Eκλογές. Θα ψηφίσει Aνατροπή, Eλπίδα και Yπερηφάνεια, Θα ψηφίσει Aριστερά». ... KAI ΘA AKYPΩΣH TA AΛΛA TPIA MNHMONIA TA OΠOIA EINAI: ANTIΣYNTAΓMATIKA, ANTEΘNIKA KAI NOMIKA/ΠOΛITIKA ΠAPANOMA ! AYTO EINAI YΠOXPEΩΣH AΠENANTI ΣTO MEΛΛON THΣ XΩPAΣ KAI TOY EΛΛHNIKOY ΛAOY/EΘNOYΣ !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger