Home » , » Πανικόβλητος ο Χ. Πάχτας απειλεί ότι αν δεν εκλεγεί δήμαρχος θα υπάρξουν νεκροί στην περιοχή!!

Πανικόβλητος ο Χ. Πάχτας απειλεί ότι αν δεν εκλεγεί δήμαρχος θα υπάρξουν νεκροί στην περιοχή!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 | 2:00 μ.μ.

O Χρήστος Πάχτας είναι ο άνθρωπος που σαν υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη «ξέθαψε» και δώρισε τον χρυσό της Χαλκιδικής σε ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες, ζημιώνοντας εκείνη την εποχή το Δημόσιο κατά 15,34 εκατ. ευρώ, προσφέροντας ισόποσο όφελος στους ιδιώτες χρυσοθήρες.

Ο διαβόητος Χρήστος Πάχτας που κάποια στιγμή βρέθηκε εκτός ΠΑΣΟΚ το 2004 λόγω της τροπολογίας - σκάνδαλο υπέρ της εταιρείας ξενοδοχείου του Πόρτο Καρράς  είναι απ’ τους βασικούς υπευθύνους για το τεράστιο οικολογικό έγκλημα που διέπραξαν οι χρυσοθήρες της «Ελληνικός Χρυσός» φέρνοντας τον θάνατο στην περιοχή, αφού καταστράφηκε όλος ο υδροφόρος ορίζοντας και οι κάτοικοι πίνουν νερό που περιέχει «αρσενικό»,.

Ο Χ. Πάχτας συνειδητά εδώ και καιρό έχει αναλάβει τη βρόμικη δουλειά να στηρίξει ως αυτοδιοικητικός τα συμφέροντα της Ελληνικός Χρυσός στο όνομα της «ανάπτυξης».(με το αζημίωτο;).

Σήμερα και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτιμώντας πιθανότατα ότι η καρέκλα του τρίζει προχωράει στο μόνο «επιχείρημα» που του έμεινε. Να στείλει μήνυμα, ουσιαστικά να απειλήσει τους κατοίκους ότι αν δεν εκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος αλλά μια άλλη δημοτική αρχή που θα είναι ενάντια στους χρυσοθήρες, τότε θα υπάρξουν στην περιοχή αιματηρές συγκρούσεις.

 «Την επομένη των εκλογών θα υπάρχουν 3.000 άτομα στις Σκουριές. Θα έρθουν όλοι οι αναρχικοί, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ από όλη την Ελλάδα με τους βουλευτές του», είπε μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Η εταιρεία θα σηκωθεί να φύγει «και η επόμενοι κίνηση θα είναι οι εργαζόμενοι –σ.σ που θα χάσουν την δουλειά τους- ίσως να κάψουν κανένα χωριό, και να έχουμε ανθρώπινα θύματα»!!!!

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική αντίληψη για να διαπιστώσει κανείς ότι ο Πάχτας είναι πανικόβλητος. Πιθανολογεί ότι αν χάσει τον δημαρχιακό θώκο δεν θα αργήσει να κάνει παρέα στον Παπαγεωργόπουλο γ’ αυτό αντιδράει, σπασμωδικά.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:21 μ.μ.

Τι λεει το λαμογιο ο αρπαχτας ?????????

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:42 μ.μ.

Το καλαμι της εξουσιας τον κανη μεγα καραγκιοζη,οπως και ολους με τετοιες βλεψεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger