Home » , , » Αντιδράσεις μετά την "πέτσινη" είδηση για μαζικές διαγραφές στο ΚΚΕ

Αντιδράσεις μετά την "πέτσινη" είδηση για μαζικές διαγραφές στο ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 | 4:54 π.μ.

Ένα πολύ ευγενικό e-mail  πήραμε από την αναγνώστρια μας  Ελένη  Αν. (μας γράφει ολόκληρο το όνομα της, αλλά δεν ξέρουμε αν θα ήθελε να το παραθέσουμε) στο οποίο μας χρεώνει παράληψη που δεν ασχοληθήκαμε με την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη να υιοθετήσει αβασάνιστα το δημοσίευμα ενός μπλοκ για μαζικές διαγραφές στο ΚΚΕ, όπως και ότι αυτή την «πέτσινη» είδηση την αναπαρήγαγε χωρίς κάποια προσπάθεια να διερευνήσει την βασιμότητα της η ιστοσελίδα left,gr

Δεν νομίζουμε ότι πρέπει να «απολογηθούμε» για κάτι. Πιθανόν να μην το αντιλήφθηκε κανένας σύντροφος του μπλογκ μας ή αν το είδε να το θεώρησε ανούσιο να ασχοληθεί.

Επίσης η «καθημερινή αναγνώστριά μας» όπως μας λέει η Ε.Α μας γράφει ότι δεν μπορεί να κάνουν μαθήματα εσωκομματικής δημοκρατίας, στο ΚΚΕ, αυτοί –αναφέρεται στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- που τα μέλη του κόμματος τους  εκφράζουν δημόσια την άποψη ότι υπάρχει «έλλειμμα δημοκρατίας στις αποφάσεις των καθοδηγητικών οργάνων» και ότι δεν υπάρχει  «συνεννόηση της ηγεσίας με τη βάση του κόμματος».
Προς τεκμηρίωση των ισχυρισμών της η αναγνώστρια μας στέλνει την ομόφωνη απόφαση της έκτακτης συνέλευσης της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο.

Εμείς δημοσιοποιούμε την άποψη της, και όπως της γράψαμε απαντώντας στο ηλεκτρονικό της μήνυμα, δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση να γίνει συνεργάτης του μπλοκ μας εκφράζοντας τις απόψεις της, όμως θεωρούμε ότι άλλα είναι τα ζητήματα στα οποία πρέπει να ρίξουμε βαρύτητα μπροστά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας και όχι στην πολεμική που υπάρχει ανάμεσα ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

20 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:52 π.μ.

H απροκάλυπτη ψευδολογία του Παπαδημούλη είναι κατά την άποψη σας "πολιτική πολεμική" και όχι πολιτική αλητεία;
Γιατί εγώ λέω πως εάν το ΚΚΕ είχε κάνει ανάλογη βρωμιά θα το είχατε ξεσκίσει (και δικαίως), αφού ενάντια στο ΚΚΕ δεν αναδημοσιεύετε απλά αυτά που γράφει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμη και το Βήμα και η Καθημερινή.
Από την άλλη μεριά η ομολογία των "ίσων αποστάσεων" που διαβάσουμε στο συγκεκριμένο ποστ, αποστάσεων ίσων ανάμεσα σε ένα φόλα φιλο-ΕΕ αστικό κόμμα που έχει την υποστήριξη του ΣΕΒ και μερίδας του μεγάλου κεφάλαιου και των ΗΠΑ όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, και στο ΚΚΕ (όσες διαφωνίες και εάν έχετε με αυτό) δείχνει και τον αποπροσανατολιστικό ρόλο του "βαθύ" με τον "υπερεπαναστατικό" λόγο του και τις ρεφορμιστικές του τελικά θέσεις.
Όλα τα παραπάνω που αναφέρω είναι καταγεγραμμένα, και μπορώ να επανέλθω και με λινκ. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται.
Οι αναγνώστες του "βαθύ" θυμούνται τις αναδημοσιεύσεις του, και όλοι οι πολιτικοποιημένοι άνθρωποι γνωρίζουν τις θέσεις που έχει εκφράσει η αξιωματική αντιπολίτευση στα ζητήματα που ανέφερα, δια στόματος του μεγάλου αρχηγού της...

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:15 π.μ.

Εδωσε συνεντευξη η Ρ.Δουρου σε μια Σπανου και ειπε αναμεσα στα αλλα αν καταλαβα καλα
οτι η σταυροδοσια στις ευρωεκλογες ειναι δημοκρατια αλα καρτ.
Αν οντως διαβασα καλα μπορει να αναφερει καποιος ακομα και οι του σαιτ πως προκυπτει αυτο;
Να πουνε την γνωμη τους δηλαδη.
Καλυτερα δεν ειναι με σταυροδοσια παρα με αποφασεις κλειστων κομματικων γραφειων;
Eπισης οταν λεει οτι τα 5 χρονια που καθεται καποιος στην περιφερεια ειναι λιγα για ευρος και τη σπουδαιοτητα των προβληματων της Αττικης δεν ειναι επισης μπαρουφα;
Ητανε καθε 4 χρονια η εκλογη και αυξηθηκε αρα μειωθηκε η παρεμβαση των πολιτων και επισης
με αυτο που λεει τωρα φαινεται σαν να υποννοει οτι πρεπει να αυξηθει και αλλο(!)

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:16 π.μ.

Σιγουρα ειναι αλλα τα προβληματα που αφορουν τα φτωχα λαικα στρωματα,αλλα δεν μπορείς να δεχεσαι υπογεια λασπη κ βρωμια κ να αφηνεις τους ξεφτιλισμενους γυρωλογους του ΣΥΡΙΖΑ να αρμενιζουν την λασπη κ να μην απαντας.Τερμα ειναι υπουλοι κ ξεφτιλισμενοι.

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:17 μ.μ.

Η Αριστερά σκόνταψε στην Κόνιτσα

Ανω –κάτω έγιναν τα μέλη τou ΚΚΕ στην Κόνιτσα και ευρύτερα στα Γιάννενα, με αφορμή τις προσπάθειες συμπόρευσης των δυνάμεων της Αριστεράς στη διεκδίκηση του τοπικού δήμου και τη συγκρότηση ενιαίου ψηφοδελτίου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Οι σχετικές διεργασία φαίνεται ότι επέτειναν τα εσωκομματικά προβλήματα στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος, με αποτέλεσμα να διακινηθούν χτες στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με διαγραφές σχεδόν ολόκληρης της οργάνωσης του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τοπικά στελέχη κάλεσαν τον Σταύρο Κυρτσόγλου, που ανήκει στην ευρύτερη Αριστερά, να σχηματίσει δημοτική παράταξη και ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, μια πρωτοβουλία που βρήκε θετική ανταπόκριση και από τους δημότες που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, πριν «αλέκτορα φωνήσαι» αποδείχτηκε ότι τα μέλη του ΚΚΕ ανέλαβαν την πρωτοβουλία «αυθαίρετα».

Μόλις ο Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε στα Ιωάννινα, απέσυρε τη «στήριξη» του κόμματος του στον Στ. Κυρτσόγλου και του ανακοίνωσε ότι θα προτιμηθεί η κάθο6os με έναν στενά κομματικό υποψήφιο. Και γι' αυτή τη θέση είχε ήδη επιλεγεί ο 51 χρovos κτηνοτρόφος Δημήτρης Σδούκος.
Παρ' όλα αυτά, ο Στ. Κυρτσόγλου, που χαίρει ευρείας αποδοχής στην τοπική κοινωνία, συνέχισε τις προσπάθειες για τη συγκρότηση αριστερού ψηφοδελτίου, με την ενεργό συμμετοχή τώρα των τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κίνηση του Περισσού να αποσύρει τη στήριξή του στον Στ. Κυρτσόγλου προκάλεσε αναταράξεις στην κομματική επιτροπή Ιωαννίνων και αποτέλεσε τη σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι».
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον νομό Ιωαννίνων υπήρχαν «διαφωνούντα» στελέχη ήδη από την εποχή του προσυνεδριακού διαλόγου του ΚΚΕ. Οι διαφωνίες με την ηγεσία εντάθηκαν μάλιστα την εποχή πώλησης του «902», με αποτέλεσμα τελικά να «χωρίσουν οι δρόμοι» του κόμματος με μέλη της ολιγομελούς οργάνωσης Kώνιτσας, αλλά και ενός στελέχους που συμμετέχει στο νομαρχιακό όργανο. 

Τοπικά μέσα ενημέρωσης και δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν χτες την πληροφορία ότι οι επιτελείς του Περισσού «διέγραψαν την οργάνωση του ΚΚΕ στην Κόνιτσα (πλην ενός μέλους), γιατί ήθελαν τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ».
Την είδηση διέψευσε ωστόσο η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας, και όχι η ίδια η Κομματική Οργάνωση Kόνιτσας, μιλώντας για «μυθεύματα», «ανυπόστατο ψέμα», «προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του κόμματος» και «ωμή προβοκάτσια».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας πάντως, μιλώντας στον Βόλο, δεν παρέλειψε να επιτεθεί στην Κουμουνδούρου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί το χρίσμα από τους Ελληνες βιομηχάνους, γι' αυτό ομολογεί ότι έχει πάρει ταξική θέση, βρίσκεται στην απέναντι όχθη από την εργατική τάξη, τον λαό» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ, προσθέτοντας ότι «η διαμάχη Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ είναι διαμάχη υπαρκτή μέσα στους κόλπouς τns αστικής τάξης και αφορά το μείγμα διαχείρισης της κρίσης».

Nίκος Σβέρκος
Εφημερίδα των Συντακτών

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:45 μ.μ.

ΤΕ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ: Σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης»



Σε δελτίο τύπου σχετικά με προβοκατόρικα δημοσιεύματα στα τοπικά δικτυακά μέσα «ενημέρωσης» η Τομεακή Επιτροπή Ιωαννίνων – Θεσπρωτίας του ΚΚΕ τονίζει:

«Με ευκολία φαίνεται να υιοθετούνται από το "Epirusgate"(διαδικτυακή πύλη "ενημέρωσης" υποτίθεται) και άλλες ιστοσελίδες, όπως αυτή του ΣΥΡΙΖΑ ("left.gr") που έσπευσαν να τα αναπαράγουν, διάφορα μυθεύματα σχετικά με το ΚΚΕ και τις Οργανώσεις του. Αυτή τη φορά, απασχολεί η δήθεν διαγραφή μιας ολόκληρης κομματικής οργάνωσης – της ΚΟΒ Κόνιτσας – με αφορμή τη δήθεν διαφωνία των κομματικών μελών εκεί, σχετικά με τη στήριξη του δημοτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

Πέρα από το ανυπόστατο ψέμα και την προσπάθεια συνειδητής συκοφάντησης του Κόμματος, φαίνεται ότι ορισμένοι επιστρατεύουν και την ωμή προβοκάτσια απέναντι στις θέσεις του Κόμματος, τα μέλη, τα στελέχη του, τους φίλους και οπαδούς του, προκειμένου να πολεμήσουν το ΚΚΕ.

Δεν θα τους περάσει! Το ΚΚΕ, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα, δίνει τη μάχη των τριπλών εκλογικών αναμετρήσεων του Μαΐου, ΕΝΙΑΙΑ, μαχητικά και αποφασιστικά με στόχο, ένα ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, μέσα και έξω από το ευρωκοινοβούλιο, τα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια, στους χώρους εργασίας, τα σωματεία, τους συλλόγους... ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν αξίζει περισσότερη κατανάλωση μελανιού. Ο λαός ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας καταδικάσει τους προβοκάτορες».

http://www.902.gr/eidisi/politiki/37742/te-ioanninon-thesprotias-toy-kke-shetika-me-provokatorika-dimosieymata-sta

20 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:02 μ.μ.

Ανακοίνωση της ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα


Ανακοίνωση της ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ για τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα

Δημοσίευση: Πέμ, 20/02/2014 - 20:01

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Κόνιτσας του ΚΚΕ τονίζει:

«Η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει τα προβοκατόρικα και ανυπόστατα δημοσιεύματα που αναπαράγονται σε συγκεκριμένα ΜΜΕ.



Συγκεκριμένα, διαδίδουν ψέματα ότι τάχα διαγράφηκε η Κομματική Οργάνωση Κόνιτσας του ΚΚΕ, επειδή τάχα ήθελε να υποστηρίξει κοινό ψηφοδέλτιο και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΟ Κόνιτσας, όπως όλες οι οργανώσεις του ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ. Στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, στις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" που στηρίζει το Κόμμα μας.

Επιλέγουμε τους υποψηφίους και τους επικεφαλής στα ψηφοδέλτιά μας με κριτήριο τη δράση τους, την αγωνιστική τους προσφορά στους αγώνες της εργατικής τάξης, της φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ, της νεολαίας.

Ουδέποτε στην Κομματική μας Οργάνωση έγινε κουβέντα για στήριξη κοινού ψηφοδελτίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε καν σαν σκέψη από κάποιο κομματικό μέλος. Το αντίθετο, η ΚΟ Κόνιτσας ομόφωνα υπερψήφισε το πολιτικό πλαίσιο της ΚΕ για τις εκλογικές μάχες του Μάη, που είναι απέναντι στα κόμματα του ευρωμονοδρόμου και το ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, κανένα μέλος της ΚΟ Κόνιτσας δεν έχει διαγραφεί!

Οι βρωμιές και οι προβοκάτσιες, που αναφέρονται στα δημοσιεύματα, είναι ο κρυφός πόθος όσων έχουν ταχθεί απέναντι στο ΚΚΕ. Όσων ονειρεύονται συνεργασίες του ΚΚΕ, επιζήμιες για το λαό, για να σώσουν το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση του.

Σύσσωμη η ΚΟ Κόνιτσας του ΚΚΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος, θα δώσουν τη μάχη για ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, στην Περιφέρεια Ηπείρου και στο Δήμο Κόνιτσας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάκη Σδούκο.

Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής να βγάλουν συμπεράσματα για τις μεθόδους που αξιοποιούν κάποιοι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να απαντήσουν στις προβοκάτσιες, τα ψέματα και τη συκοφαντία, στηρίζοντας παντού το ΚΚΕ».

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:58 μ.μ.

η αντικομμουνιστικη υστερια συνεχιζεται καθοδηγουμενη απο ενιαιο κεντρο στοχος το χτυπημα του ΚΚΕ και της στρατηγικης του για την ΛΑ ΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ωστε να μην υπαρχουν εμποδια στην σωτηρια του καπιταλισμου. δεν υπαρχει τιποτα παραξενο οσο αγκαλιαζονται με τον ΣΕΒ και την αστικη ταξη τοσο θα συνεχιζουν τη λασπη αλλωστε ειναι γνησια τεκνα του ΜΕΝΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ και της αυριανης ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ αλλα μην καρτερατε να τσιμπισουμε ουτε για μια στιγμη ΠΑΝ

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:57 π.μ.

Σ αυτό έχει δίκαιο ο σύντροφος. Αν παρακολουθήσει κανείς το χτύπημα που πέφτει καθημερινά στο ΚΚΕ από την αστική τάξη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αισθάνεται την ανάγκη να συστρατευθεί με το Κόμμα για να το προστατέψει! Ανελέητο χτύπημα λέμε!!!!!

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:31 μ.μ.

Ποιοί είναι αυτοί, πέρα από την ωμή προβοκάτσια, που πάλι επεμβαίνουν στα εσωτερικά ενός κόμματος του ΚΚΕ και ποιός τους έχρισε "πολιτικούς νταβατζήδες"?. Από πού κι ως πού, το παίζουν "αυτόκλητοι προστάτες", αυτοί που στα κόμματά τους γίνεται το "έλα να δείς", που απειλούν ολόκληρες οργανώσεις τους στην Πελοπόννησο, που οργάνωσή τους στην Γλυφάδα, διαχωρίζει την θέση της από την ηγεσία τους, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, έχουν το πολιτικό θράσος να ξανακουνούν το δάκτυλο στο ΚΚΕ? Από πού παίρνουν γραμμή και νομίζουν ότι έχουν το πολιτικό ανάστημα να ελέγξουν το ΚΚΕ? Από τον φίλο τους τον ΣΕΒ? Από τα φιλαράκια τους, βουδούρηδες, καρυπίδηδες, γρίβηδες και όλο το κακό συναπάντημα? Από τους κολλητούς τους στο ΤΕΧΑΣ, ή τους πρασινοαυριανιστές, λαλιώτηδες, ράπτηδες. κοτσακάδες, ρίζηδες και όλα τα αυριανικά ρετάλια που έχουν ,μαζέψει? Οχι κύριοι, η βρωμιά σας δεν μπορεί να μας λερώσει. Το τί θα κάνει το ΚΚΕ, δεν θα δώσει σε κανέναν από εσάς λογαριασμό, νεροκουβαλήστρες του καπιταλισμού. Μαν

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:38 μ.μ.

4.57 η αστικη ταξη εκφραζεται απο ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΤΣΙΠΡΑ και το καλυτερο οπλο για το χτυπημα του ΚΚΕ ειναι παντα ο οπορτουνισμος και αυτο γινεται ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:34 μ.μ.

ΜΑΝ. ειναι γνησιοι απογονοι του ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ στην λασπη και στην συκοφαντια. πιστευουν πως θα μας παρασυρουν μαζι τους στην καπιταλιστικη αβυσο αρε κουνια που τους κουναγε ΠΑΝ

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:49 π.μ.

Λοιπον, ο μόνος λόγος να ψηφίσει κανένας συριζα, είναι να δούμε μπας και το κουκουε κάνει αντίσταση. Μόνο που δεν είναι αρκετός λόγος. Αλλωστε και αν συμβεί αυτό κότες θα είναι οι κουκουεδες. Κατά κανόνα με την αντιπολίτευση ταχουν και ποτέ με την κυβέρνηση
Α-μαν (οχι άλλα ψέμματα και υποκρισία ρε απατεώνες κουκουέδες)

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:58 π.μ.

Ανώνυμε 1.49
"Οταν λέμε καπιταλισμό, εννοούμε μια επιχείρηση, η οποία εκμεταλλεύεται τους εργάτες, έχει κέρδη. Αν επενδύει και τα κέρδη, θα έλεγε κανείς, ωραία, μακάρι να είχαμε τέτοιες επιχειρήσεις πολλές. Εδώ όμως υπάρχει μαύρο χρήμα, πολύ γκρίζο χρήμα." Δραγασάκης 20/2/2014 στην διαδικτ. τηλ. του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πολύ "αριστερή και επαναστατική θέση και προπαντός,,,,,,,,,αντικαπιταλιστική. Δεν νομίζεις? Μαν

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:52 π.μ.

1.49 τα ψεμματα και η υποκρισια ειναι δικο σας ταλεντο δωσε χαιρετισματα στον προεδρο του ΣΕΒ και στον ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΝ.

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

@ΠΑΝ
Ασε τους λύκους να σκούζουν, σημαίνει ότι πάμε καλά. 'Ολοι μαζί, "αριστεροί", αριστεριστές". "φασίστες" "αντιεξουσιαστές", "αναρχικοί¨. όλοι στον 'ίδιο καπιταλιστικό ντορβά βαράνε. Οταν τα σκυλιά αλυχτούν, μέρες γκαστρωμένες ξημερώνουν. Κι εμείς θα είμαστε παρόντες. Η Ουκρανία είναι η καλύτερη απάντησή μας. Ολοι μαζί, μιλούσαν "για γενοκτονία του ουκρανικού λαού από τον αιμοσταγή Στάλιν", κι εννοούσαν τα ναζιστικά καθάρματα. που αυτή την στιγμή, παρελαύνουν με τον αγκυλωτό σταυρό στο Κίεβο. Αυτά τα ναζιστικά αποβράσματα ήταν "η εθνοκάθαρση του Στάλιν". Συντάσσονται (πλέον και χωρίς προσχήματα) με τους ναζί, και την γενοκτονία των waffen ss απέναντι στον ουκρανικό λαό, την ονομάζουν "ολοκληρωτισμό του Στάλιν". Λοιπόν, κύριοι, "αριστεροί, "αριστεροδεξιοί", "φασίστες" και "αναρχικοί", γι αυτή την "γενοκτονία" μας μιλούσατε? για την"γενοκτονία" των waffen ss"? Λοιπόν, εμείς συντασσόμαστε. καθαρά και ξάστερα, με τον Στάλιν, υπέρ της "γενοκτονίας των waffen ss", με την ΕΣΣΔ, που για 70 ολόκληρα χρόνια, τόσες εθνότητες ζούσαν σαν αδέλφια. Η "ελευθερία" σας κύριοι, έχει πολύ αίμα και αγκυλωτούς σταυρούς, πολλούς φούρνους και κρεματόρια. Τώρα καταλαβαίνουμε, γιατί όλη αυτή η εκστρατεία ενάντια στον Στάλιν. Τέτοιες φασιστικές ορδές πολέμαγε, όταν όλοι οι υπόλοιποι τους θωπεύατε στην αγκαλιά σας. Μετά την Ουκρανία, είμαστε ακόμα πιο πολύ με τον Στάλιν. Οποιος θέλει μπορεί πλέον ελεύθερα(αυτή την ελευθερία του την δίνει ο καπιταλισμός), να συνταχθεί με τους ναζί. Μανώλης

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:22 μ.μ.

MAN. Και να θελεις να δεις τους οπορτουνιστες με αλλο ματι οι δολοφονιες ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΛΗΜΠΝΕΧΤ απο την γερμανικη σοσιαλδη μοκρατια δεν σου αφηνει κανενα περιθωριο ΠΑΝ.

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:38 π.μ.

Ρε κνιτάμπουρες είστε απίστευτα καμμένοι. Νομίζετε ότι όποιος δεν είναι δικός σας είναι συριζα. Πιο συριζεοι από εσας δεν υπάρχουν, δεν το έχετε καταλάβει καραγκιοζάκια της υποταγής στον καπιταλισμό, δικηγόροι του ιμπεριαλισμού; Και για ποιο Στάλιν μιλάτε εσείς οι οπαδοί του στίνα; Ψεύτες

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2014 στις 5:11 μ.μ.

12.38 το παραμυθακι με τους τροτσκιστες αστο δεν πιανει παλιωσε δεν τσιμπαμμε. οταν εχεις ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ το ελεγε και ο ΛΕΝΙΝ οτι υπαρχει ενδιαμεσο σταδιο εξουσιας αλλα να σου θυμισω οτι σημερα εχουμε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ και μαλιστα στο ιμπεριαλιστικο του σταδιο. οποτε αστο γιατι εγινες ματσο ΠΑΝ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger